Itt tudod támogatni a fórum fejlesztését, minden forintot nagyon köszönünk!  ko-fi.com/bowlhu

Politika

62 feliratkozó

2 perce
Beki New York Jets 3 209
Pöcs Janó ismét beleszaladt:  hvg.hu/kkv/20260915_vitezy-m6-mkif-koncesszio-autopalya-lazar-janos-bartal-tamas
32 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 008 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira óvoda ès az a baj ebben MP is vastagon benne van....

telex.hu/belfold/2026/09/15/magyar-peter-nem-szolal-fel-napirend-elott-a-parlamentben-pocs-janos-fredi-beni-rajz-gyermekvedelem

S nem látszik a fejlődés nála sem...(tudom, eltartott kisujj...de kezd tènyleg sok lenni szvsz)
34 perce
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 956 — capitaine du château de Vienne 1487
Szegény Schmitt Mária is kigolyózva 😂
warr_b
elfogyott, mint a német wifi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
45 perce
warr_b Washington Commanders 31 328 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szegény Schmitt Mária is kigolyózva 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 órája
Teabee Denver Broncos 814
oxyológus a terepen/mentőben dolozik, a sürgősségis a sürgősségin (SBO, a kórházban)
2 órája
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 956 — capitaine du château de Vienne 1487
Szóval.ez az új OMSZ-vezető egyszerre oxyiológus és sürgősségi szakorvos?

Az azért kemény, majdnem olyan, mintha egyszerre lenne valaki data analyst meg elemző 😮
slowmotion
mer a szakvizsga neve, idézem: "oxyológia és sürgősségi orvostan"

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
2 órája
NB2 New England Patriots 29 814 — nabege2@yahoo.com
Van új Ede videó.
2 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 9 721

Az azért kemény, majdnem olyan, mintha egyszerre lenne valaki data analyst meg elemző 😮
slowmotion
Hát az egyik inkább a kórházban dolgozik, a másik meg terepen. Itt is gondolom ezért emelték ki, hogy mindkét terepen van tapasztalata.
Toca
Ne zavard ossze a szagertoket tenyekkel.
Ebben az orszagban mindenki is ert mindenhez, foleg ha jogi vegzettsegu 😛
Az az aduasz, akkor barmi lehetsz.
3 órája
Toca Minnesota Vikings 20 991 — Vikings fan

slowmotion
Hát az egyik inkább a kórházban dolgozik, a másik meg terepen. Itt is gondolom ezért emelték ki, hogy mindkét terepen van tapasztalata.
11 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 658 — The Mathematician

slowmotion
bacon szalonna

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 607 — Cowboys fan

13 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 026
 www.facebook.com/share/v/1RYX6jNtSw/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
munkát adok és kenyeret

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
14 órája
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 271 — The only discipline that lasts, is self discipline
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )
bogjosi
Fax kivan, megnéztem a zorbán interjút és mikor visszajöttem csak rákattintottam a youtube linkes postra ami előttem volt, sorry. 😊
Akkor mán beteszem a zorbán interjút linkjét. Legyen itt is meg az örökkévalóságnak.

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
14 órája
szal a mészáros csoport fele dolgozik, másik fele meg kiment hallgatni a strómant?
fasza

14 órája
ozibozi New York Giants 22 140
Fontos meghallgatni. Ezek ilyenek
14 órája
ozibozi New York Giants 22 140
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/810731025_1399959698165981_5563001259009155529_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=UWGO5TW5rAsQ7kNvwFMydR3&_nc_oc=Adpe-m5ABUNU_W8o3ga7F58Shxc5UxMpo6ElZGDemaaOxRn4iC1BfZKvwfGRh2bJZN8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=hCLekZubccmYZMgFNhuQCQ&_nc_ss=7b20f&oh=00_AQLrrcQWtopnFAOZyTTPAo6-v3uxutUWRULV4bRQXPYOrw&oe=6AAE1FBE
1.484 Aufrufe · 110 Reaktionen | Mészáros Lőrinc: Árad a Mészáros [szombati beszéd] | Gulyás Balázs
Mészáros Lőrinc: Árad a Mészáros [szombati beszéd]
14 órája
Toca Minnesota Vikings 20 991 — Vikings fan

ezért aki ide nem vesz gyémánt támogatói jegyet az annyit is ér, nem semmi lineup, gondolom pirossal a komunisták vannak feltüntetve
Josszi
Engem spigiboyal megvettek.
Hanni
Akkor költözz Vácrátótra! 😀
15 órája
bogjosi New England Patriots 2 395
 www.youtube.com/watch?v=Zsv3kCMHRuw
Greengo
sztem ez megint gyenge lett
Negritis, a vajda
Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)

Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.

A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊
peterk2005
...és mindez hogy jön a Bödőcs videóhoz? 😀 (tudom, hogy rossz kommentre reagáltál, vagyis feltételezem 😊 )

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
16 órája
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 271 — The only discipline that lasts, is self discipline
Greengo
Negritis, a vajda
Én nem tudom már "független füllel" hallgatni. (Javítom is magam, mert sose voltam független, inkább a "kívülállóként" a helyesebb.)

Amikor elkezdi, hogy vettünk tömegkommunikációs céget, hogy magyar tulajdonban is legyen, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy elköltöttünk 600 milliárd közpénzt ... hogy aztán csiribi, csiribá és kikössön a 4iG tulajdonában. De még külföldi tulajdon se kell hozzá. Ott vannak a volt Takarékszövetkezetek. Több millió magyar kisember (betétes) tulajdonában. Aztán államosítva lett - yess, ez is megoldható - és ismét csiribi, csiribá és hol köt ki? Lölő bácsinál. Családi vagyon lett a nemzeti vagyonból a végére. Amikor meg az E.ON-nak adott kétszázvalahány milliárdot emlegeti, egyből a Samsung, a BYD, Mercedes, stb. ezer milliárd támogatása ugrik be.

A komcsizásba oltott brüsszelezése viszont tényleg vicces ... lenne, ha nem gondolnám úgy, hogy ez az amit tömegek képesek akár el is hinni, úgyhogy olyan nagyon ezen sincs kedvem nevetni. Örülök annak is, hogy egyelőre nem kell miatta sírnom. 😊

Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
18 órája
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 5 026
Greengo
Negritis, a vajda
én könnyesre röhögtem magam rajta, izlések és pofonok

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
18 órája
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 185
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagról
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
Aha, tehát a Fidesz szerint üzemanyagár >>> gyermekvédelem.
Autóm van, gyerekem nincs, de azért ne már.
19 órája
Greengo

19 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 168
A Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter a gyermekvédelemmel akarja elterelni a figyelmet a drága üzemanyagról
Lehet ha ott lennék, lekapcsolják a védelmet és úgy orron verném ezt a rohadékoth az öklöm átmegy a koponyáján...
Beki
Szükségtelen durvaság lenne 15 yardért. Elintezik ezek magukat szépen 😉
20 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 721 — Lucas Scott
toró már a buzik és bajnai ellen tüntetett 2006ban
nice
Negritis, a vajda
talan a magyar tortenelemben elso es mindmaig egyetlen alkalom amikor egy kormanybiztos ellen tuntettek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
20 órája
Beki New York Jets 3 209
 444.hu/2026/09/14/fidesz-parlamenti-munkaja-2026-2-resz-boka-janos-szerint-a-700-forintos-dizel-dragabb-mint-a-841-forintos