Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 783 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
túl a negyvenen

13:00-ig megjelent
3 078 029 fő (40,01%)

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 259
Többfelől hallom Bp-en, hogy sok fiatal szavaz. Reménysugár.
nagylaza
Bp orszagos szempontbol irrelevans
Worst case scenario 16-2
gabokocka
Butafalvákon megy ez el úgyis.
Nyer a - szó szerint - sötét oldal.
Bazzani
Nyerni is fognak, amíg ez lesz a hozzáállás a szavazóikhoz.
Kampman
Mondhatom a kékre, hogy piros attól még kék.
Bazzani
De ha kellően sokszor mondod hogy piros, akkor piros lesz!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
topin New England Patriots 2 280
Na, 70 perc sorban állást igényelt a 10 x. Mint kiderült, Szanyi kapitány is itt indult egyéniben, majdnem elbizonytalanodtam, de aztán mégse 😊.

Egyébként tuti, hogy a pesti, ellenzéki kerületekben direkt van osszebaszva a logisztika. Ez a szavazókör két másikkal együtt egy kétszintes, két szárnyas iskolaepuletben van, ehhez képest egyetlen szűk folyosó vezet 3 egymás melletti szavazokorhoz, irgalmatlan tömeggel. Gondolom úgy vannak vele, hogy ha itt sokan megunják, az a Fidesznek jó.
somoskovig
Mi két helyen voltunk, mert a feleségem máshova van bejelentve. Mindkét helyen nagyon gördülékeny volt és a logisztika is meglepően tökéletes volt. X. és V.kerület.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 724
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
Bazzani
Kampman
Bazzani
Én értem, csak ez konzerválja a sikertelenséget (sőt már konzerválta is, 3 kétharmad eddig). Egy olyan politikai oldal, ami utoljára 2006-ban vezetett közvélemény-kutatáson nem állhat így hozzá az ellenfél választóihoz, mert ez teljesen logikátlan.

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
A fotót is érdemes nézni:
 24.hu/belfold/2022/04/03/tatabanyan-van-olyan-szavazokor-ahol-50-percet-kell-sorban-allni/
nagylaza
tiszta London feeling. remélem a szavazatok megoszlása is hasonló lesz ahhoz!

built for this shit

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 126 — Axel Foley
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
Bazzani
Kampman

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
Lányom most megy Lisszabonban szavazni.
Büszke vagyok rá!
😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM
Na, 70 perc sorban állást igényelt a 10 x. Mint kiderült, Szanyi kapitány is itt indult egyéniben, majdnem elbizonytalanodtam, de aztán mégse 😊.

Egyébként tuti, hogy a pesti, ellenzéki kerületekben direkt van osszebaszva a logisztika. Ez a szavazókör két másikkal együtt egy kétszintes, két szárnyas iskolaepuletben van, ehhez képest egyetlen szűk folyosó vezet 3 egymás melletti szavazokorhoz, irgalmatlan tömeggel. Gondolom úgy vannak vele, hogy ha itt sokan megunják, az a Fidesznek jó.
somoskovig
Bekecs utca?
csebi
Cinkotai út.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
A fotót is érdemes nézni:
 24.hu/belfold/2022/04/03/tatabanyan-van-olyan-szavazokor-ahol-50-percet-kell-sorban-allni/
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 969
Megint kaptam a Fidesztől SMS-t. Micsoda elképesztő csalás…
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott

somoskovig
Bekecs utca?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 855 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2022/04/03/mi-olvashato-ki-a-reszveteli-adatokbol-hamarosan-indul-a-telex-elo-valasztasi-musora

Tényleg Endre? És ezt tea levélből? Kávézacc? Ugye nem bélből?

youtu.be/rQTcjVoYDxg
Gyurma Pappa
Vagy füst jelekből

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 213 — Chiefs GM

több mint 3 éve
Melehov Chicago Bears 119
London, teljesen flottul, verőfényes napsütés. És a hajam még mindig tart!

"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 3 éve
Pécsen már napsütésben indulhattam el szavazni
NB2
Én bezzeg még szakadó hóban mentem...😛

több mint 3 éve
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
Bazzani

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 257 — nabege2@yahoo.com
Pécsen már napsütésben indulhattam el szavazni, hamar meglett volna, ha nem kapok ki 2 botos öregasszonyt, akiknek sikerült 5 perc alatt letudniuk az egészet. Kétlem, hogy rajzoltak 😊
Mögöttem meg egy észlány állt, aki nagyon csúnyán nézett rám, mert be mertem elé furakodni. Igaz, hogy nem bírta agyilag felfogni, hogy én már a fülkére várok, ő meg még szavazólapokat sem kapott. Mikor szóltak neki, a lánya kísérte oda átvenni a lapokat. Biztos tudja mit miért szavaz...
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 420 — Sworn to the Dark
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka
Bazzani
falvakban, kisvárosokban hogy áll a részvétel amúgy? gondolom kevesebb mint 4 éve, kérdés mennyivel.

built for this shit

több mint 3 éve
nagylaza
Worst case scenario 16-2
gabokocka

több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 267 — Keep pounding
nagylaza
Worst case scenario 16-2

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 120 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 telex.hu/belfold/2022/04/03/mi-olvashato-ki-a-reszveteli-adatokbol-hamarosan-indul-a-telex-elo-valasztasi-musora

youtu.be/rQTcjVoYDxg
Gyurma Pappa
OFF: Mekkora ez a szám.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 380 — beers & Packers
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 617 — zászló zászló szív

youtu.be/rQTcjVoYDxg

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 120 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Én a 8 X-es szavazólapon a X-ek mellé a kedvenc politikusaimat írtam fel, mint Torgyán Józsi, Thürmer Gyula, Csurka István, Németh Szilárd meg Kádár János.

Azért az aljára végül csak rajzoltam egy faszt - csak a miheztartás végett. 😀
akdestroyer
Eh, tököm miattatok álltam fél órát sorba, itt élitek ki a kreatív hajlamaitokat 😊 egyik verset ír rá, a másik neveket a harmadik meg kepzőművészesdit játszik 😊
MC12
Te meg gondolom megtapsoltad benn ezt a faszságot. Az mivel jobb?