OFF topik

30 feliratkozó

5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Elvileg elektronikus hiba nem tudja lekapcsolni a kapcsolót, kizárólag a pilóták tudják fizikailag.
Szóval marad a hibás kapcsoló (de egyszerre romlik el mindkét retesz?) és a szándékos lekapcsolás elmélet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
no Baltimore Ravens 8 288
Nem szeretnem elolvasni, de egyet olvastam en is es javitsatok ki ha nem jo.

A motort ( lefullaszto ) gomb be volt kapcsolva amit az egyik pilota a masiktol kerdezte hogy o tette-e es a valasz nem. Gyakorlatilag ez volt az ok es nem tudtak mit csinalni mert nem volt eleg ido hiaba 2kapcsoltak be" a motorokat ujra.

Egy kerdes maradt hogy mi okozta ezt, veletlenul nem lehetett a biztonsagi miatt es egyszerre meg a kettot lehetetlen egy "artatlan" mozdulattal kikapcsolni veletlenul.

1 A mother-board- elektronikus hiba es az kapcsolta le
2 a kapcsolok hibasak es hoztak is egy ilyen hibabejelentest regebbrol
3 direkt valamelyik pilota

A problema hogy nincs meg az osszes beszelgetes a fulkebol ( vagyis nincs feltarva es meg beazonositva sem ki kerdez mit ). Szamomra ez furcsa, ennek gyorsan kellene lenni.

Az elso ketto az komoly gond, de a 2. nincs kifejtve hogy mit takar es az elso az meg egy kerdes inkabb, de sulyos.
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 850 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kijött az Air India preliminary report:

aaib.gov.in/What's%20New%20Assets/Preliminary%20Report%20VT-ANB.pdf
warr_b
Ez nagyon fura. Mindkét pilóta ennyire vakon nem lehetett. Egyszerre mindketten le akartak zuhanni, vagy mi!?…
szaba
Nem tudom, nagyon fura...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Hogy lehet átkapcsolni, vagy hogy tud átkapcsolni az a kapcsoló felszállás közben? Persze véletlenül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 867

warr_b
Ez nagyon fura. Mindkét pilóta ennyire vakon nem lehetett. Egyszerre mindketten le akartak zuhanni, vagy mi!?…
5 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 850 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
Bedobom ide is, hátha itt többen olvassák 😀
Mit gondoltok a Wizz air részvényekről? Nekem az az érzésem hogy mindenhonnan ütik most őket, de ha megoldódik a hajtómű probléma, és berobban a A321XLR a hosszú távra. 10 GBP per részvény elégé alul van árazva. 5 éves távlatban gondolkodom a TBSZ miatt. Mit gondoltok? Megéri kockáztatni vele?
Nomac
13 font körül nekem is kezdett tetszeni, ezért elemeztem picit, de még mindig túl sok volt a red flag, szóval nem vettem:

- A hajtómű probléma nincs az első három gond között, csak mindenre azt próbálják ráhúzni
- A közel-keleti terjeszkedés teljesen besült, olcsóbb lenne felszámolni és kivonulni, ehelyett még mindig megy bele a pénz
- Sehol a hosszú távú (usa, kína), olcsó járatok amit pár éve ígérgetnek (mint a tesla az önvezetést, majd jövőre)
- Gyenge a profit marzs
- De jelenleg a legnagyobb probléma a manegment és különösen Váradi. Nincs jobb szó, egyszerűen negyedévről negyedévre - hazudnak. Az elmúlt tizenvalahány negyedévben asszem egyszer vagy kétszer hozták a saját tervezett számaikat, ilyet meg egy tőzsdei cég nem csinál, kivéve ha elbaszottan hülye a management, vagy ha szándékosan rosszul terveznek, hogy ezzel befolyásolják az árfolyamot, de ezt csak 2-3 negyedévig lehet csinálni, utána a piac beárazza, hogy valószínűleg nem fogsz igazat mondani - és jött is leminősítás, 1-2 hete. Mindemellett irreális bónuszokat osztanak, és ez a kettő együtt finoman szólva nem szerencsés.

