NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Zajlik az élet a Parlamentben isEz tuti igazi? Nem csak fake?
zacknorb
Meg ezt ki veszi észre?
több mint 1 éve
Ki Ő? Mit kell tudni róla?lyézus
Zajlik az élet a Parlamentben is
zacknorb
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
A NO-Olimpia Donáth Anna egyszemélyi produktuma volt?ugye a Nolimpia önmagában több mint amit eddig MP csináltDonáth mit csinált 7 év alatt?tekintve, hogy nem csak a szövegelés szintjén állt beléjük, hanem tettekkel is, amivel ütött is a NER-en, ezért igen, egyelőre hiteles."tett"
deyell
hát eddig a tettek mezején Donáth és Hadházy többet csinált
MP jelenleg PRból él és mozgosít, csinálni még sok mindent nem csinált
Negritis, a vajda
Hangfelvételek? Választási győzelmek? Szervezetépítés? Kíváncsi vagyok.
Hadházy tök jó oknyomozó, ezt aláírom.
de EP-ben pl elég sok mindent csináltak
hogy ennek mennyi a foganatja az mind1, az Hadházy munkájának sincs
Negritis, a vajda
A No-olimpiás momosok zöme már nincs a párt környékén.
több mint 1 éve

Zajlik az élet a Parlamentben is
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ugye a Nolimpia önmagában több mint amit eddig MP csináltDonáth mit csinált 7 év alatt?tekintve, hogy nem csak a szövegelés szintjén állt beléjük, hanem tettekkel is, amivel ütött is a NER-en, ezért igen, egyelőre hiteles."tett"
deyell
Negritis, a vajda
de EP-ben pl elég sok mindent csináltak
hogy ennek mennyi a foganatja az mind1, az Hadházy munkájának sincs
www.reddit.com/r/hungary/comments/1btw3ko/mennyit_dolgoztak_a_magyar_ep_k%C3%A9pvisel%C5%91k_a/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Donáth mit csinált 7 év alatt?tekintve, hogy nem csak a szövegelés szintjén állt beléjük, hanem tettekkel is, amivel ütött is a NER-en, ezért igen, egyelőre hiteles."tett"
deyell
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
tekintve, hogy nem csak a szövegelés szintjén állt beléjük, hanem tettekkel is, amivel ütött is a NER-en, ezért igen, egyelőre hiteles."tett"
deyell
több mint 1 éve
Jön egy ismeretlen csóka a Fideszből, 2 hónapja mond nagyokat, ő lesz hirtelen a hiteles ner-buktató. És ennek kellene örülni. Ennél még Simicska is komolyabbnak látszott anno, oszt abból is mi lett.Nagyon jó, ha vannak kérdéseink, de mik a válaszok? Ha mp bűzlik, mert fideszes volt, akkor mégis hogyan képzelitek el ennek a rendszernek a realisztikus bukását? A kutyapárt hirtelen számottevő politikai tényező lesz vagy a semmiből jön egy feddhetetlen alak konkrét tervekkel az ország megmentésére, aki mögé rögtön százezrek beállnak, mert látják, hogy ő a messiás, akiről a profécia szólt? Komolyan kérdemAz elmúlt pár évben 2 dolog biztos folyamatosan elhangzott:Nemtom, ki mondta ezt a két dolgot, de akárki is volt, biztos nem arra gondolt, hogy egy fideszes legyen a messiás 😉
1.le kell váltani az ellenzéket!
2. Amíg van Gyurcsány vezető szerepben, addig Vikinek csak hátra kell dőlni.
Erre most jön valaki, aki most ezt szeretnè vlhogy, látható támogatottsága is van, nem csak a párszáz fős pártjának szónokol, de az meg menjen inkább a pics@ba, miért bántja a szegény ellenzéket.
Fene sem érti ezt 🙈
ozibozi
ender1112
r.baggio
több mint 1 éve
tekintve, hogy nem csak a szövegelés szintjén állt beléjük, hanem tettekkel is, amivel ütött is a NER-en, ezért igen, egyelőre hiteles.de egy nerfeleség beleállása a nerbe hiteles? 😊csakhogy tőle ez a beleállás a Gyurcsánnyal való összeállása után hiteltelen.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
deyell
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Amelyiken Soros utalja a fizetést. 😊Donath melyik kozos listan van most Gyurcsannyal?Aztán megint közös listára megy Gyurcsánnyal.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
csebi
több mint 1 éve
Donath melyik kozos listan van most Gyurcsannyal?Aztán megint közös listára megy Gyurcsánnyal.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
de egy nerfeleség beleállása a nerbe hiteles? 😊csakhogy tőle ez a beleállás a Gyurcsánnyal való összeállása után hiteltelen.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
deyell
több mint 1 éve
csakhogy tőle ez a beleállás a Gyurcsánnyal való összeállása után hiteltelen.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
buhloone mindstate
több mint 1 éve
Aztán megint közös listára megy Gyurcsánnyal.Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
csebi
több mint 1 éve
Már abban sokkal jobb jelölt, mint MZP volt, hogy beleszállt végre valaki Gyurcsányba és kimondta, hogy addig nincs változás amíg ő itt vanDonathot nem azert ekeztuk ezen a forumon, mert ezt mondta fel evvel ezelott? ne tegyunk mar ugy, hogy ez akkora novum lenne.
