Politika
47 feliratkozó
több mint 2 éve
akkor olvass bele más random fórumba, és mondj egy elfogadóbb közösséget. Meglepne ha sokat találnál.Persze hogy kellett kell ellen vélemény iskösz, hogy benéztél. kellett.Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
Sorry de tényleg egy szük réteg vagytok egy kis zárt buborékban tetszik vagy sem de ez így van
Persze ezzel semmi baj nincs csak nem igazán van hova fejlődni az ország nagy része nem így gondolkozik ahogy mi/ti kinek hála isten kinek nem hála isten mindenki döntse el maga 😊☝️
VvAlekosz
petey
És hiszed vagy sem kurvára elegem van az arrogáns Fidesz csürhéből de erről a platformról akkor is az/ez marad a véleményem egy zárt buborék aki nem tür meg semmifajta más véleményt
VvAlekosz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Persze hogy kellett kell ellen vélemény iskösz, hogy benéztél. kellett.Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
Sorry de tényleg egy szük réteg vagytok egy kis zárt buborékban tetszik vagy sem de ez így van
Persze ezzel semmi baj nincs csak nem igazán van hova fejlődni az ország nagy része nem így gondolkozik ahogy mi/ti kinek hála isten kinek nem hála isten mindenki döntse el maga 😊☝️
VvAlekosz
petey
És hiszed vagy sem kurvára elegem van az arrogáns Fidesz csürhéből de erről a platformról akkor is az/ez marad a véleményem egy zárt buborék aki nem tűr meg semmifajta más véleményt
több mint 2 éve
mit bizonyítottunk? egy rossz szót sem szóltam, nem tudom feltűnt-e... azt is leírtam előre, hogy sima fidesz lesz, hova ez a nagy arc, kurvára nem értem 😀Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
kb. a 100. szavazatszámláló véleményét olvasom ma, szinte mindegyik arról számol be hogy a szavazók őt kérték meg hogy "mutassamán meg lesszives hogy melyik az orbán viktor, mert a fideszre akar szavazni, csak nem tudnja leolvasni hogy melyik az"
szerintem nem mi bizonyítottunk, hanem ők, mert simán eldöntötték most is. Bele se merek hányan voltak ilyenek, de hogy az egy misit karcolták abban biztos vagyok. Emiatt örülök is hogy a mi hazánk bejutott, ők voltak az egyetlenek akik kezdtek volna valamit ezzel a helyzettel.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
kösz, hogy benéztél. kellett.Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
több mint 2 éve
nna, Lukasenka is gratulált 😀 újabb ejropéer nagyágyú XDDDDPutyler, Vucic, Salvini pipa..remélem KIm is bejelentkezik Teams-en egy virtuális kézfogásra.
LOL geci. európa erős embere XD
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ok rendbenTegyél kicsit tobb emojit kérlek, szeretném, hogy Sobri küldjön el a faszba, ne mi/ti/őkVálasztáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
Hanni
Főni ahogy szeretnéd
több mint 2 éve
Tegyél kicsit tobb emojit kérlek, szeretném, hogy Sobri küldjön el a faszba, ne mi/ti/őkVálasztáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Választáson is bizonyítottatok 😊☝️🤦♂️Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️valóban, tudunk írni és olvasni, rögtön az ország csupán kb 60-70%-ába tartozunk, pártállástól függetlenül 😊
VvAlekosz
több mint 2 éve
feltűnt hogy míg Varga Judit orgazmus közeli állapotban állta végig a beszédet, Gulyás meg a Rogán elég visszafogottak voltak
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Na a lényeg a lényeg ez a fórum Mo. Kisebbsege az itt lévők egy nagyon kis zárt kisebbseg 😊☝️Plusz rohadtul nem toleráns zárt csoport aki zsigerből kirekeszti a máshogy gondolkozókat lásd Dave Betyár Sobri
De most nagy pofont kaptak/kaptunk kinek hogy tetszik ezen azért szerintem érdemes egy meaculpát tolni na nind3gy szóltam uffdmfff
több mint 2 éve
meg a jógadémontól is😀 😀Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Régóta mondom: Ungár Peti az ellenzék egyik nagy reménye. (hosszútávon)
Amadeus
Kampman
#JC6
nem baj, Németh Sanyi bácsi biztos megvéd majd a homokos Antikrisztustól.
roberto23
több mint 2 éve
Csak jógázni ne kelljen bazz, így is szar a derekam 😊Ha homo, hanem homo, több agya és töke van, mint bárki másnak az ellenzékben.Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
Amadeus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
"Márki-Zay nem ismerte el, hogy rossz lett volna a stratégiájuk: „Nincs stratégiai hiba, az én véleményem szerint a stratégia rendben volt. Az ellenzék egysége megvolt, a billegő szavazókat: a romákat, a fiatalokat és a konzervatívokat beállítottuk az egységbe, ott voltak a szavazatszámlálóik, 27 ezer önkéntes. Ott volt az előválasztás 106 győztes jelölttel indultunk. 4 év alatt a stratégiát felépítettük. Lehet, hogy stratégiai hiba az, hogy nem volt ellenzéki MTI. Ez a kérésem/követelésem nem teljesült, ezt nem tudtuk megcsinálni”. Kitart emellett, hogy a propagandán és az agymosáson ment el a dolog.hát ez így tényleg hosszú folyamat lesz. MZP-nek többet kellett volna aludnia
Talán azt tartja hibának, hogy azt gondolta, Orbánt a saját szabályai szerint, a saját játszmájában is meg lehet verni. Elismerte, hogy ebben tévedett. "
Amiről pofáztam itt anno és jól le lettem hurrogva: 0 önreflexió.
