NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
39
7
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/02/14/magyar-peter-covid-ukrajna-rogan-antal-menekultItt az új ördög ügyvédje, nem lehet ezt nem imádni
Nem is maguk a sztorik lényegesek, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire rajta tartja a kezét minden döntésen Orbán. Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt, de ez újabb ékes bizonyítéka ennek.
Na ezek után aki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű kegyelmi döntés nem az ő tudtával, utasítására történt...
gabokocka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
szoktunk rotálni a rádiók között, mert előbb-utóbb mind unalmas lesz egy idő utánBalázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.Miért hallgatná bárki önszántából a seggfej Balázsékat?
NB2
warr_b
ráadásul hétfőtől van a Ráskó Eszti is a Balázséknál, kíváncsiak vagyunk rá
több mint 1 éve
Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.Miért hallgatná bárki önszántából a seggfej Balázsékat?
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.jólvanezígyben bejátszották azt amikor a tucker putin interjúról beszélnek
NB2
már az elég szánalmas volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Balázséknál is látszik, hogy a NER seggében vannak. Az elmúlt napok eseményeiből ők a gyerekek védelmét emelik ki, szerintük az a fontos ebben az egész sztoriban. Igaz megemlítették, hogy holnap tüntetés és akinek a gyerekek fontos az kimegy.
több mint 1 éve
Szerintem ehhez még OV-re se lesz szükség, a saját egyháza fogja kikényszeríteni a lemondását, különben rájuk ég az egész.Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
Szesze
zinedine5
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/02/14/magyar-peter-covid-ukrajna-rogan-antal-menekultNem is maguk a sztorik lényegesek, hanem sokkal inkább az, hogy mennyire rajta tartja a kezét minden döntésen Orbán. Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt, de ez újabb ékes bizonyítéka ennek.
Na ezek után aki azt hiszi, hogy egy ilyen jellegű kegyelmi döntés nem az ő tudtával, utasítására történt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
A féltestvére meg a Nemcsák Károly?Csák Máté leszármazottja, még az uradalom is létezikCsák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ezek meg kik?
nagylaza, főpohárnok
ender1112
Willie Parker
több mint 1 éve
Csák Máté leszármazottja, még az uradalom is létezikCsák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ezek meg kik?
nagylaza, főpohárnok
ender1112
több mint 1 éve
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ejjjj Bús Balázs
nagylaza, főpohárnok
Amadeus von Dollárbaloldal
Ne búsulj!
több mint 1 éve
Már kerületi polginak is szar volt anno...Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ejjjj Bús Balázs
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Na ne vicceljünk már.Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Csák önjáró, ennek sosincs jó vége.
nagylaza, főpohárnok
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ejjjj Bús Balázs
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Csák önjáró, ennek sosincs jó vége.
nagylaza, főpohárnok
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Balog körül szép lassan elfogy a levegő, szerintem napokon belül megy a levesbe ő is.Ha magától nem, akkor szól Viktor a "tanács"-nak vagy hogy hívják itt őket, hogy Baloggal nem lesz pénz
Szesze
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2024/02/14/bayer-zsolt-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-huth-gergelyimplosion?
több mint 1 éve
Bús Balázs III kerület volt Fideszes polgármestereCsák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ezek meg kik?
nagylaza, főpohárnok
ender1112
több mint 1 éve
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?Ezek meg kik?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Csák János kirúgta Bús Balázst, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökét. Nem említettem már véletlenül, hogy dől a dominó?
több mint 1 éve
Jogos.Van olyan intézmény, amit nem emberek irányítanak?Na pont ez a bajom az egyházakkal.hvg.hu/itthon/20240214_reformatus_egyhaz_balog_zoltan_lemondas_fekete_karoly_nyilt_levelEz pedig azért undorító mert ő pályázik a helyère......tiszántúl ès dunamellék a kèt (nègy van összesen) nagy egyházkerület hatalmi harca, hurrá 😥😡😔
NB2
dande2
Emberek irányítják.
