Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Kutyához értőktől kérdezem. Az normális ha egy kutya 3 napja sír/vonyít/borzasztó idegesítő hangon tutul? Mióta idekerült a szomszédba folyamatosan ezt csinálja, szerencsére éjjel alszik. Be van zárva egy 4 m2-es helyre, de nem látom milyen fajta.
Matthew99
ez üti a ávtv. asszem alapból 6 kell, szóval jelentsd nyugodtan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Kutyához értőktől kérdezem. Az normális ha egy kutya 3 napja sír/vonyít/borzasztó idegesítő hangon tutul? Mióta idekerült a szomszédba folyamatosan ezt csinálja, szerencsére éjjel alszik. Be van zárva egy 4 m2-es helyre, de nem látom milyen fajta.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Amugy ebben a JSZP-ben lekertem rola mindent ami elerheto. Tulajdonosok szamatol, motorszamtol, teljesitmenytol, biztositas megleterol stb mind van info, csak ugye pont az uzembentartot nem adja ki 😊
több mint 4 éve
Egy hete mar, hogy 2 kapitanysag sem tudta fogadni a bejelentesem az autopalyas incidensemrol, es igy az online rendszerukben kellett ugyfelkapun keresztul megtennem.

Ma raneztem a statuszra: Ugyintezesre var (gondolom az autopalya terfigyeloirol mar reg torlodott az adott felvetel...)

Persze ez jelenthet sok mindent, de az en ertelmezesem szerint eddig a kutya ra se nezett. Mi van akkor ha valaki eletellenes buncselekmenyt jelent be igy?
undisputedly
Egy életellenes bcs-t nyilván befogadtak volna. Nem túl életszerű, hogy mondjuk egy gyilkosságot ügyfélkapun keresztül jelent be valaki 😊
A problémád ettől függetlenül nyilván jogos.
warr_b
De pl siman lehet, hogy egy 2 eve _tegy ide egy orszagnevet akikkel nincs kiadatasink*-ben elo szokevenyen urra lesz a buntudat es bejelenti a tettet. Vagy feldobja a tarsait. (szerintem)
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
Egy hete mar, hogy 2 kapitanysag sem tudta fogadni a bejelentesem az autopalyas incidensemrol, es igy az online rendszerukben kellett ugyfelkapun keresztul megtennem.

Ma raneztem a statuszra: Ugyintezesre var (gondolom az autopalya terfigyeloirol mar reg torlodott az adott felvetel...)

Persze ez jelenthet sok mindent, de az en ertelmezesem szerint eddig a kutya ra se nezett. Mi van akkor ha valaki eletellenes buncselekmenyt jelent be igy?
undisputedly
A vamzereket senki se szereti.
Ez olyan ország, ahol mindenki maga intézi a dolgait, nem hatóságokkal intezteti.
"Akkor megyek bíróságra, ha visznek." - ország vagyunk.
Sobri Jóska
Jelen esetben a szökevény egyoldalúan elállt a magánutas eljárási módtól.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve

undisputedly
Ez olyan ország, ahol mindenki maga intézi a dolgait, nem hatóságokkal intezteti.
Sobri Jóska
Sokkal inkabb gondolom, hogy rosszul van felepitve a rendszer es allokalva az emberi eroforras, mint azt, hogy szemelyes szimpatia hianya miatt nem foglalkoznak a teljesen megalapozott bejelentesemmel 😊

De persze te gondolhatod azt, hogy Magyarorszag vadnyugati szinten mozog az igazsagszolgaltatasban, ez nem igy megy, sot, az onbiraskodast sokkal inkabb megfogjak, mint az alapulfekvo velt vagy valos buncselekmyent.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 951 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

undisputedly
Egy életellenes bcs-t nyilván befogadtak volna. Nem túl életszerű, hogy mondjuk egy gyilkosságot ügyfélkapun keresztül jelent be valaki 😊
A problémád ettől függetlenül nyilván jogos.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 040 — #NoStress

undisputedly

több mint 4 éve

Szerkesztette: undisputedly
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
Említettem már, hogy kibaszott drága lett minden? (Az étolajtól a gyümölcsön át a csapolt sörig.)
nagylaza
Az......a szállások is... tök jó hogy fel lehet használni a Szép kártyán beragadt pénzt de kb nem elég semmire. Értem, hogy be kell hozni mindenhol a veszteséget de ésszel kellene... Mondjuk pont az élelmiszer boltok nem szenvedtek akkora kárt....
több mint 4 éve
Említettem már, hogy kibaszott drága lett minden? (Az étolajtól a gyümölcsön át a csapolt sörig.)
nagylaza
De a csajok olcsóbbak.
Jól kell fogyasztó kosarat összerakni. 😉

