NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Nem mernék es nem is lenne értelme, hadd adják ki a gőzt!Szerveken múlik hogy hagyják e, mert ugye ameddig meghirdették be is kell fejezniük a gytv alapján, utána fel lehet oszlatnimost kezd MarciCsodálkoznék, ha nem lenne valami balhé. Feleségem most ért haza, ő is elhűlt, milyen őrületesen nagy a tömeg. Pedig nem először volt tüntetésen. Nem férnek be az emberek a Hősök terére, nemcsak az Andrássy úton torlódnak, hanem a Városliget felől is. És még mindig jönnek.Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hivatalosan 20 ig tarthat utána oszlatás, szóval ha akarsz egy jót harcolni a yarddal akkor még elindulhat.
Sebii
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
ez nem ér véget 8ig 😀
Negritis, a vajda
kapitnono
több mint 1 éve
Szerveken múlik hogy hagyják e, mert ugye ameddig meghirdették be is kell fejezniük a gytv alapján, utána fel lehet oszlatnimost kezd MarciCsodálkoznék, ha nem lenne valami balhé. Feleségem most ért haza, ő is elhűlt, milyen őrületesen nagy a tömeg. Pedig nem először volt tüntetésen. Nem férnek be az emberek a Hősök terére, nemcsak az Andrássy úton torlódnak, hanem a Városliget felől is. És még mindig jönnek.Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hivatalosan 20 ig tarthat utána oszlatás, szóval ha akarsz egy jót harcolni a yarddal akkor még elindulhat.
Sebii
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
ez nem ér véget 8ig 😀
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
most kezd MarciCsodálkoznék, ha nem lenne valami balhé. Feleségem most ért haza, ő is elhűlt, milyen őrületesen nagy a tömeg. Pedig nem először volt tüntetésen. Nem férnek be az emberek a Hősök terére, nemcsak az Andrássy úton torlódnak, hanem a Városliget felől is. És még mindig jönnek.Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hivatalosan 20 ig tarthat utána oszlatás, szóval ha akarsz egy jót harcolni a yarddal akkor még elindulhat.
Sebii
kapitnono
nagylaza, főpohárnok
ez nem ér véget 8ig 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
nagyon gyengék ezek a beszédek.En meg pont azt akartam írni, hogy ezek nekem most betaláltak haromgyermekes apukaként.
Kenny
"Felidézte Orbán mondatát arról, hogy a miniszterelnök „félbehasítaná”, aki bántja a gyermekét, unokáját. „Ebben hasonlítunk, csak van egy nagy különbség köztünk. Az, hogy ezért én börtönbe mennék, mert ez önbíráskodás, és arra van a jog, hogy ezt helyettem megtegye. És még egy apró dologban van különbség köztünk. Az én ügyvédem nem a pedofilt védené”"
több mint 1 éve
Igazad van, visszavonulok. Egyházi emberek még soha nem akarták megmondani, hogy mit csináljak a magánéletemben.Ennek pont annyi az alapja, mint ha valami egyházi csapat rád szállna, hogy szerintük erkölcsileg vállalhatatlan amit csinálsz, mondj le, hagyd abba amit csinálsz, menj el segédmunkásnak, és szégyelld magad.Én most ilyen center pozícióban vagyok, hogy mindenkit utálok. 😀Ha valaki adófizető, nyugodtan lehet beleszólása. Ha megszűnik az állami pénz, akkor persze más... | (Soha nem fog.) |
Orbánt is, Balogot is, és azokat is, akiknek amúgy közük nincs az egyházhoz, de most előkerültek, és a partvonalról bekiabálják, hogy mit kéne csinálni az egyháznak.
Jan
nagylaza, főpohárnok
Megtennéd rögtön, nem? 😊
Jan
több mint 1 éve
Csodálkoznék, ha nem lenne valami balhé. Feleségem most ért haza, ő is elhűlt, milyen őrületesen nagy a tömeg. Pedig nem először volt tüntetésen. Nem férnek be az emberek a Hősök terére, nemcsak az Andrássy úton torlódnak, hanem a Városliget felől is. És még mindig jönnek.Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hivatalosan 20 ig tarthat utána oszlatás, szóval ha akarsz egy jót harcolni a yarddal akkor még elindulhat.