Az ember pedig gyarló.
kittli
Kivéve a MÁV-ot, amit a természeti törvények nyilván.
Kampman
És a többi intézmény vezetése is ugyanúgy le....ja a nagyfőnök szabályait?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
Az egy nagyon szép Longines, de hogy luxus lenne…hàt, inkább a közép-kategória felső része. Mondjuk ezzel valóban nehéz jó címet kitalálni.Van már rá topik 😄
MC12
több mint 1 éve
Vagy Orbán.Éppen ezért Steinbach lesz a befutói, ha Balog tényleg lemond elnökként. (Vagy Pintér. Esetleg Fekete. Bármibe fogadok, hogy háromból egész biztosan eltalálom.)hvg.hu/itthon/20240214_reformatus_egyhaz_balog_zoltan_lemondas_fekete_karoly_nyilt_levelEz pedig azért undorító mert ő pályázik a helyère......tiszántúl ès dunamellék a kèt (nègy van összesen) nagy egyházkerület hatalmi harca, hurrá 😥😡😔
NB2
dande2
nagylaza, főpohárnok
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Éppen ezért Steinbach lesz a befutó, ha Balog tényleg lemond elnökként. (Vagy Pintér. Esetleg Fekete. Bármibe fogadok, hogy háromból egész biztosan eltalálom.)hvg.hu/itthon/20240214_reformatus_egyhaz_balog_zoltan_lemondas_fekete_karoly_nyilt_levelEz pedig azért undorító mert ő pályázik a helyère......tiszántúl ès dunamellék a kèt (nègy van összesen) nagy egyházkerület hatalmi harca, hurrá 😥😡😔
NB2
dande2
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Lehet nem fogalmaztam tisztán.Azért azt ne felejtsük el, hogy az egyház(ak)-nak elég komoly tapasztalata van történelemformálásban és politizálásban, szóval nem gondolnám, hogy annyira megrettentek volna.Lúdas SolymiA történelemben volt fontosabb részszerepük, 2024 Magyarországán maximum asszisztálhatnak, ha megengedik nekik, egy református egyháznak tényleges hatalma nincsen!
Továbbá amit dandeek is mondtak, az egyház egy külön entitás, tehát ilyen szempontból Balog biztonságban érezheti magát OV-tól vagy legalábbis gondolom erre bazírozik, mert nem hinném h OV nekikezdene bármilyen háborúba az egyházzal, a kikerült levélnek is lehet egy ilyen áthallása az elhangzottak alapján.Lúdas SolymiIlyen fokú naivitásod meglepő. OV-nek nem kell háborúznia senkivel, mert nem áll szemben senkivel! Balog közvetlen főnöke volt és most is az! Az egyház nem él meg a saját piacáról, hanem az állami támogatások, kompenzációk, alkuk jelentik előremenetelüket, Orbán teljes mértékben kontrollálhatja a kedvezetteket és a kedvezettek is eszerint fognak mozogni, ha erre az ügyre nem lóhalálban kéne reagálniuk lefogadom, hogy a szavazás sem így alakul!
Nem hiszem h lezárult ez az ügy, de OV-nak most nem hiányzik az, hogy az egyházzal is foglalkoznia kellene.Itt van a Bayer-Huth cikk. Orbán jelenleg is foglalkozik vele és valószínűsíthetően le is fogja zárni rövidesen, mint mondottam oroszlán a gazellával nem tárgyal. Méghogy külön entitás meg erő, ne nevetess már!
Amit lehet majd megtesz, de valszeg majd később fog ezzel foglalkozni, ha kell.
Lúdas Solymi
VanillaSky
A lényeg az lett volna, hogy Balog gondolkodhat úgy, hogy nincs félnivalója, mert OV a mostani helyzetben nem fog nyíltan ellene fordulni illetve gondolhatja azt, hogy az egyházon belül megvan az a támogatottsága amivel visszaverheti a külső és belső támadásokat.
Én csak erre tudok gondolni, hogy ezért nem mondott le vagy csak szimplán nagyon hülye.