NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Detroit Lions - Minnesota Vikings
1
1
2:20, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 093
Érezd a ritmust, vedd át az ütemetAz apa férfiViktor #Orbán's "victory report" after #EUCO.
— Viktória Serdült (@viktoriaserdult) May 31, 2022
"The father is a man, the mother is a woman, petrol will remain at 480 HUF" pic.twitter.com/lTs0eMMVmL
Tony Adams
Az anya nő
A benzin marad 480
Megvédtük a rezsicsökkentést
Így.
Ennél egybitesebben egyébként szerintem már nem lehetne.
Mikey
Dübörög a hangfalból egy üzenet.
több mint 2 éve
Mikey
18 894
Az apa férfiViktor #Orbán's "victory report" after #EUCO.
"The father is a man, the mother is a woman, petrol will remain at 480 HUF" pic.twitter.com/lTs0eMMVmL
Tony Adams
Az anya nő
A benzin marad 480
Megvédtük a rezsicsökkentést
Így.
Ennél egybitesebben egyébként szerintem már nem lehetne.
Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 093
www.valaszonline.hu/2022/05/31/eu-usa-kina-vilaggazdasag-farkas-beata-essze/
több mint 2 éve
Viktor #Orbán's "victory report" after #EUCO.
több mint 2 éve
Végül is a jövedelmet tekintve igaza lett. És nem aláíróbáb, hanem a NER nevű buborék álomfője. Azon belül minden koherens.hát ez a kijelentés rosszul öregedettAz újabb aláíróbáb"Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”
telex.hu/belfold/2022/05/31/novak-katalin-pedagogus-sztrajk-torveny
warr_b
somoskovig
slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
😀😀😀DDDDDD24.hu/belfold/2022/05/31/az-egri-polgarmester-kitiltotta-a-fidesz-kdnp-t-a-varoshazarol/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
hát ez a kijelentés rosszul öregedettAz újabb aláíróbáb"Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”
warr_b
somoskovig
több mint 2 éve
Hát, ha évekig trendvonalakat nézeget az ember, akkor tippelni is jobban fog tudni. 0 mp-t számoltam utána 😊majdnem százalékra pontosan lőtted be előre.Gyurma megmondta előre rovatba:Amíg nem hatékony egy piacbefolyásolás, addig a piac fog uralkodni.
hvg.hu/gazdasag/20220531_ipari_termeloi_arak_ksh
Amadeus
Gyurma Pappa
Amadeus
De jobban örülnék, ha tévedtem volna 😕
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 025
majdnem százalékra pontosan lőtted be előre.Gyurma megmondta előre rovatba:Amíg nem hatékony egy piacbefolyásolás, addig a piac fog uralkodni.
Amadeus
Gyurma Pappa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Gyurma megmondta előre rovatba:Amíg nem hatékony egy piacbefolyásolás, addig a piac fog uralkodni.
Amadeus
több mint 2 éve
Az újabb aláíróbáb"Én hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a kényszer üldöz el itthonról, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből.”
warr_b
több mint 2 éve
Az újabb aláíróbábtelex.hu/belfold/2022/05/31/novak-katalin-pedagogus-sztrajk-torveny
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
legalább lesz napi MZP ezzel kapcsolatban is.24.hu/belfold/2022/05/31/haboru-ellenzek-kampany-marki-zay-peter-katona-fegyver/Nekem ez tetszett:
"A háború második hetében jártunk, és már megint a programról kezdtünk el beszélni, mert továbbra sem voltunk kész vele. Márki-Zay azzal állt elő, hogy nem ért egyet azzal, amit a védőnőkről írtunk a programban. Erre Gyurcsánynál elpattant a cérna."
Amadeus
"Valójában Márki-Zay vásárhelyi sofőrje volt tisztában leginkább azzal, hogy hol van és mit csinál az ellenzéki miniszterelnök-jelölt."
Sofőrök és személyi titkárok. Ők a titkok tudói, mindig mondtam.
MC12
személyi titkárok amúgy igen. még a kabinetvezetőknél is több mindent tudnak. főleg a kényes ügyekről.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
MC12
6 490
24.hu/belfold/2022/05/31/haboru-ellenzek-kampany-marki-zay-peter-katona-fegyver/Nekem ez tetszett:
"A háború második hetében jártunk, és már megint a programról kezdtünk el beszélni, mert továbbra sem voltunk kész vele. Márki-Zay azzal állt elő, hogy nem ért egyet azzal, amit a védőnőkről írtunk a programban. Erre Gyurcsánynál elpattant a cérna."
Amadeus
"Valójában Márki-Zay vásárhelyi sofőrje volt tisztában leginkább azzal, hogy hol van és mit csinál az ellenzéki miniszterelnök-jelölt."
Sofőrök és személyi titkárok. Ők a titkok tudói, mindig mondtam.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Újabb fényes győzelem.Boldog 80. születésnapot kedves vezetőnknek!
Amadeus
Oh, wait...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 025
24.hu/belfold/2022/05/31/haboru-ellenzek-kampany-marki-zay-peter-katona-fegyver/"A háború második hetében jártunk, és már megint a programról kezdtünk el beszélni, mert továbbra sem voltunk kész vele. Márki-Zay azzal állt elő, hogy nem ért egyet azzal, amit a védőnőkről írtunk a programban. Erre Gyurcsánynál elpattant a cérna."
több mint 2 éve
Nem tud hülyeségekre költeni. 😊mindezt úgy, hogy bv-ben van november óta 😀😀😀DÚjabb fényes győzelem.like this: 444.hu/2022/05/30/258-millios-rekordnyeresege-lett-schadl-gyorgy-vegrehajtoi-irodajanak
Amadeus
empty taxi
Amadeus
több mint 2 éve
csipkelli
4 009
Jobbik átment Mission:Impossible-be: a disc öt másodpercen belül megsemmisíti önmagát.Lehet más az MDF. Az utolsó kapcsolja le a villanyt, és lépjen be a Ferihez.
24.hu/belfold/2022/05/30/jakab-peter-potocskane-korosi-anita-kizaras-kezdemenyezes-feljelentes/
slowmotion
több mint 2 éve
ez úgy van, mint az Abramovics-féléknél. az első pár milliót nem szabad firtatni, a többit meg már nem érdemes, mert jön magától.mindezt úgy, hogy bv-ben van november óta 😀😀😀DÚjabb fényes győzelem.like this: 444.hu/2022/05/30/258-millios-rekordnyeresege-lett-schadl-gyorgy-vegrehajtoi-irodajanak
Amadeus
empty taxi
Amadeus
több mint 2 éve
Jobbik átment Mission:Impossible-be: a disc öt másodpercen belül megsemmisíti önmagát.24.hu/belfold/2022/05/30/jakab-peter-potocskane-korosi-anita-kizaras-kezdemenyezes-feljelentes/
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 025
Gyurma megmondta előre rovatba: hvg.hu/gazdasag/20220531_ipari_termeloi_arak_ksh
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 025
mindezt úgy, hogy bv-ben van november óta 😀😀😀DÚjabb fényes győzelem.like this: 444.hu/2022/05/30/258-millios-rekordnyeresege-lett-schadl-gyorgy-vegrehajtoi-irodajanak
Amadeus
empty taxi
több mint 2 éve
Újabb fényes győzelem.így verjék vissza bmien javaslatomat.
Amadeus
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Újabb fényes győzelem.like this: 444.hu/2022/05/30/258-millios-rekordnyeresege-lett-schadl-gyorgy-vegrehajtoi-irodajanak
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...