New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Cole, Winn és Beq is viszonylag jók voltakAz st továbbra is kuka. A visszahordásaink botrányosak. Ennyi erővel Tebow is várhatja a labdát fair catch jellel.
Nálam ők:
QB- Brady, Mallett 2
RB- Ridley, Vereen, Blount, Bolden 4
FB- Develin 1
WR- Amendola, Thomkins, Dobson, Boyce, Slater, Edelman 6
TE- Sudfeld, Ballard, Ho-man 3
OL- Solder, Mankins, Wendell, Conolly, Vollmer, Cannon, Svitek +1 8
DT- Wilfork, Kelly, Forston + 1 4
DE- Jones, Ninko, Francis, Bernard, Beq, Buchanan 6
LB- Mayo, Spikes, Hightower, Collins, Fletcher, Beaurhois 6
S- Gregory, DMC, Harmon, T. Wilson, Ebner 5
CB- Talib, Dennard, Arrington, Ryan, Cole 5
Ha Gronk nem PUP, akkor ő lesz Ho-man helyett.
több mint 12 éve
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.BostonEzek a sérülések azért nem voltak teljesen előjel nélküliek és váratlanok, ha jól emlékszem.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Jonathan Kraft meg több pontját cáfolta a Rolling Stones cikknek: gyakorlatilag a Borges kéznyomával ellátott állítások sorát.www.bostonglobe.com/sports/2013/08/29/tom-brady-just-observer-for-patriots-preseason-finale/htAtjJ31FPMJfoFKQ6wGaK/story.html
több mint 12 éve
Hát, ha már senki, én beírom, hogy megint nyertünk vele, bár most egy percet nem láttam a meccsből, de az első gyors 4 ( 😀) sack után ezek szerint egészen összekapta magátWyattWalterfoci szerint bundázott meccs volt, hogy a Patriots +2 spreaddel nyerjenek a NE-re tett fogadás. Buchanan 2.5 sackje mellett a legizgibb része a meccsnek.
The second crazy thing had gambling implications. The Patriots were one-point favorites, so given that they were up 21-20 with 10 seconds left (and no timeouts on the Giants' side), a push was expected. In fact, I turned away from the computer when I saw the Patriots celebrating. A touchdown? Why? Bill Belichick had Tim Tebow air out a pass when there should have been just one kneel-down. As a result, New England covered.A védelem második vonala elég jól tartotta magát Eli ellen. Adrian Wilson meg valószínűleg kijátszotta magát az 53-ból.
I realize it's only the preseason, but people do bet on these games. And given that the official blew a blatant Giants' interception earlier that ultimately led to another New England score, I can only assume that multiple parties did everything in their power to make sure the Patriots won by two or more points. As someone once pointed out in an interview with Jim Rome, several NFL contests are fixed every year. They're never this blatant though.
több mint 12 éve
Hát, ha már senki, én beírom, hogy megint nyertünk vele, bár most egy percet nem láttam a meccsből, de az első gyors 4 ( 😀) sack után ezek szerint egészen összekapta magát

több mint 12 éve
Érdekes, hogy mondjuk Ras-I draftolása nálam például teljesen rendben van, mert az adottságai alapján simán lehetett volna főszereplő ebben a secondaryben. Az más kérdés, hogy benyaltuk ezekkel az állandó sérülésekkel.Viszont az elmúlt évek második körös kukázásai rendre szopásnak bizonyultak. Brace, Wheatley és nálam Tavon Wilson is simán az sajnos eddig. Én már azzal bőven elégedett lennék, ha ezeket a stáb által felfedezett "látens" tehetségeket hanyagolnánk egy pár évig mondjuk az első három körben...
Do your job
több mint 12 éve
És ez még mindig hol van ahhoz képest, hogy az elmúlt évek cca 7 korai körös DB pickje közül az egy szem DMC-n kívül már egy sincs a csapatnál...BostonLássuk konkrétan a DB húzásokat 2003 óta.
2003: 2. kör Eugene Wilson rendben, 4. kör Asante Samuel steal (más kérdés, hogy nem tartottuk meg)
2004: 3. kör Guss Scott, 4. kör: Dexter Reid hát ők kik??
