NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Politika
65 feliratkozó
több mint 2 éve
Feri egy troll. Megbuktatja Botkát pár éve....aztán most felhasználja a szlogenjét 😊Vajon még mindig aggodik a menedzser választói csoport szavazatai miatt?
MC12
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
www.facebook.com/photo?fbid=941986527296471&set=pb.100044553961172.-2207520000Hú, mit kap Kubatov... "Tehát Tarlós alatt nem mentek szembe a mentők a forgalommal, ő bazdmeg, hogy te egy mekkora faszcsimbók vagy Kubatov." 380 lájk.
hát gec XDDD a következő mi lesz, a villamosok a síneken mennek a dugó miatt? fidesz mentális szintje meghúzva a szavazóknak..
petey
Azt hiszem, elmondható: ez nem jött be.
több mint 2 éve
Mi Hazánk: ne hagyjuk, hogy világkormánnyá váljon a WHO!m.kuruc.info/r/2/264639/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Erről beszélek. 😊Én hiszek benne hogy a texans egyszer sb-t nyer.Én úgy latom, hogy az emberek nagy része szeret "hinni". Vagy nem is tud mást. Legyen szó bármiről, akár politikáról. Most épp Orbánban, korábban másban, a jövőben megint másban. Ilyen az emberi természet.A szekta mérete korántsem mellékes. Ezért írtam, hogy az OV-hitűek túl sokan vannak. Milliós nagyságrend, sajnos.Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek.Ez minden szektánál így van.
nagylaza, főpohárnok
Hillaryre is mennyien szavaztak azután, hogy kitudódott, hogy egy pizzázóban gyerekek szívét sütögetik, vagy valami hasonló (amiről mi tudjuk, hogy ugyanúgy nem igaz, mint a Lendvay utcai szervkereskedelem).
Ilyen az, amikor valaki vallást, hitet ad az ostobáknak. Mert amit eleve csak hinni tudsz, tények nélkül, azt semmilyen tény nem tudja megingatni, hiszen hit.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
Nemes samu09
több mint 2 éve
www.facebook.com/photo?fbid=941986527296471&set=pb.100044553961172.-2207520000hát gec XDDD a következő mi lesz, a villamosok a síneken mennek a dugó miatt? fidesz mentális szintje meghúzva a szavazóknak..
Szerkesztette: petey
több mint 2 éve
Én hiszek benne hogy a texans egyszer sb-t nyer.Én úgy latom, hogy az emberek nagy része szeret "hinni". Vagy nem is tud mást. Legyen szó bármiről, akár politikáról. Most épp Orbánban, korábban másban, a jövőben megint másban. Ilyen az emberi természet.A szekta mérete korántsem mellékes. Ezért írtam, hogy az OV-hitűek túl sokan vannak. Milliós nagyságrend, sajnos.Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek.Ez minden szektánál így van.
nagylaza, főpohárnok
Hillaryre is mennyien szavaztak azután, hogy kitudódott, hogy egy pizzázóban gyerekek szívét sütögetik, vagy valami hasonló (amiről mi tudjuk, hogy ugyanúgy nem igaz, mint a Lendvay utcai szervkereskedelem).
Ilyen az, amikor valaki vallást, hitet ad az ostobáknak. Mert amit eleve csak hinni tudsz, tények nélkül, azt semmilyen tény nem tudja megingatni, hiszen hit.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
hvg.hu/kkv/20230923_Nem_jott_be_a_vallalkozas_ezert_koltozott_be_az_unios_penzbol_epult_villaba_az_allamtitkarHa jól értelmezem, a covid miatt 2018-ban sajnos nekik kellett beköltözni a rekreációs központba.