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
youtu.be/5Biyb91OARo?si=-SNVHVdzJgdPW4S2
több mint 1 éve
Alekosz ledobta az atombombát 😊 “
Én csak arra kérek mindenkit, hogy semmit se higgyen el a most már egyre több ember számára is nyilvánvalóan szánalmas, nevetséges, vérciki médiának. Amikor a YouTubon két Jimmy szám között megjelenik, hogy Magyar Péter fegyvereket akar küldeni Ukrajnába, akkor komolyan nem tudom, sírjak, vagy nevessek. És ezt nagyon komolyan mondom. Mondanám, hogy ez már a legalja, de ez már annak is a legalja. Hihetetlen, mennyire pofátlanul nézik hülyének az embereket! De nem fog menni. Már nem. A propagandagépezet elbukott. Felébredtek az emberek. Végre! Az MTVA-ba Magyar Pétert! Azonnal! Egyébként, miért nem hívják meg? Ugye ugye?? Mokka? Ugye ugye?? Amikor a Tényekben bemondták, hogy 24 ezer ember volt kint, kikapcsoltam a tévét. Pedig én szeretem a tévét. De ez már nekem is sok volt. Hajrá! Hajrá!! Most majd én is jól le leszek járatva. Mint mindenki, aki szembe megy. Hajrá!!
▪️
Aszongya a Bors: 200 millióra becsülik Magyar Péter hangtechnikáját. Ééééés??? Majkáé meg 500 millió! Ééééés??? Legalább jól szólt. Hifitoronyról mégse mehetett. Ostoba Bors!!
“
Mindenkinél máshol van a vörös vonal, van ahol Jimmy számai között.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
sztem őket se lehetEddig is ezt kapta nem vágom mi ebben az extra szint 🙂dajcstompika vitázna MP-vel,mondjuk ezek után egy szava nem lehet ha azt a választ kapja hogy:
Válasz:
Nem kellett sokáig várni Magyar Péterre, aki kommentben szúrt oda a fideszes képviselőnek:
“A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten, se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni, sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi” - fogalmazott Magyar Péter.
ozibozi
"A nárcisztikus nőverőket nem veszik komolyan. Ezért aztán nem érdemes se beszélgetni se vitatkozni velük. Ennyi.
Negritis, a vajda
Inkább az a szomorú, hogy az Orbán, Lázár duón kívül egy prominens NER politikus sincs akit bárki ellen oda lehetne tenni egy nyilvános vitában.
FLZOLI
tudnak odamondogatni, de Viktornak mikor volt utoljára érdemi vitája?
2006? ott pont lefőtt
több mint 1 éve
Eddig is ezt kapta nem vágom mi ebben az extra szint 🙂dajcstompika vitázna MP-vel,mondjuk ezek után egy szava nem lehet ha azt a választ kapja hogy:
Válasz:
Nem kellett sokáig várni Magyar Péterre, aki kommentben szúrt oda a fideszes képviselőnek:
“A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten, se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni, sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi” - fogalmazott Magyar Péter.
ozibozi
"A nárcisztikus nőverőket nem veszik komolyan. Ezért aztán nem érdemes se beszélgetni se vitatkozni velük. Ennyi.
Negritis, a vajda
Inkább az a szomorú, hogy az Orbán, Lázár duón kívül egy prominens NER politikus sincs akit bárki ellen oda lehetne tenni egy nyilvános vitában.
több mint 1 éve
az hogy utána megy autóval = nőverő?a bizonyíték nem kérdés a posztmodern populizmusbancsak hogy a drogos az bizonyítékkal alá van támasztva, a nárcisztikus nőverő meg nem. mellesleg én azt írtam volna, hogy ilyen figurával nem érdemes vitázni: "Az Európai Parlament történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ben." - ez Deutsch Tamás.dajcstompika vitázna MP-vel,mondjuk ezek után egy szava nem lehet ha azt a választ kapja hogy:
Válasz:
ozibozi
Negritis, a vajda
deyell
és hát elvileg van rendőrségi jegyzék arról hogy MP őrjöngve üldözi VJ-t, szóval annyira bizonyított mint Tomika drogozása
Negritis, a vajda
buhloone mindstate
több mint 1 éve
a bizonyíték nem kérdés a posztmodern populizmusbancsak hogy a drogos az bizonyítékkal alá van támasztva, a nárcisztikus nőverő meg nem. mellesleg én azt írtam volna, hogy ilyen figurával nem érdemes vitázni: "Az Európai Parlament történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ben." - ez Deutsch Tamás.dajcstompika vitázna MP-vel,mondjuk ezek után egy szava nem lehet ha azt a választ kapja hogy:
Válasz:
ozibozi
Negritis, a vajda
deyell
és hát elvileg van rendőrségi jegyzék arról hogy MP őrjöngve üldözi VJ-t, szóval annyira bizonyított mint Tomika drogozása
több mint 1 éve
Továbbá bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá 😊csak hogy a drogos az bizonyítékkal alá van támasztva, a nárcisztikus nőverő meg nem. mellesleg én azt írtam volna, hogy ilyen figurával nem érdemes vitázni: "Az Európai Parlament történetében az első politikus, akinek a kizárásáért aláírást gyűjtöttek saját frakciójának tagjai. 2020 decemberében 133 igen és 6 nem szavazat mellett meg is vonták tőle a jogot, hogy a képviselőcsoport nevében az EP plenáris ülésén felszólaljon, illetve bármilyen tisztséget betöltsön az EP-ben." - ez Deutsch Tamás.dajcstompika vitázna MP-vel,mondjuk ezek után egy szava nem lehet ha azt a választ kapja hogy:
Válasz:
ozibozi
Negritis, a vajda
deyell