Politika
65 feliratkozó
38 perce
Nem tudom, rokonok-e, es nem szeretném a Hoppál nevet a keresési előzményeimben, de azért a név kötelez… 😊Hoppál Hunor baszki. Egy kibaszott nagy nulla az az ember.Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.hvg.hu/itthon/20260128_kormanypropagandistak-uldoztek-az-ukran-nagykovetet-ebx
Hat baszd meg, eskuszom ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok, es legszivesebben elbujnek a vilag elol.
Ja elnezest megse, mi csak igy allunk kozepen.
Duff
Amikor az undorító söpredék kis senkik próbálják vegzálni a frontot megjárt, egyetemen oktató nagykövetet.
Minden országban létezik söpredék. A miénkben sajnos kormányon van.
Sjoelleer van de Vrij
zinedine5
1 órája
Hoppál Hunor baszki. Egy kibaszott nagy nulla az az ember.Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.hvg.hu/itthon/20260128_kormanypropagandistak-uldoztek-az-ukran-nagykovetet-ebx
Hat baszd meg, eskuszom ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok, es legszivesebben elbujnek a vilag elol.
Duff
Amikor az undorító söpredék kis senkik próbálják vegzálni a frontot megjárt, egyetemen oktató nagykövetet.
Sjoelleer van de Vrij
1 órája
Hányinger ez az egész banda...a kommenteket érdemes olvasni, egy támogató komment sincs.szokásos betámadós ellenkommentek vannak though
Nagyon reménykedem benne hogy változás lesz áprilisban..
Nomac
2 órája
Lesz még itt néhány "kiugró" ember.Persze, mint ahogy van a kormányból kiugró ember is, elmennek a Partizánba aztán 3 nap múlva már senki nem beszél róluk, mert kampány van.
telex.hu/belfold/2026/01/28/egy-volt-tiszassal-kozolt-interjut-az-index-magyar-szerint-csak-visszamondattak-vele-a-propaganda-hazugsagait
KB23
Függetlenül attól, hogy mi az igazságtartalma annak amit ez a kiugrott férfi mond, nem hiszem, hogy bármilyen mérhető hatása lenne.
3 órája
Lesz még itt néhány "kiugró" ember.telex.hu/belfold/2026/01/28/egy-volt-tiszassal-kozolt-interjut-az-index-magyar-szerint-csak-visszamondattak-vele-a-propaganda-hazugsagait
3 órája
Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.hvg.hu/itthon/20260128_kormanypropagandistak-uldoztek-az-ukran-nagykovetet-ebx
Duff
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
5 órája
Hányinger ez az egész banda...a kommenteket érdemes olvasni, egy támogató komment sincs.Bazz tényleg ők rakták bele a benny hill zenét?
Nagyon reménykedem benne hogy változás lesz áprilisban..
Nomac
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 órája
Hányinger ez az egész banda...a kommenteket érdemes olvasni, egy támogató komment sincs. Nagyon reménykedem benne hogy változás lesz áprilisban..
6 órája
Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.Mindig van lejjebb…
Duff
Nekem egy pár nappal ezelőtt verte ki nagyon a biztosítékot, amikor volt pofája azt mondani a tűrhőjének, hogy Zelensky négy éve van haborúba, amit nem tud vagy nem akar befejezni…
A kurva anyád, azt!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 órája
Szoval 2026-ban ott tartunk, hogy a magyar miniszterelnok burkoltan kurva anyazik egy nepnek, akik 4 eve orosz invazio alatt allnak.Hat baszd meg, eskuszom ilyenkor szegyellem, hogy magyar vagyok, es legszivesebben elbujnek a vilag elol.
6 órája
Toro nem akar koalíciót, és a másik 2 párt térdelt ők még erősödnek És persze a mérleg nyelve akar lenni
youtu.be/5R47KJ-cjbs?si=pLLOozMzpnG4WpyT
7 órája
Origo, M1, Mandiner 1 nappal utána: Elítélt bűnöző vezeti Budapestethvg.hu/itthon/20260128_karacsony-gergely-pride-vademeles-ebxTökéletes időzítés...
Jól időzítették közgyűlési napra...
A közgyűlés el is indult közben, a fidesz már a hideg miatt a háborúról akart beszélni, aztán amikor levetették velük, akkor kisGulyás elkezdett személyeskedni. Szép lesz ez a mai is... 😀
StormST
A kerületi ügyészség indítványozta, hogy a vádlottal szemben a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
7 órája
hvg.hu/itthon/20260128_karacsony-gergely-pride-vademeles-ebxTökéletes időzítés...
