NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Politika

65 feliratkozó

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 1 922
ki gondolta volna, hogy EP választások előtt ilyen kis "low risk-high reward" huncutsághoz nyúlnak majd...
legolcsóbb, legnagyobb tömeget mozgósító szavazatvétel: done

telex.hu/belfold/2023/09/28/orban-viktor-kormanyules-dontes-kormanydontes

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.
MC12
?
csebi
Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)

Mondjuk abba meg a másik oldal nem ment volna bele.
MC12
mondjuk ha ugyes lenne Geri akkor ok is kiadnanak TCRt, de mivel az elmult 4 evben ezzel nem eltek akkor miert eppen most? plusz Garancsi nem kotelezheto, hogy az ovejuket kitegye.

alapvetoen az a bajom ebben, hogy KariGeri megint nem konzisztensen csinalja dolgokat. elinditja a szabadsagharcot a kormannyal szemben, birosagra megy meg mittomen, kozben meg shk-ban elbizniszel szepen a NER-rel, raadasul sztem ugy, hogy politikailag rosszul is jon ki belole az ellenzek. bar ha jobban belegondolok, felepitett profiljahoz megfeleloen cselekszik, mert o uriember. uriember pedig csupan felig teszi be.
csebi
Persze, mert Garancsiék simán kitennék... ja nem, egyszerüen nem gyártanák le az anyagot
vpi
de teszem fel nem kozbeszereztetjek hanem letrehoznak erre egy onkormanyzati ceget, ami kezeli. akkor mar nekik lenne rahatasuk arra, hogy mi kerulhet ki es mi nem.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 371 — Patriot
MC12
?
csebi
Politikai hirdetés nem lehet - tcr lehet. Ha valóban ki akartak volna baszni a hatalommal, akkor a tcr-t is letiltották volna. (Minden kormány hirdetés- ha nem változott azóta - tcr, azaz társadalmi célú hirdetés, tehát kiesik a tiltott körből)

MC12
mondjuk ha ugyes lenne Geri akkor ok is kiadnanak TCRt, de mivel az elmult 4 evben ezzel nem eltek akkor miert eppen most? plusz Garancsi nem kotelezheto, hogy az ovejuket kitegye.

alapvetoen az a bajom ebben, hogy KariGeri megint nem konzisztensen csinalja dolgokat. elinditja a szabadsagharcot a kormannyal szemben, birosagra megy meg mittomen, kozben meg shk-ban elbizniszel szepen a NER-rel, raadasul sztem ugy, hogy politikailag rosszul is jon ki belole az ellenzek. bar ha jobban belegondolok, felepitett profiljahoz megfeleloen cselekszik, mert o uriember. uriember pedig csupan felig teszi be.
csebi
Persze, mert Garancsiék simán kitennék... ja nem, egyszerüen nem gyártanák le az anyagot
több mint 2 éve
MC12
?
csebi

MC12

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 317
MC12
?
csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
MC12
?

több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 317
 24.hu/belfold/2023/09/28/karacsony-gergely-fovaros-plakat-garancsi-istvan-esma-ellenzek/

es komolyan elhiszi bki a Garancsinak, hogy nem lesznek majd kinn a politikai hirdetesek?
csebi
Ezen azért röhögtem én is. Ja, politikai az nem lesz - eddig se nagyon volt 😊 a kormánytájékoztatás az tcr-volt eddig is. Az meg ahogy olvasom, nem lett Geriéknèl kivétel listás - okosak na.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt.

A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.

A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).

Összeségében undorító fél év elé nézünk.
Gyurma Pappa
Ha közvéleménykutatást nézünk és úgy teszik fel a kérdést, akkor persze, hogy igen a válasz.
De úgy általánosságban is igen a kérdés.

Ha viszont megkérdeznék, hogy meg kell-e védeni az LMBTQ ellen a gyerekeket, akkor viszont nem tudom értelmezni a kérdést.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
 index.hu/kulfold/2023/09/28/szijjarto-peter-magyarorszag-szlovakia-valasztas-kampany-balogh-csaba-nagykovet/

😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
 24.hu/belfold/2023/09/28/karacsony-gergely-fovaros-plakat-garancsi-istvan-esma-ellenzek/

es komolyan elhiszi bki a Garancsinak, hogy nem lesznek majd kinn a politikai hirdetesek?

több mint 2 éve
Ez vicc egyelőre, és tényleg arra szolgál, hogy triggereljen embereket. Ettől még ne vizionáljon senki Oroszországot. A civil törvénynek is 0 tényleges jogkövetkezménye volt, a EUB meg is szüntette egy pillanat alatt.

A legnagyobb sajtótermékek nem az LMBTQ, amiket kérdés nélkül lehet vegzálni, sőt egyet is ért vele a sok ember az ellenzéki szavazó közül is, hogy a gyerekeket meg kell védeni.