több mint 2 éve
Én úgy latom, hogy az emberek nagy része szeret "hinni". Vagy nem is tud mást. Legyen szó bármiről, akár politikáról. Most épp Orbánban, korábban másban, a jövőben megint másban. Ilyen az emberi természet.A szekta mérete korántsem mellékes. Ezért írtam, hogy az OV-hitűek túl sokan vannak. Milliós nagyságrend, sajnos.Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek.Ez minden szektánál így van.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
A szekta mérete korántsem mellékes. Ezért írtam, hogy az OV-hitűek túl sokan vannak. Milliós nagyságrend, sajnos.Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek.Ez minden szektánál így van.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Kedves Zoltán! Bár most megtapasztalhattad ezzel az ocsmányul megszervezett csapdaállítással a politika igen sötét oldalát is, mégis arra kérlek, hogy ne veszítsd el az emberekben a bizalmadat és folytasd azt a több évtizedes közösségi munkát, amivel már eddig is sokak megbecsülését és szeretetét vívtad ki. Ne törődj azokkal a politikai ellenfeleiddel, akik most kígyót-békát kiabálnak rád, mert ők a saját pecsenyéjüket igyekeznek sütögetni. Azokra hallgass, akik együtt éreznek veled és akik személyedben továbbra is számítanak az emberek problémáira érzékeny, empatikus helyi politikusra. Mély meggyőződésem, hogy sokan osztják a kerületben a véleményemet. Fel a fejjel! Ne hagyd magad megfélemlíteni!nagylaza, főpohárnokEz az a típus, aki ha a saját feleségét tolná ez a fazon hátulról, akkor is kézcsókolva megköszönné neki. ..... amiről eszembe jutott egy gyerekkori élményem, amit muszáj megosztanom. 😀
Történt egyszer, még pisis kisiskolás voltam, hogy valami falubeli ünnepi alkalom apropóján kijött a "felettes párttitkár" (basszus már a pontos címére sem emlékszem, de valami igenszép megnevezése volt pedig). Az ünnep előtt a polgármesterrel (bocsánat, tanácselnökkel) pálinkáztak egy kicsit, és a pálinka hatására a pártmuki egy óvatlan pillanatban rámászott a tanácselnök tinédzser lányára. A tanácselnök amikor meglátta, nekiugrott és ütötte mindennel ami a kezébe akadt, torkaszakadtából ordítva rá mindent amit a szép magyar nyelvünk csak képest volt káromkodásként megalkotni. Aztán eltelt másfél óra, és ott voltunk a kis falusi ünnepségen, a pódiumon (na jó, egy nagyobb sámlin) ott ált egymás mellett a pártmuki és a tanácselnök. Egyik egy jó nagy friss tapasszal a homlokán, a másik meg egy kisebb pólyával a kezén. Aztán a tanácselnök elővette a zsebéből az előre megírt szöveget, és elkezdte felolvasni, hogy "Kedves összegyűltek, először is üdvözöljük közösen XYZ elvtársat aki a párt és népünk képviseletében meglátogatta a mi kis ünnepségünket, és kívánjunk neki blablabla...." Én meg pöcsöm kisiskolásként csak álltam ott és nem értettem, hogy ki kivel van és miért. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek.Ez minden szektánál így van.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2023/09/23/akkugyar-kornyezetvedelem-szerzodesRendeleti kormányzás, folyamatos kamu veszélyhelyzet, megtehetnek bármit...
Hát ez is mennyire csodálatos már.
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Lévai István Zoltán – a XVIII. kerületi fideszes, aki 5 milliót kínált a kutyapártinak, ha elindul polgármesterjelöltként – ma bejelentette a Fb-oldalán, hogy a "választói iránt érzett felelősségtől" vezérelve marad önkormányzati képviselő. (Igazán megható.)A kommentelők sűrű sorokban küldik el a francba, de nem mindenki. Vannak fideszesek, akik képesek mentegetni, áldozatként feltüntetni. Pl.:
Kedves Zoltán! Bár most megtapasztalhattad ezzel az ocsmányul megszervezett csapdaállítással a politika igen sötét oldalát is, mégis arra kérlek, hogy ne veszítsd el az emberekben a bizalmadat és folytasd azt a több évtizedes közösségi munkát, amivel már eddig is sokak megbecsülését és szeretetét vívtad ki. Ne törődj azokkal a politikai ellenfeleiddel, akik most kígyót-békát kiabálnak rád, mert ők a saját pecsenyéjüket igyekeznek sütögetni. Azokra hallgass, akik együtt éreznek veled és akik személyedben továbbra is számítanak az emberek problémáira érzékeny, empatikus helyi politikusra. Mély meggyőződésem, hogy sokan osztják a kerületben a véleményemet. Fel a fejjel! Ne hagyd magad megfélemlíteni!
Az ilyen emberekkel Orbán a saját ürüléküket is nyugodtan megetethetné, akkor is csak mosolyognának, hogy milyen finom. Akkor is kitartanának a Fidesz mellett, ha kiderülne, hogy a Lendvay utcai pártközpontban szervkereskedő hálózatot működtetnek. Nem tud olyasmi történni, hogy megrendüljön a hitük.
A gond az, hogy túl sokan vannak. Ez a korrupt és aljadék politikusok létezésénél is nagyobb baj.
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2023/09/23/akkugyar-kornyezetvedelem-szerzodesNem leszünk gyarmat.
Hát ez is mennyire csodálatos már.
Mikey
több mint 2 éve
telex.hu/gazdasag/2023/09/23/akkugyar-kornyezetvedelem-szerzodesHát ez is mennyire csodálatos már.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Feri egy troll. Megbuktatja Botkát pár éve....aztán most felhasználja a szlogenjét 😊Van annyira vicces, mint amikor a Jobbik is elkezdte saját magára (és a mihazánk ellen) használni azt a "demokratikus ellenzék" minősítést, amit annak idején az ő karanténba zárásukra találtak ki.
MC12
több mint 2 éve
Feri egy troll. Megbuktatja Botkát pár éve....aztán most felhasználja a szlogenjét 😊Csak az ő szájából szrul hangzik.
MC12
Majd önmagán kezdi?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Feri egy troll. Megbuktatja Botkát pár éve....aztán most felhasználja a szlogenjét 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Beszari egy pali.A CIA-ügynök orosz ügynök álcivil dollárpolitikus Gulyás Marci miatt nem csatlakozhatnak a svédek a NATO-hoz.Szerintem Kocsis nem megy el jövő héten a Partizánba.
Innen már csak pár lépés a miniszterelnökség.
Pár nagy, hosszú lépés.
youtu.be/i2HKrQ66tSk?si=NbtOWqRKv2flt-va
Szuverenitásvédelmi törvénycsomag.
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
több mint 2 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Hát nem valószínű.A CIA-ügynök orosz ügynök álcivil dollárpolitikus Gulyás Marci miatt nem csatlakozhatnak a svédek a NATO-hoz.Szerintem Kocsis nem megy el jövő héten a Partizánba.
Pár nagy, hosszú lépés.
Őszentsége Sobri Jóska
MC12
De azért vicces lenne, mert nem hiszem, hogy Marci túl sok mindent tudna vele kezdeni. Kérdezne valamit, kapna egy bullshit-monológot, és szépen eldumálnának egymás ellen.
több mint 2 éve
A CIA-ügynök orosz ügynök álcivil dollárpolitikus Gulyás Marci miatt nem csatlakozhatnak a svédek a NATO-hoz.Szerintem Kocsis nem megy el jövő héten a Partizánba.
Pár nagy, hosszú lépés.
Őszentsége Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Tévedsz. Azt majd ők eldöntik mi számít minek.A CIA-ügynök orosz ügynök álcivil dollárpolitikus Gulyás Marci miatt nem csatlakozhatnak a svédek a NATO-hoz.Felötlött bennem pár gondolat a frakcióvezető úr szavai kapcsán:
Pár nagy, hosszú lépés.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha épelméjű ember ilyet nem csinál, akkor mi miért indítunk plakátkampányt az EU ellen, amikor épp a pénzért esedezünk? Miért szidja fröcsögő nyállal az összes kormányközeli médium, politikus, a házelnök és maga a miniszterelnök is az EU-t? Félreértés ne essék, szerintem se épelméjű dolog ez, csak nem gondoltam, hogy Kocsis Máté lehülyézheti a pártelitet.
A finanszírozás szigorítása is jó hír. Így remélem Dodiknak nem küldünk több milliárdot, meg a Le Penn lány kampányára se Lőrincék hiteleznek legközelebb. Az amerikai alt right all star válogatott haknijai is neccesek lesznek. Még se szép idegen ország médiaszereplőinek pénzt osztogatni egyetemek, intézetek meg civil szervezetek által. A végén még Biden lecsukja őket(Kocsis Máté szerint teljes joggal).
andree
És különben se az a fontos, ami már megtörtént, csak a ma és a most. Azt kell uralni. Ez a posztmodern, túl logikusan, racionálisan akarod látni.
több mint 2 éve
A CIA-ügynök orosz ügynök álcivil dollárpolitikus Gulyás Marci miatt nem csatlakozhatnak a svédek a NATO-hoz.Felötlött bennem pár gondolat a frakcióvezető úr szavai kapcsán:
Pár nagy, hosszú lépés.
Őszentsége Sobri Jóska
Ha épelméjű ember ilyet nem csinál, akkor mi miért indítunk plakátkampányt az EU ellen, amikor épp a pénzért esedezünk? Miért szidja fröcsögő nyállal az összes kormányközeli médium, politikus, a házelnök és maga a miniszterelnök is az EU-t? Félreértés ne essék, szerintem se épelméjű dolog ez, csak nem gondoltam, hogy Kocsis Máté lehülyézheti a pártelitet.
A finanszírozás szigorítása is jó hír. Így remélem Dodiknak nem küldünk több milliárdot, meg a Le Penn lány kampányára se Lőrincék hiteleznek legközelebb. Az amerikai alt right all star válogatott haknijai is neccesek lesznek. Még se szép idegen ország médiaszereplőinek pénzt osztogatni egyetemek, intézetek meg civil szervezetek által. A végén még Biden lecsukja őket(Kocsis Máté szerint teljes joggal).