NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
"Természetesen ő is egyike a pénteki baloldali megmozdulás szervezőinek, amely lassan inkább egy LMBTQ-felvonulásra kezd el hasonlítani, már a résztvevők sem tudják pontosan, hogy konkrétan mi mellett vagy ellen tüntetnek."
honnan idézek? 😊
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 414 — Steelers fan
Na eddig húzta..
Szesze
De a püspökségrol nem.mondott le.
Bazsinho
Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..
Ettől még majd kibaszhatnák onnan is a reformátusok, de szerintem ez nem fog megtörténni..
Szesze
Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.

Amúgy láttad mi volt itt az elmúlt napokban?

Nem mond le? Erkölcsi hulla, pedósimogató, rohadjon meg.

Lemondott? Ájtatos faszkalap, rohadjon meg.

Innen nézve a dolgot, semmi értelme lemondania. A te szemedben változna bármit a megitélése? Ha lemondana, akkor megnyugodnál, és minden fasza lenne? 😊

De tételezzük fel, hogy lemond a püspökségről is. Akkor gyülekezeti igazgató lelkész még maradhatna? Vagy az se legyen, menjen vissza segédlelkésznek? Vagy az is túlzás lenne?

Úgy kb mi az a tisztség, amit szerinted még elvállalhat, amire azt mondanád, hogy akkor a Balog korrekt módon járt el?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
 youtu.be/L7PoaF7pk_Y?si=1aV2kDZxZMy1p0rf

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
A Magyar Nemzet mindenesetre négy ember nevét említi a cikkében, akik közül kikerülhet Karácsony kihívója:

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó
Amadeus von Dollárbaloldal
Újpesti lokálpatrióta gyökér, józsefvárosi KocsisMátévégződése gyökér, budai emberarcú gyökér, ferencvarosi született gyökér.

Szép lista, csak tudnám mi volt az előszűrés kritériuma...
FLZOLI
Úgysincs esélyünk aki olyan hülye hogy azt hiszi menjen.
Toca
Egyszerűen nem hiszem el, hogy Kubatov indulna. A pali a két lábon járó támadási felület.

Ennyi erővel indulhatna Rogán is.
És a Fradit sem hagyná ott

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
A Magyar Nemzet mindenesetre négy ember nevét említi a cikkében, akik közül kikerülhet Karácsony kihívója:

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó
Újpesti lokálpatrióta gyökér, józsefvárosi KocsisMátévégződése gyökér, budai emberarcú gyökér, ferencvarosi született gyökér.

FLZOLI
Toca
Egyszerűen nem hiszem el, hogy Kubatov indulna. A pali a két lábon járó támadási felület.

Ennyi erővel indulhatna Rogán is.

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.
Szesze
Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
zinedine5
Szerintem ehhez még OV-re se lesz szükség, a saját egyháza fogja kikényszeríteni a lemondását, különben rájuk ég az egész.
Szesze
Nekem már nincsenek sem elvárásaim, sem illúzióim a bármilyen állami dotációból élő szervezetek irányába.

.
zinedine5
Na eddig húzta..
Szesze
Bazsinho
Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..
Ettől még majd kibaszhatnák onnan is a reformátusok, de szerintem ez nem fog megtörténni..

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 215
Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.
Szesze
Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
zinedine5
Szerintem ehhez még OV-re se lesz szükség, a saját egyháza fogja kikényszeríteni a lemondását, különben rájuk ég az egész.
Szesze
Nekem már nincsenek sem elvárásaim, sem illúzióim a bármilyen állami dotációból élő szervezetek irányába.

.
zinedine5
Na eddig húzta..
Szesze
több mint 1 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Szesze
zinedine5
Szesze

.
zinedine5
Na eddig húzta..

Szerkesztette: Szesze
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
Csoki - Ádám live
 www.youtube.com/live/wM588aPHqfw?si=uM9QblSypniIEjZ3

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó

FLZOLI
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Fürjes nem fogja elvállalni a tuti zakót, Sárát az anyja se ismeri, Wintermantel hülyébb, mint Curtis.
Elnök úr, dolog van! Ha továbbmegyünk a görögök ellen, be is lehet jelenteni.
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2024/02/16/balog-zoltan-reformatus-egyhaz-lemondas
nagir
Nyomorult ájtatos faszkalap, rohadjon meg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kell még móka, mert ez nem tart ki, most kellene a kinti libsik segítsége, nem pedig utólag sopánkodni, hogy béna ellenzék. A muníció, szellemi, anyagi most tudna jó helyre menni, már ha az a cél valóban. Nem vagyok meggyőződve.
ozibozi
Ez a kettő külön-külön úgy két hetes beszédtéma, max három. Amikor a kegyelmi botrány elcsitul, akkor kellett volna előállni Magyarnak, és akkor lett volna egy 4-6 hetes folyamatos kellemetlen helyzet.