2005: 3. kör Ellis Hobbs rendben, a sérülését senki nem láthatta előre, 4. kör: James Sanders ez is OK
2006: -
2007: 1. kör: Vödör bust
2008: 2. kör: Terrence Wheatley bust, 4. kör: Jonathan Wilhite bust
2009: 2. kör: Chung határeset, de nekünk bust, Butler majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy az edzői stáb, élén BB-vel csinált belőle bust-ot
2010: 1. kör: DMC eddig rendben
2011: 2. kör: Ras-I kockáztattunk és vesztettünk; bust
2012: 2. kör: Tawon Wilson eddig bejött, hogy elég nagy reach. De még reménykedhetünk. 😀
2013: 3. kör: Logan Ryan, Duron Harmon várjunk velük. (Harmon az eddigiek alapján talán nem akkora reach, mint gondolták.) (4. kör: Talib)
Szerintem az igazán fájdalmas mellényúlásokat 2007 és 2009 között követték el. Viszont akkor nemcsak DB-ek tekintetében hoztak rossz döntéseket. Rettenetesen hiányzik az a 4 prémium pick teljesítménye, a komplett kezdő sec. meg lehetne belőle. Azóta meg futunk a pénzünk után, s még mindig nem vagyunk egyenesben igazából.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Edelweiss univerzális a gyepmestertől a hátvédig minden posztra tökéletesen beilleszthető 😀 Kentstét énígyszeretlek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Slater már eleve a ST képességei miatt lett szerződtetve, azt gondolom, hogy ebben a szerepkörben bőven beváltotta a hozzá fűzött reményeket.2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...őket draftoltuk WR posztra 2006-tól, akiknek nem jutott eszembe a nevük;
Boston
Jeremy Ebert 7th
Taylor Price 3rd
Brandon Tate 3rd
Edelman 7th
Slater 5th
Chad Jackson 2nd
Price és Tate is hatalmas tehetségként lett beharangozva, láttuk mi lett velük.
Szerintem egy 3. - 4. kör még abszolút komoly, ott még ki lehet (ki kellene) fogni jó játékosokat, tehát szerintem bust, ha onnan valaki ennyi játékidővel kiesik. 0 hozzáadott értékük volt a csapat teljesítményéhez.
Edelman-nek idén kell bizonyítania, de ő ugye csak 7. kör volt.
Slater WR karrierjére meg nem érdemes szót fecsérelni.Rule
Edelman-nek szerintem semmit nem kell bizonyítania azon kívül, hogy képes túlélni egy szezont komolyabb sérülés nélkül. Wes Welker sérülésénél maximálisan bebizonyította, hogy képes megoldani szükség esetén a slot elkapói posztot.
Chad Jackson valóban ordas nagy bust. Ezen nincs is mit szépíteni.
Price és Tate pedig szvsz azon a ponton lett kiválasztva, ahová körülbelül a draft előtt várni lehetett. Tate-ben több lehetőség volt, nem tudni, hogy a sérülései milyen mértékben korlátozták a fejlődésben. Price-ról pedig nem hiszem, hogy volt olyan scout, amelyik többre predesztinálta volna egy szolíd második számú elkapónál.
3-4 körben ki lehet fogni remek/meghatározó játékosokat (ahogy a hetedik körben, vagy éppen undrafted rookiek között is), de azt gondolom, hogy egy 1-2. körös játékossal szemben sokkal nagyobb elvárásokkal viseltetik csapat és szurkoló egyaránt.
És ez még mindig hol van ahhoz képest, hogy az elmúlt évek cca 7 korai körös DB pickje közül az egy szem DMC-n kívül már egy sincs a csapatnál...
Do your job
több mint 12 éve
2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...Szerintem egy 3. - 4. kör még abszolút komoly, ott még ki lehet (ki kellene) fogni jó játékosokat, tehát szerintem bust, ha onnan valaki ennyi játékidővel kiesik. Ezeknek a srácoknak viszont 0 hozzáadott értékük volt a csapat WR teljesítményéhez.
Boston
őket draftoltuk WR posztra 2006-tól, akiknek nem jutott eszembe a nevük;
Jeremy Ebert 7th
Taylor Price 3rd
Brandon Tate 3rd
Edelman 7th
Slater 5th
Chad Jackson 2nd
Price és Tate is hatalmas tehetségként lett beharangozva, láttuk mi lett velük.
Edelman-nek idén kell bizonyítania, de ő ugye csak 7. kör volt.
Slater WR karrierjére meg nem érdemes szót fecsérelni.
De igazából teljesen mindegy is a sztori, az utóbbi 3 évet leszámítva katasztrófa volt az összes draftunk az azt megelőző kb. 5-6-7 évben. Mindegy, h WR, DB, alig draftoltunk meghatározó játékosokat.
