NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL előszezon 2026
7
4
2:00, Network4
New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Mint amikor Mourinhot eltiltották és elbújt a szennyes ruhák között az öltözőben 😀😂Nem is értem, hogy miért nem a második mondattal foglalkoztok? 😛zemanlaEmber, ha Brees nem ír alá, akkor sincs baj: CD elit irányítóvá válik a következő szezonban. Viszont, ha komolyan vesszük az igényt, GyP megnyugtatott vagy egy hete (nincs kedvem kikeresni), hogy ne fossunk attól, hpgy elmegy. Így teszek éppen 😊hajdu
Nem fog elmenni, erre nagyösszegben fogadnék, és SP a háttérből súg majd.zemanla
több mint 14 éve
😂Ember, ha Brees nem ír alá, akkor sincs baj: CD elit irányítóvá válik a következő szezonban. Viszont, ha komolyan vesszük az igényt, GyP megnyugtatott vagy egy hete (nincs kedvem kikeresni), hogy ne fossunk attól, hpgy elmegy. Így teszek éppen 😊hajdu"Lehet, hogy behúztuk volna, ha..."hajduNem is értem, hogy miért nem a második mondattal foglalkoztok? 😛zemanla
Nem fog elmenni, erre nagyösszegben fogadnék, és SP a háttérből súg majd.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
Semennyit. Az csak New Orleansban volt szokásban.http://www.youtube.com/watch?v=eNLu4-7dHfY Lofton nem rég még zúzta ColstontKissés mennyi pénzt kaphatott ezért a DC-től? 😊jjncaa
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=eNLu4-7dHfY Lofton nem rég még zúzta ColstontKissés mennyi pénzt kaphatott ezért a DC-től? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ember, ha Brees nem ír alá, akkor sincs baj: CD elit irányítóvá válik a következő szezonban. Viszont, ha komolyan vesszük az igényt, GyP megnyugtatott vagy egy hete (nincs kedvem kikeresni), hogy ne fossunk attól, hpgy elmegy. Így teszek éppen 😊Nem is értem, hogy miért nem a második mondattal foglalkoztok? 😛zemanlaTeljesen igazad van Mr. Grétsy."Lehet, hogy behúztuk volna, ha..."hajdu
Tetszik hogy milyen sok szerepet betölt a drága topicunk 😉atapapa
több mint 14 éve
Akkor marad AtlantábanAzért arra megkérném Loftont, mesélje el Nicks-nek, miért nem a Tapmába ment.atapapaKét szó: szeret nyerni 😛
Gyurma Pappa
:cool:
Egyértelmű hogy más a két játékos értékrendje
Loomis meg egy őrült. Volt 6 milliónk a sapkában: jött Grubbs, Bunkley, Lofton, Chamberlain.
Az utolsó három szerződésében biztos van valami titkos záradék: térd $1500, fej $2000, dobóváll $2500 Goodell térde $150000, Goodell feje $200000, Goodell dobóválla $250000
több mint 14 éve
Nem is értem, hogy miért nem a második mondattal foglalkoztok? 😛"Lehet, hogy behúztuk volna, ha..."hajduAkkor helyesen:..behúztuk volna-e..!!!!?Teljesen igazad van Mr. Grétsy.
zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=eNLu4-7dHfY Lofton nem rég még zúzta Colstont

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
"Lehet, hogy behúztuk volna, ha..."Akkor helyesen:..behúztuk volna-e..!!!!?Teljesen igazad van Mr. Grétsy.
zemanla
több mint 14 éve
Azért arra megkérném Loftont, mesélje el Nicks-nek, miért nem a Tapmába ment.atapapaKét szó: szeret nyerni 😛
Nicks egy hülye gyerek, aki a legjobban fizetett akart lenni, az lett. Lofton nyerni szeret, minden bizonnyal Nolan rendszere annyira nem tetszik neki, mint Spags rendszere, ráadásul idén a Falcons nagyon óvatos duhaj, és valahol olvastam egy elemzést, hogy a FO alkalmasnak tartja a mostani keretet egy SB-re, csak tavalyi edzői hibák miatt nem tudtak odaérni. Ez oké is lenne, de mi volt tavaly előtt? És az előtt? 😀

