Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ez sajnos egy nagyon sotet komment. Sotet, mert Orban sztem tenyleg igy gondolja, ezt sugallja a migranspolitikaval, es miatta nagyon sokan masok is igy gondolkodnak. Es azt hiszik ez elfogadhato.Valóban nem vagy kevert fajú, hiszen a faj az az ember, a nemzetiség az meg mondjuk legfeljebb fajta, ha úgy nézzük.444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
Ujabb elkepeszto agymenes, kedvencem:
"Mi nem vagyunk kevert fajúak"
😀😀😀
Hetfon feljelentem tortenelemhamisitasert 😀
Ha van nep, ami kevert faj, akkor az a magyar.
Nem veletlen szokta hasznalni "a mi | keverek | kutyank kolyke" mondast 😀
Eljutottunk oda, hogy mar nem is igazan utalok itt elni, hanem inkabb csak egy hosszu, rossu poen az egesz szurrealis valosag.
Kb "mi lett volna ha Hitler egy 10 millios nep vezere lesz es a nepirtas helyett csak a lopas erdekli"
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
YoungZeeZee
Teljesen igaza van Orbánnak, nincs bennünk csimpánz vagy kabóca vagy jegenyefa vagy bármilyen más faj, vagyis nem vagyunk kevert fajúak.
Őszentsége Sobri Jóska
(sotet mint gonosz/negativ, nem mint buta/hulye, es tudom h te nem igy gondolkodsz).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Na meg az a stílus ahogy beszél...én nem tudom, hogy más ország külügyminisztere szokott-e így viselkedni, de baszki, ilyenért egy cégnél kibasznák az embert.talán Johnsonnak volt hasonló stílusa, ugye ő is volt külügyminiszter. de ő sem volt ennyire lenéző a kollégákkal, más politikusokkal, sokkal elegánsabban tudott bkit elküldeni a k anyjába. nem is véletlen, hogy Johnson könyveket írt, a Churchillről szóló az sztem egyenesen mestermű.
Lúdas Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mind tudjuk, hogy utobbi.Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.Na de mi van, ha az EU-ban tényleg mindenki hülye ezügyben?
Lúdas Solymi
Vagy a saját hazai politikai érdekei miatt hülyének kell tűnjön?
Vagy nem hülyék, de a magyar belpolitikai érdekek miatt kell, hogy hülyenek tüntesse fel őket, amihez képest mi józanul, logikusan és kész tervek mentén gondolkodunk és saját politikát folytatunk?
Ha a fentiekből bármelyik logikus, akkor az validálja ezt a kommunikációt.
Őszentsége Sobri Jóska
Minden amit a kozossegi median, tvben/radioban leadnak propaganda.
Milyen ugyesek/okosak/lelemenyesek vagyunk, mikozben mindenki mas balfek.
Aztan telefonon lehet megy kozben a konyorges Ursulaeknal, Joeeknel.
Meg amikor kulfoldi tvsek teszik fel a kenyes kerdeseket, akkor jon Szijjastol is a hapogas, meg "az nem is ugy van" es tarsai.
Orban is, milyen okosan elmondta ma, hogy a "nyugat" tobbek kozott azert is luzer es tart menthetetlenul a vesztebe, mert elvesztette a nyersanyaghaborut.
Gondolom itt is a 100+ evvel ezelotti, | gyarmati | rendszert sirja vissza...😊
Amikor meg mi is ertunk valamit a tesok miatt...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
Valóban nem vagy kevert fajú, hiszen a faj az az ember, a nemzetiség az meg mondjuk legfeljebb fajta, ha úgy nézzük.444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
😀😀😀
Eljutottunk oda, hogy mar nem is igazan utalok itt elni, hanem inkabb csak egy hosszu, rossu poen az egesz szurrealis valosag.
Kb "mi lett volna ha Hitler egy 10 millios nep vezere lesz es a nepirtas helyett csak a lopas erdekli"
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
YoungZeeZee
Teljesen igaza van Orbánnak, nincs bennünk csimpánz vagy kabóca vagy jegenyefa vagy bármilyen más faj, vagyis nem vagyunk kevert fajúak.
több mint 2 éve
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolSzívesen kifizetnék neki egy MyHeritage DNS tesztet.
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Csak bele pillantani hányad részben lovári...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
Telejósda!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 648
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolJo.en bennem vhol van szerb es bosnyak ver is....nagyanyam vkije altal.
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
Borbinho
Nem vagyok kevert!
több mint 2 éve
Megláttam, mondom "Úrrristeen!"Ki ez a lá-áágy? Ki ez agyalá-áágy?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.Na de mi van, ha az EU-ban tényleg mindenki hülye ezügyben?
Lúdas Solymi
Vagy a saját hazai politikai érdekei miatt hülyének kell tűnjön?
Vagy nem hülyék, de a magyar belpolitikai érdekek miatt kell, hogy hülyenek tüntesse fel őket, amihez képest mi józanul, logikusan és kész tervek mentén gondolkodunk és saját politikát folytatunk?
