NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
215
24
22:25
Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
Meg vannak ezek is véve kilóra. Az egész egyház rohadt ahogy van (bocs Dande, nem rád vonatkoztatva, tudom hogy te jót akarsz).Nincs itt semmi látnivaló.m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
Eszerint nem kell lemondania, bár lehet Orbán beszél a makacs fejével 😉
ender1112
Tipikus belsős ügyintézés, ahogy cégeknél is lenni szokott.
A református egyház hazai képviselete is kiállította a bizonyítványt magáról.
Fidesz prostituált az összes aki igennel szavazott.
Lúdas Solymi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
1. Várjuk meg a nyilatkozatot...A helyzet világos, Balog Orbán embere, akár lemond, akár nem; innentől kezdve nem értem, miért vársz megértést 😊 Na jó, Sobri biztos nagyon megértő lesz 😀
Nem voltunk ott nem tudjuk mi hangzott el a meghallgatáson bár biztos ki fog derülni, ahogy mostanában áramolnak az információk....
2. Igenis van ártatlanság vèlelme ha tetszik ha nem. Eddig semmilyen tènyleges bizonyítèkot nem tudott senki felmutani, pletykák vannak, feltètelezèsek, semmi több.
Ha pedig ártatlan, akkor nincs is alapja hogy lemondassák, az hogy nem szimpatikus, az kevès...
Ezzel nem őt vèdem, pláne mert nekem sem a "kedvencem" megvannak a fenntartásaim vele kapcsolatban ès semmi fájdalmat nem okozna ha lemondana, sőt.
Csak próbáljátok meg a felháborodáson túl látni kicsit ès úgy megèrteni a helyzetet. Tudom nem könnyű.
dande2
több mint 1 éve
1. Várjuk meg a nyilatkozatot...Nem voltunk ott nem tudjuk mi hangzott el a meghallgatáson bár biztos ki fog derülni, ahogy mostanában áramolnak az információk....
2. Igenis van ártatlanság vèlelme ha tetszik ha nem. Eddig semmilyen tènyleges bizonyítèkot nem tudott senki felmutani, pletykák vannak, feltètelezèsek, semmi több.
Ha pedig ártatlan, akkor nincs is alapja hogy lemondassák, az hogy nem szimpatikus, az kevès...
Ezzel nem őt vèdem, pláne mert nekem sem a "kedvencem" megvannak a fenntartásaim vele kapcsolatban ès semmi fájdalmat nem okozna ha lemondana, sőt.
Csak próbáljátok meg a felháborodáson túl látni kicsit ès úgy megèrteni a helyzetet. Tudom nem könnyű.
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Állítólag Orbán pont hogy Balog fejét akarja.Választási lehetőség mindig van, csak a következményeket nem akarták vállalni.Nem volt választásuk, eleve el volt rendelve a szavazás.Nincs itt semmi látnivaló.m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
ender1112
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Választási lehetőség mindig van, csak a következményeket nem akarták vállalni.Nem volt választásuk, eleve el volt rendelve a szavazás.Nincs itt semmi látnivaló.m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
ender1112
Lúdas Solymi
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Nem volt választásuk, eleve el volt rendelve a szavazás.Nincs itt semmi látnivaló.m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
ender1112
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Nincs itt semmi látnivaló.m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
ender1112
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkoziktelex.hu/belfold/2024/02/13/novak-katalin-balog-zoltan-elnoki-kegyelem-magyar-reformatus-egyhaz
warr_b
Szerkesztette: ender1112
több mint 1 éve
Nem haszontalan akkor, hogyha egy idő után az már nem tüske vagy az elfertőződés miatt megborul a rendszer.Én sem hiszem, hogy ez az ügy megdöntené a rendszert, de kellemetlenséget az okoz...ez a tüske a köröm alatt, ahogy OV is mondaná. Ezt kell fenntartani, ezt kell tolni, hogy folyamatosan érezze a kellemetlenséget.Na de minek?
Lúdas Solymi
Hogy előbb-utóbb megdőljön a rendszer.
De te se hiszed, hogy ne maradna, így tüskéskedni a köröm alatt valójában tipikus anyag-, energia- és forráspazarlás.
