NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
82
12
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
deák dániel saját face oldalán felmondta a pár. Az alatt 20 milkóért /mennyi lesz egy hónapra?/fizetett propaganda egyik legviccesebb részét, majd a Magyar Péter kommentben válaszolt egyet, erre az összes agit-propos ostobaság megjelent ott. Láthatóan Rendesen be vannak szarva, össze-vissza beszélnek ott, a korábbi magabiztos észosztásnak nyoma sincs, még az előre megírt sablonokkal is bajban vannak.
Ez is csak azt mutatja mekkora ég Patyomkin falu az egész, itt meg be akarják magyarázni hogy micsoda profik ezek és mekkora spin dottorék vannak a háttérben ott. Lószart, számolatlanul pénz van ott nem tehetség.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
444.hu/2022/05/02/megalakultak-a-parlamenti-frakciokha DK nem része akkor egyik parlamenti párt semErre a logikara kivancsi lennek.
Negritis, a vajda
Egyebkent tenyleg masfel ellenzekinek tekintheto parlamenti part van.
“Marpedig nelkuluk baszhatod.”
el is erkeztunk az ellenzeki politizalas gordiuszi csomojahoz
thebeke
Fidesz: 117 fő; frakcióvezető: Kocsis Máté
KDNP: 18 fő; frakcióvezető: Simicskó István
DK: 15 fő; frakcióvezető: Gyurcsány Ferenc
Jobbik: 10 fő; frakcióvezető: Jakab Péter
Momentum: 10 fő; frakcióvezető: Fekete-Győr András
MSZP: 10 fő; frakcióvezető: Tóth Bertalan
Párbeszéd: 6 fő ; frakcióvezető: Tordai Bence
Mi Hazánk: 6 fő; frakcióvezető: Toroczkai László
LMP: 5 fő; frakcióvezető: Ungár Péter
Fidesz-KDNP ugye a NER
mi hazánk - lmp szatelit pártjai a fidesznek
ha a DK akkor az MSZP is a NER része
a momentum, párbeszéd és a jobbik marad
nah a jobbik nem létezik mint párt
a párbeszéd sose létezett
a momentum lehetne, de amilyen logikával a DK a NER része úgy a momentum is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
múlt héten már megírtam, ha rágyújtják a Fideszre a székházat, mehetnek tovább a DK-hoz ismindenki jól járna
több mint 1 éve
ha DK nem része akkor egyik parlamenti párt semErre a logikara kivancsi lennek.
Negritis, a vajda
Egyebkent tenyleg masfel ellenzekinek tekintheto parlamenti part van.
“Marpedig nelkuluk baszhatod.”
el is erkeztunk az ellenzeki politizalas gordiuszi csomojahoz
több mint 1 éve
Jakab Ferenc után Navalnij, kemény nap eddig ez és még csak fél 2 van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Navalnij kiment sétálni a börtönben, nem érezte magát jól utána és meghalt.Túl gyorsan futottak a sarki kutyák amikre rákötötték a lábát.
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
több mint 1 éve
Navalnij kiment sétálni a börtönben, nem érezte magát jól utána és meghalt.Veszélyes meztelenül sétálni a sarkkörön februárban, miközben hideg vízzel locsolnak...
Érdekes dolgok ezek.
Kenny
több mint 1 éve
Navalnij kiment sétálni a börtönben, nem érezte magát jól utána és meghalt.Érdekes dolgok ezek.
több mint 1 éve
www.origo.hu/itthon/2024/02/alfoldi-robert-vv-zsolti-kajdi-csaba-es-lakatos-mark-lmbtq-tuntetest-szerveznekA gyerekekért tüntetnek, sok magyar zászlóval, politikát és balhét nem akarnak, ezt simán el lehet és el is fogják adni kormány melletti békemenetnek, pár jól készült fotóval, videók nélkül, saját kommentárral...Hát sajnos nekem is ez a sejtésem. Sőt, annyira nyomják ezt a politikamentességet már, meg, hogy csak magyar zászlót hozzatok, hogy azt is el tudom képzelni, hogy az MTVA meg az Origo lehozza, hogy Fideszes békemenet volt 😀 Nagy része el is hinné.Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
Novák Katalin népszerűsége beszakadt a Marianna árokba, de Pesten, az ellenzék fő bástyáján Ferit még így is jobban utálják nála.
