Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Eddig csak a kutyaszarról volt szó. Mi van a kutyapisával? Az nyilván teljesen normális, hogy a házunkba húgytócsákon keresztül lehet bejutni. Időnként, ha belefutok egy olyan gazdiba, aki az ebét pisáltatja a kapunk környékén, odaszólok neki, hogy "gratulálok". Nem érti, mi a baj.Pisáld le őt vagy a kutyáját, vagy ahogy sikerül.
nagylaza
Remire jó lehetsz. 😉
több mint 4 éve
Eddig csak a kutyaszarról volt szó. Mi van a kutyapisával? Az nyilván teljesen normális, hogy a házunkba húgytócsákon keresztül lehet bejutni. Időnként, ha belefutok egy olyan gazdiba, aki az ebét pisáltatja a kapunk környékén, odaszólok neki, hogy "gratulálok". Nem érti, mi a baj.
több mint 4 éve
A Szilágyi utca az full nyócker gettó, csoda, hogy embert nem láttál fényes nappal odaszarni.Anno, mikor még főiskolásként a Blahánál, nem messze a Népszínház utcától, a Szilágyi utcában laktam (van színház meg ált. iskola is a tér mellett), ott voltak ilyen események. A környék nagyon alja volt ilyen szempontból, is.Én külföldi diákcsajt vontam kérdőre. Amíg sétáltam, kihozta a zsebkutyáját, arrébb ment 5 métert ahol őt már nem zavarta, szaratta és ment is volna vissza. Mivel láttam hol lakik, kérdeztem szeretné azt a pici szart a bejárati lépcsőjén viszontlátni. Vette a lapot, a fenyegetés nyelvét értik sajnos csak sokan.Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.kurvára egyetértek, nekem is van kutyám, rengeteget szarik, becsületesen szedegetem fel de kb kisebbségben vagyok. régen még beszóltam más gazdiknak de már belefáradtam.
gyeek
briareos
gyeek
Főleg mikor a "Mandula" nevezetű kutya kakált (ahogy a gazdája mondta). Nos, Mandula - emlékeim szerint - egy német dog volt, a végterméke meg sztem több kiló, olyat még én se tudnék...
Magyarország ilyen szempontból, meg más szempontból is, igénytelen.
De ettől függetlenül az dühítőbb mikor a külföldiek igénytelenkednek, mert úgy gondolják, itt lehet.
Solymi
Én a Kiss Józsefben láttam, egy nyári délután. Az a faszi se szedte össze...
több mint 4 éve
Anno, mikor még főiskolásként a Blahánál, nem messze a Népszínház utcától, a Szilágyi utcában laktam (van színház meg ált. iskola is a tér mellett), ott voltak ilyen események. A környék nagyon alja volt ilyen szempontból, is.Én külföldi diákcsajt vontam kérdőre. Amíg sétáltam, kihozta a zsebkutyáját, arrébb ment 5 métert ahol őt már nem zavarta, szaratta és ment is volna vissza. Mivel láttam hol lakik, kérdeztem szeretné azt a pici szart a bejárati lépcsőjén viszontlátni. Vette a lapot, a fenyegetés nyelvét értik sajnos csak sokan.Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.kurvára egyetértek, nekem is van kutyám, rengeteget szarik, becsületesen szedegetem fel de kb kisebbségben vagyok. régen még beszóltam más gazdiknak de már belefáradtam.
gyeek
briareos
gyeek
Főleg mikor a "Mandula" nevezetű kutya kakált (ahogy a gazdája mondta). Nos, Mandula - emlékeim szerint - egy német dog volt, a végterméke meg sztem több kiló, olyat még én se tudnék...
Magyarország ilyen szempontból, meg más szempontból is, igénytelen.
De ettől függetlenül az dühítőbb mikor a külföldiek igénytelenkednek, mert úgy gondolják, itt lehet.
több mint 4 éve
jobb mintha egy kakaós csiga 😉Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.Ez mind semmi. Ma - szintén a Király utcában, egy pékségben - kértem két puncstortát, elméláztam, fizettem, hazamentem, kicsomagoltam. És két lekváros tekercs volt benne.
gyeek
több mint 4 éve
Én külföldi diákcsajt vontam kérdőre. Amíg sétáltam, kihozta a zsebkutyáját, arrébb ment 5 métert ahol őt már nem zavarta, szaratta és ment is volna vissza. Mivel láttam hol lakik, kérdeztem szeretné azt a pici szart a bejárati lépcsőjén viszontlátni. Vette a lapot, a fenyegetés nyelvét értik sajnos csak sokan.Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.kurvára egyetértek, nekem is van kutyám, rengeteget szarik, becsületesen szedegetem fel de kb kisebbségben vagyok. régen még beszóltam más gazdiknak de már belefáradtam.
gyeek
briareos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.kurvára egyetértek, nekem is van kutyám, rengeteget szarik, becsületesen szedegetem fel de kb kisebbségben vagyok. régen még beszóltam más gazdiknak de már belefáradtam.