Így, hogy egyszerre megy a kettő, ellövik az összes puskaport 2-3 hét alatt, és mire jön a választás elül az egész. Semmi hatása nem lesz.
Jan
Vagy az lett volna akkor, hogy miért most, miért nem akkor amikor lett volna értelme.
Akárhogy nézzük, ennek most van értelme, mert most akadozik a kommunikációs gépezet és most kellene két-három összefüggő, de mégis különálló ügyet egyben kezelni.
Most van lehetőség hibára vagy akcióra kényszeríteni őket.
Szerintem jókor pattant rá a dologra, mert most van figyelme, most lehet ezt még fentebb tolni, tovább vinni.
Lúdas Solymi
Akkor akadozik a kommunikációs gépezet, amikor nem ők határozzák meg a közbeszédet. Mindegy hogy mi a téma, nem is kell feltétlenül ellenzékhez kötni (Szájer az ereszen...) simán le tudnak fagyni pár napra, de ez nem tart sokáig.

Ha 2-3 hetente lenne egy ilyen lefagyás, az már érezhető lenne. Most van egy, elmúlik, mire jön a választás, el is lesz felejtve. Ha a tüntetésen nem lesz valami, ami továbbviszi a dolgot, akkor nemsokára visszaveszik az irányítást, és megy tovább minden. Szerintem.
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 431 — Bla, bla, bla
 telex.hu/belfold/2024/02/16/balog-zoltan-reformatus-egyhaz-lemondas

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Kell még móka, mert ez nem tart ki, most kellene a kinti libsik segítsége, nem pedig utólag sopánkodni, hogy béna ellenzék. A muníció, szellemi, anyagi most tudna jó helyre menni, már ha az a cél valóban. Nem vagyok meggyőződve.
ozibozi
Ez a kettő külön-külön úgy két hetes beszédtéma, max három. Amikor a kegyelmi botrány elcsitul, akkor kellett volna előállni Magyarnak, és akkor lett volna egy 4-6 hetes folyamatos kellemetlen helyzet.

Így, hogy egyszerre megy a kettő, ellövik az összes puskaport 2-3 hét alatt, és mire jön a választás elül az egész. Semmi hatása nem lesz.
Jan
Vagy az lett volna akkor, hogy miért most, miért nem akkor amikor lett volna értelme.
Akárhogy nézzük, ennek most van értelme, mert most akadozik a kommunikációs gépezet és most kellene két-három összefüggő, de mégis különálló ügyet egyben kezelni.
Most van lehetőség hibára vagy akcióra kényszeríteni őket.
Szerintem jókor pattant rá a dologra, mert most van figyelme, most lehet ezt még fentebb tolni, tovább vinni.
több mint 1 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó
Egyik rosszabb, mint a másik.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó
Sosem volt tervben más

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208

Wintermantel Zsoltét,
Sára Botondét,
Fürjes Balázsét
és Kubatov Gáborét

Ez mind bukó
több mint 1 éve
ozibozi

több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 316 — Steelers fan
"A vasárnapi Partizán-interjú óta nem beszélt Magyar Péterrel Gulyás. Hónapokkal korábban beszélt vele utoljára, és még korábban megmondta neki előre Magyar Péter, hogy ha lemond állami megbízásairól, akkor a nyilvánosság elé fog állni, de ő nem akarta megállítani, mert „nem szeretem, ha fenyegetnek”."

Tényleg volna lelkiismerete Magyar Péternek?
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
A környékbeli vendéglátósok pénteki megnövekedett rendelése ível csúsznak a nagykerek.
Jó idő is lesz ráadásul.
#Tavasznyitó támogatás 😊

Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
Aszittem a Buday Zoli ül a 2. sorban Gulyásnál.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
több mint 1 éve
Nomac New England Patriots 4 125 — balazs.t85@gmail.com
Nem véletlen megy most a harc Magyar Péterrel (Megafon akció), olyanok törzsgyökeres Fideszesek mesélnek róla, hogy látták az interjú a Partizánon, akik előtte egy telexet vagy 444-et soha nem nyitottak meg.
Kíváncsi leszek az EU-s választásokra, ott sok minden ki fog derülni, mennyit ártott a pártnak ez a kis móka.