Politika
66 feliratkozó
több mint 3 éve
A scájcit és szlovákot látom belülről, angliában 10 évig éltem, elég közelről követem ami ott zajlik. Boris Johnson egy idióta volt, de a közéletük, a politika "működése" (a törvénykezés, szabályalkotás, érdekegyeztetések, stb.) minőségi, szakmai módon folynak.Mivel nem követjük a belga, indiai, görög szakpolitikát hiheted ezt, de amennyi az USA, Németország vagy Anglia politikájából eljut hozzánk, abból bizony az a kép rajzolódik ki, hogy bizony de, debilizálódik mindenhol a politika. Mivel ez a korszellem.Süllyedünk. A politika a világban nem a teljes spektrumban debilizálódik. A social media nagyon debil, bizonyos mértékig a hagyományos média is debilizálódik, és a választási versengések színvonala is esik. De ez csak a politika egyik szelete. Egy francia közlekedési miniszter vagy német gazdasági miniszter viszont nem kommunikál debilebbül mint 10 éve. A szakmai viták, érdekképviseleti egyeztetések sem debilebbek a világban, mint 10 éve. Nálunk ez is debilesedik. Valóban a teljes spektrum. Nagy különbség. Csak egy random példa: a KATA törvény átalakításának folyamata. Ennyire debil módon végrehajtott törvényi módosítást nem látsz a világban. Nálunk sem láttál évekkel ezelőtt. Ma mindennapos. A rezsi sztori ugyanilyen debilen van végigcsinálva.És ennek persze az a következménye, amit látunk. A politika teljes spektrumában az elhülyülést, lezüllést, debilizálódást. Az ellenzék is rohad le színvonalban, és a hatalom is.De nem süllyedünk, csak nem úgy/annyira emelkedünk, ahogy szeretnéd/lehetne.
Szóval muszáj lesz (lenne) valahogy visszalendíteni az ingát egy két (vagy több) szereplős váltó-gazdaságba, mert különben csak tovább süllyedünk.
peterk2005 udvari bolond
A politika meg mindenhol debilizálódik (populizálódik), ott is, ahol van két (vagy több) szereplős váltógazdaság. Ez a posztmodern, ez a fejlődés iránya, ne légy boomer, hogy visszasírod a múltat.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
Vitatható döntések értelemszerűen mindenütt vannak. Nem jók is. De ilyen pl. elképzelhetetlen. Nem az elképzelhetetlen, hogy extrém esetben ilyen előfordul, mert extrém esetek is mindenütt vannak. De az nem fordulhat elő, hogy olyan f*stalicska, összedobott a szabályozás, hogy ezek lényegében mindennapi hírek. Ahová fordulsz ott előjön valami hasonló: 24.hu/belfold/2022/09/01/szentes-tarsashaz-napelem/
De mondhatnám példának akár a pedagógusok ügyét is. Vagy a minapi hírt a vasutas sztrájkról. Olyan szinten ment le debilbe már maguknak a feleknek is az egymással való kommunikációja, ami működő jogállamokban nem általános.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Mivel nem követjük a belga, indiai, görög szakpolitikát hiheted ezt, de amennyi az USA, Németország vagy Anglia politikájából eljut hozzánk, abból bizony az a kép rajzolódik ki, hogy bizony de, debilizálódik mindenhol a politika. Mivel ez a korszellem.Süllyedünk. A politika a világban nem a teljes spektrumban debilizálódik. A social media nagyon debil, bizonyos mértékig a hagyományos média is debilizálódik, és a választási versengések színvonala is esik. De ez csak a politika egyik szelete. Egy francia közlekedési miniszter vagy német gazdasági miniszter viszont nem kommunikál debilebbül mint 10 éve. A szakmai viták, érdekképviseleti egyeztetések sem debilebbek a világban, mint 10 éve. Nálunk ez is debilesedik. Valóban a teljes spektrum. Nagy különbség. Csak egy random példa: a KATA törvény átalakításának folyamata. Ennyire debil módon végrehajtott törvényi módosítást nem látsz a világban. Nálunk sem láttál évekkel ezelőtt. Ma mindennapos. A rezsi sztori ugyanilyen debilen van végigcsinálva.És ennek persze az a következménye, amit látunk. A politika teljes spektrumában az elhülyülést, lezüllést, debilizálódást. Az ellenzék is rohad le színvonalban, és a hatalom is.De nem süllyedünk, csak nem úgy/annyira emelkedünk, ahogy szeretnéd/lehetne.
