NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
86
12
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Na valamelyik bélféreg azt az utasítást kapta Rogántól hogy lőjön shitgunnal a mai tüntetés szervezőire.... Ennél azért többre lesz szükség, kedves kultúrális fekélyencek.
több mint 1 éve
Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?
Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Itt már a saját egyházi híveik tesznek fel olyan kérdéseket, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
A király meztelen és néhány 500 eurós nem takarja el a látványt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Igen, leginkább a DK és a Momentum.Na ma direkt sokszor rámentem ellenzéki oldalakra ennek holnapra látszatja kell legyen 😀Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
Btw. egyetlen ellenzéki Facebook shortssal, fizetett hirdetéssel nem találkoztam, továbbra is csak a megafon jön (akit, amit lehet/érdemes az ellenzéktől követni azt követem, szóval bőven beleférnék egy általános kampányba), az ismerősök osztják a holnapi meg kisebb része a 25-i tüntetés eseményét, de ennyi, párt-kampány nem fut.
MC12
Jughead
(De párt hirdetés? Partizán, 444, meg ilyesmi nekem is jön, párt hirdetést nem kaptam)
MC12
több mint 1 éve
Tüntetés előtt: közeledünk a 40 ezerhez (11,2 ezer résztvevő, 28,2 ezer érdeklődő). Jól hangzik, de csak az én ismeretségi körömben tudok három olyanról, aki azért megy, hogy megnézze Baukó Attilát. Amikor mondtam az egyiknek, ne nagyon számítson rá, hogy Azahriah koncertezni fog (akkor még nem jött ki a hír, hogy csak bejelentkezik), a sokat tudó emberek fölényes mosolyával közölte: "figyeld meg, hogy előad majd egy-két számot, ez egészen biztos".Ui: Most látom Osváth Zsoltot. "Az esemény nem koncert lesz, ezért, akik azért mennének, hogy Azahriah-t hallják énekelni, azok inkább ne menjenek."
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
asszem az hogy telómon nincs fent csak a messenger gépen meg adblockert használok jó döntésnekem meg minden alkalommal megafon jön, amikor benyomom a fb-ot...pedig jelentettem már elégszer, aztán mégis...ellenzékit nem látok egyet se (nem is hiányzik)Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
Btw. egyetlen ellenzéki Facebook shortssal, fizetett hirdetéssel nem találkoztam, továbbra is csak a megafon jön (akit, amit lehet/érdemes az ellenzéktől követni azt követem, szóval bőven beleférnék egy általános kampányba), az ismerősök osztják a holnapi meg kisebb része a 25-i tüntetés eseményét, de ennyi, párt-kampány nem fut.
MC12
Jughead
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szerintem nem okos dolog, hogy az ellenzék potens része (dk - momentum) ...Mármint az ellenzék NER-be tagozódott része.
MC12
Ezt hogy lehet mindig szem elől téveszteni?
...A politika/politikus nélkül tüntetés továbbra is teljes tévút, hiba, értelmetlen időtöltés, remek feszültség-levezetés nem több. Fájdalom, a közhatalmat választások útján politikusok gyakorolják, nem Azariah vagy Zsolti.Ez így van, én is maximálisan faszságnak tartok mindenféle tüntetést, petíciót, stb.
MC12
De amíg nincs valós politikai alternatíva, addig marad Azariah, meg Zsolti.
Aki az ATV-n azt mondta, hogy az se baj, ha Orbán (végülis ki más, ő most a törvényhozó/végrehajtó hatalom), csak valaki csináljon valamit érdemben.
Orbánnak se jó ha ez a szarkupac ráég (mondjuk nem is hal bele), de ő szereti a hátországban a nyugit. Minden maffia, cég, szervezet akkor működik hatékonyan, ha nem belső, strukturális problémákkal kell baszakodnia, ha a rendszer működik, a hierarchia egyértelmű, aki elbassza az elhagyja a csapatot. Ha Orbán elrendezné a dolgokat, akkor nyugisabban gyűjtögethetné az anyagi/hatalombéli kreditjeit.
Magyarországon a korrupció a kutyát nem érdekli, az oktatásra szarik kb. mindenki, az egészségügy leromlását természetesnek tekintik az elmúlt 14, 34, hetveniksz évhez adaptálódva, de egy jogerősen pedofil bűnöző jogerősen bűnrészes segítőjének ennyire arrogáns, önellentmondásos, gusztustalan elengedése mindenkinél kibassza a biztosítékot.
És mivel te is ismered a mérések eredményeit, én is, Orbán is, így bizony most nála pattog a labda, ez "netadó" szint, erre valamit lépnie kell, nem elég a tik-tokon jogászkodnia.
