Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
köszönöm asszem ez a megoldásFenti sorban Beállítások részben szedd ki a pipákat email-es részek elől. 😊sajnos nem mert értesítéseket kapok az idézésekről pl. KöszönömAz adminok felé lenne kérdésem: profilomon belül nem tudom magam letörölni. Teljes mértékben ki akarok szállni ebből a bowl.hu fórumból. Abban kérnék segítséget, hogy valahogy töröljétek minden korábbi hozzászólásomat, és minden feliratkozásomat, hogy értesítést se kapjak esetleges későbbi idézések, kommentek kapcsán. El szeretném ezt a fórumot teljesen felejteni. KöszönömSzerintem ilyen lehetőség nincs, már JC is próbálta 😊
diverdoc
Nem ütöd be a böngészőbe, hogy bowl.hu/forum, problem solved.
Szivesen 😊
warr_b
diverdoc
Beki
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Fenti sorban Beállítások részben szedd ki a pipákat email-es részek elől. 😊sajnos nem mert értesítéseket kapok az idézésekről pl. KöszönömAz adminok felé lenne kérdésem: profilomon belül nem tudom magam letörölni. Teljes mértékben ki akarok szállni ebből a bowl.hu fórumból. Abban kérnék segítséget, hogy valahogy töröljétek minden korábbi hozzászólásomat, és minden feliratkozásomat, hogy értesítést se kapjak esetleges későbbi idézések, kommentek kapcsán. El szeretném ezt a fórumot teljesen felejteni. KöszönömSzerintem ilyen lehetőség nincs, már JC is próbálta 😊
diverdoc
Szivesen 😊
warr_b
diverdoc
több mint 4 éve
sajnos nem mert értesítéseket kapok az idézésekről pl. KöszönömAz adminok felé lenne kérdésem: profilomon belül nem tudom magam letörölni. Teljes mértékben ki akarok szállni ebből a bowl.hu fórumból. Abban kérnék segítséget, hogy valahogy töröljétek minden korábbi hozzászólásomat, és minden feliratkozásomat, hogy értesítést se kapjak esetleges későbbi idézések, kommentek kapcsán. El szeretném ezt a fórumot teljesen felejteni. KöszönömSzerintem ilyen lehetőség nincs, már JC is próbálta 😊
diverdoc
Szivesen 😊
warr_b
több mint 4 éve
Az adminok felé lenne kérdésem: profilomon belül nem tudom magam letörölni. Teljes mértékben ki akarok szállni ebből a bowl.hu fórumból. Abban kérnék segítséget, hogy valahogy töröljétek minden korábbi hozzászólásomat, és minden feliratkozásomat, hogy értesítést se kapjak esetleges későbbi idézések, kommentek kapcsán. El szeretném ezt a fórumot teljesen felejteni. KöszönömSzerintem ilyen lehetőség nincs, már JC is próbálta 😊
diverdoc
Szivesen 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Az adminok felé lenne kérdésem: profilomon belül nem tudom magam letörölni. Teljes mértékben ki akarok szállni ebből a bowl.hu fórumból. Abban kérnék segítséget, hogy valahogy töröljétek minden korábbi hozzászólásomat, és minden feliratkozásomat, hogy értesítést se kapjak esetleges későbbi idézések, kommentek kapcsán. El szeretném ezt a fórumot teljesen felejteni. Köszönöm
több mint 4 éve
Ezt írtam hogy nem nagy baj a váltás, főleg ha spánielről van szó 😊Te lettel a befuto. Edesapam ma elhozott egy spanielt “ pont ugy nezett ram mint a Süti szokott”.oh, bocsánat, csak felületesen kezdtem el olvasni a threadet. a másik tippem még a törpe schnauzer, ott kennelt is tudok ajánlani, ha érdekel 😊én mostanában egy spánielre szoktam vigyázni, szerintem az is jó választás lehet, nagyon tanulékony figyelmes, de azért nem akkora kihívás féken tartani mint egy labradortspaniel pusztult most el, azt direkt nem akarunk
kristof
diverdoc
kristof
diverdoc
Nagyon örülök. Nekem is valszeg ha lesz olyan lakásom spánielem lesz 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Apu tegnaphoz kepest 10 evet fiatalodott. Az elmult het legjobb dolga az a kis dogLegyen benne sok örömük 😊Te lettel a befuto. Edesapam ma elhozott egy spanielt “ pont ugy nezett ram mint a Süti szokott”.oh, bocsánat, csak felületesen kezdtem el olvasni a threadet. a másik tippem még a törpe schnauzer, ott kennelt is tudok ajánlani, ha érdekel 😊én mostanában egy spánielre szoktam vigyázni, szerintem az is jó választás lehet, nagyon tanulékony figyelmes, de azért nem akkora kihívás féken tartani mint egy labradortspaniel pusztult most el, azt direkt nem akarunk