gyeek
több mint 4 éve
Hogy és miért lettem ide beidézve? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Mitsemsejtés egyeteme- eheti száma. Ön venne autót ezektől az öreg bácsiktól?!
r.baggio
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Tegnap csak egy pillanatra néztem félre, megbámulva egy zöldségest a Király utcában aminek be kellett zárnia. Az a négy nem folyamatosan ellenőrzött lépés elég volt, hogy valami puha, csúszós matériába lépjek. Ez eléggé bekorlátozta a mozgásteremet amíg nem találtam egy alkalmas helyet a kiiktatására és természetesen érződött a szaga is. Az egész belváros olyan lett mint egy putri, néhol két méterenként kutyafossal tele. Valamelyik felháborodós-höbörgős fészbuk paraszt esetleg összeállíthatna egy kollázst ebből is, nem csak az olyan nyomorék szociopaták csapdáiból akik meg akarják mérgezni a szarógépeket. Nyilván a gazdája a hibás, bele is nyomnám egy este 11kor settenkedve szarató orrát a kutyája gumijába, ha zacskóval vagy kabátzsebbel nem hajlandó feltakarítani a szarát. Undorítóak az utcák.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/09/kozkedvelt-duna-partszakaszon-tarra-vagtak-a-nyarfakat/Itt a cikkel van problémád, vagy a fakivágással?
Hányan nem olvassák el a hashtag-szerű kiemelést? Hányan nem kattintanak rá a beágyazott linkekre? Hányan nem ismernek rá instant a tájra? Mi értelme van így cikket írni, és mi értelme van főcímre tenni?
clbass
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/04/09/kozkedvelt-duna-partszakaszon-tarra-vagtak-a-nyarfakat/Hányan nem olvassák el a hashtag-szerű kiemelést? Hányan nem kattintanak rá a beágyazott linkekre? Hányan nem ismernek rá instant a tájra? Mi értelme van így cikket írni, és mi értelme van főcímre tenni?
több mint 4 éve
Gyűlölöm a reakcióvideókat, és a reakcióvideókra adott reakcióvideókat.
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
pcworld.hu/pcwlite/most-a-posta-neveben-kuldik-a-kamu-csomagos-uzeneteket-292806.html
több mint 4 éve
Pearl Jam-mel engem vallatni lehetne.www.youtube.com/watch?v=pDzQ-2a5YWg
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
klipje fasza volt anno, jó kis dc styleJeremy. Amit te említesz azt nem ismerem, de meghallgatom, köszi az ajénlást. 😀Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀do the evolution?
adam8
egyetlen amit elviselek tőlük 😀
briareos
adam8
több mint 4 éve
Jeremy. Amit te említesz azt nem ismerem, de meghallgatom, köszi az ajénlást. 😀Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀do the evolution?
adam8
briareos
több mint 4 éve
Pearl Jam-mel engem vallatni lehetne.
több mint 4 éve
Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀do the evolution?
adam8
több mint 4 éve
Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀
több mint 4 éve
d3b4rd8qvu76va.cloudfront.net/783/347/189/-419996965-1sjignb-49c5lc3dmtml7f/original/10999357_498280413636979_4099989980059350165_n.jpgDoktorúr egyszer talán elmondja.MelyikA drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
nade mindennek van haszna, mer így befűztem valakit a szabad hejre, űlettanejem
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture
ozibozi
Cancel Culture

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
a fájl neveket igen, de ahhoz hogy ellenőrizd hogy az integritás megvan-e sztem nem kell mindent megnyitniHa pl volt olyan hülye - szerintem simán lehet - hogy kimondottan mondjuk adatok visszanyerése miatt vitte be, az infosok ezt eleve csaknugy tudják megtenni, a képeket vissznyerni, ha látják is a fájlokat nem?Passz, lehet már a háttérképe is egy pucsító nyolc éves kislány volt.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
24.hu/belfold/2021/04/08/zalaegerszeg-pedofilok-autista-kislany-vademeles/
empty taxi
no sebaj majd a sitten gerincbe basszák ezeket a kihegyezett fogkefével
briareos
warr_b
adam8
warr_b
Cowboykarcsi90
max 1et random
több mint 4 éve
Ha pl volt olyan hülye - szerintem simán lehet - hogy kimondottan mondjuk adatok visszanyerése miatt vitte be, az infosok ezt eleve csaknugy tudják megtenni, a képeket vissznyerni, ha látják is a fájlokat nem?Passz, lehet már a háttérképe is egy pucsító nyolc éves kislány volt.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
24.hu/belfold/2021/04/08/zalaegerszeg-pedofilok-autista-kislany-vademeles/
empty taxi
no sebaj majd a sitten gerincbe basszák ezeket a kihegyezett fogkefével
briareos
warr_b
adam8
warr_b
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!