Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20220730_online_oktatas_tanev_rendje_2223ha nincs senki az iskolában, nem is kell fűteni
Szóval bármikor elrendelhetik az online oktatást...
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20220730_online_oktatas_tanev_rendje_2223Szóval bármikor elrendelhetik az online oktatást...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
JéBé
7 094
Nyaralgatunk eppen es a szomszedunk egy lengyel csalad. Beszelgettunk es elokerult az oroszokkal valo kapcsolat. Elmeseltem hogy ez az orosz barat szerep ez nem egy orszag allaspontja csak a kormanye. Majdnem elsirta magat, rendesen meghatodott es vegig olelte a tarsasagot, (meg hozott egy ajandek Jacket 😀) Oszinten abban volt hogy mi elarultuk oket, pedig egy ertelmisegi felsokozep csaladforol van szo. Ezt a baratsagot mindig ok tartottak tobbre, de durva hogy mennyire elrontottuk es ez mennyire foglalkoztat meg egy ilyen latszolag jomodu lengyelt is.
több mint 2 éve
Remélem ez így kerek, egész válasz.3 dologban biztosan lenne változás:
De kérdeznék én is:
Te úgy gondolod, hogy az általad ismert tények alapján a jelen helyzetben érdemben változna bármit is az életed, ha nem Orbán Viktor lenne Magyarország miniszterelnöke?
Ha igen, akkor miben, miként?
Őszentsége Sobri Jóska
- már egymás tenyerébe csaptunk volna az Unióval és dőlne a lé,
- ezáltal nem kellett volna rettenetes feltételekkel devizában kötvenyeket kibocsátani,
- kevésbé lenne szervezett a tökéletesre fejlesztett lopás, ami ezáltal nem működne annyira hatékonyan, több pénz maradna a gazdaságban.
Rövid vagy hosszú távon, de mindhárom hatással lesz az életemre. A tiédre is, csak te még a tagadás fázisában vagy.
több mint 2 éve
Nem lehet, hogy ok pontosan tudjak, hogy a szavazobazist a blikk hasabjain kell keresni? 😀24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
"Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége által jegyzett állásfoglalásban, amit a Blikkhez juttattak el" - A BLIKKHEZ, AMI EGY | KIB*SZOTT | BULVÁRÚJSÁG)
mindig az jut eszembe, amikor a Family Guy-ban a Beatles próbál és bejön Ringo, hogy írt egy dalt 😀
bobi0092
több mint 2 éve
off: ez a második kedvenc zenei cutawayem family guyban a no1 nyilván ez:24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
"Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége által jegyzett állásfoglalásban, amit a Blikkhez juttattak el" - A BLIKKHEZ, AMI EGY | KIB*SZOTT | BULVÁRÚJSÁG)
mindig az jut eszembe, amikor a Family Guy-ban a Beatles próbál és bejön Ringo, hogy írt egy dalt 😀
bobi0092
www.youtube.com/watch?v=ocQsWXudESw
több mint 2 éve
bobi0092
4 375
24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/Az ilyen fajta állásfoglalás, petíció, felszólalásoknál, ami jelen esetben:
peterk2005 udvari bolond
Szerkesztette: bobi0092
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2022/08/02/bkik-katatorveny-parragh-laszlo-lemondas-javaslat/
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Nem érdekel, nem szórakoztat, nem foglalkoztat, nem találkozom vele.Értem. Javítsunk az arányokon: ekkora allamadósság mellett mit szólsz a külkereskedelmi mérleghez?Én úgy látom, hogy 90+ százalékban ha Orbánról (belpolitikáról) van szó, akkor úgy megy.Nem is vagy a fenti kritériumok alapján elkötelezett reálos. Meg barcás sem.Szeretnéd ha ezen a fórumon is a barcás vs realos színvonalon menjen a kommunikáció?