Nyilvánvaló, hogy aki valamit is ad magára, nem akarja, hogy összemossák velük.
gabokocka
Duff
Na ezek után szted ki akarja civilként, hogy hozzájuk kössék?
Úgyhpgy marad minden a régiben, kimegy 10ezer ember a Hősök terére, hőbörög egy jót, a közmédia lebuzizza őket és minden megy tovább ahogy eddig.
gabokocka
Duff
StormST
lmbtq tüntikézésnek van cimkézve
ez mondjuk lehet hiba
több mint 1 éve
Kérdés mit vársz tőlük ?Mikor ellenzékről beszéltek, hogy vagy milyen logika menten kerul szoba a dk?ha DK nem része akkor egyik parlamenti párt sem
Nem egyertelmu meg mindig hogy ok a ner resze, es nem all erdekukben valtozas? Komolyan, hogy varhattok barmit gyurcsanytol?
Ja es hogy most se maradjon ki:
pls, ne varjatok a messiast, mert nem fog jonni
Szervezodni kell(kellett volna)
thebeke
márpedig nélkülük baszhatod
Negritis, a vajda
Ha azt hogy ellenzék legyenek ok.
Ha azt hogy be döntsék a NERt akkor hajrá.
több mint 1 éve
Mikor ellenzékről beszéltek, hogy vagy milyen logika menten kerul szoba a dk?ha DK nem része akkor egyik parlamenti párt sem
Nem egyertelmu meg mindig hogy ok a ner resze, es nem all erdekukben valtozas? Komolyan, hogy varhattok barmit gyurcsanytol?
Ja es hogy most se maradjon ki:
pls, ne varjatok a messiast, mert nem fog jonni
Szervezodni kell(kellett volna)
thebeke
márpedig nélkülük baszhatod
több mint 1 éve
Partizán nagyot megyÖrülök hogy kik jöttek beszélni
www.youtube.com/live/7LpRzWhk5c4?si=L5aswq0AtB1IvgUd
több mint 1 éve
Na, megjöttek a remek művészek az X-en:Kik ezek a baromarcúak?
A rendőröket nézd le mert senkik és neked fognak jönni.
Aki nem jön az csicska, aki vidéki az is, aki dolgozik az is, aki beteg az is.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Az irmagot kellene vegre elultetni, ez a kezdemenyezes ezekkel az arcokkal az irmag irmagjanak elultetese. Ez is tobb mint ami az elmult 10 evben tortent. Ehhez kell majd hozzarakni a politikat, kozben a vibe-ot valahogy fenntartani, megvarni mig felno 1-2 szavazo generacio. Ha ugyesek vagyunk 10 ev minimum, de lehetne 30 is. Szoval orulunk Vincent.
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
A gyerekekért tüntetnek, sok magyar zászlóval, politikát és balhét nem akarnak, ezt simán el lehet és el is fogják adni kormány melletti békemenetnek, pár jól készült fotóval, videók nélkül, saját kommentárral...Hát sajnos nekem is ez a sejtésem. Sőt, annyira nyomják ezt a politikamentességet már, meg, hogy csak magyar zászlót hozzatok, hogy azt is el tudom képzelni, hogy az MTVA meg az Origo lehozza, hogy Fideszes békemenet volt 😀 Nagy része el is hinné.Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
Novák Katalin népszerűsége beszakadt a Marianna árokba, de Pesten, az ellenzék fő bástyáján Ferit még így is jobban utálják nála.
gabokocka
Duff
Úgyhpgy marad minden a régiben, kimegy 10ezer ember a Hősök terére, hőbörög egy jót, a közmédia lebuzizza őket és minden megy tovább ahogy eddig.
gabokocka
Duff

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Na, megjöttek a remek művészek az X-en:A rendőröket nézd le mert senkik és neked fognak jönni.
Aki nem jön az csicska, aki vidéki az is, aki dolgozik az is, aki beteg az is.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Érdekességképpen:voxpopuli.444.hu/2024/02/15/mandatumszerzesi-eselyek-az-europai-valasztason-a-novak-gate-elott-es-utan
PS: igazából március elejére.közepére lesz meg, hogy a Fidesz mennyit és hogyan vesztett a Novák-ügyben, és ebből az ellenzék tudott e bármit profitálni.
