New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Ugyanakkor ez is szerepel a cikkben:Lám-lám,ez az Evan Lazar is tök hülye fotel szurkoló ,honnan veszi ezt Duggert illetően: “ he gets an average grade because he was a slight reach, “Nem gondoltam konkrét játékosra, inkább csak egy “jelenségre”.ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Gondolom onnan hozunk csiszolatlan gyémántot.
Esteleg egy ex-Navy svájci bicskát.
DT és WR sem jött a draftról, majd most!
Bár lehet Owenu a titkos DT pick-ünk. 🤓
Sinisa
briareos
Itt egy korai Lazar értékelés a draftról.
www.clnsmedia.com/lazar-grading-the-patriots-ten-selections-in-the-2020-nfl-draft/
Sinisa
kolok1972
'According to a league source, Dugger was a top 50 pick on most teams’ boards and would’ve come off the board shortly after New England made him their top choice in the 2020 draft."
Hátha egyszer végre bejön ez a 2. körös DB projekt.
Do your job
több mint 5 éve
Lehet, hogy Stidhammel csak futni fogunk idén, oldschool foci következik.Elmúlt 2 évben 2 korai RB pick.
Burkus
Elmúlt 2 évben 3 viszonylag korai OL pick.
Szerintem ez nem csak egy idősödő QB karrierjét tudja meghosszabbítani, hanem egy újonc életet is könnyíteni. 🤓
Lehet Nike ezt már előre kiszagolta?
Lehet jövőre már az is benne lesz a szabály változásokban, hogy a GM-eknek nem lehet kutyája? 😂😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ha ezzel a csapattal is behúznánk az AFC Eastet az komoly lenne 💪
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Will Hastings Stidham slot cornere volt az Auburnben ✌️Ezeket az UDFA-kat írják hozzánk pillanatnyilag:Pont most akartam keresni. Aki tud vmi infót róluk ne tartsa magában.
Myles Bryant, CB, Washington
De'Jon Harris, ILB, Arkansas
Will Hastings, WR, Auburn
J'Mar Smith, QB, Louisiana Tech
Jordan Steckler, OT, Northern Illinois
J.J. Taylor, RB, Arizona
Kyahva Tezino, OLB, San Diego State
Isaiah Zuber, WR, Mississippi State
April Wine
kolok1972
Draft

több mint 5 éve
Harry-re ne húzzunk már rá hogy bust, első szezonját futotta a srác úgy hogy kvázi felét sérülés miatt kihagyta, az új szezonban többet várhatunk tőle,majd kiderül. Meyers nem mozgott rosszul ebben az offenseben, benne is van potenciál. Úú már most várom a szezont (remélem lesz is foci), lehet még jobban várom az ideit mint a tavalyit, érdekesnek ígérkezik 😊
több mint 5 éve
Lám-lám,ez az Evan Lazar is tök hülye fotel szurkoló ,honnan veszi ezt Duggert illetően: “ he gets an average grade because he was a slight reach, “Nem gondoltam konkrét játékosra, inkább csak egy “jelenségre”.ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Sinisa
briareos
www.clnsmedia.com/lazar-grading-the-patriots-ten-selections-in-the-2020-nfl-draft/
Sinisa
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Azt a cirkuszt Burkus. bust Harry? semmit mutató Meyers? 1 évből leszűrted a semmit. Esélyt se adtál nekik.. mondjuk Brady sem fölleg Meyersnek. Meyers jó lesz mert végre kap labdát, mert ami felé ment ritkán azokat elkapta és valljuk be Brady nem könnyű passzokkal lepte meg.. Hosszú és keserű szezonnak nézel elébe ha így tekintesz a jövőre, Elég valószinű hogy rámegyünk a futójátékra 60-40 %-ban amíg kiderül milyen Stidham addig bőven jó lesz ez a felhozatal, a rutinés a fiatalság 1:1-benKét A osztályú pick, mindkettő a 6. körben? Bár amúgy is ez tradicionálisan a Pats sikerzóna,Nem gondoltam konkrét játékosra, inkább csak egy “jelenségre”.ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Sinisa
briareos
Sinisa
Hogy ebből az idei mély WR classból még projectre sem húztunk senkit, azt nem értem. Ez a bust Harry - még semmit nem mutató Meyers - öreg Edelman - már semmit nem mutató Sanu (tudom, sérült volt) négyesfogat elbírt volna némi erősítést.
Lehet, hogy Stidhammel csak futni fogunk idén, oldschool foci következik.
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Két A osztályú pick, mindkettő a 6. körben? Bár amúgy is ez tradicionálisan a Pats sikerzóna,Nem gondoltam konkrét játékosra, inkább csak egy “jelenségre”.ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Sinisa
briareos
Sinisa
Hogy ebből az idei mély WR classból még projectre sem húztunk senkit, azt nem értem. Ez a bust Harry - még semmit nem mutató Meyers - öreg Edelman - már semmit nem mutató Sanu (tudom, sérült volt) négyesfogat elbírt volna némi erősítést.
Lehet, hogy Stidhammel csak futni fogunk idén, oldschool foci következik.
több mint 5 éve
ki lesz a qb?Brady. A Bucs eltradeli. 😊
Amadeus
több mint 5 éve
Nem gondoltam konkrét játékosra, inkább csak egy “jelenségre”.ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Sinisa
briareos
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Ezeket az UDFA-kat írják hozzánk pillanatnyilag:Pont most akartam keresni. Aki tud vmi infót róluk ne tartsa magában.
Myles Bryant, CB, Washington
J.J. Taylor, RB, Arizona
April Wine
több mint 5 éve
Ezeket az UDFA-kat írják hozzánk pillanatnyilag:Myles Bryant, CB, Washington
J.J. Taylor, RB, Arizona
+
Sean Riley. WR, Syracuse
Szerkesztette: April Wine
több mint 5 éve
Csak akkor ha valami hihetetlenül peches szezonunk lenneTovábbra is kizártnak tartom,hogy majd számunkra elérhető legyenTrevor Lawrence QB Clemson 😎ki lesz a qb?With the first pick of the 2021 NFL draft, the New England Patriots select...
Amadeus
Rynald
ThundersNFL
kolok1972
Draft