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
Őszentsége Sobri Jóska
Szokol
Vissza tudom mondani amit az indexen, telexen, podcastekben, youtubeon mondanak szakértők, magukat szakértőknek titulálók, beszélő fejek, de őszintén leszarom, mert bár érdekel a közélet, de nem azon aspektusai amikre se ráhatásom nincs, se szórakozást nem jelentenek.
Amikor kijött a rendelet a villany- meg gázáremelésről, akkor az foglalkoztatott, érdekelt, és bár nem szórakoztatott, de úgy véltem akár érinthet is (bár rühellem a gázt, így az egyetlen ingatlanomban sincs, de villany meg mindenütt), ezért kiszámoltam, megosztottam azzal, akit érdekelt, úgy vettem, ahogy van, mivel igyekszem a valóságra reagálni, nem azt véleményezni, ahogy te is tetted a pár nappal ezelőtti KATA-vitában. Én is úgy vélem, hogy alkalmazkodni kell, azzal kell főzni, ami van, nem azon vartyogni, hogy eddig más volt, hogy miként lehetett volna máshogy megváltoztatni, vagy miként lenne az optimális egy hackeletlen jogállamban.
Remélem ez így kerek, egész válasz.
De kérdeznék én is:
Te úgy gondolod, hogy az általad ismert tények alapján a jelen helyzetben érdemben változna bármit is az életed, ha nem Orbán Viktor lenne Magyarország miniszterelnöke?
Ha igen, akkor miben, miként?
több mint 2 éve
Ezt miért nem juttattad előbb eszembe 🤪😏🥳Nem kell a duma, te KATA-s illemtanár...ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Nem kell a duma, te KATA-s illemtanár...ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
egy másodpercig nem jutott eszembe. szerintem másnak sem.ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2
több mint 2 éve
Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra."Bocsánat, ön a tánctanár?" "Lófaszt. Én az illemtanár vagyok."
Tactful Cactus
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Dehogynem. Csak lenyúljátok az egészet, tudom én! Anyám is lenyúlja. Igaz, nem gazdag, de biztos szarul csinálja. 😕 | irony. 😊 |ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
dande2
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ne hogy azt gondoljátok hogy ennek mi (most jobb kifejezést nem tudok rá alsó/gyalogpapság) annyira örvendünk és persze ez sem oda megy és úgy ahogy kellene.........Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
slowmotion
több mint 2 éve
Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.hát... nemsokára már csak az imádságban lehet reménykedni
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 230
Mindeközben +6,5 milliárd ft hit- és erkölcstanoktatásra.
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Az ilyenek nem szoktak szavazókat elvinni a politikai táborokból. Ahogy írod is, akinek sok - legyen az ellenzéki vagy akár kormánypárti - az elkönyveli egy hülyének, és legyint rá.És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.Újra előveszem a szokásos lemezt, de ő is csak a hasznos hülyéje a Fidesznek, nyilvánvaló lenne ha egy hangyafasznyit is vinne a táborból, akkor odaszólnának neki felülről hogy "'Zsóti kussollj már be de nagyon gyorsan.".
somoskovig
Mutatni kell a szavazómag egy részének az irányt, az USA rossz, amíg Trump vagy a republikánusok nincsenek hatalmon, ez egy nem túl bonyolult képlet. Aki nem szakmai konferenciákat hallgat meg MCC Press kiadós könyveket olvas szabadidejében, neki is tudnia kell mi az irány, illetve gyakran kell frissíteni.