Szóval muszáj lesz (lenne) valahogy visszalendíteni az ingát egy két (vagy több) szereplős váltó-gazdaságba, mert különben csak tovább süllyedünk.
peterk2005 udvari bolond
A politika meg mindenhol debilizálódik (populizálódik), ott is, ahol van két (vagy több) szereplős váltógazdaság. Ez a posztmodern, ez a fejlődés iránya, ne légy boomer, hogy visszasírod a múltat.
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Süllyedünk. A politika a világban nem a teljes spektrumban debilizálódik. A social media nagyon debil, bizonyos mértékig a hagyományos média is debilizálódik, és a választási versengések színvonala is esik. De ez csak a politika egyik szelete. Egy francia közlekedési miniszter vagy német gazdasági miniszter viszont nem kommunikál debilebbül mint 10 éve. A szakmai viták, érdekképviseleti egyeztetések sem debilebbek a világban, mint 10 éve. Nálunk ez is debilesedik. Valóban a teljes spektrum. Nagy különbség. Csak egy random példa: a KATA törvény átalakításának folyamata. Ennyire debil módon végrehajtott törvényi módosítást nem látsz a világban. Nálunk sem láttál évekkel ezelőtt. Ma mindennapos. A rezsi sztori ugyanilyen debilen van végigcsinálva.És ennek persze az a következménye, amit látunk. A politika teljes spektrumában az elhülyülést, lezüllést, debilizálódást. Az ellenzék is rohad le színvonalban, és a hatalom is.De nem süllyedünk, csak nem úgy/annyira emelkedünk, ahogy szeretnéd/lehetne.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
a fidesz ars poeticája:“Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!”
Szijjártó azt mondta, minden nagykövettel szívesen konzultálnak arról, hogy a kétoldalú kapcsolatokat hogy kell javítani, de arról nem fog beszélgetni senkivel, hogy mit gondol a magyarországi viszonyokról. „Egészen egyszerű oka van: nem érdekel” – tette hozzá.
a külügyminisztert egyszerűen nem érdekli, hogy mi az amerikaiak mit gondolnak az országról, de ő bezzeg tárgyalni akar!
hogy a gázbeszerzési szerződéseket nem hozzák nyilvánosságra, az csak hab a tortán, már rég nem kell a hátsó ajtón kitalicskázni a közvagyont
r.baggio
több mint 3 éve
a fidesz ars poeticája:Ajj, hat ezek ilyen lipcsy dolgok, o barkit leszop, csakhogy mi magyarok fűteni tudjunk télen! Attol hogy kulugyminiszter, hol erdekelje hogy mas orszagok mit gondol(hat)nak rolunk? Diplomatanak szuletett! Es ez a faszfej kepvisel minket...
Szijjártó azt mondta, minden nagykövettel szívesen konzultálnak arról, hogy a kétoldalú kapcsolatokat hogy kell javítani, de arról nem fog beszélgetni senkivel, hogy mit gondol a magyarországi viszonyokról. „Egészen egyszerű oka van: nem érdekel” – tette hozzá.
a külügyminisztert egyszerűen nem érdekli, hogy mi az amerikaiak mit gondolnak az országról, de ő bezzeg tárgyalni akar!
