Politika
62 feliratkozó
2 perce
Pöcs Janó ismét beleszaladt: hvg.hu/kkv/20260915_vitezy-m6-mkif-koncesszio-autopalya-lazar-janos-bartal-tamas
32 perce
Annyira óvoda ès az a baj ebben MP is vastagon benne van....telex.hu/belfold/2026/09/15/magyar-peter-nem-szolal-fel-napirend-elott-a-parlamentben-pocs-janos-fredi-beni-rajz-gyermekvedelem
S nem látszik a fejlődés nála sem...(tudom, eltartott kisujj...de kezd tènyleg sok lenni szvsz)
34 perce
Szegény Schmitt Mária is kigolyózva 😂elfogyott, mint a német wifi
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
45 perce
Szegény Schmitt Mária is kigolyózva 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
oxyológus a terepen/mentőben dolozik, a sürgősségis a sürgősségin (SBO, a kórházban)
2 órája
Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?mer a szakvizsga neve, idézem: "oxyológia és sürgősségi orvostan"
Az azért kemény, majdnem olyan, mintha egyszerre lenne valaki data analyst meg elemző 😮
slowmotion
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 órája
Van új Ede videó.
2 órája
Ne zavard ossze a szagertoket tenyekkel.Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?Hát az egyik inkább a kórházban dolgozik, a másik meg terepen. Itt is gondolom ezért emelték ki, hogy mindkét terepen van tapasztalata.
Az azért kemény, majdnem olyan, mintha egyszerre lenne valaki data analyst meg elemző 😮
slowmotion
Toca
Ebben az orszagban mindenki is ert mindenhez, foleg ha jogi vegzettsegu 😛
Az az aduasz, akkor barmi lehetsz.
3 órája
Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?Hát az egyik inkább a kórházban dolgozik, a másik meg terepen. Itt is gondolom ezért emelték ki, hogy mindkét terepen van tapasztalata.
slowmotion
11 órája
Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?bacon szalonna
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?Az azért kemény, majdnem olyan, mintha egyszerre lenne valaki data analyst meg elemző 😮
13 órája
www.facebook.com/share/v/1RYX6jNtSw/?mibextid=wwXIfrmunkát adok és kenyeret
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
14 órája
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )Fax kivan, megnéztem a zorbán interjút és mikor visszajöttem csak rákattintottam a youtube linkes postra ami előttem volt, sorry. 😊
bogjosi
Akkor mán beteszem a zorbán interjút linkjét. Legyen itt is meg az örökkévalóságnak.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
szal a mészáros csoport fele dolgozik, másik fele meg kiment hallgatni a strómant?fasza
14 órája
Fontos meghallgatni. Ezek ilyenek
14 órája
14 órája
Akkor költözz Vácrátótra! 😀Engem spigiboyal megvettek.
ezért aki ide nem vesz gyémánt támogatói jegyet az annyit is ér, nem semmi lineup, gondolom pirossal a komunisták vannak feltüntetve
Josszi
Hanni
15 órája
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.
A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊
peterk2005
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
16 órája
Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.
A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
18 órája
én könnyesre röhögtem magam rajta, izlések és pofonokwww.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
Negritis, a vajda
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
18 órája
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagrólAha, tehát a Fidesz szerint üzemanyagár >>> gyermekvédelem.
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
Autóm van, gyerekem nincs, de azért ne már.
19 órája
www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuwsztem ez megint gyenge lett
Greengo
19 órája
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagrólSzükségtelen durvaság lenne 15 yardért. Elintezik ezek magukat szépen 😉
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
20 órája
toró már a buzik és bajnai ellen tüntetett 2006bantalan a magyar tortenelemben elso es mindmaig egyetlen alkalom amikor egy kormanybiztos ellen tuntettek.
nice
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.