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Ha van, amikor a nyílt utcai halálra kövezés lenne az egyedüli helyes retorzió, az ez

m.hvg.hu/vilag/20210526_Olasz_felvonobaleset_szandekosan_iktattak_ki_a_feket_harom_embert_letartoztattak
r.baggio
Vagy ha már olaszországban történt, a sziciliai maffiának is van egy pár érdekes kivégzési módszere.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Ha van, amikor a nyílt utcai halálra kövezés lenne az egyedüli helyes retorzió, az ez

m.hvg.hu/vilag/20210526_Olasz_felvonobaleset_szandekosan_iktattak_ki_a_feket_harom_embert_letartoztattak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
dodort én amúgy a sport1-en futott Motorshow műsorban ismertem meg, piszok jól keni, de azért sajnos nagy is az arc hozzá
emlékszem volt egy rész mikor kimentek Oncsik Zolival a germánokhoz és egy kawával 291-et toltak! a rendőr nem a sebességért kúrta meg őket, hanem azért, mert jobbról előztek😊
NB2
már superbike korszakban v mi volt az az újság is ilyen volt. mondjuk ott kb mindenki

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 118 — nabege2@yahoo.com
dodort én amúgy a sport1-en futott Motorshow műsorban ismertem meg, piszok jól keni, de azért sajnos nagy is az arc hozzá
emlékszem volt egy rész mikor kimentek Oncsik Zolival a germánokhoz és egy kawával 291-et toltak! a rendőr nem a sebességért kúrta meg őket, hanem azért, mert jobbról előztek😊
több mint 4 éve
 telex.hu/belfold/2021/05/21/fellep-a-fovaros-a-sugar-daddyket-fiatal-noknek-ajanlo-tarskereso-oldal-ellen

Már nézegettem ezeket az óriásplakátokat, gondoltam is hogy azért ennyire talán nem kéne fullba' propagálni a kurválkodást 🙄😆
warr_b
fasza regelhetek ide is
😀
briareos
Mi a bajod a punccsal?
Nem hiszem, hogy ne fedné le a teljes mezőnyt.
Sobri Jóska
semmi baj vele, de attól még megnézem ezt a másikat h milyen nem feltétlen az áru miatt
briareos
Tuti ugyanazok vannak.
Vagy szerinted találtak egy piaci rést, és odakerülnek olyan csajok, akik eddig meglapultak?
Sobri Jóska
pont ezt mondom h nyilván ugyanazok de maga az oldal, ui, stb érdekel. nem csak ilyen oldalaknál, hanem általában is

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 901
Andika ideális reklám az oldalnak.
@bármi lehet
több mint 4 éve
 telex.hu/belfold/2021/05/21/fellep-a-fovaros-a-sugar-daddyket-fiatal-noknek-ajanlo-tarskereso-oldal-ellen

Már nézegettem ezeket az óriásplakátokat, gondoltam is hogy azért ennyire talán nem kéne fullba' propagálni a kurválkodást 🙄😆
warr_b
fasza regelhetek ide is
😀
briareos
Mi a bajod a punccsal?
Sobri Jóska
semmi baj vele, de attól még megnézem ezt a másikat h milyen nem feltétlen az áru miatt
briareos
Tuti ugyanazok vannak.
Vagy szerinted találtak egy piaci rést, és odakerülnek olyan csajok, akik eddig meglapultak?

több mint 4 éve

warr_b
fasza regelhetek ide is
😀
briareos
Mi a bajod a punccsal?
Sobri Jóska

több mint 4 éve

warr_b
fasza regelhetek ide is
😀
briareos
Mi a bajod a punccsal?

több mint 4 éve

warr_b
fasza regelhetek ide is
😀

több mint 4 éve
pont most néztem dodor hogy megy át a forgalmom
 www.youtube.com/watch?v=vGo4e2syKAk

azért picit durva volt már, főleg mikor a tükröt elkapta
NB2
10 perc alapján egy igazi fasz lehet.
VanillaSky
azért dodor mindig is khm... nem egy pozitiv példa szerintem

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 901

warr_b
A Legdrágább qrva a feleség, tartja a mondás... 😉
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
pont most néztem dodor hogy megy át a forgalmom
 www.youtube.com/watch?v=vGo4e2syKAk

azért picit durva volt már, főleg mikor a tükröt elkapta
NB2
Ki ez a paraszt f@szkalap? tipikus motoros retek. 18:35-nel is hogy anyazza az autost, aztan a zarovonalon meg beeloz 😀
undisputedly
Nagyon ugrassz ezekre 🤣