NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
37
7
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
"Az LMP a Hit Gyülekezetének lelkészét, Hack Pétert ajánlja köztársasági elnöknek"Akkor inkább Kövér László.
több mint 1 éve
Az ő kommunistájuk nem olyan kommunista, ez már csak ilyen...www.facebook.com/skrabskifruzsina/Szeretem amikor azok kommunistáznak, akiknek a vezetője Putyin seggében van, a külügyminisztere meg megkapta a Legjobb felszopó érdemrendet.
Voltam olyan hülye, hogy beleolvastam, eszméletlen sötétség van a fidesz szavazók körében. És egyszerűen nem értik, és mocskos kommunisták meg libsik és stb ennyi telik tőlük. Tényleg ezeket összeereszteném szerencsétlen gyerekekkel (aki már felnőttek) és beszéljék meg egymás között. Sejtem mi lenne a vége. Undorító, de tényleg!
NB2
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.facebook.com/skrabskifruzsina/Szeretem amikor azok kommunistáznak, akiknek a vezetője Putyin seggében van, a külügyminisztere meg megkapta a Legjobb felszopó érdemrendet.
Voltam olyan hülye, hogy beleolvastam, eszméletlen sötétség van a fidesz szavazók körében. És egyszerűen nem értik, és mocskos kommunisták meg libsik és stb ennyi telik tőlük. Tényleg ezeket összeereszteném szerencsétlen gyerekekkel (aki már felnőttek) és beszéljék meg egymás között. Sejtem mi lenne a vége. Undorító, de tényleg!
NB2
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Elfogyott az eldobhatóbb, de épkézláb káder.nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristofHa Kati lemond, legyen Lázár a Jani 😀Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
csipkelli
KB23
Mégis benne van a kalapban Navracsics Tibike
KB23
több mint 1 éve
Ezen konkrétan felröhögtem, köszi 😀vicces lenne, hogy még 2025-ben, köztársasági elnökként is arról beszélne, hogy még két hónap és jön az EU-s pénz.nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristofHa Kati lemond, legyen Lázár a Jani 😀Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
csipkelli
KB23
KB23
zinedine5
több mint 1 éve
vicces lenne, hogy még 2025-ben, köztársasági elnökként is arról beszélne, hogy még két hónap és jön az EU-s pénz.nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristofHa Kati lemond, legyen Lázár a Jani 😀Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
csipkelli
KB23
KB23
több mint 1 éve
nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristofHa Kati lemond, legyen Lázár a Jani 😀Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
csipkelli
KB23
több mint 1 éve
www.facebook.com/skrabskifruzsina/Addig jutottam, hogy mivel 2010 előtt kezdte az igazgató a dolgot, így ez az egész annak az oldalnak a hibája, a mostaniak csak leleplezték, itt úgy döntöttem, hogy elengedem, mert maradnék az agyvérzés nélküli létnél inkább... 😀
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
www.facebook.com/skrabskifruzsina/Fun fact: a legismertebb régen nálunk dolgozott (még előttem).
NB2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Az a szomorú amikor ezt így kell kifejezni. 😀Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...Szerintem már régóta ők a legvállalhatóbbak, örülök, hogy nekem nem is kellett váltanom
FLZOLI
r.baggio
több mint 1 éve
www.youtube.com/live/zFbiXBG2sgU?si=5Rz8wjw_j0SLn-0AEgyik se jobb
1:08:00 körül jön a felsorolás, teljesség igénye nélkül
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...Szerintem már régóta ők a legvállalhatóbbak, örülök, hogy nekem nem is kellett váltanom
FLZOLI

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/14/varga-mihaly-matolcsy-gyorgy-mnb-elnokseg/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Orosz BarbaraOrosz BarbarásMelyik?Merkely Béla?Akkor tuti kikerül a videó xD
😄😄😄
Amadeus von Dollárbaloldal
gabokocka
A Béla táncol a piros ruhás csajjal? Megvolt már, haverjaim írták hogy bazz gyerekkori jó barijuk a csaj, volt aki fűzte is.
Kati-Juci scissorsing? JÖHET!
zacknorb
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Orosz BarbarásMelyik?Merkely Béla?Akkor tuti kikerül a videó xD
😄😄😄
gabokocka
A Béla táncol a piros ruhás csajjal? Megvolt már, haverjaim írták hogy bazz gyerekkori jó barijuk a csaj, volt aki fűzte is.
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Melyik?Merkely Béla?Akkor tuti kikerül a videó xD
😄😄😄
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Merkely Béla?Akkor tuti kikerül a videó xD
😄😄😄
több mint 1 éve
Balognak sikerült Tarlóst is belekevernie, egyre jobb ez az egész 😊
több mint 1 éve
Ha a politikusainktól elvárjuk, hogy vállalják a következményeket tetteikért,mint a fejlettebb demokráciákba, akkor az egyháztól is elvárhatjuk, hogy eltusoljon pedofilia érintetséget mint a nyugaton nem?
több mint 1 éve
“Nagy irodalma van már az egyházi körökben elterjedt nézet cáfolatának, hogy ugyanis szükségszerű és szoros kapcsolat van istenhit és erkölcs között. Ezek azonban hosszú fejtegetések. Aki nem akar vesződni velük, elég, ha megnézi Balog püspök mai, rövid videónyilatkozatát.“SA
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/02/13/magyar-peter-rogan-antal-mhb-lemondas-propagandasajto-kegyelmi-ugy/Tényleg érdekel hogy mi váltotta ki benne azt hogy ennyire szembe hugyozik a széllel. Nem mondom nekem nagyon szimpi, csak nehogy az egyik nap híre az legyen, hogy ő is baleset következtében kiesett a tizedikről aztán esés közben hátba szúrta magát...

több mint 1 éve
Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...Azt hinné az ember, hogy az ilyen váltásokhoz nagyon komoly belső lelki folyamatok kellenek, nem olyan, mint amikor az ember a kötelező biztosítók között válogat.
FLZOLI
Csak vicceltem, tudom hogy olyan 😊
több mint 1 éve
Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...