Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
A kondi nincs 10 emeletes, annyira azért nem fasza a hely 😊ja azt menten gondoltam. 😀eaglesmcnabbna ez azért lényegi információ 😀 kösz az infóteaglesmcnabbÉs 1024 csaj van ott...
Kettő a tizedikenBlack_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Black Adder nyilván a kolira gondol, az edzőteremben sokkal jobb - ehhez képest - az arány 😊ja azt menten gondoltam. 😀eaglesmcnabbna ez azért lényegi információ 😀 kösz az infóteaglesmcnabbÉs 1024 csaj van ott...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ja azt menten gondoltam. 😀És 1024 csaj van ott...a schönherzbe csak a szemeszterek kezdetekor, szeptemberben és februárban tudsz beiratkozni, előzetes regisztráció utánJJna ez azért lényegi információ 😀 kösz az infóteaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
És 1024 csaj van ott...na ez azért lényegi információ 😀 kösz az infóteaglesmcnabbkösz a tippet holnap még tesztelünk egy helyet ha az is hasonló lesz a maihoz, utánajárunk hogy is megy ez a Sőnherces 😀eaglesmcnabba schönherzbe csak a szemeszterek kezdetekor, szeptemberben és februárban tudsz beiratkozni, előzetes regisztráció utánJJ
Kettő a tizediken
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
na ez azért lényegi információ 😀 kösz az infóta schönherzbe csak a szemeszterek kezdetekor, szeptemberben és februárban tudsz beiratkozni, előzetes regisztráció utánJJSchönherz koli, még külsős diákként sem több 20000 forintnál a féléves bérletkösz a tippet holnap még tesztelünk egy helyet ha az is hasonló lesz a maihoz, utánajárunk hogy is megy ez a Sőnherces 😀eaglesmcnabb
miközben nagyon jól felszerelt, és folyamatosan vásárolnak új gépeketJJ
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
a schönherzbe csak a szemeszterek kezdetekor, szeptemberben és februárban tudsz beiratkozni, előzetes regisztráció utánkösz a tippet holnap még tesztelünk egy helyet ha az is hasonló lesz a maihoz, utánajárunk hogy is megy ez a Sőnherces 😀eaglesmcnabbPesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?eaglesmcnabbSchönherz koli, még külsős diákként sem több 20000 forintnál a féléves bérlet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
kösz a tippet holnap még tesztelünk egy helyet ha az is hasonló lesz a maihoz, utánajárunk hogy is megy ez a Sőnherces 😀Pesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?eaglesmcnabbSchönherz koli, még külsős diákként sem több 20000 forintnál a féléves bérlet
több mint 13 éve
:cool:
több mint 13 éve
Pesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?eaglesmcnabbSchönherz koli, még külsős diákként sem több 20000 forintnál a féléves bérlet
miközben nagyon jól felszerelt, és folyamatosan vásárolnak új gépeket
---
több mint 13 éve
Megtörtént, most már jöhetne egy válasz is 😀Pesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?eaglesmcnabbAha, úgy hívják te húzol UDFA piacon 😀tenorx
Van egy a közelben, ami olcsó volt, csak kicsit idegesített a Young G muzsika, plusz a vége fele betoppant pár emberke a práter másik végéről, úgyhogy szerintem hanyagoljuk 😀 Plusz a helyben magában is volt 1-2 kivetnivaló 😀
több mint 13 éve
Pesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?eaglesmcnabbAha, úgy hívják te húzol UDFA piacon 😀
több mint 13 éve
Pesten tud valaki valami nem túl drága, de viszonylag jó konditermet?
több mint 13 éve
Köszi, szóval akkor ma megpróbálom.vadibandiMég annyit lefelejtettem, hogy hardver részről kell lennie az ADSL-modemen kívül egy kis dobozkának (olyan 6x4x2 cm, sávszűrő) 3 telefonos (RJ11) csatlakozóval:
Line -> falba, Phone -> telefonhoz, Modem -> modemhez.
Ez választja szét az adatforgalmat a hangforgalomtól. Ha ilyen nincs, a telefonhívás megzavarja a netezést.
Természetesen a modemet meg a géphez kell kötni utp kábellel (RJ45-ös csatlakozó).
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Köszi, szóval akkor ma megpróbálom.Ha nekem, mint új előfizetőnek külön hozták a modemet (ISDN) szerelő meg nincsta, de van azonosítóm és belépőkódom, akkor életet tudok lehelni a rendszerbe?vadibandiAz ISDN digitális telefonvonal, az a végberendezés (NT) a T-akármi tulajdona, neki is kell beüzemelnie.