Az idei draftot pedig majd meglátjuk szezon közben.
több mint 12 éve
OK, csak az eddigiek alapján Arrington kiesésére van a legkisebb esély. Dennard kaphat letöltendőt, Talib tavaly elég könnyen sérült le, inkább a szélső CB-jeink pótlására kell készülnünk. Titkon remélem, hogy az egyébként fájdalmas Ras-I cut azt (is) jelenti, hogy Ryan bevethető szélen.Nem voltam egyértelmű akkor. Arrington kiesése esetén nem lennénk akkora szarban. Ryan szerintem meg tudná oldani a nickel gondokat ez esetben. Olyan véletlenül sem szeretnék, amiben Arrington a szélen vanWyattArringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővelWyattArrington és a Pats CB helyzetével két gond van. A liga egyik legjobb nickel CB-je szinte használhatatlan szélen, de mégis neki kell kimenni sérülés esetén. Ráadásul ha véletlenül elfogadhatót nyújt, akkor a helyére lépő 3. CB-et szopatják halálba. (Ravens is így kalapálta ki belőlünk a szart is a 2. félidőben.)
Ezen csak az tudna segíteni most, ha Ryan képes lenne szélen átlagos teljesítményre Dennard vagy Talib kiesésekor.tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nem voltam egyértelmű akkor. Arrington kiesése esetén nem lennénk akkora szarban. Ryan szerintem meg tudná oldani a nickel gondokat ez esetben. Olyan véletlenül sem szeretnék, amiben Arrington a szélen vanArringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővelWyattArrington és a Pats CB helyzetével két gond van. A liga egyik legjobb nickel CB-je szinte használhatatlan szélen, de mégis neki kell kimenni sérülés esetén. Ráadásul ha véletlenül elfogadhatót nyújt, akkor a helyére lépő 3. CB-et szopatják halálba. (Ravens is így kalapálta ki belőlünk a szart is a 2. félidőben.)
Ezen csak az tudna segíteni most, ha Ryan képes lenne szélen átlagos teljesítményre Dennard vagy Talib kiesésekor.tomi-tomi

több mint 12 éve
Arringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővelWyattArrington és a Pats CB helyzetével két gond van. A liga egyik legjobb nickel CB-je szinte használhatatlan szélen, de mégis neki kell kimenni sérülés esetén. Ráadásul ha véletlenül elfogadhatót nyújt, akkor a helyére lépő 3. CB-et szopatják halálba. (Ravens is így kalapálta ki belőlünk a szart is a 2. félidőben.)
Ezen csak az tudna segíteni most, ha Ryan képes lenne szélen átlagos teljesítményre Dennard vagy Talib kiesésekor.
több mint 12 éve
Arringtonnal szerintem még nem lennénk akkora szarban, mint az első kettővel

több mint 12 éve
Ha már DB draft és Dowling cut... érdekelne, hogy Dennard vajon a meghallgatása miatt van teljesen eltűnve az edzésekről és meccsekről vmi látszatsérüléssel, ameddig nem derül ki, hogy mi a döntés az ügyében, vagy tényleg sérült. Eredmény szempontjából szinte mindegy, de a CB depth még vele sem annyira megnyugtató. Talib, Dennard, Arrington, Ryan a kb. használható sor - ha az első háromból valaki huzamosabb időre kidől bármi miatt, az nem lesz túl szép. Marquice Cole szinttől most tekintsünk el, mert régen rossz, ha neki pályára kell lépni. Ahogy tomi-tomi is írta sajnos a mostani helyzetben lazán keretben maradhat.
több mint 12 éve
2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...A Butler bustban nyakig benne volt a stáb, talán még jobban mint a játékos és iskolapéldája a tehetség elherdálásának. Ettől még elkeserítő, de én még mindig úgy érzem, hogy egy jobb pozíciós edző is nagyot sokat jelentene. Kezdve azzal, hogy már a scouting folyamatban is jobban hangot adhatna a megalapozott véleményének/érzésének egy-egy játékos felől. Lásd támadófal, ahol ugye Scarnecchia még utolsó pillanatban is elment workoutra Solderhez a draft előtt egy-két nappal. Nyilván egy Josh Boyertől vagy éppen Patriciától ilyet nem lehet elvárni. Ha el is várják, akkor pont annyit fog érni a véleményük, amit most látunk.
