Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
Al
596
Gondoltál volna időben rá, hogy alkalmas légy új-új-zélandinak. Mondjuk az óvodában.Tudtam hogy lesz egy "ha" 😊mindent keresnek, ha NŐ vagy - mer az a hiányHátha keresnek pingpong edzőt 😊Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
Toca
slowmotion
bcsarli
sutianap
Akkor nem kezdek el újzélandiul tanulni...
bcsarli
több mint 2 éve
"Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊"2 (3?) Kg krumpli...???
Na, ez érdekel! Mennyit kap egy 52 éves új új-zélandi? 😊
bcsarli
😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Tudtam hogy lesz egy "ha" 😊mindent keresnek, ha NŐ vagy - mer az a hiányHátha keresnek pingpong edzőt 😊Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
Toca
slowmotion
bcsarli
sutianap
Akkor nem kezdek el újzélandiul tanulni...
több mint 2 éve
mindent keresnek, ha NŐ vagy - mer az a hiányHátha keresnek pingpong edzőt 😊Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
Toca
slowmotion
bcsarli
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
LOL, nemá. következő ilyen demagóg beírás a ner kézikönyvből az lesz, hogy: különben is ti nem vagytok magyarok, azt sem tudjátok mi a hazaszeretet, meg aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan satöbbisatöbbi...Nem vagyok orosz barát sem Fidesz szopó sőt nagyon nem tetszik egy két arrogáns Fideszes hasonszőrű viselkedése de az alternatíva hiányát igen is hiányolom és ez a fórum színes bizonyítéka a választási buktának......amíg nem tudtok kicsit toleránsabbak lenni és megpróbálni a másik fejével gondolkozni addig ugyan itt fogtok tartani 4 év múlva is erre szerettem volna párt állás nélkül rávilágitani de egyből kaptam az ívet pl.Hani papa +emojiEngedd el, ez a fórum full balos, már lefoglalták többen is a repjegyüket a fejlődő nyugati országokba...
Na mindegy inkább tényleg nem írok ide meghagyom annak a kb.20 tőrzs tagnak aki rendszeresen ír
VvAlekosz
Bezzeg csendben vannak, amikor felveszik a CSOK-ot, meg babavárót, meg autótámogatást, SZJA-visszatérítést, családi adókedvezményt, hagy ne soroljam.
Aztán, amikor visszanyal a fagyi, akkor maga vagy a sátán meg ugye az ország narancsos fele csakis agyhalottakból, írástudatlanokból áll, mert olvastak pár kommentet meg a 444-et, ahol fullba nyomták, hogy mennyire elmaradott a vidék.
0/24-ben siránkoznak, hogy mennyire szar meg elvannak képedve, hogy hogy lehet megint 2/3-ad, pedig ők elmentek szavazni, azon kívül viszont szart sem csináltak, nem álltak be aktivistának, nem kampányoltak, nem tolták a baloldal szekerét, sem anyagilag, sem semmilyen más módon, csak okoskodtak egy amerikai foci fórumon, mert itt királyok lehetnek. Otthon maradt 2 millió ember. Miért nem nyertétek meg őket?
Nevetséges. A nagy liberálisok oldalakon keresztül csak sírni tudnak, meg másokat ekézni, meg nekik semmi sem jó. Hát Feritek elmondta: el lehet menni. Menjetek, ne csak a klaviatúrán keresztül legyen nagy a szátok.
Álszentek vagytok és képmutatók.
UFF.
#JC6
azon meg sem lepődöm, hogy az "el lehet menni"-t még mindig ultimate érvként hangoztatjátok....lyézusisten..
több mint 2 éve
Hátha keresnek pingpong edzőt 😊Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
Toca
slowmotion
több mint 2 éve
Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊Már persze feltéve azt, hogy deklarált hiányszakmába mész ki, odervájz ne is álmodj róla
Toca
több mint 2 éve
"Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊"Na, ez érdekel! Mennyit kap egy 52 éves új új-zélandi? 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Igen ez hiba.Valahol itt a hiba,hogy ketten keresnek egy milliót arra azt gondoljuk milyen fasza és mindenre elég... ez valahol 2600 euro magassága ami egy közepes munkabér az unio jó részében.Nézd meg a tandíjat a britishbe és a lauderbe. Ha tudnád mennyi akkor nem mondanál ilyet.Bocsi, de ha te és a párod több mint egymilliót kerestek, akkor minden adva van ahhoz, hogy a gyereketek magániskolába járjon, magánegészségügyet vegyetek igénybe, szóval élhettek úgy, ahogy nyugaton is tennétek.nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, és abszolút megértem a keserüséget amit sok ember érez, de magyarázzátok el nekem miért megoldás kimenni? vagy miért kell elmenni külföldre?Bár már többen leírták...