És ezen lépés az, amit Azariah vagy Zsolti, és a sok hangos, nyüzsgő fiatal elérhet, míg politikusok, akik ellenzéket bohóckodnak a NER-ben meg nem.
több mint 1 éve
nekem meg minden alkalommal megafon jön, amikor benyomom a fb-ot...pedig jelentettem már elégszer, aztán mégis...ellenzékit nem látok egyet se (nem is hiányzik)Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
MC12
Jughead
több mint 1 éve
Na ma direkt sokszor rámentem ellenzéki oldalakra ennek holnapra látszatja kell legyen 😀Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
MC12
Jughead
(De párt hirdetés? Partizán, 444, meg ilyesmi nekem is jön, párt hirdetést nem kaptam)
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Mondjuk nekem teleszemeteli az ellenzék a Facebookomat, megafonos meg egy se jön szembe.
MC12
több mint 1 éve
Azért én remélem, hogy komolyabban is elkezdik majd rugdosni pl Azahriaht, ha már ez a kicseszett rendszer tényleg képtelen a konszolidációra, mert megváltást a teljesen leszalámizott ellenzéktől kár várni, itt változás csak akkor lesz, ha nem tudja többé a posztmodern zseni uralni a pillanatotmandiner.hu/belfold/2024/02/szivarvanyhivok-alkontosben-politikai-abuzus-balrol-a-gyerekek-ellen-sokadik-resz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szerintem nem okos dolog, hogy az ellenzék potens része (dk - momentum) egy értelmetlen cél (közvetlen elnökválasztás - senkit nem érdekel, technikai kérdés, a mostani fő témához nagyon lazán kapcsolódik stb) érdekében égeti az erőforrásait, aminek ráadásul látványos eredménye sem lehet - és ezért feláldozza, hogy a parlamentben egységes erőt mutatva egy olyan jelöltet mutasson fel, akit szembe lehet állítani a fideszes kesztyűbábal. Szinte biztos vagyon benne, hogy ebben a szituációban lenne olyan komolyan vehető személy, aki már csak a szimbólum kedvéért elvállalná, hogy közös jelölt legyen. És az egy fontos 15 perc lenne, mondjuk kiváló kampány-nyitány, téma felszínen tartás stb. Btw. egyetlen ellenzéki Facebook shortssal, fizetett hirdetéssel nem találkoztam, továbbra is csak a megafon jön (akit, amit lehet/érdemes az ellenzéktől követni azt követem, szóval bőven beleférnék egy általános kampányba), az ismerősök osztják a holnapi meg kisebb része a 25-i tüntetés eseményét, de ennyi, párt-kampány nem fut.
A politika/politikus nélkül tüntetés továbbra is teljes tévút, hiba, értelmetlen időtöltés, remek feszültség-levezetés nem több. Fájdalom, a közhatalmat választások útján politikusok gyakorolják, nem Azariah vagy Zsolti.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Holnap akkor valaki? Esetleg egy bowl.hu-s szárny?Csatlakozom 😊
r.baggio
több mint 1 éve
Jó lenne, de semmi esély sincs rá. Ezek a rendszerek nem abba az irányba változnak.Nem feltétlen kell bukjon a NER, de ha valami tisztulás megindul ott már az is eredmény. Baromira nem mindegy, hogy Navracsics, Varga vagy Pokorni féle arcok vannak toppon vagy a Tiborcz, Rogán, ifjabb Matolcsy féle totális suttyók.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Így, hogy határozottan kérik, hogy politika mentes legyen az esemény eléggé kétlem. Ha azt akarják, hogy politikamentes legyen, akkor tulajdonképpen, hogyan akarják elérni az uszítás, gyűlöletkeltés megszüntetését, illetve a gyermekvédelem biztosítását? Az egész csak úgy tud megvalósulni, ha a fidesz eltakarodik a picsába, ahhoz meg pártok kellenek, az meg politika. Én tökre örülök az eseménynek, támogatom, de így elég nehéz lesz, ha végre szerveződik valami nagy volumenű dolog, ott meg nincs szó politikáról.
Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?
Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Duff
FLZOLI
több mint 1 éve
Vicc, hogy ezt a nyomorult kendre nevű szarházit fel is hangosítja a sajtó. Nincs kétség, hogy a beteg agyában ő tényleg ártatlannak és martírnak látja magát... Gondolom sok pszichota SS tag is így nyomta a Nürnberg után.
több mint 1 éve
telex.hu/kulfold/2024/02/15/novak-katalin-varga-judit-lemondas-lapszemle-kulfoldi-lapok-kegyelmi-botrany-orban-magyar-peter

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Nem feltétlen kell bukjon a NER, de ha valami tisztulás megindul ott már az is eredmény. Baromira nem mindegy, hogy Navracsics, Varga vagy Pokorni féle arcok vannak toppon vagy a Tiborcz, Rogán, ifjabb Matolcsy féle totális suttyók.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Így, hogy határozottan kérik, hogy politika mentes legyen az esemény eléggé kétlem. Ha azt akarják, hogy politikamentes legyen, akkor tulajdonképpen, hogyan akarják elérni az uszítás, gyűlöletkeltés megszüntetését, illetve a gyermekvédelem biztosítását? Az egész csak úgy tud megvalósulni, ha a fidesz eltakarodik a picsába, ahhoz meg pártok kellenek, az meg politika. Én tökre örülök az eseménynek, támogatom, de így elég nehéz lesz, ha végre szerveződik valami nagy volumenű dolog, ott meg nincs szó politikáról.
thebeke
Duff
több mint 1 éve
A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Novák Katalin népszerűsége beszakadt a Marianna árokba, de Pesten, az ellenzék fő bástyáján Ferit még így is jobban utálják nála.
Nyilvánvaló, hogy aki valamit is ad magára, nem akarja, hogy összemossák velük.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ezzel én is teljesen egyetértek. Ez a kiállás fontos a gyerekek miatt, de így ezzel nem lesz változás. Max egy két változtatás a törvényben, ismét nyomják majd homofób dumat és szépen újra a régi kerékvágásba fog menni minden. Ide egy komoly politikai megmozdulás kellene, de azt várhatjuk ettől az ellenzéktől.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Így, hogy határozottan kérik, hogy politika mentes legyen az esemény eléggé kétlem. Ha azt akarják, hogy politikamentes legyen, akkor tulajdonképpen, hogyan akarják elérni az uszítás, gyűlöletkeltés megszüntetését, illetve a gyermekvédelem biztosítását? Az egész csak úgy tud megvalósulni, ha a fidesz eltakarodik a picsába, ahhoz meg pártok kellenek, az meg politika. Én tökre örülök az eseménynek, támogatom, de így elég nehéz lesz, ha végre szerveződik valami nagy volumenű dolog, ott meg nincs szó politikáról.
thebeke
Duff
Szerkesztette: KB23
több mint 1 éve
Holnap akkor valaki? Esetleg egy bowl.hu-s szárny?Én ott leszek. Utána pedig egy kis levezető sörözés. 😉
r.baggio
több mint 1 éve
Holnap akkor valaki? Esetleg egy bowl.hu-s szárny?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Így, hogy határozottan kérik, hogy politika mentes legyen az esemény eléggé kétlem. Ha azt akarják, hogy politikamentes legyen, akkor tulajdonképpen, hogyan akarják elérni az uszítás, gyűlöletkeltés megszüntetését, illetve a gyermekvédelem biztosítását? Az egész csak úgy tud megvalósulni, ha a fidesz eltakarodik a picsába, ahhoz meg pártok kellenek, az meg politika. Én tökre örülök az eseménynek, támogatom, de így elég nehéz lesz, ha végre szerveződik valami nagy volumenű dolog, ott meg nincs szó politikáról.
thebeke
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=zLrKJ1JTXvcSzoval szerintetek ennek lesz folytatasa?1-2 lemondás/kirúgás még lesz, persze sokadrangú figurák, aztán elül az egész.
thebeke
Ha tényleg nem az van, hogy nyugatról valakik így üzennek Viktornak, - mert ha igen, akkor lehet még sok minden. Nagypolitikában gyorsan és nagyot tudnak változni a dolgok.
| kedvenc példám Kadhafi, aki májusban még arany fürdőkádban lazult, válogatott női testőrökkel, októberben meg már el volt ásva a sivatagban. |
Jan
több mint 1 éve
444.hu/2024/02/15/toroltek-a-balazsek-adasabol-a-kormanykritikus-reszeketJah, csak ugye nem mindegy ki milyen hangsúllyal vagy célzattal mondja 😊Mondjuk ebben speciel igaza van.Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy."a rohadt ellenzék takarodjon az anyjába, takarodjanak a francba, a tüntetés közelébe ne merjenek menni"
NB2
ez így elhangzott a szájából konkrétan. láncos kutya lett ebből is...
peach
Jughead
Mert az tök egyértelmű, hogy ez a tüntetés nem a gyerekek miatt lesz megtartva.
NB2
több mint 1 éve
avagy miért nem kár jucikáérttelex.hu/gazdasag/2024/02/15/ryanair-birsag-kulonado-nagy-marton-varga-judit-birosag
több mint 1 éve
hvg.hu/itthon/20240215_A_pedofilbotrany_kozben_azt_meri_a_kormanykozeli_kozvelemenykutato_mennyire_fogekony_a_lakossag_a_homofobiara