Sebii
kapitnono
több mint 1 éve
Amiket mondott az alapján egy nagyképű. arrogáns, egoista seggfej.Nem mond le? Erkölcsi hulla, pedósimogató, rohadjon meg.nem mind1 hogy mond le
Lemondott? Ájtatos faszkalap, rohadjon meg.
Jan
az a duma amit előadott az szánalmas
Negritis, a vajda
Hogy ez milyen tisztségek viselésére kvalifikálja, arról fogalmam sincs, de osztom mások véleményét, miszerint
"menjen a picsába".
Szerkesztette: Go Vikings!
több mint 1 éve
Ennek pont annyi az alapja, mint ha valami egyházi csapat rád szállna, hogy szerintük erkölcsileg vállalhatatlan amit csinálsz, mondj le, hagyd abba amit csinálsz, menj el segédmunkásnak, és szégyelld magad.Én most ilyen center pozícióban vagyok, hogy mindenkit utálok. 😀Ha valaki adófizető, nyugodtan lehet beleszólása. Ha megszűnik az állami pénz, akkor persze más... | (Soha nem fog.) |
Orbánt is, Balogot is, és azokat is, akiknek amúgy közük nincs az egyházhoz, de most előkerültek, és a partvonalról bekiabálják, hogy mit kéne csinálni az egyháznak.
Jan
nagylaza, főpohárnok
Megtennéd rögtön, nem? 😊
több mint 1 éve
Választódjon le az egyház az államról, aztán nem fog érdekelni mi van.Én most ilyen center pozícióban vagyok, hogy mindenkit utálok. 😀Te most ilyen beépített bomlasztó vagy?Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Ettől még majd kibaszhatnák onnan is a reformátusok, de szerintem ez nem fog megtörténni..
Szesze
Amúgy láttad mi volt itt az elmúlt napokban?
Nem mond le? Erkölcsi hulla, pedósimogató, rohadjon meg.
Innen nézve a dolgot, semmi értelme lemondania. A te szemedben változna bármit a megitélése? Ha lemondana, akkor megnyugodnál, és minden fasza lenne? 😊
De tételezzük fel, hogy lemond a püspökségről is. Akkor gyülekezeti igazgató lelkész még maradhatna? Vagy az se legyen, menjen vissza segédlelkésznek? Vagy az is túlzás lenne?
Úgy kb mi az a tisztség, amit szerinted még elvállalhat, amire azt mondanád, hogy akkor a Balog korrekt módon járt el?
Jan
Balog mondjon le mindenről aztán vonuljon el az erdőbe egyedül elmélkedni.
Attól még egy ájtatos faszkalap marad, mert az is.
Lúdas Solymi
Jan
több mint 1 éve
nagyon gyengék ezek a beszédek.első 3 sztem jó volt, bár Csokinál kicsit gyengébb volt a "pace"
Kenny
viszont Edináé nagyon rossz
több mint 1 éve
Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hivatalosan 20 ig tarthat utána oszlatás, szóval ha akarsz egy jót harcolni a yarddal akkor még elindulhat.
Sebii

több mint 1 éve
Na látod, ez világos beszéd. Akármit csinál, nem változik a megítélése. És is ezt gyanítom.😊 hát figyelj.. ha már ennyire fontos neked az én véleményem, akkor válaszolok: szerintem most már akármit csinál az én szememben valóban egy erkölcsi nulla marad mivel teljesen egyértelmű, hogy nem lelkiismereti okokból mondott le, ráadásul még mindig nem tudjuk, hogy pontosan milyen szerepe van ebben az ügyben és mi motiválta benne. Amennyiben ez kiderül valaha (szerintem nem fog), akkor valószínű az lesz az eredménye, hogy semmilyen tisztséget nem kéne, hogy viseljen pontosan a saját egyháza érdeke miatt, aminek már így is rengeteget ártott ezzel az egésszel.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.
Ettől még majd kibaszhatnák onnan is a reformátusok, de szerintem ez nem fog megtörténni..
Szesze
Innen nézve a dolgot, semmi értelme lemondania. A te szemedben változna bármit a megitélése? Ha lemondana, akkor megnyugodnál, és minden fasza lenne? 😊
De tételezzük fel, hogy lemond a püspökségről is. Akkor gyülekezeti igazgató lelkész még maradhatna? Vagy az se legyen, menjen vissza segédlelkésznek? Vagy az is túlzás lenne?
