NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Szóval számomra esélyes hogy a többség tényleg Azariah miatt ment ki.
kapitnono
Nyilvánvalóan, hisz egyetlen másik ismert és releváns ember sem volt ott a szervezők között.
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
ez most komoly? mert viccnek nem volt jó...én pl nem miatta mentem és azok se akiket ismertem, voltak nem kevesen...de sok fiatalt is láttam, aki nyilván lelkesedett, amikor beköszönt, de a többi alatt is ugyanúgy lelkes volt
Klaci79
Nem viccnek szántam tényleg így gondolom. A héten is volt emiatt tüntetés, és kb 500 ember volt kint rajta. Szerdán és vasárnap is lesz, és biztos vagyok benne hogy egyiken sem lesznek 50.000 en. Szóval számomra esélyes hogy a többség tényleg Azariah miatt ment ki.

több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
 telex.hu/direkt36/2024/02/17/nem-lehet-felmunkat-vegezni-igy-kezeltek-orbanek-a-szinfalak-mogott-a-kegyelmi-botranyt
Amadeus von Dollárbaloldal
Most akkor tudta vagy nem tudta? 😀
Ha tudta volna, biztos nem engedte volna 😀
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 212
 telex.hu/direkt36/2024/02/17/nem-lehet-felmunkat-vegezni-igy-kezeltek-orbanek-a-szinfalak-mogott-a-kegyelmi-botranyt
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 277 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ezek valós tények? Végzettség, múlt, stb...
 www.youtube.com/watch?v=iouhYt3ETq8

több mint 1 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Ezt csak úgy itthagyom szemlézni 🤣

A Mérce élője szerint zömében MTK ultrák skandálnak a Fidesz-székház előtt
Két-háromszáz fős tömeg lehet, és szerintük sok diák is lehet a tömegben, „mert Pintér Sándor neve is felmerült”.
Klaci79
de ha MTK szurkolók voltak csak ott, akkor tehát nem volt ott senki?! 🤔🤭
bogjosi
@eaglesmcnabb gyanúsan nem írt tegnap óta 👀
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 922

Két-háromszáz fős tömeg lehet, és szerintük sok diák is lehet a tömegben, „mert Pintér Sándor neve is felmerült”.
Klaci79
de ha MTK szurkolók voltak csak ott, akkor tehát nem volt ott senki?! 🤔🤭

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Klaci79
 youtu.be/Hi8TGAy-toA?si=s3ceV1JehPdNYQ7X

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 597
 24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/
YoungZeeZee
Gyöngyösi és Kirillia interjúján behugyoztam. Nagyon jó 😃
- JC6
durva hogy utánaolvas, és levonja a következtetést: csak a fidesz!
ez az amivel nem tudsz kb mit csinálni
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 557
 24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/
YoungZeeZee
Gyöngyösi és Kirillia interjúján behugyoztam. Nagyon jó 😃
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 922
 telex.hu/belfold/2024/02/17/kiskoru-prostitucio-13-eves-penzert-szexelt

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 277 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 mandiner.hu/belfold/2024/02/ujabb-tuntetest-jelentettek-be-jovo-het-szerdara

több mint 1 éve
Nem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.
nagylaza, főpohárnok
Vagy ha lesz olyan vezető, akinek nincs szüksége a NER-be tagozódott "ellenzékre", se intellektuálisan, se operatív szempontból.
Én még mindig Gulyás Marciban látom ehhez a megfelelő képességeket.
A lehetőség megvalósítasához meg kell kapnia/szereznie néhány tízmilliárdot, aztán hajrá.
Őszentsége Sobri Jóska
Marci for President!

több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 410
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Az ellenzék (már ha lenne igazi ellenzék, nem ez a kincstári) megtanulhatta volna a leckét: a lehető legtöbb területen kell egyszerre támadni, mert akkor elveszik a központosított kommunikáció ereje.
Gyurma Pappa
Érdekes, Ruff Bálint pont az ellenkezőjét mondja: egyetlen témára kell fókuszálni. Általában sok mindenben igaza van, de ebben az esetben abszolút veled értek egyet. Egész pontosan: lehet, hogy máskor neki van igaza, de ez a mostani pedofilbotrány olyan ügy, aminek sok vetülete van, éppen ezért alkalmat és lehetőséget teremt arra, hogy több területen induljon (lehetőség szerint összehangolt) támadás a Fidesz ellen.
A mai nap bizonyította, hogy hatalmas tömegek megmozdíthatók. Az a nem mindegy, hogy ki hívja az utcára őket. Nem tudom, hogy az ellenzék ebből mit képes profitálni, a fideszes kommunikációt viszont régen láttam ennyire lefagyni. Holnap jön OV fellépése, kíváncsi vagyok, mit tud virítani. Fel van adva neki a lecke.
nagylaza, főpohárnok
Szerintem Ruffnak és nekem is igazam van. 😂