Szóval én nem nyúltam hozzá, és 5 éves távon se ehhez nyúlnék, mivel a Váradi helye elég biztos 2030-ig. Figyelni kell, aztán ha megindul, megnézni mi a helyzet a föntebbiekkel.
MC12
Számomra az a kérdés hogy van e ennél lejjebb? Eléggé ütötte vágta őket most a sors is, amellett hogy Váradi megbízhatatlan. A gyenge profit nagy részben a közel-keleti buktának tudható be, oda nagyon sokat elszórtak a semmire.
Lehet bepróbálkozok vele egy kisebb összeggel, a sok red flag ellenére látom benne a potenciált, főleg A321XLR miatt.
Köszi.
5 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Mit gondoltok a Wizz air részvényekről? Nekem az az érzésem hogy mindenhonnan ütik most őket, de ha megoldódik a hajtómű probléma, és berobban a A321XLR a hosszú távra. 10 GBP per részvény elégé alul van árazva. 5 éves távlatban gondolkodom a TBSZ miatt. Mit gondoltok? Megéri kockáztatni vele?
Nomac
kerülném mint a pestist.

buhloone mindstate

5 hónapja
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Nomac
13 font körül nekem is kezdett tetszeni, ezért elemeztem picit, de még mindig túl sok volt a red flag, szóval nem vettem:

- A hajtómű probléma nincs az első három gond között, csak mindenre azt próbálják ráhúzni
- A közel-keleti terjeszkedés teljesen besült, olcsóbb lenne felszámolni és kivonulni, ehelyett még mindig megy bele a pénz
- Sehol a hosszú távú (usa, kína), olcsó járatok amit pár éve ígérgetnek (mint a tesla az önvezetést, majd jövőre)
- Gyenge a profit marzs
- De jelenleg a legnagyobb probléma a manegment és különösen Váradi. Nincs jobb szó, egyszerűen negyedévről negyedévre - hazudnak. Az elmúlt tizenvalahány negyedévben asszem egyszer vagy kétszer hozták a saját tervezett számaikat, ilyet meg egy tőzsdei cég nem csinál, kivéve ha elbaszottan hülye a management, vagy ha szándékosan rosszul terveznek, hogy ezzel befolyásolják az árfolyamot, de ezt csak 2-3 negyedévig lehet csinálni, utána a piac beárazza, hogy valószínűleg nem fogsz igazat mondani - és jött is leminősítás, 1-2 hete. Mindemellett irreális bónuszokat osztanak, és ez a kettő együtt finoman szólva nem szerencsés.

Szóval én nem nyúltam hozzá, és 5 éves távon se ehhez nyúlnék, mivel a Váradi helye elég biztos 2030-ig. Figyelni kell, aztán ha megindul, megnézni mi a helyzet a föntebbiekkel.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
azt a sorozatot én is ledaráltam jó pár éve
néha amúgy is jó feleleveníteni a dolgokat, rohadt sokat felejt az ember (legalábbis én)
5 hónapja
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Még évekkel ezelőtt leszedtem a Magyország története című sorozatot, ami az M1-en ment anno.
Természetesen nem néztem végig, de most újra belevágtam.
Mindig is szerettem a történelmet, de nekem rengeteg új infó hangzik el benne.
Ha suliban egy-egy témát ennek segítségével tudtunk volna feldolgozni (pl. középkori Magyarország), az rohadt jó lett volna szerintem.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_t%C3%B6rt%C3%A9nete_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)

5 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Nomac
5 éves távlatban biztos kriptoba raknám.
5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
5 hónapja
YoungZeeZee 9 393
tavaly a szloven kormany belengetett egy 1.45% os adot kb minden olyan ingatlanra amiben nem laknak.
tarsadalomi egyeztetes utan elvetettek es inkabb arra koncentralnak h ne uresen alljanak az ingatlanok mert nem merik kiadni oket a jogi hercehurcak miatt.ugye a berlonek tobb joga van neha.
5 hónapja
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
reggel betettem a politikába:
 www.reddit.com/r/hungary/comments/1lktger/v%C3%A1ltoztattak_valamit_az_online_el%C3%A9rhet%C5%91_adatokon/

Szerkesztette: NB2
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 760 — Kinek mit intézett a kormánya
Ja, Vitézy meg több vonatos csoport is kiírta hogy rengeteg a gáz, de a MÁV hamis adatot közöl, jó volt a tippem.

Poloska vagyok.
5 hónapja
kittli Pittsburgh Steelers 2 778 — Steelers fan
De ha egy sorompó pl beszarik akkor összeomlik a teljes vonal és becsatok. Ez a nagyobb gond, ez pedig nem emberi hanem /régi/szisztéma probléma.
-ezt mondják az ott dolgozók
ozibozi
ha lennének még bakterok akkor nem lenne gond 😊
Negritis, a vajda
Forgalmista mesélte, hogy a mechanikus biztosítóberendezésben ha eltörik egy nyomórugó (és van benne olyan rendesen) postás gumival helyettesítik. Mert az van, rugó nincs.
Na most ez lenne az a ketyere ami megakadályozza az összeütközéseket, kihívásokat, stb...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 885 — The Mathematician
De ha egy sorompó pl beszarik akkor összeomlik a teljes vonal és becsatok. Ez a nagyobb gond, ez pedig nem emberi hanem /régi/szisztéma probléma.
ozibozi
ha lennének még bakterok akkor nem lenne gond 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 760 — Kinek mit intézett a kormánya

Menetrend szerint már Pécsen kellene legyen, de szemlátomást még messze van tőle és zöld...
dawyd728
Ezt nem látom, olyan pici.

Namost elvileg ez nem egy olyan független -vagyis nem állami- honlap, ami az osztrákoktól szedi az infókat, és azt vizualizálja?
Mert -ahogy látom- attól még lehet szar, nem csak az állami tud használhatatlan lenni.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem, ez a MÁVtól kéri le a vonatok adatait, és azt vizualizálja.

Poloska vagyok.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 196
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 885 — The Mathematician

Menetrend szerint már Pécsen kellene legyen, de szemlátomást még messze van tőle és zöld...
dawyd728

Namost elvileg ez nem egy olyan független -vagyis nem állami- honlap, ami az osztrákoktól szedi az infókat, és azt vizualizálja?
Mert -ahogy látom- attól még lehet szar, nem csak az állami tud használhatatlan lenni.
Őszentsége Sobri Jóska
sztem a mávtól kéri le az adatokat
pont ezért mondta lúzer jancsi hogy ddos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 114 — #NoStress

dawyd728

5 hónapja
dawyd728 4 034

Szerkesztette: dawyd728
5 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 114 — #NoStress
2 piros, 24 narancs
dawyd728
Nálam nulla piros.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezaz, percenkénti frissítésben egyszer piros valami, egyszer zöld.
A mi vidéki vonalunkon pl látom hogy nincs fenn egy vonat, aminek ott kéne lennie, de egyszer kijelezte 35 perc késéssel.
Vagy az oldal szart be, vagy megy a trükközés
zacknorb
Valóban.
Eléggé kaotikus.

5 hónapja
2 piros, 24 narancs
dawyd728
Nálam nulla piros.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezaz, percenkénti frissítésben egyszer piros valami, egyszer zöld.
A mi vidéki vonalunkon pl látom hogy nincs fenn egy vonat, aminek ott kéne lennie, de egyszer kijelezte 35 perc késéssel.
Vagy az oldal szart be, vagy megy a trükközés

Poloska vagyok.