hogy a gázbeszerzési szerződéseket nem hozzák nyilvánosságra, az csak hab a tortán, már rég nem kell a hátsó ajtón kitalicskázni a közvagyont
r.baggio
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
a fidesz ars poeticája:Szijjártó azt mondta, minden nagykövettel szívesen konzultálnak arról, hogy a kétoldalú kapcsolatokat hogy kell javítani, de arról nem fog beszélgetni senkivel, hogy mit gondol a magyarországi viszonyokról. „Egészen egyszerű oka van: nem érdekel” – tette hozzá.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
www.szabadeuropa.hu/a/kiderult-a-szerb-posta-a-magyar-levelcsomagokat-egyenesen-oda-vitte-ahol-vajdasagi-magyar-szovetseg-szekhelye-is-van/32011294.html?fbclid=IwAR1ZnKDqwdKHiyAeZUFIKPaYjkeuPonUmVAgKRULNx1M-p75nZDPlwJJHgY

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
"A tárgyalás után Kálomista a 444 kérdésére válaszolva elmondta, hogy dokumentumfilmet forgatnak a tárgyalássorozatról, és ettől az sem tántorítja el, hogy a bírónő nem engedélyezte a tárgyalóteremben felvételek készítését. Kálomista azt is elmondta a 444-nek, hogy Bérces Renáta eddigi gyakorlata alapján nem lepődött meg a számára kedvezőtlen döntésen. Hiába érdeklődtünk, hogy a címben is lesz-e most is X betű, egyelőre nincs még felcímkézve a projekt, címe ismeretlen. "nagyon rossz irány ez, nagyon rossz.
444.hu/2022/09/01/elkezdodott-az-elkxrtuk-per-kalomista-gabor-dokumentumfilmet-forgat-az-eljarasrol
több mint 3 éve
Nem értem, mi az a nagy nyivákolás a rezsiköltségek miatt. Megjött a villanyszámla. Az előző havi 8710 Ft-ról radikálisan csökkent: 8705.
több mint 3 éve
És ennek persze az a következménye, amit látunk. A politika teljes spektrumában az elhülyülést, lezüllést, debilizálódást. Az ellenzék is rohad le színvonalban, és a hatalom is.De nem süllyedünk, csak nem úgy/annyira emelkedünk, ahogy szeretnéd/lehetne.
peterk2005 udvari bolond
több mint 3 éve
Pont ezért csinálja a Fidesz azt amit, meg a karaktergyilkosságokat.Megfutjuk a köreinket rendesen. 😊 (Úgy értve, hogy ezer féle szemszögből írogatjuk le hónapok óta ugyanazt.)
Így az aki épkézláb ember lenne, az eltávolodik a politikától vagy legalábbis nem nagyon mászik bele és inkább a piaci viszonyok között él meg jól.
Persze, előbb-utóbb vagy már most is, elfogy a megfelelő minőségű és tudású ember, maximum olyanokat foghatnak ki ezekből, akik vagy vakon elkötelezettek vagy anyagi/politikai hasznot remélnek, de az első fuvallatra váltanak...
Lúdas Solymi
Ezt jelenti az egypólusú, autokrata rendszer a gyakorlatban, ha már kialakult. Az emberek többségének van veszíteni valója, és nem fogja / nem akarja elveszíteni. A dologban persze az a rohadt kellemetlen, hogy ha az ember végig gondolja, hogy milyen helyzetben van - ez Amadeusra is igaz, rám is igaz, sokakra igaz -, akkor tulajdonképpen mi is abban a helyzetben vagyunk, amiben a nincstelen képzettség nélküli, kihasznált vidéki kisember, csak az ő számára egy zsák krumpli az elveszthető tét, a mi számunkra meg egy normálisnak mondható polgári lét vagy pedig a becsületünk / nevünk, amit tönkretehetnek. Szóval minket is pontosan ugyanúgy zsákmányol ki / tart sakkban a rendszer, ahogy a legelesettebbeket / legsérülékenyebbeket.
És ennek persze az a következménye, amit látunk. A politika teljes spektrumában az elhülyülést, lezüllést, debilizálódást. Az ellenzék is rohad le színvonalban, és a hatalom is.

