Politika

69 feliratkozó

több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 862
Ha lenne is, azt se lehet a végtelenségig fenntartani. Legutóbb azzal kampányoltak, hogy ha nem ők nyernek, akkor itt a világvége, ezt hova lehetne még fokozni? Kollektív kognitív disszonancia foglya lett a bázisuk, ehhez hozzácsapjuk még a rendszer közvetlen haszonélvezőit és kész, nem tudnak többé mást megszólítani, őket tudják csak folyamatosan lázban tartani, és persze kell is, nehogy elbizonytalanodjanak.
r.baggio
Csak kérdés mekkora ez a kör és mennyi marad meg belőle 2026ig.
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ha lenne is, azt se lehet a végtelenségig fenntartani. Legutóbb azzal kampányoltak, hogy ha nem ők nyernek, akkor itt a világvége, ezt hova lehetne még fokozni? Kollektív kognitív disszonancia foglya lett a bázisuk, ehhez hozzácsapjuk még a rendszer közvetlen haszonélvezőit és kész, nem tudnak többé mást megszólítani, őket tudják csak folyamatosan lázban tartani, és persze kell is, nehogy elbizonytalanodjanak.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 915 — zászló zászló szív
 www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG
atapapa
"Hazaáruló! (egy szó)"

Hehehe, az analfabétáknak ezt is le kell írni. Sírok a röhögéstől.

Egyébként ezzel mi a cél? Pörgessék az ellenzéki termékeket és több kattintást szerezzenek, így több bevételt? Mert ezekkel a szavakkal mást nem nagyon érnek el.
cartman023
Nem értik. 2022-ben bejött a Megafonos szőnyegbombázás, de ott volt mivel szőnyegbombázni. A háborús pszichózis nagyon is kézzelfogható volt. Most nincs ilyen. Azzal, hogy MP nem repül rá mindenre, nem ad muníciót. Ez az egyszavas odaböffentés értelmezésed pedig kiváló. Most azt érik el, hogy az összes Horváth Istvánné (Rozika) összes ismerőse számára fel fogja dobni MP posztjait (Rozika épp kommentelt, hátha téged is érdekel), és ugye semmi nem garantálja, hogy Rozika minden ismerőse "Hazaáruló (egy szó)" hasonlóan érez...

széttárkezek arcpálma széttárkezek röhögösfej

több mint 1 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Egyébként ezzel mi a cél? Pörgessék az ellenzéki termékeket és több kattintást szerezzenek, így több bevételt? Mert ezekkel a szavakkal mást nem nagyon érnek el.
cartman023
Ezek egy rendszer végnapjai. Többször írtam, megint megteszem, hogy a március 15-i beszéddel olyan határátlépés történt, ahonnan nincs visszaút, nincs konszolidáció. A szektavezér előbb hajszolja tömeges öngyilkosságba követőit, mint hogy elengedné a kezüket.

Hogy inverz módon jövő tavasszal legalább a fegyverletétel megtörténik-e, az más kérdés, de MP szerintem nagyszerűen reagálja le a történeseket, nem ugrik rá habzó szájjal azonnal a gumicsontra, megadva a "csak visítsanak a libsik" kéjes érzetét, mert neki már türelmesnek kell lennie, amíg van arra esély, hogy demokratikus választásokat rendeznek Magyarországon 2026-ban. Egy seggel két lovat pedig nem lehet megülni, de a választás elcsalását ennyire előre szajkózni sem lenne jó taktika, az biztos.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 693 — Lucas Scott
 www.facebook.com/story.php?story_fbid=1239166450904724&id=100044341428323&mibextid=xfxF2i&rdid=DkV8CjlrOK1yYoNG
atapapa
"Hazaáruló! (egy szó)"

cartman023
Úgy tűnjön Facebookon hogy ők vannak többen és ne inogjon a hit hogy fogynak

Mert ha a többség nem fideszes akkor sokan inoghatnak, hisz nem akarnak vesztes lóra fogadni
Negritis, a vajda
egyszerűbb lett volna magyar kamuprofilos botokkal.

Hatalmas öngól lesz ez így, hogy a starttól mémesítve lesz minden és mindenki akinek ehhez köze van.
Amadeus az áttelelt poloska
csak a botokat nem tudod mutogatni reels videokban, meg fb posztokban.
de teljesen mas hangulata van a jarokeretes harcosoknak a csarnokban, mint a 4es fouton setalo fiatal-kozepkoru tarsasagnak. kivancsi vagyok, hogy vajon Bagi-Nacsa mikor csinal ugyanolyan parodiat a fidesz rajongokbol, mint ahogy 15 eve csinaltak a Feri rajongokbol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 765
atapapa
"Hazaáruló! (egy szó)"

cartman023

Mert ha a többség nem fideszes akkor sokan inoghatnak, hisz nem akarnak vesztes lóra fogadni
Negritis, a vajda
egyszerűbb lett volna magyar kamuprofilos botokkal.