Orbán körömalattisága hasznos és hatékony számára, mert könnyen euróra váltható, de az általad írt általános tüskeség rettentően önpusztító, haszontalan és hatékonytalan.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20240213_Vege_a_meghallgatasnak_Balog_Zoltan_allitolag_este_a_teveben_nyilatkozik

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Én sem hiszem, hogy ez az ügy megdöntené a rendszert, de kellemetlenséget az okoz...ez a tüske a köröm alatt, ahogy OV is mondaná. Ezt kell fenntartani, ezt kell tolni, hogy folyamatosan érezze a kellemetlenséget.Na de minek?
Lúdas Solymi
Hogy előbb-utóbb megdőljön a rendszer.
De te se hiszed, hogy ne maradna, így tüskéskedni a köröm alatt valójában tipikus anyag-, energia- és forráspazarlás.
Orbán körömalattisága hasznos és hatékony számára, mert könnyen euróra váltható, de az általad írt általános tüskeség rettentően önpusztító, haszontalan és hatékonytalan.
több mint 1 éve
Ezzel a részével nem feltétlenül értek egyet, a többi az jogos.De, láttak.Hát, még sosem látták őket egy szobában, szóval...De ami még ijesztőbb, Sobri is…És így tudtuk meg, hogy Sobri = Viktor 😀
Nemes samu09
StormST
Vitézlő Titoknok tomz
Egyébként meg nem akarom senki lelkesedését se lelohasztani a cinizmusommal, illetve azzal, hogy a legtöbb embernél én sokkalta nagyobb gecinek gondolom Orbánt, sokkal inkább egy zseniális maffiózónak, sokkal gátlástalanabb hatalomtechnikusnak annál, hogy pár agyhalott kegyeltje rá tudja robbantani a palotáját, rendszerét.
Nem hiszek a konteókban, abban hogy ez a kegyelmi-balhé egy előre betervezett vagy kalkulált történés lenne, de abban se hiszek, hogy akár ez, akár Magyar Péter, akár Azariah, vagy ténylegesen akármi meg tudja dönteni a NER-t, mivel -és ezt is sokszor írtam- a NER mi vagyunk.
A NER nem egy ránkoktrojált, természetünktől idegen béklyó, hanem pont ellenkezőleg, egy önazonos, a néplélekkel szinkronban működő rendszer, amit nem Orbán alkotott meg, ő csak hajlandó volt lehajolni érte, megismerni, megérteni, etetgetni, felnevelni, megszerettetni, majd uralni és használni amíg a világ világ és még három nap.
De persze lottót is sokan vesznek, bízva az irracionálisan kis valószínűségben, ilyen az emberi természet.
Őszentsége Sobri Jóska
Anno az usákok is függetlenedtek majd trumpkodtak illetve szét lehet nézni más országokban is, hogy mik folynak.
Szóval ha úgy gondolod, hogy ez csak magyar sajátosság, akkor ezzel nem értek egyet, ez inkább általános emberi természet. Az önámítás egyszerűbb és kellemesebb mint a szembenézés a tévedéseinkkel.
Én sem hiszem, hogy ez az ügy megdöntené a rendszert, de kellemetlenséget az okoz...ez a tüske a köröm alatt, ahogy OV is mondaná. Ezt kell fenntartani, ezt kell tolni, hogy folyamatosan érezze a kellemetlenséget.
több mint 1 éve
De, láttak.Hát, még sosem látták őket egy szobában, szóval...De ami még ijesztőbb, Sobri is…És így tudtuk meg, hogy Sobri = Viktor 😀
Nemes samu09
StormST
Vitézlő Titoknok tomz
Egyébként meg nem akarom senki lelkesedését se lelohasztani a cinizmusommal, illetve azzal, hogy a legtöbb embernél én sokkalta nagyobb gecinek gondolom Orbánt, sokkal inkább egy zseniális maffiózónak, sokkal gátlástalanabb hatalomtechnikusnak annál, hogy pár agyhalott kegyeltje rá tudja robbantani a palotáját, rendszerét.
Nem hiszek a konteókban, abban hogy ez a kegyelmi-balhé egy előre betervezett vagy kalkulált történés lenne, de abban se hiszek, hogy akár ez, akár Magyar Péter, akár Azariah, vagy ténylegesen akármi meg tudja dönteni a NER-t, mivel -és ezt is sokszor írtam- a NER mi vagyunk.
