NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Szóval számomra esélyes hogy a többség tényleg Azariah miatt ment ki.Nyilvánvalóan, hisz egyetlen másik ismert és releváns ember sem volt ott a szervezők között.
kapitnono
több mint 1 éve
ez most komoly? mert viccnek nem volt jó...én pl nem miatta mentem és azok se akiket ismertem, voltak nem kevesen...de sok fiatalt is láttam, aki nyilván lelkesedett, amikor beköszönt, de a többi alatt is ugyanúgy lelkes voltNem viccnek szántam tényleg így gondolom. A héten is volt emiatt tüntetés, és kb 500 ember volt kint rajta. Szerdán és vasárnap is lesz, és biztos vagyok benne hogy egyiken sem lesznek 50.000 en. Szóval számomra esélyes hogy a többség tényleg Azariah miatt ment ki.
Klaci79

több mint 1 éve
telex.hu/direkt36/2024/02/17/nem-lehet-felmunkat-vegezni-igy-kezeltek-orbanek-a-szinfalak-mogott-a-kegyelmi-botranytMost akkor tudta vagy nem tudta? 😀
Amadeus von Dollárbaloldal
Ha tudta volna, biztos nem engedte volna 😀
több mint 1 éve
@eaglesmcnabb gyanúsan nem írt tegnap óta 👀Ezt csak úgy itthagyom szemlézni 🤣de ha MTK szurkolók voltak csak ott, akkor tehát nem volt ott senki?! 🤔🤭
A Mérce élője szerint zömében MTK ultrák skandálnak a Fidesz-székház előtt
Két-háromszáz fős tömeg lehet, és szerintük sok diák is lehet a tömegben, „mert Pintér Sándor neve is felmerült”.
Klaci79
bogjosi
több mint 1 éve
Ezt csak úgy itthagyom szemlézni 🤣de ha MTK szurkolók voltak csak ott, akkor tehát nem volt ott senki?! 🤔🤭
Két-háromszáz fős tömeg lehet, és szerintük sok diák is lehet a tömegben, „mert Pintér Sándor neve is felmerült”.
Klaci79
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ezt csak úgy itthagyom szemlézni 🤣youtu.be/Hi8TGAy-toA?si=s3ceV1JehPdNYQ7X
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
durva hogy utánaolvas, és levonja a következtetést: csak a fidesz!24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/Gyöngyösi és Kirillia interjúján behugyoztam. Nagyon jó 😃
YoungZeeZee
- JC6
ez az amivel nem tudsz kb mit csinálni
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/Gyöngyösi és Kirillia interjúján behugyoztam. Nagyon jó 😃
YoungZeeZee
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/02/17/kiskoru-prostitucio-13-eves-penzert-szexelt
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Marci for President!Nem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.Vagy ha lesz olyan vezető, akinek nincs szüksége a NER-be tagozódott "ellenzékre", se intellektuálisan, se operatív szempontból.
nagylaza, főpohárnok
Én még mindig Gulyás Marciban látom ehhez a megfelelő képességeket.
A lehetőség megvalósítasához meg kell kapnia/szereznie néhány tízmilliárdot, aztán hajrá.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ja, nekem ez hobbi, nem keresem én a megoldásokat, nem fizetik megNem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.Szerintem Ruffnak és nekem is igazam van. 😂Az ellenzék (már ha lenne igazi ellenzék, nem ez a kincstári) megtanulhatta volna a leckét: a lehető legtöbb területen kell egyszerre támadni, mert akkor elveszik a központosított kommunikáció ereje.Érdekes, Ruff Bálint pont az ellenkezőjét mondja: egyetlen témára kell fókuszálni. Általában sok mindenben igaza van, de ebben az esetben abszolút veled értek egyet. Egész pontosan: lehet, hogy máskor neki van igaza, de ez a mostani pedofilbotrány olyan ügy, aminek sok vetülete van, éppen ezért alkalmat és lehetőséget teremt arra, hogy több területen induljon (lehetőség szerint összehangolt) támadás a Fidesz ellen.
Gyurma Pappa
A mai nap bizonyította, hogy hatalmas tömegek megmozdíthatók. Az a nem mindegy, hogy ki hívja az utcára őket. Nem tudom, hogy az ellenzék ebből mit képes profitálni, a fideszes kommunikációt viszont régen láttam ennyire lefagyni. Holnap jön OV fellépése, kíváncsi vagyok, mit tud virítani. Fel van adva neki a lecke.
nagylaza, főpohárnok
Sokat elemeztem a lengyel választásokat utólag, és az működött, hogy az egyes pártok egy témára koncentráltak, de volt 3 téma egyszerre a terítéken. Tusk beszélt mindig az aktuális politikai ügyről, de a pártja konzekvensen a városiak problémáját vitte, és így tovább a többi párt. Nem keresztezték egymást, sokkal inkább kiegészítők voltak. Így nehezebb volt fókuszban tartani egy ügyet a lengyel közmédiában
Gyurma Pappa
nagylaza, főpohárnok

több mint 1 éve
Ez a ner ars poeticája, ennél jobb ellenzéki kampányplakát jelen helyzetben nem létezhet, kár, hogy nem orbán szájából hangzott el, bár neki is van egy csodás mondata...