Szerkesztette: MC12
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
DK nem akar ilyenről. Ők akarnak is kormányt váltani meg nem is. Tökéletes haszonélvezői ők is a NERnek.az a baj hogy a 2 fő párt faszságra koncentrálÉn örök optimista vagyok, de abban még én se hiszek, hogy ezeknek a dolgoknak lesz komolyabb eredménye. Ezt már az önkormányzati választásra elfelejtik. A bázis nagyrésze meg már most megmagyarázza.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?
Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Itt már a saját egyházi híveik tesznek fel olyan kérdéseket, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
A király meztelen és néhány 500 eurós nem takarja el a látványt.
Dzsokijuing
dugo93
ami semmiben nem rezonál azzal amit a tömeg akar
ha a momentum-dk a rendszerszintű gondokról kezdene pofázni KE választás módja helyett akkor lehetne belőle valami
így? meh
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
az a baj hogy a 2 fő párt faszságra koncentrálÉn örök optimista vagyok, de abban még én se hiszek, hogy ezeknek a dolgoknak lesz komolyabb eredménye. Ezt már az önkormányzati választásra elfelejtik. A bázis nagyrésze meg már most megmagyarázza.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
Ti latjatok magatok elott ahogy Csokiék forradalmat szerveznek? Vagy miert gondoljatok hogy nem latni a veget?
Tokeletes feszko levezeto lesz a holnapi. Miutan jol ki kiabalta magat mindenki szepen le is zarodik az ugy.
thebeke
Itt már a saját egyházi híveik tesznek fel olyan kérdéseket, ami korábban elképzelhetetlen lett volna.
Dzsokijuing
dugo93
ami semmiben nem rezonál azzal amit a tömeg akar
ha a momentum-dk a rendszerszintű gondokról kezdene pofázni KE választás módja helyett akkor lehetne belőle valami
így? meh
több mint 1 éve
Én örök optimista vagyok, de abban még én se hiszek, hogy ezeknek a dolgoknak lesz komolyabb eredménye. Ezt már az önkormányzati választásra elfelejtik. A bázis nagyrésze meg már most megmagyarázza.Szoval szerintetek ennek lesz folytatasa?Ez az ügy és ez a tünti egy nyitánya lehet egy olyan tavasznak, aminek a végén a választáson kapnak a pofájukra.
thebeke
Dzsokijuing
több mint 1 éve
megyünk mi is haverral.Holnap akkor valaki? Esetleg egy bowl.hu-s szárny?Csatlakozom 😊
r.baggio
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Hát sajnos nekem is ez a sejtésem. Sőt, annyira nyomják ezt a politikamentességet már, meg, hogy csak magyar zászlót hozzatok, hogy azt is el tudom képzelni, hogy az MTVA meg az Origo lehozza, hogy Fideszes békemenet volt 😀 Nagy része el is hinné.Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
gabokocka
Duff
gabokocka
több mint 1 éve
Ők tudnák maguk közül kivenni Ferit, de egyfelől nem is akarják, másfelől az ellenzéki tőke 90%a a DK-nál összpontosul.A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
gabokocka
Duff
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A fő probléma, hogy a jelenlegi ellenzék vállalhatatlan lett.Ha kivesszük a jelenlegi ellenzékből a DK-t meg a Mi Tanyánkat, nekem őszintén szólva semmi bajom nem lenne velük. Nyilván nem a legjobb megoldás, de egy KariGeri-MZP-JP-Momentum alapú ellenzék DK nélkül a jelenlegi helyzetben kész megváltás lenne. Nem fog egy semmiből jövő egy új ember kormányt váltani, úgyis besározzák, hogy Soros meg Gyurcsány embere, akárki legyen is az.
gabokocka
Szerkesztette: Duff
több mint 1 éve
Tudom naív vagyok, de ebből nem fejlődhetne ki valami politikai szerveződés? Egy friss, fiatalos, egészséges, akiket nem olyan könnyű összeszarozni, akiknek nagy a pofájuk mint annó a Fidesz-nek? Annyira kellene a friss levegő.Tudom naív vagyok...