több mint 14 éve
Akkor helyesen:..behúztuk volna-e..!!!!?Teljesen igazad van Mr. Grétsy.
zemanla
Tetszik hogy milyen sok szerepet betölt a drága topicunk 😉
több mint 14 éve
Akkor helyesen:..behúztuk volna-e..!!!!?Találj valami olyat, amibe belemagyarázhatjuk végre Brees-t is 😉Végre értelmet nyert ez a kirakós: LóftonatapapaTöredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀zemanla
Örülök ennek az igazolásnak, én már annak idején a drafton is akartam Loftont, ki tudja hogy behúztuk-e volna Porter helyett, ha nem viszi el előttünk nem sokkal a Falcons.
Plusz elmondhatjuk azt, amit a Nicks-eligazolás után, csak fordított előjellel: egy ilyen játékos elhalászása a riválistól kettőt ér.
A térde miatt kicsit aggódom, bár még így is sokkal jobb állapotban van, mint Vilmáé volt akkor, amikor idecseréltük.atapapa
...és Brees meg írjon alá! 😂

több mint 14 éve
ha ilyen jó játékosok jönnek ki belőle akkor meg tisztelnél ,ha folytatnád 😀Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀zemanlaCsak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 14 éve
Találj valami olyat, amibe belemagyarázhatjuk végre Brees-t is 😉Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀zemanlaCsak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa
Örülök ennek az igazolásnak, én már annak idején a drafton is akartam Loftont, ki tudja hogy behúztuk-e volna Porter helyett, ha nem viszi el előttünk nem sokkal a Falcons.
Plusz elmondhatjuk azt, amit a Nicks-eligazolás után, csak fordított előjellel: egy ilyen játékos elhalászása a riválistól kettőt ér.
A térde miatt kicsit aggódom, bár még így is sokkal jobb állapotban van, mint Vilmáé volt akkor, amikor idecseréltük.
több mint 14 éve
Töredelmesen bevallom: nem. Nyelvészkedjek még? 😀Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa

több mint 14 éve
Nem gondoltam arra, hogy 1,6 milliónyi helyre (tegnapi állapot) beszorítjuk Loftont? Nem. Bár Loomis most biztos hangot ad sértődöttségének (minek bűvészkedem lassan egy évtizede mesterien a sapkával, ha ata ennyire sem bízik bennem?!)Arra még kevésbé gondoltam, hogy Loomis azt mondja most: Vilma a csapat szerves része. :o
Számításaim szerint most már csak akkor igazolhatunk játékost top51 fizetéssel, ha valakit kirúgunk. Bár Loomis erre azt mondaná: ata, nem véletlenül nem oktatsz matekot az MIT-n.
Azért arra megkérném Loftont, mesélje el Nicks-nek, miért nem a Tapmába ment.
több mint 14 éve
Na, erre tuti nem gondoltál 😀Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lóftonatapapa

több mint 14 éve
Csak egy fél szó: lófzemanlaVégre értelmet nyert ez a kirakós: Lófton
több mint 14 éve
Sajnálom Vilmát. Kíváncsi leszek, hogy leszünk "loosers" megint ezen a FA időszakban 😊

több mint 14 éve
Vagy két hete írtam, amikor a két szakíró közül az egyik felvetette Loftont, mint lehetségest, hogy örülök, bár nehéz lesz átállni a szidásról a hajráLoftonra.Hát, ez sajnos így van... de ez jó taktika, hogy erősítjük a csapatot és egyúttal gyengítjük a csoprortriválist. 😀zemanlaNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanlaJa. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.hajdu
több mint 14 éve
Hát, ez sajnos így van... de ez jó taktika, hogy erősítjük a csapatot és egyúttal gyengítjük a csoprortriválist. 😀Ja. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanla
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.hajdu

több mint 14 éve
Ja. Ha már edzőnk nem lesz, legalább játékosok legyenek... 😊Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉zemanla
Ebből számomra az következik, hogy Vilma megy.
több mint 14 éve
Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊hajduNem mondanám, hogy feladjuk a szezont.... 😉

több mint 14 éve
Köszöntsük szeretettel Curtis Loftont. 😊
több mint 14 éve
Túl messze nem állunk tőle. Hétfőn négyhasábos cikkben rántják le a leplet majd (meg nem nevezett forrásokra és legaláb 50 000 oldalas doksira hivatkozva) a Saints öltözőjében 1967-óta minden meccs előtt elvégzett woodoo szertartásokról és kakasáldozatról.