Hatalmas öngól lesz ez így, hogy a starttól mémesítve lesz minden és mindenki akinek ehhez köze van.
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 388 — The Mathematician
atapapa
"Hazaáruló! (egy szó)"

cartman023

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 010
atapapa
"Hazaáruló! (egy szó)"

több mint 1 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 498 — #neverpunt

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 765
 www.szabadeuropa.hu/a/a-harcosok-klubja-vezetojenek-a-hata-moge-is-figyelnie-kell-sorcserek-a-ner-ben-2/33416123.html

egy korszak vége
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 128 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy a tegnapi nap legnagyobb WTF takeje is a Mráz Ágoston Sámuel interjúból van, amikor is kijelentette, hogy a gazdasági helyzet marginális kérdés lesz a választáson.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 128 — Kinek mit intézett a kormánya
valid?
petey
Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.
ozibozi
Mint amikor a Kecskeméti László az ajtókat meg a dugaljakat is elvitte, miután 4.5 évvel később kiköltözött a bérlakásból.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 808 — Saturday Night Lights
valid?
petey
Én úgy hallottam, hogy a biztos pártválasztók körében a Tisza 50% felett, míg a Fidesz 40% alatt van most.
Az én kérdésem az, hogy ha ez így van, és látod az aktuális történéseket, az téged megnyugtat vagy megijeszt e inkább?
Őszentsége Sobri Jóska
Semmiképp sem jó, mert elbizakodottá, gőgössé teheti az egyiket, és az utolsó WC kefét is ellopja a másik ami még mozdítható, és nem a végén fog kapkodni.
ozibozi
Egy ismerősöm (szavahihető) 2002-ben egy minisztériumban hallotta, miután annyira nem hitték el, hogy veszíthetnek, hogy ha még egyszer győznek, ezt a hibát nem követik el újra.
Nem a mindent lopás az, ami előttünk állhat.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Marci vs. Mráz elég vicces is lehetne, ha közben nem kerülgetne a hányinger...

Ukrán propagandának neveztek indoklás nélkül sajtótermékeket, de szerinte ez rendben van, mert hát ez csak médiaelemzés...
StormST
Az alapfelvetés után kapcsoltam ki, miszerint sokszor van szó baloldalon orosz propagandáról, ezért mi lemértük az ukrán propagandát, 3 nap alatt.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 921 — Steelers fan
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.
Gyurma Pappa
Nem szoktam, de most megnéztem az esti MP élőt.
(Kisújszálláon éltem több mint 40 évig.)
Az első pár percben szokásos az adott település Wikipédiás ismeretanyaga kezdés, Karikó Katalin városa, itt tanított Arany János és itt tanult a gimiben Móricz stb...
Ezután egy rohadt jó átvezetés, "és itt érettségizett Halász János is..."
De ezt olyan ügyesen, hogy véletlenül se hasson bántóan. Mivel ez azért még az otthoniak között sem evidens, máris létrejött egy plusz kapocs MP és a kisújiak között.
Innen meg már sínen volt minden.
Meg kell hagyni rohadt jól csinálta.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 21 542
valid?
petey
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 014 — #NoStress
valid?
petey

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 693 — Lucas Scott
Azt nem tudom, hogy valid-e, de ajanlom a 444 címoldalán a képet MP-ről és a tömegről mögötte. Megértem, hogy izgulnak a srácok. Nagyon jó lépés MP-től még mindig, hogy folytatja a sétát, semminek nem ül fel. A coach aki foglalkozik vele, minden pénzt megér.
Gyurma Pappa
Én is néztem h rohadt nagy kontraszt az egész …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 4 750

Klaci79
ilyen kérdésekre reflexből alt+f4 a válaszom

¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 554
harcosok

petey

Szerkesztette: Tactful Cactus

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
valid?

petey
A felvétel vagy a mérés? 😎
szaba
igen 😀

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 988 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 m.hvg.hu/gazdasag/20250519_hadhazy-ebedpenz-gyermeketkeztetes-kreta-torvenyjavaslat

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 915 — zászló zászló szív

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 734
valid?

petey
A felvétel vagy a mérés? 😎
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 661 — Csodabogár
valid?