A lengyelek is próbálkoztak ezzel, a PiS legnagyobb hátraarca lett belőle. Ez egy nagyon ingoványos talaj, nem véletlenül a frakció beszélő feje vette elő (aki egyébként éppen egy kis apró készül megcsúszni).

Gyurma Pappa
a vicc ebben az egeszben, hogy en special nagyon varom a tenyleges tv szoveget es vajon beleszamithatok-e? vagy pl milyen cselekmenyem utan ferhetnek bele a szovegbe (pl. ha szakmai velemenyt adok vmeik nem kormanyparti partnak, mozgalomnak?)
hiaba vicc az egesz, azert itt Alaptorveny modositas, Btk. modositas lesz. na most, mire pl a tranzitzona vegigment az EUB-n (pedig surgosseg volt) addigra azert lehet ezzel gondokat okozni.

sajnos, eleg szkeptikus vagyok abban, hogy itt hatraarc lesz ebbol. sztem a szavazobazis olyan szinten bekajalja ezt a tortenetet, hogy csak na.

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív

több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 212
 www.xxiszazadintezet.hu/wp-content/uploads/2023/03/mediaszuverenitas-trend-1-2023.pdf

több mint 2 éve
 nepszava.hu/3210184_schmidt-maria-xxi-szazad-intezet-media-szuverenitas-kiadvany

“ a 444, a Partizán, a Telex, az RTL, a Szabad Európa, az Átlátszó, a Direkt36, a K-Monitor és a Lakmusz”
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
 24.hu/belfold/2023/09/27/nepszamlalas-2022-statisztikak-valasok-nyelvet-beszelok-vallasok/

a cikket nem szándékozom taglalni, de: a kiemelt kép vajon Pécs-Kertváros, Krisztina Diana tér lenne? nagyon megváltozott az a játszótér, és láthatóan már a felújított verzióra is ráférne egy újabb generál...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Vajon minek megy oda, és mit akar a pénzzel?
Mikey

bobi0092
fun fact: Orbánéknak van/volt tacskója.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Mikey

bobi0092
Úristen very big
Negritis, a vajda
Very big pocó
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 099 — The Mathematician
Mikey

bobi0092
Úristen very big

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 534
Mikey

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8

omg, hogy néz ki.
Amadeus von Dollárbaloldal
Pár dolog felmerült bennem:
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
3. Megnyugodtan neki még van pénze ahogy tekeri a 20-esreseket 😀
Toca
+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.

Ez hogy a gecibe? Úgy személyvédelmileg.
Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀

Mondjuk így se úgyse válaszolt volna az eléggé lerí.
Toca
Nekem a kedvenc részem, hogy akkora paraszt hogy még köszönni sem köszönt vissza.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 585 — Poloska confirmed
Csomó meetingem van délután így nem tudom megcsinálni, de enyém a sziauramos vitya avatar stipistopi.
több mint 2 éve

Őszentsége Sobri Jóska
rémes.
a chatgpt-s poen amugy nagyon ult. nem tudom ki a szovegiroja a csavonak, de nem hiszem, hogy ez neki elethosszig tarto karrier lesz, mert rosszabbul volt ez a szoveg magyarul megirva, mint Szijjarto angol levele...

több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=K_mPu4XuqO8

omg, hogy néz ki.
Pár dolog felmerült bennem:
1. Ez normális védése a miniszterelnöknek? Csak mert kb kamera az arcában van az őrök meg 3-5 méterre lepzselnek.
2. Ez a szett ez zseniális, egy mackó nadrág kellett volna még alulra, hogy igazán mókás legyen.
3. Megnyugodtan neki még van pénze ahogy tekeri a 20-esreseket 😀
Toca
+1: hetek óta odajár, házszámra, percre pontosan be tudta lőni a 4, hogy mikor jelenik meg.

Ez hogy a gecibe? Úgy személyvédelmileg.
Jó, hát ki bántaná a kedves vezetőt? Mindenki szereti.
Mondjuk ha a riporter képes lett volna feltenni 20 méter alatt egy kérdést, nem egy állításról kért volna véleményt, akkor kapott volna valami frappáns választ, én ezt olvastam le Orbán őszinte kiváncsiságot tükröző arcáról, de megértem, hogy nem volt türelme megvárni, nekem se lett volna. Egy jó kérdés 5-6 szó, 2 másodperc.
Őszentsége Sobri Jóska
Amúgy erre is jár a +1. Mehetett volna vele és kerdezgethette volna erre bevárta a bizti őröket. Lehet a kamera madzagos volt 😀

Mondjuk így se úgyse válaszolt volna az eléggé lerí.
Toca
nekem inkabb ugy tunt, hogy a bizti orok megfogtak, hogy ne menjen tovabb.

több mint 2 éve
 m.hvg.hu/gazdasag/20230926_nepszamlalas_eredmenyek_ksh_vallas_demografia

Íme a népszámlálás eredményei: 900 ezer katolikus eltűnt, öregszik a társadalom
több mint 2 éve

Őszentsége Sobri Jóska
rémes.