A NER nem egy ránkoktrojált, természetünktől idegen béklyó, hanem pont ellenkezőleg, egy önazonos, a néplélekkel szinkronban működő rendszer, amit nem Orbán alkotott meg, ő csak hajlandó volt lehajolni érte, megismerni, megérteni, etetgetni, felnevelni, megszerettetni, majd uralni és használni amíg a világ világ és még három nap.
De persze lottót is sokan vesznek, bízva az irracionálisan kis valószínűségben, ilyen az emberi természet.
több mint 1 éve
Akkor lenne igazatok, hogyha ez az ember csak az egyházon belül ügyködött volna és mondjuk nem folyt volna bele világi dolgokba és nem használta volna a befolyását."Értsd: téged mint hívet is összebalogozonak, összepedofiloznak."
Pont az ilyen esetek miatt nem jó az amikor az egyház és az állam ennyire összefonódik.
Természetesen nyugodtan megválaszthatják Balogot püspöknek, csak akkor ne csodálkozzon se az egyház, se a hívek, hogyha az átlag ember ezek után negatívan fog beszélni róluk.
Értsd: téged mint hívet is összebalogozonak, összepedofiloznak.
Lúdas Solymi
Ezen már rég túl vagyunk. 😊 Sőt, már az inkvizíció áldozatait is számonkérték rajtam, pedig nem is vagyok katolikus. Ez egy ilyen műfaj, megszoktam.
"Pont az ilyen esetek miatt nem jó az amikor az egyház és az állam ennyire összefonódik."
Valóban nem jó. Szerintem főleg más miatt, de abban egyetértünk hogy nem jó.
több mint 1 éve
Miért kéne megvárni, hogy mi lesz a döntés?Onnan indultunk ki, hogy ez külső vagy belső ügy.Így.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Ha minden igaz, amit pletykálnak, akkor az történt, hogy Balog összehozott egy találkozót a K.endre felesége és Novák között, utána pedig erősen lobbizott Nováknál a kegyelem miatt.
Ez egyik sem jogsértés. Itt nem arról van szó, hogy Balog valami törvénytelenséget csinált, amit el akarnak sikálni. Az a kérdés, hogy amit csinált, az erkölcsileg minek minősül, és hogy az egyháza számára ez még vállalható, vagy már nem.
Ezt pedig ők tudják eldönteni, és hogy nekik ez belefér vagy nem, az teljes mértékben az ő belső ügyük. Aki nem tagja a ref. egyháznak, annak a világon semmi köze hozzá, hogy ők hol húzzák meg a határt erkölcsileg vállalható és vállalhatatlan között.
Ez most egy nagy közérdeklődést generáló ügy. De hogy a reformátusoknál ki lehet püspök és ki nem, senki másra nem tartozik, csak a reformátusokra. Ha lesz döntés, majd nyilvánosságra hozzák, és akkor lehet véleményezni, mint bármi mást a világon, de ettől ez nem lesz "külsős ügy".
Jan
Kérdem én, valóban arról beszélünk, hogy mennyire erkölcsös egy olyan embernek kegyelmet intézni, aki egy pedofíliával vádolt igazgató ügyének eltusolásában játszott igen nagymértékű szerepet?
Ezt az egyháznak szerinted mérlegelnie kell, ismerve az egyházban történt hasonló eseteket?
Most komolyan?
Lúdas Solymi
(feltételezve, hogy nem vagy tagja egyiknek sem)
Jan
warr_b
Tehát van egy emberünk, aki a közvélemény szemében összemosódott egy pedofilos üggyel aminek következtében lemondott a KE és az IM, de az egyház megválasztja püspöknek, mert számukra minden fasza.
Szerinted ez milyen üzenetet közvetít a hívek és a közvélemény felé?
Lúdas Solymi
Dande szerint, mielőtt minden belső levelezés kikerül a Telexre, meg kellett volna tartani a meghallgatást, ahol Balog elmondja hogy (szerinte) pontosan mi történt, a zsinat a rendelkezésre álló infókat összeveti Balog verziójával, és eldöntik, hogy hogyan tovább. Lemond vagy marad, vagy mi legyen. Aztán ezt a döntést nyilvánosságra hozzák, amit aztán te, én, meg mindenki véleményezhet, kommentálhat, következtetést vonhat le belőle, stb...