Sokat elemeztem a lengyel választásokat utólag, és az működött, hogy az egyes pártok egy témára koncentráltak, de volt 3 téma egyszerre a terítéken. Tusk beszélt mindig az aktuális politikai ügyről, de a pártja konzekvensen a városiak problémáját vitte, és így tovább a többi párt. Nem keresztezték egymást, sokkal inkább kiegészítők voltak. Így nehezebb volt fókuszban tartani egy ügyet a lengyel közmédiában
Gyurma Pappa
Nem akarom a kedvedet szegni, de a lengyel választásokat - magyar szempontból - akkor lesz érdemes elemezned, ha itthon is lesz olyan vezető (miniszterelnök-jelölt), aki mögé egyöntetűen beállnak az ellenzéki pártok.
nagylaza, főpohárnok
Ja, nekem ez hobbi, nem keresem én a megoldásokat, nem fizetik meg

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

Lecsó
Ez a ner ars poeticája, ennél jobb ellenzéki kampányplakát jelen helyzetben nem létezhet, kár, hogy nem orbán szájából hangzott el, bár neki is van egy csodás mondata...

Reálisan ebben ennyi volt, hacsak nem sikerül tovább gördíteni valahogy azt a pedo ügyet
vpi
Meg kell hosszabbítani Bicskéig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
nagylaza, főpohárnok
Vagy ha lesz olyan vezető, akinek nincs szüksége a NER-be tagozódott "ellenzékre", se intellektuálisan, se operatív szempontból.
Én még mindig Gulyás Marciban látom ehhez a megfelelő képességeket.
A lehetőség megvalósítasához meg kell kapnia/szereznie néhány tízmilliárdot, aztán hajrá.

több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 720 — beers & Packers

Lecsó
Zseniális!😟
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
nagyon gyengék ezek a beszédek.
Kenny
En meg pont azt akartam írni, hogy ezek nekem most betaláltak haromgyermekes apukaként.

"Felidézte Orbán mondatát arról, hogy a miniszterelnök „félbehasítaná”, aki bántja a gyermekét, unokáját. „Ebben hasonlítunk, csak van egy nagy különbség köztünk. Az, hogy ezért én börtönbe mennék, mert ez önbíráskodás, és arra van a jog, hogy ezt helyettem megtegye. És még egy apró dologban van különbség köztünk. Az én ügyvédem nem a pedofilt védené”"
Szokol
Nekem az tetszett, amikor mondák, hogy a „Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik”...és tényleg így van rengeteg reménytelen helyzetben lévő és kétségbeesett emberrel kurvára nem foglalkozik a kormány 😕
Klaci79
Én biztos, hogy óriásplakátra raknám...
több mint 1 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
és akkor a momentumnak ha van 2nél több működő agysejtjük most kéne kidolgozni egy programot arra hogyan kell a gyerekek ügyét rendbe rakni
nem csak lózungok, hanem konkrét tervek és ezt tolni 2 évig
Negritis, a vajda
mar csak az kene, hogy azok a bohocoknak a kezebe keruljon a hatalom.

Szerkesztette: Kenny

több mint 1 éve
Ui: Mert rendszert váltani csak Seahawks-sapkában érdemes!
akdestroyer
Ezzel nem teljes mértékig értek egyet, de azért lájk.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
és akkor a momentumnak ha van 2nél több működő agysejtjük most kéne kidolgozni egy programot arra hogyan kell a gyerekek ügyét rendbe rakni
nem csak lózungok, hanem konkrét tervek és ezt tolni 2 évig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az ellenzék (már ha lenne igazi ellenzék, nem ez a kincstári) megtanulhatta volna a leckét: a lehető legtöbb területen kell egyszerre támadni, mert akkor elveszik a központosított kommunikáció ereje.
Gyurma Pappa
Érdekes, Ruff Bálint pont az ellenkezőjét mondja: egyetlen témára kell fókuszálni. Általában sok mindenben igaza van, de ebben az esetben abszolút veled értek egyet. Egész pontosan: lehet, hogy máskor neki van igaza, de ez a mostani pedofilbotrány olyan ügy, aminek sok vetülete van, éppen ezért alkalmat és lehetőséget teremt arra, hogy több területen induljon (lehetőség szerint összehangolt) támadás a Fidesz ellen.
A mai nap bizonyította, hogy hatalmas tömegek megmozdíthatók. Az a nem mindegy, hogy ki hívja az utcára őket. Nem tudom, hogy az ellenzék ebből mit képes profitálni, a fideszes kommunikációt viszont régen láttam ennyire lefagyni. Holnap jön OV fellépése, kíváncsi vagyok, mit tud virítani. Fel van adva neki a lecke.
nagylaza, főpohárnok
Szerintem Ruffnak és nekem is igazam van. 😂

Sokat elemeztem a lengyel választásokat utólag, és az működött, hogy az egyes pártok egy témára koncentráltak, de volt 3 téma egyszerre a terítéken. Tusk beszélt mindig az aktuális politikai ügyről, de a pártja konzekvensen a városiak problémáját vitte, és így tovább a többi párt. Nem keresztezték egymást, sokkal inkább kiegészítők voltak. Így nehezebb volt fókuszban tartani egy ügyet a lengyel közmédiában
Gyurma Pappa