Úgy kb mi az a tisztség, amit szerinted még elvállalhat, amire azt mondanád, hogy akkor a Balog korrekt módon járt el?
Jan
Szesze
Akkor viszont adódik a kérdés: (az ő szemszögéből) ha bármit csinál, úgysem változik semmi, akkor miért szivassa saját magát? Miért hagyja ott a magas persztízsű, jó pozícióját, ha semmi nem változik tőle?
Azért józanul végiggondolva, ilyet senki nem csinál magától. Kényszerhelyzet az más, de önként bukni a semmiért...
több mint 1 éve
Ha valaki adófizető, nyugodtan lehet beleszólása. Ha megszűnik az állami pénz, akkor persze más... | (Soha nem fog.) |Én most ilyen center pozícióban vagyok, hogy mindenkit utálok. 😀Te most ilyen beépített bomlasztó vagy?Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Szesze
Jan
Lúdas Solymi
Jan
több mint 1 éve
Én most ilyen center pozícióban vagyok, hogy mindenkit utálok. 😀Te most ilyen beépített bomlasztó vagy?Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Szesze
Jan
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Nem mond le? Erkölcsi hulla, pedósimogató, rohadjon meg.nem mind1 hogy mond le
Jan
az a duma amit előadott az szánalmas
több mint 1 éve
faszington poszt?"Természetesen ő is egyike a pénteki baloldali megmozdulás szervezőinek, amely lassan inkább egy LMBTQ-felvonulásra kezd el hasonlítani, már a résztvevők sem tudják pontosan, hogy konkrétan mi mellett vagy ellen tüntetnek."Rákerestem. Eltaláltam.
honnan idézek? 😊
NB2
(Basszameg, hogy nem tudtam menni...)
nagylaza, főpohárnok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?Hallani már úgyse hallanál semmit
Sebii
Tud ez még lejjebb süllyedni vagy mélyebben betolni a nyelvét? Mindenesetre próbálkozik:Beteg ember, inkább csak sajnálni lehet szegényt
index.hu/fomo/2024/02/16/toth-gabi-tuntetes-curtis-fuggetlen-pedofil/
Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
"Természetesen ő is egyike a pénteki baloldali megmozdulás szervezőinek, amely lassan inkább egy LMBTQ-felvonulásra kezd el hasonlítani, már a résztvevők sem tudják pontosan, hogy konkrétan mi mellett vagy ellen tüntetnek."Rákerestem. Eltaláltam.
honnan idézek? 😊
NB2
(Basszameg, hogy nem tudtam menni...)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Egy óra múlva tudnék odaérni a tüntetésre. Van értelme elindulni?
több mint 1 éve
Nem amiatt írtam, higy ájtatos faszkalap, mert lemondott, hanem amit most is nyilatkozni bírt (nem kér bocsánatot, imádkozik, blablabla).Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Szesze
Jan
És igen, tűnjön el a csába, ne viseljen ezek után sehol semmilyen tisztséget.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tud ez még lejjebb süllyedni vagy mélyebben betolni a nyelvét? Mindenesetre próbálkozik:index.hu/fomo/2024/02/16/toth-gabi-tuntetes-curtis-fuggetlen-pedofil/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
😊 hát figyelj.. ha már ennyire fontos neked az én véleményem, akkor válaszolok: szerintem most már akármit csinál az én szememben valóban egy erkölcsi nulla marad mivel teljesen egyértelmű, hogy nem lelkiismereti okokból mondott le, ráadásul még mindig nem tudjuk, hogy pontosan milyen szerepe van ebben az ügyben és mi motiválta benne. Amennyiben ez kiderül valaha (szerintem nem fog), akkor valószínű az lesz az eredménye, hogy semmilyen tisztséget nem kéne, hogy viseljen pontosan a saját egyháza érdeke miatt, aminek már így is rengeteget ártott ezzel az egésszel.Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Szesze
Jan
több mint 1 éve
Te most ilyen beépített bomlasztó vagy?Oda úgy választották meg, kirúgni nem lehet.Arról nem is fog. Az akkor lehetett volna opció, ha valós lelkiismereti okokból történt volna a lemondás, de ezzel kapcs még a feltételezés is sértő..Na eddig húzta..De a püspökségrol nem.mondott le.
Szesze
Bazsinho
Szesze
Jan