NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
ki gondolta volna, hogy EP választások előtt ilyen kis "low risk-high reward" huncutsághoz nyúlnak majd...legolcsóbb, legnagyobb tömeget mozgósító szavazatvétel: done
telex.hu/belfold/2023/09/28/orban-viktor-kormanyules-dontes-kormanydontes
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
de teszem fel nem kozbeszereztetjek hanem letrehoznak erre egy onkormanyzati ceget, ami kezeli. akkor mar nekik lenne rahatasuk arra, hogy mi kerulhet ki es mi nem.Persze, mert Garancsiék simán kitennék... ja nem, egyszerüen nem gyártanák le az anyagotmondjuk ha ugyes lenne Geri akkor ok is kiadnanak TCRt, de mivel az elmult 4 evben ezzel nem eltek akkor miert eppen most? plusz Garancsi nem kotelezheto, hogy az ovejuket kitegye.Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.?
MC12
csebi
Mondjuk abba meg a másik oldal nem ment volna bele.
MC12
alapvetoen az a bajom ebben, hogy KariGeri megint nem konzisztensen csinalja dolgokat. elinditja a szabadsagharcot a kormannyal szemben, birosagra megy meg mittomen, kozben meg shk-ban elbizniszel szepen a NER-rel, raadasul sztem ugy, hogy politikailag rosszul is jon ki belole az ellenzek. bar ha jobban belegondolok, felepitett profiljahoz megfeleloen cselekszik, mert o uriember. uriember pedig csupan felig teszi be.
csebi
vpi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Persze, mert Garancsiék simán kitennék... ja nem, egyszerüen nem gyártanák le az anyagotmondjuk ha ugyes lenne Geri akkor ok is kiadnanak TCRt, de mivel az elmult 4 evben ezzel nem eltek akkor miert eppen most? plusz Garancsi nem kotelezheto, hogy az ovejuket kitegye.Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.?
MC12
csebi
MC12
alapvetoen az a bajom ebben, hogy KariGeri megint nem konzisztensen csinalja dolgokat. elinditja a szabadsagharcot a kormannyal szemben, birosagra megy meg mittomen, kozben meg shk-ban elbizniszel szepen a NER-rel, raadasul sztem ugy, hogy politikailag rosszul is jon ki belole az ellenzek. bar ha jobban belegondolok, felepitett profiljahoz megfeleloen cselekszik, mert o uriember. uriember pedig csupan felig teszi be.
csebi
több mint 2 éve
mondjuk ha ugyes lenne Geri akkor ok is kiadnanak TCRt, de mivel az elmult 4 evben ezzel nem eltek akkor miert eppen most? plusz Garancsi nem kotelezheto, hogy az ovejuket kitegye.Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.?
MC12
csebi
MC12
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.?
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.?
MC12
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/28/karacsony-gergely-fovaros-plakat-garancsi-istvan-esma-ellenzek/Ezen azért röhögtem én is. Ja, politikai az nem lesz - eddig se nagyon volt 😊 a kormánytájékoztatás az tcr-volt eddig is. Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.
es komolyan elhiszi bki a Garancsinak, hogy nem lesznek majd kinn a politikai hirdetesek?
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt.Ha közvéleménykutatást nézünk és úgy teszik fel a kérdést, akkor persze, hogy igen a válasz.
A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.
A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).
Összeségében undorító fél év elé nézünk.
Gyurma Pappa
De úgy általánosságban is igen a kérdés.
Ha viszont megkérdeznék, hogy meg kell-e védeni az LMBTQ ellen a gyerekeket, akkor viszont nem tudom értelmezni a kérdést.
több mint 2 éve
index.hu/kulfold/2023/09/28/szijjarto-peter-magyarorszag-szlovakia-valasztas-kampany-balogh-csaba-nagykovet/😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/28/karacsony-gergely-fovaros-plakat-garancsi-istvan-esma-ellenzek/es komolyan elhiszi bki a Garancsinak, hogy nem lesznek majd kinn a politikai hirdetesek?
több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt.a vicc ebben az egeszben, hogy en special nagyon varom a tenyleges tv szoveget es vajon beleszamithatok-e? vagy pl milyen cselekmenyem utan ferhetnek bele a szovegbe (pl. ha szakmai velemenyt adok vmeik nem kormanyparti partnak, mozgalomnak?)
A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.
A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).
Gyurma Pappa
hiaba vicc az egesz, azert itt Alaptorveny modositas, Btk. modositas lesz. na most, mire pl a tranzitzona vegigment az EUB-n (pedig surgosseg volt) addigra azert lehet ezzel gondokat okozni.
sajnos, eleg szkeptikus vagyok abban, hogy itt hatraarc lesz ebbol. sztem a szavazobazis olyan szinten bekajalja ezt a tortenetet, hogy csak na.
több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt. A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.

több mint 2 éve
nepszava.hu/3210184_schmidt-maria-xxi-szazad-intezet-media-szuverenitas-kiadvany“ a 444, a Partizán, a Telex, az RTL, a Szabad Európa, az Átlátszó, a Direkt36, a K-Monitor és a Lakmusz”
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2023/09/27/nepszamlalas-2022-statisztikak-valasok-nyelvet-beszelok-vallasok/a cikket nem szándékozom taglalni, de: a kiemelt kép vajon Pécs-Kertváros,
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Nekem a kedvenc részem, hogy akkora paraszt hogy még köszönni sem köszönt vissza.Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
Amadeus von Dollárbaloldal
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
3. Megnyugodtan neki még van pénze ahogy tekeri a 20-esreseket 😀
Toca
Ez hogy a gecibe? Úgy személyvédelmileg.
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk így se úgyse válaszolt volna az eléggé lerí.
Toca
Vajon minek megy oda, és mit akar a pénzzel?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Csomó meetingem van délután így nem tudom megcsinálni, de enyém a sziauramos vitya avatar stipistopi.
több mint 2 éve
a chatgpt-s poen amugy nagyon ult. nem tudom ki a szovegiroja a csavonak, de nem hiszem, hogy ez neki elethosszig tarto karrier lesz, mert rosszabbul volt ez a szoveg magyarul megirva, mint Szijjarto angol levele...rémes.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
nekem inkabb ugy tunt, hogy a bizti orok megfogtak, hogy ne menjen tovabb.Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8Pár dolog felmerült bennem:
omg, hogy néz ki.
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
3. Megnyugodtan neki még van pénze ahogy tekeri a 20-esreseket 😀
Toca
Ez hogy a gecibe? Úgy személyvédelmileg.
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk így se úgyse válaszolt volna az eléggé lerí.
Toca
több mint 2 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20230926_nepszamlalas_eredmenyek_ksh_vallas_demografiaÍme a népszámlálás eredményei: 900 ezer katolikus eltűnt, öregszik a társadalom