Én nem vagyok fidesz szimpatizáns, vagy párttag, kisebb megszakitással kvázi végig fidesz uralom alatt dolgoztam és alakitgattam az életemet. Gondolkodtam h menjek ki külföldre x éve, de sose az itteni politikai helyzet motivált ebben.
MI az amit nem látok, nem érzek, ami miatt élhetetlen itthon és máshova kell menekülni, és integrálódni egy idegen társadalomba?
briareos
Hanni
NB2
csebi
Janek
Viszont ez a nyugaton kolbászból van a kerítés dolog, ami itt kezd terjengeni se értem.
Igen jobb lehet a fizu, de drágább is az élet. Teljesen idegen kultúrába kerülsz, valószínűleg barátok nélkül.
Láttam olyan kapcsolatot ami még jobban kivirágzott, van ami meg beletört.
Ha családostól akarsz kiköltözni Nyugatra hát az még ennél is bonyolultabb.
Ingatlan áraktól ha itthon rosszul vagy akkor kint …
És akkor most a felszínt kapargattam meg.
Nyilván ha alul fizetett szakmában vagy pályakezdő menjél próbáld ki, sajnos tényleg jobban élhetsz, ha pont megtalálod a helyed.
Viszont ha piacon dolgozol és azért akarsz kimenni mert ott több a pénz akkor először abba gondolj bele, hogy tényleg azért keresel keveset mert Mo.-n vagy? Vagy azért mert keveset teszel bele? Vagy nem abban vagy jó amit csinálsz? Vagy ugyanannál a cégnél dolgozol és már 5 éve utálod? Vagy mert kényelmetlen megmozdulni új kihívásokat keresni?
Ez most itt senkinek nem szól, én csak a kis buborékomban látom ( ami főleg IT), hogy mindenki menekülni akar meg költözni.
Olyan emberek akinek 3 éve mondtam, hogy mondjon fel mert máshol 2x pénzt kap és új kihívásokat láthatna. Csináljon meg 1-2 plusz traininget legalább ha már annyira nem tudja lekötni magát mert néha South Parkot néz a munkahelyén. És van jó pár ilyen történetem.
Na ők azok ( vagy nagyrészük ) akik egy poltikai helyzettel validalják, hogy ooo már lépnem kell, mert itt nem lehet lemaradni.
Mégegyszer ez itt senkinek nem szólt, csak még mielőtt mindenki megfejti, hogy a megoldás, hogy menekül azért gondolkozzon el ezzel mit vesz a nyakába és hogy ezt tényleg azért akarja mert nyert a Fidesz és neki rossz lesz vagy csak felül a kint kolbászból van a kerítés kérdésre.
Amúgy menjetek Új-Zélandra ott még fizetnek is azért, hogy odatelepedj 😊
több mint 2 éve
egyébként csak én érzem neccesnek, hogy az elvileg minden pártok és magyarok felett álló köztársasági elnök képes volt azt kommunikálni, hogy "nagy győzelem"?Szerintem csak érzelemmentesen statisztikai alapon elemezte tűpontosan!
slowmotion
több mint 2 éve
Kampman
28 814
Ráadásul Ungár úgy beszél baloldali szövetségről, hogy abban van egy – sőt: másfél – olyan párt is, ami inkább liberális. És ott van még a jobboldali Jobbik is. Azt sem tudom miből gondolja, hogy az általa emlegetett és preferált zöld értékekre nagy fogadókészség lenne azokban a rétegekben, amelyeknek a megélhetési problémáival szerinte lényegesen többet kellene foglalkoznia az ellenzéknek.Na igen, a hatpárti szövetségnek volt egy, de inkább két teljesen jelentéktelen mikropártja (LMP-Párbeszéd), két világos ideológia nélküli zombija (MSZP, Jobbik) és két inkább piacpárti liberális pártja (Momentum, DK). Kulturális kérdésekben voltak esetleg balosok.
nagylaza
Közben a baloldal tankönyvi szintű szavazótáborában tarol egy elvileg jobboldali párt (persze nem csak ott). De ezt a jelenséget már a 2000-es években észrevették sokan.
több mint 2 éve
na nind3gy
VvAlekosz
na mindegy
VvAlekosz
Na mindegyNem tudom mit vársz. Általában minden közösség húz valamerre és leginkább egyfelé. Ha neked ez meglepő akkor nem sok online fórumon jártál még.