A probléma pont az, hogy McCourthyn kívül nem lehet felsorolni egy DB-t sem, akit az elmúlt években 1-2. körben húzott ez a csapat és legalább elfogadható szinten stabil kezdővé tudott volna válni nálunk. Ez azt jelenti, hogy kb. 7 - erre a posztra -ellőtt pickből, egy, azaz 1 játékost sikerült eredményesen beépíteni a csapatba. Ez kábé vállalhatatlan szerintem.Boston
több mint 12 éve
2006 óta!!! idén először draftoltunk elkapót a harmadik körnél előbb. Szóval őszintén szólva nem értem, hogy kikre emlékszel vissza bustként...Szerintem a defensive backek draftolását egy időre nyugodtan el lehetne felejteni. Inkább fizessünk túl néhány már bizonyított játékost az FA piacon és tömködjünk más lyukakat a draftról.ezzel csak az a gond, h akkor uezt elmondhatnánk a WR-erekről is, hiszen eddig az is katasztrófa volt. Nagyobbnál nagyobb bust. Aztán idén lehet, h lesz belőle vmi...
Wheatley, Butler, Chung, Ras-I, Vödör... Lehet, hogy ideje lenne piucit frissíteni a csapat scoutjain is...Boston
A QB-kkal kapcsolatban sem tudunk sok minden pozitívumot mondani TB 6. körös draftja óta. Edelman kb. 4 féle pozíciójából egyik sem volt QB, Mallett szerintem még Hoyertől is harmatosabb eddig, nem vagyok benne biztos, h ő lesz a következő Aaron Rodgers. Arra nem emlékszem, h Hoyert és Casselt a Pats draftolt-e, vagy máshogy kerültek ide, de egyikükben sem sikerült TB utódját megtalálni. Egyedül Cassel nem volt bust szerintem, kiválóan mozgott egy kiváló rendszerben 2008-ban. Ehhez hozzá kell persze tenni, h sok TD-t és 1st down a zsebből kimozogva futással ért el.
DB: McCourthy is DB ő azért nem volt bust (bár, h első kört megért-e az más kérdés) és kb. 1-2 DB-t fel lehetne még sorolni. Pl. akár Dennard is ide tartozhat még.
Úgyh szerintem eddig WR ügyben rosszabbul állunk, mert ott szerintem a drafton időtlen idők óta csak bust-ot húztunk. (ezt kb. 2-3 hónap múlva már remélem elfelejthetjük, bár ahogy látom jó esély van rá, h pont az legyen a legnagyobb steal, aki nem kellett senkinek a drafton...).Rule
A probléma pont az, hogy McCourthyn kívül nem lehet felsorolni egy DB-t sem, akit az elmúlt években 1-2. körben húzott ez a csapat és legalább elfogadható szinten stabil kezdővé tudott volna válni nálunk. Ez azt jelenti, hogy kb. 7 - erre a posztra -ellőtt pickből, egy, azaz 1 játékost sikerült eredményesen beépíteni a csapatba. Ez kábé vállalhatatlan szerintem.
Do your job
több mint 12 éve
Azóta is köszönhetjük a Chiefsnek 😊WR-ekből mondjuk Brady könnyebben csinál királyt, míg a DB-k az ellenfél irányítójából. Nem mindegy azért.Cassel + Vrabel-ért kaptunk egy 2. körös picket. + a csapat probukált vele egy 11-5-ös szezont. Manning helyettesítése a Coltsnál nem volt ennyire zökkenőmentes.
Cassel nem bust? Hát, végül is, voltak biztató jelei, az mondjuk tény, de akkor Hoyer sem az, meg Mallett sem 😊)
Amúgy meg persze, hogy nem bust, 6-7. körös emberkék ritkán szoktak azok lenni 😀Wyatt
WR: sajnos az elmúlt időszak tapasztalata, h WR-ekből könnyebben csinált bust-ot Brady (85, Lloyd, Galloway, és egy rakos draftpick, akiknek a nevér sem emlékszem), mint királyt. Akivel viszont megvolt a híres kémia, abból viszont császárt.Rule
Még mindig állítom, hogy Bradyvel ott volt a tökéletes lehetőség az újabb hibátlan szezonra. Semmi nem mond el többet arról a csapatról, hogy még így is 11–5-tel zárt. Persze, abban a rendszerben, a képességeihez képest, jól játszott Matty, az tény
A Luckért szopkodó kócosokat nem veszem egy kalap alá ezzel
WR-eknél meg akivel megértette magát, abból tényleg rohadt jó volt, és ebből elég pár. Az ellenfélnek viszont elég egy kurva szar DB, és máris jól jár 😊 Persze ettől még szarok voltak a WR-mozgások, de talán majd most...