Ha ellenben ADSL-re gondoltál, akkor XP esetén:
Hálózati kapcsolatok - Új kapcsolat létrehozása -
Új kapcsolat varázsló - Tovább - Kapcsolódás az internethez -
Kézzel állítom be a kapcsolatot - Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú ... -
Internetszolgáltató neve: pl. t-online, de mindegy -
Felhasználónév: amit kaptál -
Jelszó: amit kaptál és Tovább
Parancsikon elhelyezése az Asztalon: pipa - Befejezés.Atari
több mint 13 éve
Ha nekem, mint új előfizetőnek külön hozták a modemet (ISDN) szerelő meg nincsta, de van azonosítóm és belépőkódom, akkor életet tudok lehelni a rendszerbe?vadibandiAz ISDN digitális telefonvonal, az a végberendezés (NT) a T-akármi tulajdona, neki is kell beüzemelnie.
Ha ellenben ADSL-re gondoltál, akkor XP esetén:
Hálózati kapcsolatok - Új kapcsolat létrehozása -
Új kapcsolat varázsló - Tovább - Kapcsolódás az internethez -
Kézzel állítom be a kapcsolatot - Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú ... -
Internetszolgáltató neve: pl. t-online, de mindegy -
Felhasználónév: amit kaptál -
Jelszó: amit kaptál és Tovább
Parancsikon elhelyezése az Asztalon: pipa - Befejezés.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Nagyon szívesen várok ötleteket a műszaki angol beadandómhoz 😛 1-2 oldal esszé kell valami mérnöki témáról. Az NFL technológiai hátterén gondolkodok most, bár nem nagyon találtam hozzá jó forrást.tenorxNFL kombájn? 😛
több mint 13 éve
Köszi, lehet, hogy ez lesz! 😀 (Watsonon gondolkozok még)jaja, ez csak szimpla fordítás volt (a legtöbbet lájkot mégis ez kapta eddig a blogon, tipikus)add be dolgozatnak a 1st down jelző vonalról írt cikkemet 😊JJMegvan angolul? 😀tenorx
http://www.howstuffworks.com/first-down-line.htmJJ
több mint 13 éve
jaja, ez csak szimpla fordítás volt (a legtöbbet lájkot mégis ez kapta eddig a blogon, tipikus)Megvan angolul? 😀tenorxNagyon szívesen várok ötleteket a műszaki angol beadandómhoz 😛 1-2 oldal esszé kell valami mérnöki témáról. Az NFL technológiai hátterén gondolkodok most, bár nem nagyon találtam hozzá jó forrást.tenorxadd be dolgozatnak a 1st down jelző vonalról írt cikkemet 😊JJ
http://www.howstuffworks.com/first-down-line.htm
---
több mint 13 éve
Megvan angolul? 😀Nagyon szívesen várok ötleteket a műszaki angol beadandómhoz 😛 1-2 oldal esszé kell valami mérnöki témáról. Az NFL technológiai hátterén gondolkodok most, bár nem nagyon találtam hozzá jó forrást.tenorxadd be dolgozatnak a 1st down jelző vonalról írt cikkemet 😊JJ
több mint 13 éve
Nagyon szívesen várok ötleteket a műszaki angol beadandómhoz 😛 1-2 oldal esszé kell valami mérnöki témáról. Az NFL technológiai hátterén gondolkodok most, bár nem nagyon találtam hozzá jó forrást.tenorxadd be dolgozatnak a 1st down jelző vonalról írt cikkemet 😊
---
több mint 13 éve
Nagyon szívesen várok ötleteket a műszaki angol beadandómhoz 😛 1-2 oldal esszé kell valami mérnöki témáról. Az NFL technológiai hátterén gondolkodok most, bár nem nagyon találtam hozzá jó forrást.
több mint 13 éve
Háhááá köszi! 😀Sziasztok!Carrom.
Van valami olyan "sport", ahol két faszi ül egy négyzet alakú táblánál és felváltva pöckölgetik bele a tábla négy sarkán lévő lyukakba a kis korongjukkal a többi kis korongot... 😀
Ennek a nevét tudja valaki, mert hiába guglizok, az istennek sem találom meg.
DS!Darksun3
És krva jó, az ES2-n ment egy időben. 😀Schleck
Igen, én is ott láttam egyszer anno.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Ha nekem, mint új előfizetőnek külön hozták a modemet (ISDN) szerelő meg nincsta, de van azonosítóm és belépőkódom, akkor életet tudok lehelni a rendszerbe?
több mint 13 éve
Sziasztok!Carrom.
Van valami olyan "sport", ahol két faszi ül egy négyzet alakú táblánál és felváltva pöckölgetik bele a tábla négy sarkán lévő lyukakba a kis korongjukkal a többi kis korongot... 😀
DS!Darksun3
És krva jó, az ES2-n ment egy időben. 😀
több mint 13 éve
Sziasztok!Van valami olyan "sport", ahol két faszi ül egy négyzet alakú táblánál és felváltva pöckölgetik bele a tábla négy sarkán lévő lyukakba a kis korongjukkal a többi kis korongot... 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/