New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 263
Ráadásul a mi lett volna, ha azt meg azt húzzuk mihez tesz hozzá? Nem az visz előrébb a megértésben, elfogadásban, ha megoldásokban gondolkozunk és a választ keressük? A negatív siránkozós attitűd mire lesz megoldás? Ugyanez a csalódás előkészítése a köv.döntéshelyzetre/draftra is, hiszen nem megoldásban gondolkozik az értetlenkedő.

Én se vártam Keene-t itt. Azt gondolom elérhető lett volna később? Igen. Értem, miért őt húzták? Nem. Tudtam volna jobb nevet mondani, aki általános boardokon előrébb van? Igen. Ez összhangban van bármennyire a Pats boardjával? Nem. Akkor mi alapon akarom ahhoz hasonlítani az én infóhiányos szubjektív vágyaimat, ha fogalmam sincs kit és miért kerestünk? De ha megpróbálom megérteni, akkor közelebb kerülök ahhoz, hogy megértsem miért ő és nem Trautman. Akiben egyáltalán nem gondolkoztunk. Így minek siránkozzak utána?

Látsz egy kurva jó nőt, vágyad hogy jó alaposan megdugjad. De ő észre sem vesz, akkor tele sírod a haverokat, hogy bassza meg, nem engem választott? Vagy elfogadod, hogy radaron se voltál nála és felesleges ezen keseregni és jobb megérteni miért nem volt radaron vagy miért mást választott? Mik voltak a kritériumok, ami miatt kiestél? Aztán, akkor legközelebb jobban kezelsz egy döntést, ha tudod mik a döntési mechanizmusok..
több mint 5 éve
Oké, igazad lehet, azt viszont nem értem, miért nem írhatná ezt ő vagy más le ide, egy szurkolói topicba? Szerinted csak akadémiai székfoglaló vagy doktori disszertáció szintű, több éves kutatással alátámasztott mondtokat lehet ide bevésni? Lóf@szt! Ez egy műkedvelő fórum, még a szakértők is azok (Buday Zoli kivételével talán).
Engedtessék már meg, hogy néha vágyvezérelt, hiányos infókra (sem nagyon) támaszkodó véleményeket jelenítsenek meg! Ezeket aztán lehet ignorálni, vitatni, az illetőt (bizonyos kereteken belül) elküldeni a búsba, sőt némítani is .....
csi77
Miért ne lehetne leírni, hol írtam ilyet?

Az általános kijelentő mód azonban nem szubjektív. Arról írtam, hogy sokan átesnek a ló másik felére az "értékelésnél". Annak ellenére, hogy jelentős információ hiányban vannak és a legtöbbször mainstream nevekben gondolkoznak, amikor saját csapatuk teljesen más úton jár nagyjából 2 évtizede.
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 257 — Bears & Illinois fan
de másodikra inkább behúztam volna Trautmant, és úgy okés lenne, így a 2. TE pick nagyon projekt szagú, ennél azért több kellene
manuszka86
Mármint kinek kellene több? Szerencsére nem közvélemény szavazás alapján szerződünk, draftolunk, hanem BB elvei mentén épül a csapat. Biztosan nem lett volna 9SB..

Elérhető volt Trautman, ha akartuk volna kihúzzuk. Nem akartuk. Innentől kezdve azt kellene elfogadni, megérteni hogy BB és bandája nem látta benne azt, amit a szurkolók a highlisghts videókban. Ők ennél többet tudtak róla és az alapján volt aki jobban illet a rendszerbe vagy többet tud hozzátenni.

Nem értem a kritizálást, mert a saját infóhiányos, max tapekre és általános boardora alapozott vágyaknak nem felel meg. lehet szimpatizálni vagy nem szimpatizálni a választással. De előre leírni az fura. Főleg hogy nem azt húztuk aki maradt, hanem felmentünk érte. Ez is jelzi nagyon akartuk őt!

Én inkább abban a táborban vagyok, aki elfogadja vagy megpróbálja a választ megtalálni rá miért ő illik jobban BB elképzeléseibe. Ami biztosan több és összetettebb mint videókon szép elkapások..ő ugyanis az eltervezett rendszerbe keres embert, aki azt azzal a tartalommal tölti meg, amit ő elvár.
topin
Oké, igazad lehet, azt viszont nem értem, miért nem írhatná ezt ő vagy más le ide, egy szurkolói topicba? Szerinted csak akadémiai székfoglaló vagy doktori disszertáció szintű, több éves kutatással alátámasztott mondtokat lehet ide bevésni? Lóf@szt! Ez egy műkedvelő fórum, még a szakértők is azok (Buday Zoli kivételével talán).
Engedtessék már meg, hogy néha vágyvezérelt, hiányos infókra (sem nagyon) támaszkodó véleményeket jelenítsenek meg! Ezeket aztán lehet ignorálni, vitatni, az illetőt (bizonyos kereteken belül) elküldeni a búsba, sőt némítani is .....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Megjött, ez nagyon megdöbbentet, hogy többre értékelik mint Trautmant. Lehet a potenciált nagyobbra értékelik benne, az elején azért sokat nem várok Asiasitól, de később kinőhet.
ZERO_L
Nekem amióta láttam a srácot, a kedvenc projekt TE-m. Tényleg messze van a kész játékostól, de nekem - nem viccelek - azonnal Kittle ugrott be róla. Nagy benne a rizikó, de ha bejön, az NFL egyik elit TE-e lehet.