Szerintem is ez lett volna a helyes eljárás.
Mert az, hogy a reformátusok kit tartanak alkalmasnak püspöknek, az az ő belső ügyük. Azt nem a közvéleménynek kell eldönteni, pláne nem azoknak, akiknek a világon semmi közük a ref.egyházhoz.
Nyilván a döntés meghozatalánál figyelembe fognak venni olyan szempontokat is, amiket te írsz, hogy ez milyen üzenetet közvetít a hívek felé... de ez megint az ő dolguk. Nem a miénk. Mert a következményeit is ők fogják viselni.
És egyébként, bármilyen döntést hoznak, az téged miben fog érinteni?
Jan
Ennyi erővel semmiről ne hozzanak le cikket amíg arról az érintettek nem nyilatkoznak, reagálnak?
Attól, hogy valaki nem tagja egy vallási felekezetnek miért ne lehetne véleménye arról a személyről aki egy vallásnak egy magas tisztségét betölti.
Ha ez a vallás nem löki ki magából az ilyen embereket akkor pedig fogadják el azt, hogy bizony ők is annak az embernek a cselekedetei alapján lesznek megítélve.
több mint 1 éve
Akkor lenne igazatok, hogyha ez az ember csak az egyházon belül ügyködött volna és mondjuk nem folyt volna bele világi dolgokba és nem használta volna a befolyását.Köszönöm, hogy én miért nem tudom ez ilyen értelmesen leírni? Tudom, mert "agyhalott egyházi/vallásos vagyok" 😉 😛Onnan indultunk ki, hogy ez külső vagy belső ügy.Így.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Ha minden igaz, amit pletykálnak, akkor az történt, hogy Balog összehozott egy találkozót a K.endre felesége és Novák között, utána pedig erősen lobbizott Nováknál a kegyelem miatt.
Ez egyik sem jogsértés. Itt nem arról van szó, hogy Balog valami törvénytelenséget csinált, amit el akarnak sikálni. Az a kérdés, hogy amit csinált, az erkölcsileg minek minősül, és hogy az egyháza számára ez még vállalható, vagy már nem.
Ezt pedig ők tudják eldönteni, és hogy nekik ez belefér vagy nem, az teljes mértékben az ő belső ügyük. Aki nem tagja a ref. egyháznak, annak a világon semmi köze hozzá, hogy ők hol húzzák meg a határt erkölcsileg vállalható és vállalhatatlan között.
Ez most egy nagy közérdeklődést generáló ügy. De hogy a reformátusoknál ki lehet püspök és ki nem, senki másra nem tartozik, csak a reformátusokra. Ha lesz döntés, majd nyilvánosságra hozzák, és akkor lehet véleményezni, mint bármi mást a világon, de ettől ez nem lesz "külsős ügy".
Jan
Kérdem én, valóban arról beszélünk, hogy mennyire erkölcsös egy olyan embernek kegyelmet intézni, aki egy pedofíliával vádolt igazgató ügyének eltusolásában játszott igen nagymértékű szerepet?
Ezt az egyháznak szerinted mérlegelnie kell, ismerve az egyházban történt hasonló eseteket?
Most komolyan?
Lúdas Solymi
Jan
warr_b
Tehát van egy emberünk, aki a közvélemény szemében összemosódott egy pedofilos üggyel aminek következtében lemondott a KE és az IM, de az egyház megválasztja püspöknek, mert számukra minden fasza.
Lúdas Solymi
Dande szerint, mielőtt minden belső levelezés kikerül a Telexre, meg kellett volna tartani a meghallgatást, ahol Balog elmondja hogy (szerinte) pontosan mi történt, a zsinat a rendelkezésre álló infókat összeveti Balog verziójával, és eldöntik, hogy hogyan tovább. Lemond vagy marad, vagy mi legyen. Aztán ezt a döntést nyilvánosságra hozzák, amit aztán te, én, meg mindenki véleményezhet, kommentálhat, következtetést vonhat le belőle, stb...
Mert az, hogy a reformátusok kit tartanak alkalmasnak püspöknek, az az ő belső ügyük. Azt nem a közvéleménynek kell eldönteni, pláne nem azoknak, akiknek a világon semmi közük a ref.egyházhoz.
Nyilván a döntés meghozatalánál figyelembe fognak venni olyan szempontokat is, amiket te írsz, hogy ez milyen üzenetet közvetít a hívek felé... de ez megint az ő dolguk. Nem a miénk. Mert a következményeit is ők fogják viselni.
Jan
dande2
Pont az ilyen esetek miatt nem jó az amikor az egyház és az állam ennyire összefonódik.
Természetesen nyugodtan megválaszthatják Balogot püspöknek, csak akkor ne csodálkozzon se az egyház, se a hívek, hogyha az átlag ember ezek után negatívan fog beszélni róluk.
Értsd: téged mint hívet is összebalogozonak, összepedofiloznak.
több mint 1 éve
Köszönöm, hogy én miért nem tudom ez ilyen értelmesen leírni? Tudom, mert "agyhalott egyházi/vallásos vagyok" 😉 😛Onnan indultunk ki, hogy ez külső vagy belső ügy.Így.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Jan
Most komolyan?
Lúdas Solymi
Jan
warr_b
Lúdas Solymi
Jan
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Onnan indultunk ki, hogy ez külső vagy belső ügy.Így.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Jan
Most komolyan?
Lúdas Solymi
Jan
warr_b
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
A matematikailag meglehet. A netadós az 40-50 ezer volt, a Hősök terén kb 70-80 ezer fér el (élére állítva).A netados tuntik ota nem latott tomeg lesz kint. Szerintem.Csak halkan kérdezem, mi lesz ha nem lesz tömeg? És egyébént mi a tömeg? 1500 ember? 5 ezer? 15 ezer? 100 ezer?Nem mondom, hogy tök mindegy, mert nem, a lényeg viszont az, hogy aktivizálják az embereket.A téma jóval fontosabb most ennél, de ameddig ez a motiváció (düh, elkeseredettség, felháborodottság stb.) nem váltható át szavazatokká, addig a rendszer szempontjából feszültséglevezetésként is értelmezhető.telex.hu/belfold/2024/02/13/kozos-tuntetes-hosok-tere-tartolomgyartok-osvath-zsolt-bauko-attila-azahriah-pottyondy-edinaNa, ez sokkal nagyobb baj OV-ék szemében, mint egy tizedik Cseh Katka felszólalás a EP-ben.
Azahriah megtölti a Hősök terét is?
gabokocka
Gyurma Pappa
Mi történik a NER szempontjából ha teszem azt, az átlagosnál jobban megtelik a Hősök tere? Normális ember oldaltól függetlenül egyet ért ebben az egészben (hogy a gyerkeket meg kell védeni), aztán péntek este szépen hazamegy mindenki és folyik az élet tovább.
A Fidesznek egyetlen célja lesz ezután is, a saját szavazóit elvinni az urnákhoz, először nyáron, ami azért elég közel van, de ahogy MC is mondta a halálcsillag lassan fordul lesz még 20 másik téma addig, a másik meg 2026 amikor meg már a lőtéri kutya nem fog emlékezni erre az egészre, legalábbis annyira nem, ami befolyásoló tényező lenne (aranyhal memória ugyebár).
Én azt érzem, hogy megint beindult az izgatott csodavárás az ellenzéki oldalon pont úgy mint Simicskánál meg az Ördög ügyvédjénél meg Pesty Feketedoboz Lászlónál, húha mi lesz ha majd a Magyar Péter borítja a dolgokat...
"Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni." Képzelem mekkora atombomba várható majd, amit nem írt meg eddig hetente az ellenzéki sajtó. ld. Az embereket nem érdekli a korrupció. Nyáron meg majd 52% helyett 48%-ot szerez a Fidesz az EP választáson... nah bumm.
bobi0092
És aki egyszer megmozdult, az megmozdulhat azután is.
Ha meg látja a tömeget, akkor látni fogja azt is h nincs egyedül és sokan vannak.
Persze ez csak Bp-n igaz, de akkor is.
Lúdas Solymi
Veszélyes üzem a tüntetés szervezés.
MC12
A gond a hogyan tovabbal lesz.
thebeke
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 1 éve
Szerinted ez milyen üzenetet közvetít a hívek és a közvélemény felé?de nekem mind kívülállónak miért számít hogy ők milyen üzenetet akarnak közvetíteni?
Lúdas Solymi
az érdekel hogy mi az üzenet de hogy kik és mit hoznak ahhoz nincs közünk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az a tömeg, amit annak akarsz látni.Csak halkan kérdezem, mi lesz ha nem lesz tömeg? És egyébént mi a tömeg? 1500 ember? 5 ezer? 15 ezer? 100 ezer?Nem mondom, hogy tök mindegy, mert nem, a lényeg viszont az, hogy aktivizálják az embereket.A téma jóval fontosabb most ennél, de ameddig ez a motiváció (düh, elkeseredettség, felháborodottság stb.) nem váltható át szavazatokká, addig a rendszer szempontjából feszültséglevezetésként is értelmezhető.telex.hu/belfold/2024/02/13/kozos-tuntetes-hosok-tere-tartolomgyartok-osvath-zsolt-bauko-attila-azahriah-pottyondy-edinaNa, ez sokkal nagyobb baj OV-ék szemében, mint egy tizedik Cseh Katka felszólalás a EP-ben.
Azahriah megtölti a Hősök terét is?
gabokocka
Gyurma Pappa
Mi történik a NER szempontjából ha teszem azt, az átlagosnál jobban megtelik a Hősök tere? Normális ember oldaltól függetlenül egyet ért ebben az egészben (hogy a gyerkeket meg kell védeni), aztán péntek este szépen hazamegy mindenki és folyik az élet tovább.
A Fidesznek egyetlen célja lesz ezután is, a saját szavazóit elvinni az urnákhoz, először nyáron, ami azért elég közel van, de ahogy MC is mondta a halálcsillag lassan fordul lesz még 20 másik téma addig, a másik meg 2026 amikor meg már a lőtéri kutya nem fog emlékezni erre az egészre, legalábbis annyira nem, ami befolyásoló tényező lenne (aranyhal memória ugyebár).
Én azt érzem, hogy megint beindult az izgatott csodavárás az ellenzéki oldalon pont úgy mint Simicskánál meg az Ördög ügyvédjénél meg Pesty Feketedoboz Lászlónál, húha mi lesz ha majd a Magyar Péter borítja a dolgokat...
"Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni." Képzelem mekkora atombomba várható majd, amit nem írt meg eddig hetente az ellenzéki sajtó. ld. Az embereket nem érdekli a korrupció. Nyáron meg majd 52% helyett 48%-ot szerez a Fidesz az EP választáson... nah bumm.
bobi0092
És aki egyszer megmozdult, az megmozdulhat azután is.
Ha meg látja a tömeget, akkor látni fogja azt is h nincs egyedül és sokan vannak.
Persze ez csak Bp-n igaz, de akkor is.
Lúdas Solymi
Veszélyes üzem a tüntetés szervezés.
MC12
Pl az M1-en a tömeg:
több mint 1 éve
Mondjuk nagy verseny van, hogy hol vannak elvakultabbak a Fidesz szavazók között vagy vallási hívók között 😊Van átfedés a kettő között.
NB2
több mint 1 éve
Mondjuk nagy verseny van, hogy hol vannak elvakultabbak a Fidesz szavazók között vagy vallási hívók között 😊
több mint 1 éve
Így.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Jan
Most komolyan?
Lúdas Solymi
Jan
warr_b
több mint 1 éve
Értem, csak nem ez volt a kérdés.Ha az egyik legundorítóbb bűn miatt elítélt emberkét védenek, mosdatnak, akkor szerintem van hozzá köze mindenkinek.Megpróbálom végtelenül leegyszerűsíteni: neked mi közöd hozzá, hogy melyik egyházban kit tartanak alkalmasnak püspöknek?Ohh, a jogra hivatkozás az mindig jó kibúvó.Lúdas SolymiEzzel egyáltalán nem értek egyet.
Jan
Most komolyan?
Lúdas Solymi
Jan
warr_b