több mint 3 éve
Pont ezért csinálja a Fidesz azt amit, meg a karaktergyilkosságokat.Igazából azt kéne megmondanod, hogy miért kéne nekem szügyig a szarba gázolnom? Alapvetően hálás vagyok a sorsnak, mert az a hivatásom, amit szeretek csinálni és még érdekel is. Hab a tortán, hogy jár vele magyar mércével mérve egy normális életszínvonal, meg valami névleges védelem és státusz. Miért kellene mindezt feladnom és politizálni kezdenem egy olyan országban, ahol egyrészt az én általam vallottakra nem igazán van igény, másrészt ahol nem mellesleg dübörög a karaktergyilkosság műfaja (szintén zenész Bria).Mindent elmond róluk, hogy Hajnal ki tud emelkedni erős emberként a közegükből.De honnan érkezne a pártba megfelelő ember, mikor nemzetünk színe java is csak itt a fórumon írogat? 😛
Amadeus
Ezt tök komolyan kérdezem egyébként. Sokszor találkozom értelmes, tapasztalt, nagy tudású emberekkel akik a puffogáson kívül semmit sem csinálnak, csak köpködik az ott lévőket, és várják a változást. 😀
Hogy tudna ez változni, ha azok akik értik és átlátják az egészet a "homályban" maradnak?
Tudjátok kik jelentkeznek tagnak? Nyuggerek akik akasztani akarnak, vagy olyanok akik valójában azt sem tudják mi van, de pont szembejön velük egy fb hirdetés.
Belőlük kéne kitermelni a mindenkinek megfelelő, profi, messiás pártot. 😀
Így kissé nehézkes.
thebeke
Coming out: két párt környékéről kerestek meg, hogy csatlakozzam hozzájuk. Egyik a Momentum volt, a másik pedig a Fidesz, utóbbi dacára annak, hogy arccal és névvel is el szoktam őket küldeni a picsába, nem csak itt. Tökéletesen jellemzi a fidesz pragmatizmusát, hogy szarták le és szerették volna, hogy segítsem őket kerületi szinten. Mindkettőre nemet mondtam.
Alapvetően azért, mert nekem ez nem zérus játszma lenne a fentiek alapján, hanem mínuszos történet, önmagam ellensége meg mégsem vagyok. Mindent, amit politikától semlegesen elértem, elkezdtem felépíteni veszélybe sodornék csak azért, mert a "köz érdekében" belépek a politikai ringbe. Ezen az egzisztenciális okon túlmenően pedig ott van az is, hogy tudod én úgy vagyok vele, hogy valamit vagy rendesen csinálok, vagy sehogy. Márpedig politikát csinálni a mai Magyarországon rendesen nem lehet. Egyik oldalon sem.
Mindent egybevetve, nekem jó itt a radar alatt.
Amadeus
Így az aki épkézláb ember lenne, az eltávolodik a politikától vagy legalábbis nem nagyon mászik bele és inkább a piaci viszonyok között él meg jól.
Persze, előbb-utóbb vagy már most is, elfogy a megfelelő minőségű és tudású ember, maximum olyanokat foghatnak ki ezekből, akik vagy vakon elkötelezettek vagy anyagi/politikai hasznot remélnek, de az első fuvallatra váltanak...
több mint 3 éve
Igazából azt kéne megmondanod, hogy miért kéne nekem szügyig a szarba gázolnom? Alapvetően hálás vagyok a sorsnak, mert az a hivatásom, amit szeretek csinálni és még érdekel is. Hab a tortán, hogy jár vele magyar mércével mérve egy normális életszínvonal, meg valami névleges védelem és státusz. Miért kellene mindezt feladnom és politizálni kezdenem egy olyan országban, ahol egyrészt az én általam vallottakra nem igazán van igény, másrészt ahol nem mellesleg dübörög a karaktergyilkosság műfaja (szintén zenész Bria).Mindent elmond róluk, hogy Hajnal ki tud emelkedni erős emberként a közegükből.De honnan érkezne a pártba megfelelő ember, mikor nemzetünk színe java is csak itt a fórumon írogat? 😛
Amadeus
Ezt tök komolyan kérdezem egyébként. Sokszor találkozom értelmes, tapasztalt, nagy tudású emberekkel akik a puffogáson kívül semmit sem csinálnak, csak köpködik az ott lévőket, és várják a változást. 😀
Hogy tudna ez változni, ha azok akik értik és átlátják az egészet a "homályban" maradnak?
Tudjátok kik jelentkeznek tagnak? Nyuggerek akik akasztani akarnak, vagy olyanok akik valójában azt sem tudják mi van, de pont szembejön velük egy fb hirdetés.
Így kissé nehézkes.
thebeke
Coming out: két párt környékéről kerestek meg, hogy csatlakozzam hozzájuk. Egyik a Momentum volt, a másik pedig a Fidesz, utóbbi dacára annak, hogy arccal és névvel is el szoktam őket küldeni a picsába, nem csak itt. Tökéletesen jellemzi a fidesz pragmatizmusát, hogy szarták le és szerették volna, hogy segítsem őket kerületi szinten. Mindkettőre nemet mondtam.
Alapvetően azért, mert nekem ez nem zérus játszma lenne a fentiek alapján, hanem mínuszos történet, önmagam ellensége meg mégsem vagyok. Mindent, amit politikától semlegesen elértem, elkezdtem felépíteni veszélybe sodornék csak azért, mert a "köz érdekében" belépek a politikai ringbe. Ezen az egzisztenciális okon túlmenően pedig ott van az is, hogy tudod én úgy vagyok vele, hogy valamit vagy rendesen csinálok, vagy sehogy. Márpedig politikát csinálni a mai Magyarországon rendesen nem lehet. Egyik oldalon sem.
Mindent egybevetve, nekem jó itt a radar alatt.
több mint 3 éve
Olyan káosz van az MVMnèl hogy nem csoda...nekünk azèrt nem fogadták be az egyik visszatáplálási számlánkat mondván Elmü Èmász ügyfelek voltunk, oda számlázzunk...Mivaaan..soha nem voltun azok. Mindezt úgy hogy korábbi számlát rendeztek....Pakson a Kontónál is nèztek, hogy mi ez....
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
én túl kalandos életet éltem fiatalon ahhoz h közszereplő legyek 😀Normális ember megmarad embernek, nem akar társadalmon élősködő parazitává AKA politikussá válni. Érthető.Mindent elmond róluk, hogy Hajnal ki tud emelkedni erős emberként a közegükből.De honnan érkezne a pártba megfelelő ember, mikor nemzetünk színe java is csak itt a fórumon írogat? 😛
Amadeus
Így kissé nehézkes.
thebeke
empty taxi
több mint 3 éve
Bazzani is mondta korábban hogy a fagyizóban a villanyszámla ugrott brutálisan júliusra vagy augusztusra444.hu/2022/09/01/erthetetlen-hogy-jottek-ki-ekkora-gazszamlak-mar-az-elso-rezsinoveles-utani-hetekre„A gázszolgáltatón egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300 ezer forintos gázszámlánk mostantól kb. 2 300 000 forint lesz” – írta a Facebookon a Pizza Monkey szegedi étterme.jah olvastam, durva
Fincsi
Amadeus
Negritis, a vajda
amúgy én sem értettem a számlámat. leadtam július 31én a gázóra állást ehhez képest az augusztusi számlán a korábbi július eleji órát vették alapul ... akkor minek kellett leadni?
csebi
ugye 2 hónapra előre kell leadni a fogyasztást, a monkey-nál is október az elszámolási időszak:
i.redd.it/uv50clqqp8l91.jpg
gondolom hasra ütés alapján ennyi lesz az ár majd akkor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/01/erthetetlen-hogy-jottek-ki-ekkora-gazszamlak-mar-az-elso-rezsinoveles-utani-hetekre„A gázszolgáltatón egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300 ezer forintos gázszámlánk mostantól kb. 2 300 000 forint lesz” – írta a Facebookon a Pizza Monkey szegedi étterme.jah olvastam, durva
Fincsi
Amadeus
Negritis, a vajda
amúgy én sem értettem a számlámat. leadtam július 31én a gázóra állást ehhez képest az augusztusi számlán a korábbi július eleji órát vették alapul ... akkor minek kellett leadni?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
„A gázszolgáltatón egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300 ezer forintos gázszámlánk mostantól kb. 2 300 000 forint lesz” – írta a Facebookon a Pizza Monkey szegedi étterme.jah olvastam, durva
Fincsi
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=624957939001808&set=a.347694613394810&type=33 hét alatt 10 évet öregedett...
(tegnap egy ügyfél megdicsért, azt mondta olyan a szakállam mint OV-nek 😊 )
több mint 3 éve
Normális ember megmarad embernek, nem akar társadalmon élősködő parazitává AKA politikussá válni. Érthető.Mindent elmond róluk, hogy Hajnal ki tud emelkedni erős emberként a közegükből.De honnan érkezne a pártba megfelelő ember, mikor nemzetünk színe java is csak itt a fórumon írogat? 😛
Amadeus
Így kissé nehézkes.
thebeke

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mindent elmond róluk, hogy Hajnal ki tud emelkedni erős emberként a közegükből.De honnan érkezne a pártba megfelelő ember, mikor nemzetünk színe java is csak itt a fórumon írogat? 😛
Amadeus
Így kissé nehézkes.
több mint 3 éve
„A gázszolgáltatón egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300 ezer forintos gázszámlánk mostantól kb. 2 300 000 forint lesz” – írta a Facebookon a Pizza Monkey szegedi étterme.Fincsi
több mint 3 éve
Egybként kedvelem Donáth Annát, a kevés művelt politikus egyike. De a vesztes választás óta az n+1-ik "Magyarország helye és szerepe a 21. század globális rendszerében" nagyívű közhelypuffogtatása helyett, most épp a válaszonline-on, esetleg Anna, ha arra figyelnél, hogy egy dillettáns politikai analfabéta irányítja a pártodat b+ 😀 mert szép dolog az energiadiverzifikáció és a többletpénz az oktatásba, de mondjuk ezekhez nem ártana - kormányra kerülni. Mondjuk ha mint unatkozó, szabadságon lévő várandós kismama írta, akkor nem szóltam.nana azért ez az írás többről szól, vannak benne konkrét javaslatok ráadásul egy olyan oldalon, ami konzervatív olvasótáborral rendelkezik. nézd, megfogadta Vastag Csaba tanácsát, és ő így próbál kitörni a csendből.
MC12
arról meg sajnos nem tehet, hogy úgy látszik rajta kívül tényleg 2-3 ember van a pártjában, aki politikailag releváns tud lenni, és nem síkhülye ehhez. nyilván ha lenyomja a 6 hónapos EUs gyest akkor remélem Ferike visszaadja a helyét, mert ő még arra sem jó, hogy melegen tartsa ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Tarnai Ricsi mint főispán..........., hát az........(mondjuk annak idején ő még anno a rendesebbek/normálisabbak közé tartozott...)hvg.hu/ingatlan/20220901_nagytarcsa_gaz_melegviz_honvedelmi_miniszterium_onkormanyzatlátod, ha nem hagyod akkor nincs rád hatással. Solymár, Üröm dombos vidékei vízhiány miatt, Nagytarcsa meg a gáz miatt. lassan térképen kell jelezni, hova nem érdemes agglomerációba költözni.
erős ez a szeptember. Első napja.
na mindegy, engem nem érdekel, én nem ott lakom.
Zsellértelkes Vrij
csebi