Ha a fentiekből bármelyik logikus, akkor az validálja ezt a kommunikációt.
több mint 2 éve
444.hu/2022/07/23/orban-viktor-eligazit-a-vilag-es-a-haza-dolgairolUjabb elkepeszto agymenes, kedvencem:
😀😀😀
Lesz meg rosszabb.
több mint 2 éve
Klaci79
22 477
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Nem szoktam emberileg bírálni, mert tudom hog jól megfontolt lopás csak a lényege a rendszerének, de remelem rövidesen tényleg Grázban találjuk gyógykezelésen ezt a parasztot…
Tactful Cactus
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 111
Bértároljuk, adjuk, mindegy, itt a kérdés, hogy miért és hogyan jön nekünk még ez a 700 millió...Nekem úgy jött le ez a szerb hír, hogy nem eladtunk nekik ennyi gázt, hanem gyakorlatilag bértároljuk nekik a sajátjukat. Szóval az a 700 pluszba fog jönni.Ugy h a mienkbol 500-at adunk Szerbianak es akkor 700-at meg veszunk h kipotoljuk?telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Ezért volt kint Petike a gazdáéknál, kell a rujszki gáz, mert Nyugatról se lóvé, se gáz nem fog jönni.
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Szerintem csak Oroszorszag a csatlosai kozott mozgatja a keszletet.
Lúdas Solymi
peterk2005 udvari bolond
Mert ilyen alapon bármelyik EU-s ország is vehetne, nem?
Aztán meg köszönjük szépen.
Amúgy nem tetszik nekem ez a Peti féle kommunikációs stílus sem, hisz folyamatosan azt a retorikát folytatják, hogy az EU-ban mindenki hülye, csak mi gondolkodunk józanul, logikusan és kész tervek mentén, plusz folyamatosan külön utas politikát folytatunk.
Na meg az a stílus ahogy beszél...én nem tudom, hogy más ország külügyminisztere szokott-e így viselkedni, de baszki, ilyenért egy cégnél kibasznák az embert.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 111
Az a baj, hogy az emberek többsége nem érti meg azt, hogy egyszer lehet sorra kerül ő is, függetlenül attól, hogy mennyire a tábor tagja vagy mennyire nem.Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Szokasos elmebeteg fasiszta uszitas.
Tactful Cactus
Zsellértelkes Vrij
Dehát amíg ilyenre nem kerül sor, addig nem kell félni, igaz?
több mint 2 éve
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.Szokasos elmebeteg fasiszta uszitas.
Tactful Cactus
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Tactful Cactus
14 174
Orbán simán narkósoknak nevezte a hídfoglalókat egy perce Tusványoson. Én se vagyok normális hogy belenéztem.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Lassan kiderül h minden szolgáltató katas volt:444.hu/2022/07/23/a-kata-modositas-miatt-a-jogositvany-is-dragulhat?appview
Ha mki emel akkor az is szép történet lesz az inflációnak … vagy jön a hatósági ár a szolgáltatásokra is?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Klaci79
22 477
Jaj, ez most jött szembe velem 😀"A miniszterelnök-helyettes szerint a magzat nem a nő testének a része, hanem egy másik ember. Személy szerint mindent megtenne azért, hogy ne érje fizikai erőszak az LMBTQ embereket, de úgy érzi joga van figyelmeztetni őket arra, hogy „ez az életállapot egy bűnös életállapot”
Egy kommentelő szerint ez az ember nyomós érv az abortusz mellett. Szerintünk viszont ő az "életállapot", amikor az anyja véletlenül a placentát nevelte fel. Ettől ilyen takonyszerű és gerinctelen."
több mint 2 éve
Nekem úgy jött le ez a szerb hír, hogy nem eladtunk nekik ennyi gázt, hanem gyakorlatilag bértároljuk nekik a sajátjukat. Szóval az a 700 pluszba fog jönni.Ugy h a mienkbol 500-at adunk Szerbianak es akkor 700-at meg veszunk h kipotoljuk?telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Ezért volt kint Petike a gazdáéknál, kell a rujszki gáz, mert Nyugatról se lóvé, se gáz nem fog jönni.
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Szerintem csak Oroszorszag a csatlosai kozott mozgatja a keszletet.
Lúdas Solymi
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 648
m.hvg.hu/gazdasag/20220722_Az_MVM_kisokosban_magyarazza_az_uj_rezsidijrendszert
több mint 2 éve
Tökéletes transzparens nem léte... pic.twitter.com/sUUkO5Cw8F
— 🅲🅷🆁🅸🆂 🇭🇺 (@ChrisGuru) July 22, 2022
több mint 2 éve
Amikor a köztársasági elnök nem ért egyet, de..."A kedden megszavazott alkotmánymódosításnak azonban nem látom kényszerítő indokát. Alkotmányos kötelezettségemnek tettem eleget, amikor a mai napon az Alaptörvény tizenegyedik módosítását aláírtam."
Szép volt.
több mint 2 éve
Van benne logika, fasza összeesküvéselméletté nemesíthető.telex.hu/belfold/2022/07/22/egy-honapot-kapott-az-orban-kormany-a-jogallamisagi-problemak-erdemi-kezelesereMi van ha mi vesszuk meg az orosz gazt az unionak?
Újra felkészül a forint?
Lúdas Solymi
Janek
Oroszok is jól járnak, nem rohad rájuk, kicsit mi is keresünk, az EU meg szankciózhatja az oroszokat, és mégse fagynak meg télen, mert egy EU-s országból tudnak venni szankciótlanul bármennyit.