Jól időzítették közgyűlési napra...
A közgyűlés el is indult közben, a fidesz már a hideg miatt a háborúról akart beszélni, aztán amikor levetették velük, akkor kisGulyás elkezdett személyeskedni. Szép lesz ez a mai is... 😀
StormST
A kerületi ügyészség indítványozta, hogy a vádlottal szemben a bíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki.
7 órája
hvg.hu/itthon/20260128_karacsony-gergely-pride-vademeles-ebxJól időzítették közgyűlési napra...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
8 órája
lehet a Gasztro-s topikba kellett volna? 😊www.portfolio.hu/gazdasag/20260128/orosz-pizzerialanc-jon-magyarorszagra-813880
8 órája
ugyan, csak ptsd jön ki belőlem ha sorkatonaságot olvasok 😀Milyen Semper Fi, tengerészgyalogos voltál? Mikor volt az a szolgálat, XX. század elején? 😛még mindig emlékszem a fegyverem számára! Bm40533 Semper Fi, meg a sok elbaszott időre, a cigi+kávé addikcióm kialakulására, és a piszoárban kévő kulabácsi eltávolítására, DE VÉGIG ÉREZTEM H A NÉPEM VÉDEMTe voltál sorkatona?azt értem, de az se baj, hogy ha ég a ház és éppen olyan hon atya van a kormány élén aki nem pucsít be azonnal az agresszornak akkor kovács józsi el tud dobni egy gránátot vagy felismer egy ak47-est.szerintem jó volna ha lenne 🤷Amúgy most is lehetsz katona, ha akarsz.
peach
somoskovig
másrészt társadalmilag se volna éppen probléma a katonasággal járó egységesség megtapasztalása, milyen az ha nem csak és kizárólag az egyén számít. lehet demagóg és utópisztikus, sőt szinte tuti az, de a tiktokon nem hiszem, hogy ezt tanulják a kölykök egymastól.
peach
Mert az sokmindenről szól, erről pont nem.
Kovácsjózsiknak meg ne kelljen gránátot dobálni, arra van a NATO. Mi a tizenhúszezres állományunkkal ne gondoljuk komolyan, hogy majd leállunk lövöldözni.
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
slowmotion
¯\_(ツ)_/¯
11 órája
Amatőr, nem érti a politikát, ennyi.hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNwMajd jön az egyik helyi jelölt ezzel a szöveggel...
ne már, most akkor kéne még vagy 80-100e szavazó, de kérlek ne szavazzatok ránk, húzzátok a listára, de az emberre ne, aki elmagyarázza nekem hogy mit kéne tenni, ami annyi, hogy ne szavazzak rá, de szavazzak rá.
nem teljesen értem, hogy ki most a célcsoport
Gyurma Pappa
www.facebook.com/61557953930932/posts/pfbid0vFd6u1adBxpELcWpA14Yp31DoCYkyHL4WziMwGQHy12iM9gV6akSqiKRAAc43Nksl/?app=fbl
Basszus egy napig nem tudták legalább ugyanazt a hülyeséget konzekvensen szajkózni, hát gratulálok
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
telex.hu/belfold/2026/01/27/jakab-peter-demokratikus-koalicio-miskolc-valasztas-indulas-ellenzek-interjuZsák a foltját. Ez sz interjú megmutatja miért volt 2/3-a a Fidesznek az elmúlt időben.
Ez a komoly mert viccnek durva lenne kategória.
11 órája
Erre kapsz egy lájkot, de basszus, elmagyaráztam, hogy nem bármi áron és az ellenzéki szavazatmaximalizálás miatt, mindegy.hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNw
ne már, most akkor kéne még vagy 80-100e szavazó, de kérlek ne szavazzatok ránk, húzzátok a listára, de az emberre ne, aki elmagyarázza nekem hogy mit kéne tenni, ami annyi, hogy ne szavazzak rá, de szavazzak rá.
Gyurma Pappa
Őszentsége Sobri Jóska
Igen, a Kutyák pörgetik a cringe-et, mert ráfeszültek arra a hiányzó 100 ezerre, de megvan 200 és az menni fog a kukába, szomorú.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
19 órája
Tényleg egy vicc párt.hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNwMajd jön az egyik helyi jelölt ezzel a szöveggel...