Aki értelmesebb egy kicsit is, az legyint rá a kormány szimpatizánsai közül is valószínűleg.
bobi0092
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk az ő szempontjukból jobb is, hogy egysíkú Zsoltika káromkodásain csámcsognak az emberek, mintsem pl a gazdasági miniszter baromságain. 😀Ha szarban a haza mindig harcolunk.De eddig legalább elvolt a kitartott semmirekellőkkel a Tv-ben. Mint kb az öregek egy náci Mupper Showban de legalább kiadtak a gőzt.És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.Újra előveszem a szokásos lemezt, de ő is csak a hasznos hülyéje a Fidesznek, nyilvánvaló lenne ha egy hangyafasznyit is vinne a táborból, akkor odaszólnának neki felülről hogy "'Zsóti kussollj már be de nagyon gyorsan.".
somoskovig
Mutatni kell a szavazómag egy részének az irányt, az USA rossz, amíg Trump vagy a republikánusok nincsenek hatalmon, ez egy nem túl bonyolult képlet. Aki nem szakmai konferenciákat hallgat meg MCC Press kiadós könyveket olvas szabadidejében, neki is tudnia kell mi az irány, illetve gyakran kell frissíteni.
Aki értelmesebb egy kicsit is, az legyint rá a kormány szimpatizánsai közül is valószínűleg.
bobi0092
Most konstans harcol állandóan, mintha már az asszony otthon nem venné be, hogy a WC falán ideológiai és kulturális okokból vannak Orbán plakátok a falakon...
FLZOLI
Jobb a kormánynak ha Bayer faszsagain csamcsognak minthogy azt kerdezgetik 2 órával arrébb levő Bécsben miért kellett tobb 10 misit eltapsolva luxus ejszakazni.
Fire Binotto!
Amúgy a lenti pincsis hasonlat tökéletes illik rá: ugatni és káromkodni tud, aztán lényegi válasz nincs arra is csak anyázás. 😀
több mint 2 éve
Ha szarban a haza mindig harcolunk.De eddig legalább elvolt a kitartott semmirekellőkkel a Tv-ben. Mint kb az öregek egy náci Mupper Showban de legalább kiadtak a gőzt.És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.Újra előveszem a szokásos lemezt, de ő is csak a hasznos hülyéje a Fidesznek, nyilvánvaló lenne ha egy hangyafasznyit is vinne a táborból, akkor odaszólnának neki felülről hogy "'Zsóti kussollj már be de nagyon gyorsan.".
somoskovig
bobi0092
Most konstans harcol állandóan, mintha már az asszony otthon nem venné be, hogy a WC falán ideológiai és kulturális okokból vannak Orbán plakátok a falakon...
FLZOLI
Jobb a kormánynak ha Bayer faszsagain csamcsognak minthogy azt kerdezgetik 2 órával arrébb levő Bécsben miért kellett tobb 10 misit eltapsolva luxus ejszakazni.
több mint 2 éve
m.hvg.hu/gazdasag/20220802_Mol_trukk_gazpalack_rezsicsokkentesLajti 60%os emeles egyik naprol a masikra.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
De eddig legalább elvolt a kitartott semmirekellőkkel a Tv-ben. Mint kb az öregek egy náci Mupper Showban de legalább kiadtak a gőzt.És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.Újra előveszem a szokásos lemezt, de ő is csak a hasznos hülyéje a Fidesznek, nyilvánvaló lenne ha egy hangyafasznyit is vinne a táborból, akkor odaszólnának neki felülről hogy "'Zsóti kussollj már be de nagyon gyorsan.".
somoskovig
bobi0092
több mint 2 éve
bobi0092
4 375
És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.Újra előveszem a szokásos lemezt, de ő is csak a hasznos hülyéje a Fidesznek, nyilvánvaló lenne ha egy hangyafasznyit is vinne a táborból, akkor odaszólnának neki felülről hogy "'Zsóti kussollj már be de nagyon gyorsan.".