kristof
diverdoc
kristof
diverdoc
somoskovig
több mint 4 éve
Legyen benne sok örömük 😊Te lettel a befuto. Edesapam ma elhozott egy spanielt “ pont ugy nezett ram mint a Süti szokott”.oh, bocsánat, csak felületesen kezdtem el olvasni a threadet. a másik tippem még a törpe schnauzer, ott kennelt is tudok ajánlani, ha érdekel 😊én mostanában egy spánielre szoktam vigyázni, szerintem az is jó választás lehet, nagyon tanulékony figyelmes, de azért nem akkora kihívás féken tartani mint egy labradortspaniel pusztult most el, azt direkt nem akarunk
kristof
diverdoc
kristof
diverdoc
több mint 4 éve
Te lettel a befuto. Edesapam ma elhozott egy spanielt “ pont ugy nezett ram mint a Süti szokott”.oh, bocsánat, csak felületesen kezdtem el olvasni a threadet. a másik tippem még a törpe schnauzer, ott kennelt is tudok ajánlani, ha érdekel 😊én mostanában egy spánielre szoktam vigyázni, szerintem az is jó választás lehet, nagyon tanulékony figyelmes, de azért nem akkora kihívás féken tartani mint egy labradortspaniel pusztult most el, azt direkt nem akarunk
kristof
diverdoc
kristof
több mint 4 éve
köszi a választA reptéren is ingyenes a parkolás?Nem, 2700ft a legolcsóbb opció egy napra, Holiday parkoló
Gergőbácsi
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
A reptéren is ingyenes a parkolás?Nem, 2700ft a legolcsóbb opció egy napra, Holiday parkoló
Gergőbácsi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
A reptéren is ingyenes a parkolás?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
"Nem értem mi történt vele, még soha nem bántott senkit. Bocsika... Nagyon vérzik?"ezek mind jól hangzanak, de nehezen kivitelezhetőek hirtelen. Engem támadt már meg kutya (idegen, vmi kuvasz keverék) a golyóként fetrengésen kívűl nem sokat tudtam csinálni amig le nem rángatták rólam, pedig nem voltam sose egy kis elveszett csirkenyakúTorkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
ennél kicsivel jobb helyzet amikor a te kutyádat támadja be vmi szabadonfutó "haddmozogjon, hallgatrámhavisszahívom kutya), ilyen szitunk egyszer volt roccoval, utolsó pillantban tudtam kb 4 métert hátrapuntolni vmi amstaffot, és ott vége is volt mert kurva gyorsan odaért gazdi és lefogta.
briareos
több mint 4 éve
12 voltam, ő olyan 27 lehetett és arcra olyan volt jimmy (zámbó)Megvolt a kiscsaj ? 😃még kis pisisként jártam angoltanárhoz, egy aranyos kis csaj tanitott, volt két medve méretű rottweilere. Mindig amikor megérkeztem bringával be voltak zárva egy ilyen kis kennelbe. Házhoz a bejárat 1 emelet magasan, lépcső odafele ilyen hézagos betonelemek, kutyakennel felett. Akárhányszor megérkeztem két roti teljesen megőrült, ugatás, csaholás, bőnyállal, fogakat csattogtatva.Itt a bezárt ajtók mögött nem igazán vannak ilyen veszedelmes élőlények.Torkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
Még vagy 20 éve egy egykori gyártelepen lévő autószerelőhöz hordtam a roncsomat, és amikor mentem be a kocsimért, a semmiből rámrontott 2 nagy lóbaszó kutya. Farkaskutya/kaukázi/újfundlandi/sátán kutyája keverékek, ugattak, és loholtak felém.
Én úgy megijedtem, hogy elkezdtem üvölteni, hogy "takarodjatok a kurva anyátokba, mert összeszarom magam!!! tünés a gecibe!!".
Ezen mindahányan úgy megdöbbentünk, hogy csaholtak kettőt, és lecsitulva visszamentek ahonnan jöttek, én meg visszalépdeltem hátrafele a bejáratig, és felhívtam az autószerelőt, hogy kint várom a telephely előtt, és bár nem így szoktuk, de hozza ki a kocsit, mert én oda többet be nem sétálok.
Az elfutás valóban nem lett volna opció.
Sobri Jóska
Szóval one day érkezem, kapu szokás szerint nem kulcsra zárva, betolom bringát és még matatok valamit rajta igy guggolva, és 2 dolog tűnt fel. Nincs ugatás, és kb ahogy ez leesett, éreztem is a tarkómon egy ilyen meleg, enyhén nedves fuvalllatot. igy guggolva kurva lassan hátrasandítottam hát nemhogy kb 20 centire tőlem a nagyobbik rottweiler nyugodt barna szemeibe bámulok.Érzésre kb kétszer akkora feje volt mint nekem 😀
na ott majdnem összeszartam magam, de aztán kinézett az ajtón a csaj, odaszólt valamit kutya meg le se szart odébbállt.
végső komment a csajtól: ha nincsenek bezárva elég nyugisak.
nekem meg még 30 percig remegtek a térdeim 😀
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
nem.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megvolt a kiscsaj ? 😃még kis pisisként jártam angoltanárhoz, egy aranyos kis csaj tanitott, volt két medve méretű rottweilere. Mindig amikor megérkeztem bringával be voltak zárva egy ilyen kis kennelbe. Házhoz a bejárat 1 emelet magasan, lépcső odafele ilyen hézagos betonelemek, kutyakennel felett. Akárhányszor megérkeztem két roti teljesen megőrült, ugatás, csaholás, bőnyállal, fogakat csattogtatva.Itt a bezárt ajtók mögött nem igazán vannak ilyen veszedelmes élőlények.Torkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
Még vagy 20 éve egy egykori gyártelepen lévő autószerelőhöz hordtam a roncsomat, és amikor mentem be a kocsimért, a semmiből rámrontott 2 nagy lóbaszó kutya. Farkaskutya/kaukázi/újfundlandi/sátán kutyája keverékek, ugattak, és loholtak felém.
Én úgy megijedtem, hogy elkezdtem üvölteni, hogy "takarodjatok a kurva anyátokba, mert összeszarom magam!!! tünés a gecibe!!".
Ezen mindahányan úgy megdöbbentünk, hogy csaholtak kettőt, és lecsitulva visszamentek ahonnan jöttek, én meg visszalépdeltem hátrafele a bejáratig, és felhívtam az autószerelőt, hogy kint várom a telephely előtt, és bár nem így szoktuk, de hozza ki a kocsit, mert én oda többet be nem sétálok.
Sobri Jóska
Szóval one day érkezem, kapu szokás szerint nem kulcsra zárva, betolom bringát és még matatok valamit rajta igy guggolva, és 2 dolog tűnt fel. Nincs ugatás, és kb ahogy ez leesett, éreztem is a tarkómon egy ilyen meleg, enyhén nedves fuvalllatot. igy guggolva kurva lassan hátrasandítottam hát nemhogy kb 20 centire tőlem a nagyobbik rottweiler nyugodt barna szemeibe bámulok.Érzésre kb kétszer akkora feje volt mint nekem 😀
na ott majdnem összeszartam magam, de aztán kinézett az ajtón a csaj, odaszólt valamit kutya meg le se szart odébbállt.
briareos
több mint 4 éve
mévan nállam teniszütő?ezek mind jól hangzanak, de nehezen kivitelezhetőek hirtelen. Engem támadt már meg kutya (idegen, vmi kuvasz keverék) a golyóként fetrengésen kívűl nem sokat tudtam csinálni amig le nem rángatták rólam, pedig nem voltam sose egy kis elveszett csirkenyakúTorkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
ennél kicsivel jobb helyzet amikor a te kutyádat támadja be vmi szabadonfutó "haddmozogjon, hallgatrámhavisszahívom kutya), ilyen szitunk egyszer volt roccoval, utolsó pillantban tudtam kb 4 métert hátrapuntolni vmi amstaffot, és ott vége is volt mert kurva gyorsan odaért gazdi és lefogta.
briareos
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
még kis pisisként jártam angoltanárhoz, egy aranyos kis csaj tanitott, volt két medve méretű rottweilere. Mindig amikor megérkeztem bringával be voltak zárva egy ilyen kis kennelbe. Házhoz a bejárat 1 emelet magasan, lépcső odafele ilyen hézagos betonelemek, kutyakennel felett. Akárhányszor megérkeztem két roti teljesen megőrült, ugatás, csaholás, bőnyállal, fogakat csattogtatva.Itt a bezárt ajtók mögött nem igazán vannak ilyen veszedelmes élőlények.Torkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Sokan a hereszorításra esküdöznek...a sok mai herélt kutyával max a saját golyóimat szorítgathatom 😀
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
17 192
Sokan a hereszorításra esküdöznek...
több mint 4 éve
Itt a bezárt ajtók mögött nem igazán vannak ilyen veszedelmes élőlények.Torkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
ezek mind jól hangzanak, de nehezen kivitelezhetőek hirtelen. Engem támadt már meg kutya (idegen, vmi kuvasz keverék) a golyóként fetrengésen kívűl nem sokat tudtam csinálni amig le nem rángatták rólam, pedig nem voltam sose egy kis elveszett csirkenyakúTorkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Torkon kell ragadni aztán megfojtani, akkor megharapni sem tud 😊marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Ja, hogy a kutya kezdeményez.good luckmarad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=vTtseiqrTN0
briareos
Azt hittem álmában, mögélopódzva akar sutianap leszámolni az ebbel.
több mint 4 éve
good luckmarad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=vTtseiqrTN0
több mint 4 éve
marad a millan féle beszúrunk a bordákba hüvelykkel erőből, ott bootol a rendszerVagy zsebkéssel, bicskával, ki mit hord magánál.
sutianap