több mint 5 éve
Továbbra is kizártnak tartom,hogy majd számunkra elérhető legyenTrevor Lawrence QB Clemson 😎ki lesz a qb?With the first pick of the 2021 NFL draft, the New England Patriots select...
Amadeus
Rynald
ThundersNFL
több mint 5 éve
Trevor Lawrence QB Clemson 😎ki lesz a qb?With the first pick of the 2021 NFL draft, the New England Patriots select...
Amadeus
Rynald
Draft

több mint 5 éve
ki lesz a qb?With the first pick of the 2021 NFL draft, the New England Patriots select...
Amadeus
több mint 5 éve
ki lesz a qb?Majd Lawrence.
Amadeus
több mint 5 éve
ex navy svájci bicska hozzánk jött ha egyre gondolunkki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Sinisa
több mint 5 éve
ki lesz a qb?Nike mehet aludni, most jön a draft lényegi része, az UDFA, úgyhogy BB ül már a gépek előtt.
Amadeus
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 5 éve
ki lesz a qb?
több mint 5 éve
nekem a pff is meredek, de ha Matt Miller mint érv előkerül akkor ezt itt el is engednémegy elég meredek véleményre jött egy egyszerű visszakérdezés... ezt sem szabad már? ZERO_LNem volt abban semmi meredek, ez a konszenzusos vélemény. Kérdezd meg a pff gárdáját, vagy a pft draftot közvetítő csapatát, vagy Matt Millert, hasonlót fogalmaztak meg. Ahogy a Packers és a Hawks eddigi draftjával kapcsolatban is nagyjából konszenzus van.
És (ezt a többieknek is írom, akik hozzászóltak) nem bontogattam le egyenként a draft pickeket. Azzal KEZDTEM, hogy egy-egy (vagy akár egy-két) játékos esetén egy classból természetes, hogy akár nagyon is eltér az értékelés a "konszenzus" boardokhoz képest. Az viszont szokatlan, ha gyakorlatilag minden (eddig) kihúzott játékos ilyen. Belichicknél se megszokott. Ennyi. De akadjunk végre le a témáról, marha unalmas, és nem is ez volt az ok amiért hozzászóltam, hanem a játékos.
beindulhatott egy TE rush... inkább itt az az érthetetlen, így a fotelból okoskodva, hogy mégis miért kapott ez a srác ilyen"must have" kiemelést nem csak a többi TE-dhez viszonyítva hanem a needes prospectekhez képest isZERO_LMennyit megspóroltunk volna, ha ezzel kezded. 😊 Most megy a draft, azt figyelem, röviden: az ok előbb a véletlen (éppen ezt a srácot néztem meg és feltűnt a hasonlóság), majd Chris Simms és Brett Kollmann. A többinek nézz utána (a két név alapján nem nehéz), vagy később ha lesz idő leírom.
peterk2005
több mint 5 éve
Közben felcseréltünk egy Guardért
több mint 5 éve
egy elég meredek véleményre jött egy egyszerű visszakérdezés... ezt sem szabad már? ZERO_LNem volt abban semmi meredek, ez a konszenzusos vélemény. Kérdezd meg a pff gárdáját, vagy a pft draftot közvetítő csapatát, vagy Matt Millert, hasonlót fogalmaztak meg. Ahogy a Packers és a Hawks eddigi draftjával kapcsolatban is nagyjából konszenzus van.
És (ezt a többieknek is írom, akik hozzászóltak) nem bontogattam le egyenként a draft pickeket. Azzal KEZDTEM, hogy egy-egy (vagy akár egy-két) játékos esetén egy classból természetes, hogy akár nagyon is eltér az értékelés a "konszenzus" boardokhoz képest. Az viszont szokatlan, ha gyakorlatilag minden (eddig) kihúzott játékos ilyen. Belichicknél se megszokott. Ennyi. De akadjunk végre le a témáról, marha unalmas, és nem is ez volt az ok amiért hozzászóltam, hanem a játékos.
beindulhatott egy TE rush... inkább itt az az érthetetlen, így a fotelból okoskodva, hogy mégis miért kapott ez a srác ilyen"must have" kiemelést nem csak a többi TE-dhez viszonyítva hanem a needes prospectekhez képest isZERO_LMennyit megspóroltunk volna, ha ezzel kezded. 😊 Most megy a draft, azt figyelem, röviden: az ok előbb a véletlen (éppen ezt a srácot néztem meg és feltűnt a hasonlóság), majd Chris Simms és Brett Kollmann. A többinek nézz utána (a két név alapján nem nehéz), vagy később ha lesz idő leírom.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Az új kickerünkAkinek a karján egy csodás szélsőjobbos milicista tetkó virít.
twitter.com/leeschechter/status/1254119724318932996?s=21
twitter.com/ezlazar/status/1254123121147293696?s=21
ZERO_L
twitter.com/E_Dilla/status/1254122281183387648
Biztos nem fog senkit zavarni....
LOL
twitter.com/edsbs/status/1254121694903570432
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
twitter.com/zanerhood/status/1254124564524777473
Szerkesztette: iktriad