több mint 12 éve
WR-ekből mondjuk Brady könnyebben csinál királyt, míg a DB-k az ellenfél irányítójából. Nem mindegy azért.Cassel + Vrabel-ért kaptunk egy 2. körös picket. + a csapat probukált vele egy 11-5-ös szezont. Manning helyettesítése a Coltsnál nem volt ennyire zökkenőmentes.
Cassel nem bust? Hát, végül is, voltak biztató jelei, az mondjuk tény, de akkor Hoyer sem az, meg Mallett sem 😊)
Amúgy meg persze, hogy nem bust, 6-7. körös emberkék ritkán szoktak azok lenni 😀Wyatt
WR: sajnos az elmúlt időszak tapasztalata, h WR-ekből könnyebben csinált bust-ot Brady (85, Lloyd, Galloway, és egy rakos draftpick, akiknek a nevér sem emlékszem), mint királyt. Akivel viszont megvolt a híres kémia, abból viszont császárt.
több mint 12 éve
WR-ekből mondjuk Brady könnyebben csinál királyt, míg a DB-k az ellenfél irányítójából. Nem mindegy azért.Cassel nem bust? Hát, végül is, voltak biztató jelei, az mondjuk tény, de akkor Hoyer sem az, meg Mallett sem 😊)
Amúgy meg persze, hogy nem bust, 6-7. körös emberkék ritkán szoktak azok lenni 😀

több mint 12 éve
Szerintem a defensive backek draftolását egy időre nyugodtan el lehetne felejteni. Inkább fizessünk túl néhány már bizonyított játékost az FA piacon és tömködjünk más lyukakat a draftról.ezzel csak az a gond, h akkor uezt elmondhatnánk a WR-erekről is, hiszen eddig az is katasztrófa volt. Nagyobbnál nagyobb bust. Aztán idén lehet, h lesz belőle vmi...
Wheatley, Butler, Chung, Ras-I, Vödör... Lehet, hogy ideje lenne piucit frissíteni a csapat scoutjain is...Boston
A QB-kkal kapcsolatban sem tudunk sok minden pozitívumot mondani TB 6. körös draftja óta. Edelman kb. 4 féle pozíciójából egyik sem volt QB, Mallett szerintem még Hoyertől is harmatosabb eddig, nem vagyok benne biztos, h ő lesz a következő Aaron Rodgers. Arra nem emlékszem, h Hoyert és Casselt a Pats draftolt-e, vagy máshogy kerültek ide, de egyikükben sem sikerült TB utódját megtalálni. Egyedül Cassel nem volt bust szerintem, kiválóan mozgott egy kiváló rendszerben 2008-ban. Ehhez hozzá kell persze tenni, h sok TD-t és 1st down a zsebből kimozogva futással ért el.
DB: McCourthy is DB ő azért nem volt bust (bár, h első kört megért-e az más kérdés) és kb. 1-2 DB-t fel lehetne még sorolni. Pl. akár Dennard is ide tartozhat még.
Úgyh szerintem eddig WR ügyben rosszabbul állunk, mert ott szerintem a drafton időtlen idők óta csak bust-ot húztunk. (ezt kb. 2-3 hónap múlva már remélem elfelejthetjük, bár ahogy látom jó esély van rá, h pont az legyen a legnagyobb steal, aki nem kellett senkinek a drafton...).
több mint 12 éve
Már miért kéne befejezni? Tök izgalmas.😀 Lehet jókat tippelgetni. Az esélyek csökkenő sorrendben: Bust-Máshol beválik-Jó lenne, de sérülékeny-Beválik. Az első hármat Vödör egymagában tudja! A második és harmadik lehetőség nagyjából azonos valószínűségűek. A beváltakat meg egy nagyon tapasztalt asztalos is meg tudja számolni egy kezén.
több mint 12 éve
Na azt nagyon támogatnám, bár Chung egészségesen egész jó volt, Butlernek meg csak át kellett ruccannia a kócosokhoz, hogy jó játékos legyen belőle, de ami minket jelenleg érint, ez elég gyengus felhozatal

több mint 12 éve
Szerintem a defensive backek draftolását egy időre nyugodtan el lehetne felejteni. Inkább fizessünk túl néhány már bizonyított játékost az FA piacon és tömködjünk más lyukakat a draftról. Wheatley, Butler, Chung, Ras-I, Vödör... Lehet, hogy ideje lenne piucit frissíteni a csapat scoutjain is...
Do your job
több mint 12 éve
Ejj, de kár azért a 2008-as szezonért. Az a csapat még egy Cassellel is jó volt 11–5-re...