somoskovig
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 2 éve
És senki nem rúgja fel a holdig, hogy kussoljon már.A tesóm barátnőjének van egy nem mindennapi pincsi kutyája. A pontos fajtáját nem tudom, sose kérdeztem. Pici, fehér, szőrös pamacs, kidúvadó szemekkel. 😊 Amikor látogatni megyünk hozzájuk és kinyitom a kerítés kaput, akkor a pincsi ezerrel bemenekül az egyik előkerti tuja bokor alá, és onnan olyan vehemenciával ugat ránk, hogy az egész teste beleremeg, Egyik alkalommal léptem felé egyet és tapsoltam egy erőset. A kutya erre nyüszítve berohant az előkert végi bokor alá a sarokba. Mikor pár másodperc után rájött, hogy nincs baj, akkor ugyanazzal a lendülettel ahogy érkezett, megindult vissza a kedvenc bokra alá, de az utolsó irányváltást elmérte és a bokor tövét telibe fejelve érkezett meg. Na, az egy másodpercre elhallgattatta, de csak egy másodpercre. Egy pillanatnyi szünet után a már újra a torka szakadt ki az ugatástól, miközben fröcsögött a szájából a véres nyál. Szerencsétlen ráharapott a nyelvére amikor másodszor beparkolt a bokor alá.Fuh...amúgy ki a faszom az a bayer zsolt?
Kijelölték a következő nagykövetet az usákok.
Bayer:
Bayer Zsolt a kinevezésre reagálva azt írta: „mielőtt idejönne onnan, és elkezdené nekünk elmagyarázni, mi a demokrácia meg a szabadság, van egy javaslatom: menjen haza a nagykövet »úr«, és a kutyab*szó atomenergetikai államtitkár »úrral« konzultálja meg a demokrácia és a szabadság nagy kérdéseit”.
Kár a fáradságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza
– írta Bayer Zsolt, aki azt is felrótta, hogy szerinte a woke- és „cancel culture-hívő neomarxisták” akarnak irányt mutatni Magyarországnak, és szerinte David Pressmann is közéjük tartozik.
Huhh...
jobbágy#JC6
Amadeus
Amikor a Bayert látom / olvasom, ez a pincsi jut eszembe róla.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
A tesóm barátnőjének van egy nem mindennapi pincsi kutyája. A pontos fajtáját nem tudom, sose kérdeztem. Pici, fehér, szőrös pamacs, kigúvadó szemekkel. 😊 Amikor látogatni megyünk hozzájuk és kinyitom a kerítés kaput, akkor a pincsi ezerrel bemenekül az egyik előkerti tuja bokor alá, és onnan olyan vehemenciával ugat ránk, hogy az egész teste beleremeg, Egyik alkalommal léptem felé egyet és tapsoltam egy erőset. A kutya erre nyüszítve berohant az előkert végi bokor alá a sarokba. Mikor pár másodperc után rájött, hogy nincs baj, akkor ugyanazzal a lendülettel ahogy érkezett, megindult vissza a kedvenc bokra alá, de az utolsó irányváltást elmérte és a bokor tövét telibe fejelve érkezett meg. Na, az egy másodpercre elhallgattatta, de csak egy másodpercre. Egy pillanatnyi szünet után a már újra a torka szakadt ki az ugatástól, miközben fröcsögött a szájából a véres nyál. Szerencsétlen ráharapott a nyelvére amikor másodszor beparkolt a bokor alá.Fuh...amúgy ki a faszom az a bayer zsolt?
Kijelölték a következő nagykövetet az usákok.
Bayer:
Bayer Zsolt a kinevezésre reagálva azt írta: „mielőtt idejönne onnan, és elkezdené nekünk elmagyarázni, mi a demokrácia meg a szabadság, van egy javaslatom: menjen haza a nagykövet »úr«, és a kutyab*szó atomenergetikai államtitkár »úrral« konzultálja meg a demokrácia és a szabadság nagy kérdéseit”.
Kár a fáradságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza
– írta Bayer Zsolt, aki azt is felrótta, hogy szerinte a woke- és „cancel culture-hívő neomarxisták” akarnak irányt mutatni Magyarországnak, és szerinte David Pressmann is közéjük tartozik.
Huhh...
jobbágy#JC6
Amadeus
Amikor a Bayert látom / olvasom, ez a pincsi jut eszembe róla.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond