OFF topik
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Tegyük hozzá nem tradícionális hamburgerről van szó, de veri az összes hambit amit bárhol bármikor ettem (McDonaldstól kezdve a Dixie-n és a Burger kingen át a piaci hamburgeresig, egyik sem veszi fel a versenyt muter készítményével 😀 )Hamburger hús helyett mirelit fasírt van benne (természetesen nem mindegy milyen, hosszas kiválasztódás előzte meg a végső alapanyag kijelölését), + mindenféle egyéb cucc (sajt, hagyma, uborka, paradicsom, kechup, mustár, majonéz, néha salátalevél, stb....)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te micsoda allat vagy. ventura hozzad kepest egy szaros kis ipari tanulo.hm hm...jo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbotMegkóstolnád muterom hamburgerét visszavonnád eme kijelentésed 😊Rataccess
Fake
én tényleg beteg vagyok 😀briareos
több mint 13 éve
hm hm...jo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbotMegkóstolnád muterom hamburgerét visszavonnád eme kijelentésed 😊Rataccess
Fake
én tényleg beteg vagyok 😀
több mint 13 éve
jo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbotMegkóstolnád muterom hamburgerét visszavonnád eme kijelentésed 😊
Fake
Egyébként majonézből én valami gagyi Lidl cuccot használok, árban jó, és az íze is fasza... most meg nem mondom a konkrét márkanevet, de tipikus Lidl termék 😊 Kechuppal ugyanez, csak az penny marketes 😀
Mustárban viszont a globus szerintem nem jó, inkább az univer... És akkor a majonézes tormára meg hasonló nyalánkságokra még ki se tértünk 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
mözsöné - fú, kanadaiak, ááááááááááááááááááááááááá
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nekem meg korszakaim vannak! Néha mustár, néha majonéz, néha ketchup!Felix extra csipős ketchup a legjobb 😊 Fekete a doboza 😀
Mustárból meg nagyon sokfélét szeretek! dijoni, bajor, angol stb.
Majonézből meg a Globus
Jah és szoktam olyat enni, hogy mondjuk melegszendóra mustár, majonéz és ketchup is! nagyon finom 😊
Meg a pizza majonézzel, az is elég jó 😊
több mint 13 éve
a hellmanns tényleg nagyon jó volt,azóta se ettem olyan finom majonézt,a többi a közelébe se érvan. amit otthon csinalsz. nagyjabol annyi ido mint lemenni erte a sarki kozertbe.Globus :cool:HanniNekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀Bruce
regebben en a hellmannst ettem hetente 2-3 uveggel de sajnos mar nem kapni 😕Fake
több mint 13 éve
Na az már durva! 😂 Egyébként a Hot Ketchup a kedvencem, csak az most nincs itthon, de a majonézt is nagyon szeretem. :cool:http://www.youtube.com/watch?v=IaXLNigvmR4briareosjo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbot
h meg mindig annyira finomnak talalja-e. pedig en ettem mar kakaos palacsintat is majonezzel. 😊Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=IaXLNigvmR4briareosjo ezt alairom. aki hambiba majonezt rak azzal megetetnek egymas utan egy 15 dbot
h meg mindig annyira finomnak talalja-e. pedig en ettem mar kakaos palacsintat is majonezzel. 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van. amit otthon csinalsz. nagyjabol annyi ido mint lemenni erte a sarki kozertbe.Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀BruceMelyik a legjobb majonéz?BruceGlobus :cool:Hanni
regebben en a hellmannst ettem hetente 2-3 uveggel de sajnos mar nem kapni 😕
több mint 13 éve
Pfejjj, de utálom a majonézt. 😛
több mint 13 éve
Heinz az Steelers márka, nem kell 😀Melyik a legjobb majonéz?BruceHeinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀tenorx
több mint 13 éve
Melyik a legjobb majonéz?BruceHeinz. Lehet venni ketchupot is, én csak azt eszek 😀
több mint 13 éve
Nekem is jobban ízlik az mint az univer, de van ami mégjobb? 😀Melyik a legjobb majonéz?BruceGlobus :cool:Hanni
több mint 13 éve
Melyik a legjobb majonéz?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mai bölcs megfigyelésem:te is majonez fan vagy ?
Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
több mint 13 éve
szaba
10 547
Mai bölcs megfigyelésem:Ok. Akkor holnap kipróbálom szarral.
Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/Vadkender
több mint 13 éve
Mai bölcs megfigyelésem:Az egyetlen dolog ami még a majonéztől se lesz finom, az a 4 napos szendvics. :/
több mint 13 éve
Hát örülök 😀 Mondjuk azt mondják vannak olyanok, akik 9-10 emberhez vannak nyilazva, szal elvileg semmi nem lesz.Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.F.SchleckNem tudok róla. De miért?F.SchleckMost írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorx
több mint 13 éve
Oh, ez csakis szoftverhiba lehet. 😀 Egyébként végre nekem is sikerült megoldanom a belépést oda, nagyon balfasz voltam.Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀tenorxSchleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?F.Schleck
több mint 13 éve
Most írtak nekem is. Plágiumkereső fut a Cportán, van egy gráf amin szépen össze vagyunk nyilazva 😀Schleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?F.Schleck
több mint 13 éve
Schleck basszus bent vagy progon? 😀tenorxNem tudok róla. De miért?
több mint 13 éve
Schleck basszus bent vagy progon? 😀