NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
"Az LMP a Hit Gyülekezetének lelkészét, Hack Pétert ajánlja köztársasági elnöknek"

Akkor inkább Kövér László.
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
 www.facebook.com/skrabskifruzsina/
Voltam olyan hülye, hogy beleolvastam, eszméletlen sötétség van a fidesz szavazók körében. És egyszerűen nem értik, és mocskos kommunisták meg libsik és stb ennyi telik tőlük. Tényleg ezeket összeereszteném szerencsétlen gyerekekkel (aki már felnőttek) és beszéljék meg egymás között. Sejtem mi lenne a vége. Undorító, de tényleg!
NB2
Szeretem amikor azok kommunistáznak, akiknek a vezetője Putyin seggében van, a külügyminisztere meg megkapta a Legjobb felszopó érdemrendet.
Lúdas Solymi
Az ő kommunistájuk nem olyan kommunista, ez már csak ilyen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Voltam olyan hülye, hogy beleolvastam, eszméletlen sötétség van a fidesz szavazók körében. És egyszerűen nem értik, és mocskos kommunisták meg libsik és stb ennyi telik tőlük. Tényleg ezeket összeereszteném szerencsétlen gyerekekkel (aki már felnőttek) és beszéljék meg egymás között. Sejtem mi lenne a vége. Undorító, de tényleg!
NB2
Szeretem amikor azok kommunistáznak, akiknek a vezetője Putyin seggében van, a külügyminisztere meg megkapta a Legjobb felszopó érdemrendet.

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Ha Kati lemond, legyen Lázár a Jani 😀
csipkelli
Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
KB23
 nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristof

Mégis benne van a kalapban Navracsics Tibike
KB23
Elfogyott az eldobhatóbb, de épkézláb káder.
több mint 1 éve
csipkelli
Basszus nekem is ő jutott eszembe vagy a Romlott Gulyás vagy az Én megoldom a pénzeket Navracsics
KB23
 nepszava.hu/3225236_navracsics-tibor-koztarsasagi-elnokvalasztas-szalay-bobrovniczky-kristof

KB23
vicces lenne, hogy még 2025-ben, köztársasági elnökként is arról beszélne, hogy még két hónap és jön az EU-s pénz.
zinedine5
Ezen konkrétan felröhögtem, köszi 😀
több mint 1 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 278 — Ajmo Vatreni
csipkelli
KB23

KB23
vicces lenne, hogy még 2025-ben, köztársasági elnökként is arról beszélne, hogy még két hónap és jön az EU-s pénz.
több mint 1 éve
KB23 Seattle Seahawks Washington Huskies 1 281
csipkelli
KB23

több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 12 483 — SB 50 Champion @ Grund
NB2
Addig jutottam, hogy mivel 2010 előtt kezdte az igazgató a dolgot, így ez az egész annak az oldalnak a hibája, a mostaniak csak leleplezték, itt úgy döntöttem, hogy elengedem, mert maradnék az agyvérzés nélküli létnél inkább... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
NB2
Fun fact: a legismertebb régen nálunk dolgozott (még előttem).

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-1/273584973_315068713983632_6624382836588798731_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx959x960&ctp=s720x720&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=3ab345&_nc_ohc=wYvovgCSJ7YQ7kNvwEwU2eU&_nc_oc=AdlLVcERbVQQKzOXYND1XyO9hnJyEZh615nBW8eNNbNGoiPfY4bt7fIBbysvp-9evS4&_nc_zt=24&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=6M6Tz7hT5njlmhR5JBo9ig&oh=00_AfkHMXL-MfcDBa7caSEbReT8K2YLWZSGUdN-NJcBkNDd-Q&oe=694E80E6
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina. Gefällt 31.861 Mal · 20.289 Personen sprechen darüber. Minden nap rácsodálkozom a világra! 🙂 Dokumentumfilmeket készítek. Bűn és büntetlenség, Elhallgatott gyalázat, Áldozatok...

több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...
FLZOLI
Szerintem már régóta ők a legvállalhatóbbak, örülök, hogy nekem nem is kellett váltanom
r.baggio
Az a szomorú amikor ezt így kell kifejezni. 😀
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 086 — The Mathematician
 www.youtube.com/live/zFbiXBG2sgU?si=5Rz8wjw_j0SLn-0A

Egyik se jobb
1:08:00 körül jön a felsorolás, teljesség igénye nélkül

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Szégyen, hogy ez a haszonleső tróger még mindig kirakat ember a református egyházban. Komolyan mondom, hogy lassan érdemes megfontolni egy váltást az evangélikusokhoz...
FLZOLI
Szerintem már régóta ők a legvállalhatóbbak, örülök, hogy nekem nem is kellett váltanom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/belfold/2024/02/14/varga-mihaly-matolcsy-gyorgy-mnb-elnokseg/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
Merkely Béla?

😄😄😄
Amadeus von Dollárbaloldal
Akkor tuti kikerül a videó xD
gabokocka
Melyik?
A Béla táncol a piros ruhás csajjal? Megvolt már, haverjaim írták hogy bazz gyerekkori jó barijuk a csaj, volt aki fűzte is.
Kati-Juci scissorsing? JÖHET!
zacknorb
Orosz Barbarás
gabokocka
Orosz Barbara

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Merkely Béla?

😄😄😄
gabokocka
Melyik?
A Béla táncol a piros ruhás csajjal? Megvolt már, haverjaim írták hogy bazz gyerekkori jó barijuk a csaj, volt aki fűzte is.
zacknorb
Orosz Barbarás

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Merkely Béla?

😄😄😄
gabokocka
Melyik?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Merkely Béla?

😄😄😄

több mint 1 éve
Balognak sikerült Tarlóst is belekevernie, egyre jobb ez az egész 😊

több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Merkely Béla?

😄😄😄
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Ha a politikusainktól elvárjuk, hogy vállalják a következményeket tetteikért,mint a fejlettebb demokráciákba, akkor az egyháztól is elvárhatjuk, hogy eltusoljon pedofilia érintetséget mint a nyugaton nem?
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 243
“Nagy irodalma van már az egyházi körökben elterjedt nézet cáfolatának, hogy ugyanis szükségszerű és szoros kapcsolat van istenhit és erkölcs között. Ezek azonban hosszú fejtegetések. Aki nem akar vesződni velük, elég, ha megnézi Balog püspök mai, rövid videónyilatkozatát.“
SA
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
 24.hu/belfold/2024/02/13/magyar-peter-rogan-antal-mhb-lemondas-propagandasajto-kegyelmi-ugy/

Tényleg érdekel hogy mi váltotta ki benne azt hogy ennyire szembe hugyozik a széllel. Nem mondom nekem nagyon szimpi, csak nehogy az egyik nap híre az legyen, hogy ő is baleset következtében kiesett a tizedikről aztán esés közben hátba szúrta magát...

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 033
FLZOLI
Azt hinné az ember, hogy az ilyen váltásokhoz nagyon komoly belső lelki folyamatok kellenek, nem olyan, mint amikor az ember a kötelező biztosítók között válogat.

Csak vicceltem, tudom hogy olyan 😊

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com