A többi pick viszont ölég Belichickes. Az egy dolog, hogy ha ezek tetszenek neki, akkor húzza őket, de mindegyik szinte bitosan kihúzható lett volna egy körrel később. Minek reachel ennyit az öreg, nem értem. (A safety ettől függetlenül be fog jönni szerintem, az a gyerek nagyon ebbe a csapatba való. Nem feltétlenül lesz elit, de hasznos hogy is mondtátok? - "jómunkásembereig" szerintem biztosan elviszi. 😊 )
peterk2005
Miért reachel?
Te is tudod miért.
Van egy általános konszenzus, hogy melyik játékos mennyire NFL ready és ez alapján kategorizálják be és emellett meg van a csapatspecifikus felmérés ahol azt nézik, hogy ő mennyire illik a csapatba.

Mivel a csapat szerint vannak kiemelt fontosságú játékosok akik a felmérés, játékintelligencia miatt jobban illenek az ő elképzelésükbe, gondolom a Perhard-Erkins miatt is, így automatikus, hogy mindenképpen őt akarja kiválasztani a mások által jobbnak ítélt játékosok helyett.

Vagy mert tudta/sejtette, hogy más is ki akarja húzni azt a játékost, ezért lecsapott rá, biztos ami biztos alapon.

Aztán persze ez nem mindig jön be...igaz, ez a lista 2018-as...

nesn.com/2018/04/when-patriots-reach-in-nfl-draft-how-often-do-their-picks-pay-off/
több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
A többi pick viszont ölég Belichickes. Az egy dolog, hogy ha ezek tetszenek neki, akkor húzza őket, de mindegyik szinte bitosan kihúzható lett volna egy körrel később. Minek reachel ennyit az öreg, nem értem
peterk2005
Na most ezt honnan tudod?
topin
Azért írta,hogy szinte. Ez a véleménye. Pont. Amúgy ilyen alapon a draft alatt IS be lehetne csukni a fórumot,mert úgysem rendelkezik egyik szurkolótábor se azokkal az infókkal mint a FO-ok.Továbbra se értem miért baj,ha vki véleményt mond a saját információi alapján. Mellesleg ez alapján a reach fogalma általában is teljesen értelmetlen lenne.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
A többi pick viszont ölég Belichickes. Az egy dolog, hogy ha ezek tetszenek neki, akkor húzza őket, de mindegyik szinte bitosan kihúzható lett volna egy körrel később. Minek reachel ennyit az öreg, nem értem
peterk2005
Na most ezt honnan tudod?
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Megjött, ez nagyon megdöbbentet, hogy többre értékelik mint Trautmant. Lehet a potenciált nagyobbra értékelik benne, az elején azért sokat nem várok Asiasitól, de később kinőhet.
ZERO_L
Nekem amióta láttam a srácot, a kedvenc projekt TE-m. Tényleg messze van a kész játékostól, de nekem - nem viccelek - azonnal Kittle ugrott be róla. Nagy benne a rizikó, de ha bejön, az NFL egyik elit TE-e lehet.

A többi pick viszont ölég Belichickes. Az egy dolog, hogy ha ezek tetszenek neki, akkor húzza őket, de mindegyik szinte bitosan kihúzható lett volna egy körrel később. Minek reachel ennyit az öreg, nem értem. (A safety ettől függetlenül be fog jönni szerintem, az a gyerek nagyon ebbe a csapatba való. Nem feltétlenül lesz elit, de hasznos hogy is mondtátok? - "jómunkásembereig" szerintem biztosan elviszi. 😊 )

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
de másodikra inkább behúztam volna Trautmant, és úgy okés lenne, így a 2. TE pick nagyon projekt szagú, ennél azért több kellene
manuszka86
Mármint kinek kellene több? Szerencsére nem közvélemény szavazás alapján szerződünk, draftolunk, hanem BB elvei mentén épül a csapat. Biztosan nem lett volna 9SB..

Elérhető volt Trautman, ha akartuk volna kihúzzuk. Nem akartuk. Innentől kezdve azt kellene elfogadni, megérteni hogy BB és bandája nem látta benne azt, amit a szurkolók a highlisghts videókban. Ők ennél többet tudtak róla és az alapján volt aki jobban illet a rendszerbe vagy többet tud hozzátenni.