Lecsó
Reálisan ebben ennyi volt, hacsak nem sikerül tovább gördíteni valahogy azt a pedo ügyetMeg kell hosszabbítani Bicskéig
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Nem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.Vagy ha lesz olyan vezető, akinek nincs szüksége a NER-be tagozódott "ellenzékre", se intellektuálisan, se operatív szempontból.
nagylaza, főpohárnok
Én még mindig Gulyás Marciban látom ehhez a megfelelő képességeket.
A lehetőség megvalósítasához meg kell kapnia/szereznie néhány tízmilliárdot, aztán hajrá.
több mint 1 éve
Én biztos, hogy óriásplakátra raknám...Nekem az tetszett, amikor mondák, hogy a „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”...és tényleg így van rengeteg reménytelen helyzetben lévő és kétségbeesett emberrel kurvára nem foglalkozik a kormány 😕nagyon gyengék ezek a beszédek.En meg pont azt akartam írni, hogy ezek nekem most betaláltak haromgyermekes apukaként.
Kenny
"Felidézte Orbán mondatát arról, hogy a miniszterelnök „félbehasítaná”, aki bántja a gyermekét, unokáját. „Ebben hasonlítunk, csak van egy nagy különbség köztünk. Az, hogy ezért én börtönbe mennék, mert ez önbíráskodás, és arra van a jog, hogy ezt helyettem megtegye. És még egy apró dologban van különbség köztünk. Az én ügyvédem nem a pedofilt védené”"
Szokol
Klaci79
több mint 1 éve
és akkor a momentumnak ha van 2nél több működő agysejtjük most kéne kidolgozni egy programot arra hogyan kell a gyerekek ügyét rendbe raknimar csak az kene, hogy azok a bohocoknak a kezebe keruljon a hatalom.
nem csak lózungok, hanem konkrét tervek és ezt tolni 2 évig
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Kenny
több mint 1 éve
Ui: Mert rendszert váltani csak Seahawks-sapkában érdemes!Ezzel nem teljes mértékig értek egyet, de azért lájk.
akdestroyer
több mint 1 éve
és akkor a momentumnak ha van 2nél több működő agysejtjük most kéne kidolgozni egy programot arra hogyan kell a gyerekek ügyét rendbe rakninem csak lózungok, hanem konkrét tervek és ezt tolni 2 évig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.Szerintem Ruffnak és nekem is igazam van. 😂Az ellenzék (már ha lenne igazi ellenzék, nem ez a kincstári) megtanulhatta volna a leckét: a lehető legtöbb területen kell egyszerre támadni, mert akkor elveszik a központosított kommunikáció ereje.Érdekes, Ruff Bálint pont az ellenkezőjét mondja: egyetlen témára kell fókuszálni. Általában sok mindenben igaza van, de ebben az esetben abszolút veled értek egyet. Egész pontosan: lehet, hogy máskor neki van igaza, de ez a mostani pedofilbotrány olyan ügy, aminek sok vetülete van, éppen ezért alkalmat és lehetőséget teremt arra, hogy több területen induljon (lehetőség szerint összehangolt) támadás a Fidesz ellen.
Gyurma Pappa
A mai nap bizonyította, hogy hatalmas tömegek megmozdíthatók. Az a nem mindegy, hogy ki hívja az utcára őket. Nem tudom, hogy az ellenzék ebből mit képes profitálni, a fideszes kommunikációt viszont régen láttam ennyire lefagyni. Holnap jön OV fellépése, kíváncsi vagyok, mit tud virítani. Fel van adva neki a lecke.
nagylaza, főpohárnok
Sokat elemeztem a lengyel választásokat utólag, és az működött, hogy az egyes pártok egy témára koncentráltak, de volt 3 téma egyszerre a terítéken. Tusk beszélt mindig az aktuális politikai ügyről, de a pártja konzekvensen a városiak problémáját vitte, és így tovább a többi párt. Nem keresztezték egymást, sokkal inkább kiegészítők voltak. Így nehezebb volt fókuszban tartani egy ügyet a lengyel közmédiában
Gyurma Pappa