VvAlekosz
Sobri nincs kirekesztve. Nélküle 1500 oldallal kevesebb lenne a fórum és peterknek se lenne kivel vitatkozni 24/7.
Dave se lett elkuldve, néha megkapja, hogy kulfoldiabol mit szól bele, de bírja a gyűrődést. Nem lenne vele se annyi ellentét, ha konkrét példákkal érvelne, ha pedig neki mutatnak egyet, elfogadná és nem tenne úgy, mintha nem látta volna.
Na mindegy…
több mint 2 éve
egyébként csak én érzem neccesnek, hogy az elvileg minden pártok és magyarok felett álló köztársasági elnök képes volt azt kommunikálni, hogy "nagy győzelem"?
több mint 2 éve
Valóban akkora észre vall még most is azon sajnálkozni, hogy miért nem Karácsony volt a miniszterelnök-jelölt? Lehet, hogy akkor kisebb a bukás, de – az eredmény ismeretében kezelhetjük tényként – az ellenzék vele se tudott volna győzni. Cserébe viszont fél éven keresztül nincs „gazdája” Bp-nek, a választási vereség után pedig Karácsony megtépázott tekintéllyel kulloghatott volna vissza főpolginak.Ha homo, hanem homo, több agya és töke van, mint bárki másnak az ellenzékben.Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Régóta mondom: Ungár Peti az ellenzék egyik nagy reménye. (hosszútávon)
Amadeus
Kampman
#JC6
Amadeus
Ráadásul Ungár úgy beszél baloldali szövetségről, hogy abban van egy – sőt: másfél – olyan párt is, ami inkább liberális. És ott van még a jobboldali Jobbik is. Azt sem tudom miből gondolja, hogy az általa emlegetett és preferált zöld értékekre nagy fogadókészség lenne azokban a rétegekben, amelyeknek a megélhetési problémáival szerinte lényegesen többet kellene foglalkoznia az ellenzéknek.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Köszi tesa jó csávó vagy ...Nem vagyok orosz barát sem Fidesz szopó sőt nagyon nem tetszik egy két arrogáns Fideszes hasonszőrű viselkedése de az alternatíva hiányát igen is hiányolom és ez a fórum színes bizonyítéka a választási buktának......amíg nem tudtok kicsit toleránsabbak lenni és megpróbálni a másik fejével gondolkozni addig ugyan itt fogtok tartani 4 év múlva is erre szerettem volna párt állás nélkül rávilágitani de egyből kaptam az ívet pl.Hani papa +emoji0/3 eddig.
Na mindegy inkább tényleg nem írok ide meghagyom annak a kb.20 tőrzs tagnak aki rendszeresen ír
VvAlekosz
Hanni
több mint 2 éve
Nem vagyok orosz barát sem Fidesz szopó sőt nagyon nem tetszik egy két arrogáns Fideszes hasonszőrű viselkedése de az alternatíva hiányát igen is hiányolom és ez a fórum színes bizonyítéka a választási buktának......amíg nem tudtok kicsit toleránsabbak lenni és megpróbálni a másik fejével gondolkozni addig ugyan itt fogtok tartani 4 év múlva is erre szerettem volna párt állás nélkül rávilágitani de egyből kaptam az ívet pl.Hani papa +emoji0/3 eddig.
VvAlekosz
több mint 2 éve
- JC6
7 205
Nem vagyok orosz barát sem Fidesz szopó sőt nagyon nem tetszik egy két arrogáns Fideszes hasonszőrű viselkedése de az alternatíva hiányát igen is hiányolom és ez a fórum színes bizonyítéka a választási buktának......amíg nem tudtok kicsit toleránsabbak lenni és megpróbálni a másik fejével gondolkozni addig ugyan itt fogtok tartani 4 év múlva is erre szerettem volna párt állás nélkül rávilágitani de egyből kaptam az ívet pl.Hani papa +emojiEngedd el, ez a fórum full balos, már lefoglalták többen is a repjegyüket a fejlődő nyugati országokba...
VvAlekosz
Bezzeg csendben vannak, amikor felveszik a CSOK-ot, meg babavárót, meg autótámogatást, SZJA-visszatérítést, családi adókedvezményt, hagy ne soroljam.
Aztán, amikor visszanyal a fagyi, akkor maga vagy a sátán meg ugye az ország narancsos fele csakis agyhalottakból, írástudatlanokból áll, mert olvastak pár kommentet meg a 444-et, ahol fullba nyomták, hogy mennyire elmaradott a vidék.
0/24-ben siránkoznak, hogy mennyire szar meg elvannak képedve, hogy hogy lehet megint 2/3-ad, pedig ők elmentek szavazni, azon kívül viszont szart sem csináltak, nem álltak be aktivistának, nem kampányoltak, nem tolták a baloldal szekerét, sem anyagilag, sem semmilyen más módon, csak okoskodtak egy amerikai foci fórumon, mert itt királyok lehetnek. Otthon maradt 2 millió ember. Miért nem nyertétek meg őket?
Nevetséges. A nagy liberálisok oldalakon keresztül csak sírni tudnak, meg másokat ekézni, meg nekik semmi sem jó. Hát Feritek elmondta: el lehet menni. Menjetek, ne csak a klaviatúrán keresztül legyen nagy a szátok.
Álszentek vagytok és képmutatók.
UFF.
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok orosz barát sem Fidesz szopó sőt nagyon nem tetszik egy két arrogáns Fideszes hasonszőrű viselkedése de az alternatíva hiányát igen is hiányolom és ez a fórum színes bizonyítéka a választási buktának......amíg nem tudtok kicsit toleránsabbak lenni és megpróbálni a másik fejével gondolkozni addig ugyan itt fogtok tartani 4 év múlva is erre szerettem volna párt állás nélkül rávilágitani de egyből kaptam az ívet pl.Hani papa +emojiNem tudom mit vártál, ez egy AMERIKAIFOCI rajongó fórum alapjaiban véve, itt nem fogsz sok nyugatgyűlölő, oroszbarát, "amerika a világ ellensége" eszmeképpel rendelkező emberkét találni, mint a Fideszben kb. minden második szektatag.Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
Sorry de tényleg egy szük réteg vagytok egy kis zárt buborékban tetszik vagy sem de ez így van
Persze ezzel semmi baj nincs csak nem igazán van hova fejlődni az ország nagy része nem így gondolkozik ahogy mi/ti kinek hála isten kinek nem hála isten mindenki döntse el maga 😊☝️
VvAlekosz
Csak gondoltam szólok...
Go Vikings!
több mint 2 éve
Nem tudom mit vártál, ez egy AMERIKAIFOCI rajongó fórum alapjaiban véve, itt nem fogsz sok nyugatgyűlölő, oroszbarát, "amerika a világ ellensége" eszmeképpel rendelkező emberkét találni, mint a Fideszben kb. minden második szektatag.Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
Sorry de tényleg egy szük réteg vagytok egy kis zárt buborékban tetszik vagy sem de ez így van
Persze ezzel semmi baj nincs csak nem igazán van hova fejlődni az ország nagy része nem így gondolkozik ahogy mi/ti kinek hála isten kinek nem hála isten mindenki döntse el maga 😊☝️
VvAlekosz
Csak gondoltam szólok...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Miért is nem vagyok meglepve hogy Hani az első aki reagált... na mindegy de ettől még a kérdés validValahol itt a hiba,hogy ketten keresnek egy milliót arra azt gondoljuk milyen fasza és mindenre elég... ez valahol 2600 euro magassága ami egy közepes munkabér az unio jó részében.Nézd meg a tandíjat a britishbe és a lauderbe. Ha tudnád mennyi akkor nem mondanál ilyet.Bocsi, de ha te és a párod több mint egymilliót kerestek, akkor minden adva van ahhoz, hogy a gyereketek magániskolába járjon, magánegészségügyet vegyetek igénybe, szóval élhettek úgy, ahogy nyugaton is tennétek.nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, és abszolút megértem a keserüséget amit sok ember érez, de magyarázzátok el nekem miért megoldás kimenni? vagy miért kell elmenni külföldre?Bár már többen leírták...
Én nem vagyok fidesz szimpatizáns, vagy párttag, kisebb megszakitással kvázi végig fidesz uralom alatt dolgoztam és alakitgattam az életemet. Gondolkodtam h menjek ki külföldre x éve, de sose az itteni politikai helyzet motivált ebben.
MI az amit nem látok, nem érzek, ami miatt élhetetlen itthon és máshova kell menekülni, és integrálódni egy idegen társadalomba?
briareos
Hanni
NB2
csebi
Janek
több mint 2 éve
Valahol itt a hiba,hogy ketten keresnek egy milliót arra azt gondoljuk milyen fasza és mindenre elég... ez valahol 2600 euro magassága ami egy közepes munkabér az unio jó részében.Nézd meg a tandíjat a britishbe és a lauderbe. Ha tudnád mennyi akkor nem mondanál ilyet.Bocsi, de ha te és a párod több mint egymilliót kerestek, akkor minden adva van ahhoz, hogy a gyereketek magániskolába járjon, magánegészségügyet vegyetek igénybe, szóval élhettek úgy, ahogy nyugaton is tennétek.nem akarok senkinek a lelkébe gázolni, és abszolút megértem a keserüséget amit sok ember érez, de magyarázzátok el nekem miért megoldás kimenni? vagy miért kell elmenni külföldre?Bár már többen leírták...
briareos
Hanni
NB2
csebi
több mint 2 éve
veretes listanna, Lukasenka is gratulált 😀 újabb ejropéer nagyágyú XDDDDindex.hu/belfold/2022/04/04/orszaggyulesi-valasztasok-reakciok-eredmenyek-legfrissebb-hirek/erkeznek-a-kulfoldi-gratulaciok-orban-viktornak/
Putyler, Vucic, Salvini pipa..remélem KIm is bejelentkezik Teams-en egy virtuális kézfogásra.
LOL geci. európa erős embere XD
petey
Wester
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Semmi de tényleg tök jó hogy ez így van ezért csodálatos dolog a demokrácia.Hát ja, bejöttél kárörvendeni, azt rácsodálkoztál, hogy akadt olyan, akinek ez nem tetszik. Nem értem hogy mi ebben a meglepő. 😀Látom kurvára nem ment át amit szerettem volna itt egyesek tudtára hozni pl.Hani elvtárs aki egyből emoji meg személyeskedésre vette a figurát na mindegy többet nem szólnék a témában további jó kis vélemény buborékot itt a jelenlévöknekmit bizonyítottunk? egy rossz szót sem szóltam, nem tudom feltűnt-e... azt is leírtam előre, hogy sima fidesz lesz, hova ez a nagy arc, kurvára nem értem 😀Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
kb. a 100. szavazatszámláló véleményét olvasom ma, szinte mindegyik arról számol be hogy a szavazók őt kérték meg hogy "mutassamán meg lesszives hogy melyik az orbán viktor, mert a fideszre akar szavazni, csak nem tudnja leolvasni hogy melyik az"
szerintem nem mi bizonyítottunk, hanem ők, mert simán eldöntötték most is. Bele se merek hányan voltak ilyenek, de hogy az egy misit karcolták abban biztos vagyok. Emiatt örülök is hogy a mi hazánk bejutott, ők voltak az egyetlenek akik kezdtek volna valamit ezzel a helyzettel.
eaglesmcnabb
És nagyon remélem 4 év múlva lesz egy életképes alternatíva aki tud egy normális jövőképet ajánlani/ígérni
VvAlekosz
eaglesmcnabb
A te szavazatod is annyit ér mint az enyém
több mint 2 éve
Hát ja, bejöttél kárörvendeni, azt rácsodálkoztál, hogy akadt olyan, akinek ez nem tetszik. Nem értem hogy mi ebben a meglepő. 😀Látom kurvára nem ment át amit szerettem volna itt egyesek tudtára hozni pl.Hani elvtárs aki egyből emoji meg személyeskedésre vette a figurát na mindegy többet nem szólnék a témában további jó kis vélemény buborékot itt a jelenlévöknekmit bizonyítottunk? egy rossz szót sem szóltam, nem tudom feltűnt-e... azt is leírtam előre, hogy sima fidesz lesz, hova ez a nagy arc, kurvára nem értem 😀Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
kb. a 100. szavazatszámláló véleményét olvasom ma, szinte mindegyik arról számol be hogy a szavazók őt kérték meg hogy "mutassamán meg lesszives hogy melyik az orbán viktor, mert a fideszre akar szavazni, csak nem tudnja leolvasni hogy melyik az"
szerintem nem mi bizonyítottunk, hanem ők, mert simán eldöntötték most is. Bele se merek hányan voltak ilyenek, de hogy az egy misit karcolták abban biztos vagyok. Emiatt örülök is hogy a mi hazánk bejutott, ők voltak az egyetlenek akik kezdtek volna valamit ezzel a helyzettel.
eaglesmcnabb
És nagyon remélem 4 év múlva lesz egy életképes alternatíva aki tud egy normális jövőképet ajánlani/ígérni
VvAlekosz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nna, Lukasenka is gratulált 😀 újabb ejropéer nagyágyú XDDDDindex.hu/belfold/2022/04/04/orszaggyulesi-valasztasok-reakciok-eredmenyek-legfrissebb-hirek/erkeznek-a-kulfoldi-gratulaciok-orban-viktornak/
Putyler, Vucic, Salvini pipa..remélem KIm is bejelentkezik Teams-en egy virtuális kézfogásra.
LOL geci. európa erős embere XD
petey
Lesz ez még így se!