Nem értem a kritizálást, mert a saját infóhiányos, max tapekre és általános boardora alapozott vágyaknak nem felel meg. lehet szimpatizálni vagy nem szimpatizálni a választással. De előre leírni az fura. Főleg hogy nem azt húztuk aki maradt, hanem felmentünk érte. Ez is jelzi nagyon akartuk őt!

Én inkább abban a táborban vagyok, aki elfogadja vagy megpróbálja a választ megtalálni rá miért ő illik jobban BB elképzeléseibe. Ami biztosan több és összetettebb mint videókon szép elkapások..ő ugyanis az eltervezett rendszerbe keres embert, aki azt azzal a tartalommal tölti meg, amit ő elvár.
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Semmi bajom nem lenne ezzel a drafttal, ha az FA piacon nem ment volna el a fél csapat. Így mondjuk van némi hiányérzetem.
Ez a Jamie 2.0 elég optimistán hangzik 😬
Boston
ööööööö what???

Pont, azért jöttek ők mert bizonyos csapatrészekben fontos távozók voltak. Lehet optimálisan hangzik a kimenetel, lehet csak egy light verziójuk lesz a veterán FA-knek, de pont azért ők jöttek mert erre a szerepre ők a legjobbak/legalakalamasabbak (BBék szerint). Az egyik nfl networkös arc pl Jenningshez beírta KVN pro-comperisonhoz.

Nem fogják szétdominálni a statokat, lehet Uche játéka nem is lesz olyan domináns és látványos mint anno Collinsé volt, de nagyon jó kis alapanyag a srác.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Igazából kicsit azon lepődtem meg, hogy BB mester kivételesen azokra a posztokra húzott játékosokat ahova számított az ember, tehát végül is a posztok rendben vannak. 😀
Dugger helyett, személy szerinte Winfieldet húztam volna, de mondjuk atletikus,fizikális a srác meglátjuk majd....Dupla TE húzással nem lenne nagy bajom, Asiasi tetszetős választás, de másodikra inkább behúztam volna Trautmant, és úgy okés lenne, így a 2. TE pick nagyon projekt szagú, ennél azért több kellene

Szerkesztette: manuszka86

több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
remélem azért a Dugger nem csak visszahordó lesz. Nagyon jó a sebessége

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Semmi bajom nem lenne ezzel a drafttal, ha az FA piacon nem ment volna el a fél csapat. Így mondjuk van némi hiányérzetem.
Ez a Jamie 2.0 elég optimistán hangzik 😬

Do your job
több mint 5 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Igaziból azt kaptuk, amit szerettünk volna, á la BB.
A szokásos 2. körös DB, aki reméljük inkább lesz Chung 2.0 mint Cyrus Jones 2.0.
Jött Jamie 2.0 kicsit kisebb verzióban de Michigan-ről, hogy Winovich-csal anno majd könnyebb legyen megegyezni és KvN 2.0.
Valamint újra egy dupla TE draft.

Közben Bill kutyája meg cserélgetett is kedvére pick-eket.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Xavier McKinney valamiért nagyon szeretném ha ma kihúznánk, pipa lenne a safty poszt.
ParadSEC
Safty?
Ammeg milyen poszt? Szaftos? 😂🤣😂🤣😂🤣
ThundersNFL
Ne akadj fent a részletekben, lásd az egészet a safty majdnem ugyan olyan mint a safety csak gyorsabb mert nincs benne E😂😂

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Újabb TE, nagy érdekes lesz ezt pár év múlva vissza nézni

twitter.com/ezlazar/status/1235774433467473920?s=21

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ZERO_L
Kicsit jobban nézz utána.
Imádni fogjátok.
Bazzani
Meglesz a hétvégén, de egy éves (elkapó) szezonnal, nem kiforrott blockolással, nagyon nem tudok lelkesedni érte. Nekem túlságosan projekt játékos ezért az értékért.

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
ZERO_L
ZERO_L
Kicsit jobban nézz utána.
Imádni fogjátok.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
na megjött a TE pick, Devin Asiasi, hiába nem annyira combos az idei class de erre a posztra kellett húzni 😊

több mint 5 éve
Azért egy célpontot húzzunk.

több mint 5 éve
bogjosi New England Patriots 2 017
Úgy látszik a fontos döntéseket DOGGGO hozza 🤔😀

www.instagram.com/p/B_YhaK0Hfiq/?igshid=z0peeivdcmfp

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
mielőtt a Dunának mennétek, már februárban arról cikkeztek, hogy akár első körös is lehet

www.profootballnetwork.com/lenoir-rhyne-safety-kyle-dugger-becoming-an-elite-draft-prospect/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 105
Baromira csalódott vagyok.. Remélem rámcáfol a srác, adjunk neki esélyt.
De viszonylag magas helyen húztúnk és áhh..

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tipikus BB pick...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Ezt nagyon nem láttam jönni, hogy kis suliból reachelünk

Itt van a srácról egy kis info

twitter.com/ezlazar/status/1248032744443203585?s=21