0 bazmeg.
Amadeus
több mint 2 éve
😀 😀Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
nem baj, Németh Sanyi bácsi biztos megvéd majd a homokos Antikrisztustól.
#DenverBroncos #RBLeipzig #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 117
Ha homo, hanem homo, több agya és töke van, mint bárki másnak az ellenzékben.Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
#JC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
- JC6
7 205
Háh. Kis homo, első dolga lenne a melegházasság meg a gyerekek átoperálása. Fujjjjjjwww.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus
Kampman
több mint 2 éve
Amadeus the Young
33 117
"Márki-Zay nem ismerte el, hogy rossz lett volna a stratégiájuk: „Nincs stratégiai hiba, az én véleményem szerint a stratégia rendben volt. Az ellenzék egysége megvolt, a billegő szavazókat: a romákat, a fiatalokat és a konzervatívokat beállítottuk az egységbe, ott voltak a szavazatszámlálóik, 27 ezer önkéntes. Ott volt az előválasztás 106 győztes jelölttel indultunk. 4 év alatt a stratégiát felépítettük. Lehet, hogy stratégiai hiba az, hogy nem volt ellenzéki MTI. Ez a kérésem/követelésem nem teljesült, ezt nem tudtuk megcsinálni”. Kitart emellett, hogy a propagandán és az agymosáson ment el a dolog.Talán azt tartja hibának, hogy azt gondolta, Orbánt a saját szabályai szerint, a saját játszmájában is meg lehet verni. Elismerte, hogy ebben tévedett. "
Amiről pofáztam itt anno és jól le lettem hurrogva: 0 önreflexió.
0 bazmeg.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Al
596
Szerintem ov-t demokratikus úton nem lehet leváltani.Hát nem tudom, én mondjuk nagyon nem szeretném a jelenlegi ballib bagázst hatalmon látni, de ha mégis ők nyertek volna, engem biztosan nem töltene el örömmel, hogy ha minden elszaródna, de legalább a hülye szavazók megtanulják, hogy őket még egyszer ne.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Akkor fogok egy jót kacagni, mikor a csuti ramszesz az államkasszába nyúl az utolsó fityingek után, de csak másik 20 kezet talál, akik szintén pénz után kutakodnak.
Al
Nem o fog ehen dogleni, hanem csoro szabolcsi paraszt.
Qrva nehez evek jonnek, az embereknek tobbsegenek nincs semmi megtakaritasa, cserebe egy csomo hitele, el fog szabadulni az inflacio, a kamatok mennek az egekbe, es remeljuk a haborus helyzet nem lesz sulyosabb.
gabokocka
Al
Kampman
Nem demokratikusan senki nem szeretné, mert mit szólnának hozzá, ha ugyan olyanok jönnek.
Forradalom nem lesz, ahhoz túl gyávák vagyunk.
Így marad a belső erózió. Ahhoz pedig az kell, hogy ne kapják meg a "jussuk" a NER-es szarjankók.
több mint 2 éve
Kampman
28 814
Hát nem tudom, én mondjuk nagyon nem szeretném a jelenlegi ballib bagázst hatalmon látni, de ha mégis ők nyertek volna, engem biztosan nem töltene el örömmel, hogy ha minden elszaródna, de legalább a hülye szavazók megtanulják, hogy őket még egyszer ne.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Akkor fogok egy jót kacagni, mikor a csuti ramszesz az államkasszába nyúl az utolsó fityingek után, de csak másik 20 kezet talál, akik szintén pénz után kutakodnak.
Al
Qrva nehez evek jonnek, az embereknek tobbsegenek nincs semmi megtakaritasa, cserebe egy csomo hitele, el fog szabadulni az inflacio, a kamatok mennek az egekbe, es remeljuk a haborus helyzet nem lesz sulyosabb.
gabokocka
Al
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
No átolvastam az elmúlt 24 óra termését, csekély 13-14 oldal volt alsó hangon 😊 Kb mindent leírtatok.
Kiváncsi leszek, most megehetik Viktorék, amit az elmúlt időben szépen összekotyvasztottak...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Klaci79
22 491
Nekünk nem jó, ha szarabb lesz, a Fidesz szavazókat pedig nem érdekli. Én örülnek ha jól kormányoznának, de tudom, hogy nem fogok csalódni. Nagy szopas jön most, ne tetezzuk ezt meg elvonásokkal is az országtól.Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Al
gabokocka
Al
több mint 2 éve
Al
596
Amit leírtál, abból talán az egysejtűek is megértenék, hogy miért "jó" az orbán kormány Magyarországnak. Valamint szükségben orbán "barátai" türelmetlenebbé válnának. Jó lenne, meglátnád. Ezek már megszokták a habzsi-dőzsit, egy pillanat alatt nem lenne ov szent és sérthetetlen.Én azért remélem, hogy az elkövetkező év/ek/ben lesz alkalmam mosolyogni. Bízom benne, hogy az EU egy büdös buznyákot nem ad az enyveskezűgyűlölet kezébe.Es ez nekunk miert lesz jo?
Al
gabokocka
Szerkesztette: Al
több mint 2 éve
Kampman
28 814
www.atv.hu/videok/20220404/rosszul-volt-felepitve-az-ellenzeki-kampanyBaromira intelligens, én mindig kedveltem.
Amadeus