Gyurma Pappa
www.facebook.com/61557953930932/posts/pfbid0vFd6u1adBxpELcWpA14Yp31DoCYkyHL4WziMwGQHy12iM9gV6akSqiKRAAc43Nksl/?app=fbl
Basszus egy napig nem tudták legalább ugyanazt a hülyeséget konzekvensen szajkózni, hát gratulálok
r.baggio
19 órája
hvg.hu/itthon/20260127_mkkp-kampany-lista-egyeni-nagy-david?fbclid=IwY2xjawPl6eRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBlUVROZkxuZVFmeU9LbUNJc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHgQM-HYYTJj3-UcvM2I4flkGm4qnZiYmH9DNeujCuSy0mCqzFKogCYrNrwxc_aem_LEbvvXtHAxbrlKwR2J4rNwMajd jön az egyik helyi jelölt ezzel a szöveggel...
Gyurma Pappa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
köszi, +1Te voltál sorkatona?nade a sorkatonaságnak sem kellene úgy kinéznie, mint ahogy azt a magyar népköztársaságban meg lehetett tapasztalni. azért van rá példa, hogy menne ez másképp is. úgy egyéni szinten is lenne esély, hogy tevékenyen, értelmesen teljen el a kiképzéssel töltött idő és az aktív pártízres hadseregnek nagyon nem mindegy még birodalmi gondolatokkal terhelt atomország szomszédjaként sem, ha több milliós értelmezhető tartalékja van mindenre
Kovácsjózsiknak meg ne kelljen gránátot dobálni, arra van a NATO. Mi a tizenhúszezres állományunkkal ne gondoljuk komolyan, hogy majd leállunk lövöldözni.
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
20 órája
Apám szerint ez "A dolgozó népet szolgálom!" volt. (Márpedig ő "kabinpatkányként" nem hazudik, ezt keresztapám is megerősítheti, aki "kannibál" volt)Hazámat szolgálom volt az, nem? 😁még mindig emlékszem a fegyverem számára! Bm40533 Semper Fi, meg a sok elbaszott időre, a cigi+kávé addikcióm kialakulására, és a piszoárban kévő kulabácsi eltávolítására, DE VÉGIG ÉREZTEM H A NÉPEM VÉDEMTe voltál sorkatona?azt értem, de az se baj, hogy ha ég a ház és éppen olyan hon atya van a kormány élén aki nem pucsít be azonnal az agresszornak akkor kovács józsi el tud dobni egy gránátot vagy felismer egy ak47-est.szerintem jó volna ha lenne 🤷Amúgy most is lehetsz katona, ha akarsz.
peach
somoskovig
másrészt társadalmilag se volna éppen probléma a katonasággal járó egységesség megtapasztalása, milyen az ha nem csak és kizárólag az egyén számít. lehet demagóg és utópisztikus, sőt szinte tuti az, de a tiktokon nem hiszem, hogy ezt tanulják a kölykök egymastól.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
warr_b
Eszembe jut egy régi vicc:
Sorakozót rendel el a százados. Egyszer csak megszólal:
- Ki mozog?
- A föld! - válaszol valaki.
- Ki mondta?
- Galilei! - szólal meg ismét a hang.
- Galilei honvéd, lépjen ki!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
21 órája
Lehet valamivel fel volt ütve a párizsiez hatalmas444.hu/2026/01/27/jakab-peter-felajanlottam-az-osszefogast-magyar-petertol-egy-rohogo-emojit-kaptamMost olvastam a telexes interjúját, minden szava instant aranyköpés egy szilveszteri kabaréban, de ezt külön kiemelném:
nem is értem mit várt
resistance is futile
(DK-Nép Pártján) Közös listáról volt szó?
Azért nem lehet közös lista, mert akkor 10 százalék lenne a bejutási küszöb. Nem szeretnénk egy esetleges 9 százalékos DK–Nép Pártján-eredményt kidobni a kukába.
somoskovig
resistance is futile
21 órája
Milyen Semper Fi, tengerészgyalogos voltál? Mikor volt az a szolgálat, XX. század elején? 😛még mindig emlékszem a fegyverem számára! Bm40533 Semper Fi, meg a sok elbaszott időre, a cigi+kávé addikcióm kialakulására, és a piszoárban kévő kulabácsi eltávolítására, DE VÉGIG ÉREZTEM H A NÉPEM VÉDEMTe voltál sorkatona?azt értem, de az se baj, hogy ha ég a ház és éppen olyan hon atya van a kormány élén aki nem pucsít be azonnal az agresszornak akkor kovács józsi el tud dobni egy gránátot vagy felismer egy ak47-est.szerintem jó volna ha lenne 🤷Amúgy most is lehetsz katona, ha akarsz.
peach
somoskovig
peach
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi