Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 412 — Sworn to the Dark
Jaj de jót vidámkodtunk most ezeken a jelölteken.

Amúgy a dzsezminpápa pártjába volt valami casting, vagy mindenki hozott egy ismerőst/havert és így jött össze a szupercsapat? Eskü funból rámentem volna Heves 2re.
Hanni
Fehérvári Dóra nevű Bács-Kiskun 5-ös képviselőjelöltjüket említsük még meg. instagramján van egy képe, ami a politikai étoszát is ábrázolhatja

i.imgur.com/zPs4uQ5.jpg

built for this shit

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan

Amúgy a dzsezminpápa pártjába volt valami casting, vagy mindenki hozott egy ismerőst/havert és így jött össze a szupercsapat? Eskü funból rámentem volna Heves 2re.
Hanni
Lehet a CEO úr bekért a salesestől egy account listát, hozzácsaptak egy-két fiatal vagy kevesbé fiatal kur alvállalkozót, és már meg is volt a jelöltlista
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Értem már, hogy miért nem tetszett Sobrinak az, hogy az orosz oligarchákat fingatják az EU-ban. Sejtette, hogy a kedvenc oligarchája is előkerülhet. 😀

hvg.hu/itthon/20220324_ep_oligarcha_jelentes_szavazas

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
MC itt az új 3 tétel mondat:

1) Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!

(2) Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!

(3) Orbánnak már nem ad pénzt az unió! Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó másfél milliós támogatást!
csebi
2 nap eltelt a legutóbbi 3 tétel mondat óta, szóval ideje volt. Van még 10 nap, az még legalább 15 szlogen!

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 421
 hirado.hu/belfold/video/2022/03/24/elore-megirt-itelet-a-kozmediarol

Aszongya 3:05-nél. MZP 2500 percet szerepelt a közmédiban.
Hogy basznád telibe azt az északkoreai büdös kurva anyádat. Pedig visszafogtam magam.
csipkelli
Szerintem nem.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 250 — nabege2@yahoo.com
 www.origo.hu/itthon/20220324-eu-forrasok-megnyitasa.html

Megbukott a baloldal hazugsága: újabb uniós pénzek jönnek Magyarországra
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 849 — Lucas Scott
MC itt az új 3 tétel mondat:

1) Orbán Putyin embere. Nekünk a Nyugathoz kell tartoznunk, ehhez kormányt kell váltanunk!

(2) Orbán nem tudja megoldani a megélhetési válságot, hiszen ő okozta. Áremelés helyett bér- és nyugdíjemelésre van szükség!

(3) Orbánnak már nem ad pénzt az unió! Csak egy új kormány tudja hazahozni a minden magyarnak járó másfél milliós támogatást!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 849 — Lucas Scott
Na jó, dropped the mic:

Szijjártó azt mondja, hogy nem becsicskultunk, csak megengedtük, hogy a magyar harccsoporthoz más NATO országok csatlakozzanak.

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus
Ez a video szokatlan, atipikus. Azért jobb a memóriája annál h 5 ország nevét ne jegyezzen meg és lapról kelljen felolvasni. De jó h a NATO végre követi a harccsoport zaszloaljunkat. Mondjuk az h Dunántúlon mi értelme van jó kérdés …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
 hvg.hu/itthon/20220324_gyermekvedelmi_nepszavazas_kuria_dontes_kerdes_alkotmanybirosag

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Na jó, dropped the mic:

Szijjártó azt mondja, hogy nem becsicskultunk, csak megengedtük, hogy a magyar harccsoporthoz más NATO országok csatlakozzanak.

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus
Lassan tényleg szégyellnem kell, hogy magyar vagyok, eszméletlen
r.baggio
Hát na, nem tudnak hibázni a fiúk.

Nem jöhet katona Magyarországra -> GYŐZTÜNK!
NATO katonák jönnek Magyarországra -> SIKER!
Vrij6
Hogy mi megengedtük, hogy Törökország(!) és az USA(!) csatlakozzon hozzánk.

Beszartok, behugyoztok.

A kommentek viszont kurva jók. Teljes kognitív disszonancia.
Amadeus
Köszönöm, könnyeztem a kacagástól. Azt mondja az okos, hogy a NATO katonák a trójai cselek (nem, nem falovak), hogy a baloldal katonai puccsal eltávolítsa a fideszt! A másik hülye meg népszavazást akar arról, hogy kilépjünk a NATO-ból, mert akkor semlegesek lehetünk!
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 655 — Poloska confirmed

több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 205 — Chiefs GM
A Megoldas Mozgalom konkretan lasszoval fogta be a jeloltjeit?
Erre eleg ma az orszag leggazdagabb emberenek penze es kapcsolati haloja? Ma pest belvarosaban konkretan egy max 18-20 eves kisfiu kepe jott velem szemben a plakatjukon. Van aki egy inget nem tudott felvenni a profilfotozasra, de akad olyan holgy jelolt is, akire ravagnam egybol, hogy biztos a Docler holding masik erdekeltsegebol jott at, ha ertitek 😀

Nehez elhinni, hogy komolyan gondoljak.

Szerk: A kedvencem ezekkel egyutt is Dzsubák Balázs

memo.hu/jeloltek
undisputedly
 i.imgur.com/rZyasRI.jpg

szimpatikus ez a neckbeard csávó, szavaznék rá.
deyell
Én Dávid Dávid fanja lettem azonnal.
warr_b
Pásztor Éva nálam kunmediátormarcsika díjas lett azonnal.

Azt a kurva.
Amadeus
nekem Geronazzo Mária jutott eszembe róla.

amúgy erről a Kudron-Tunif.szom "képviselőjelöltről" kivételesen tudom, hogy kicsoda. az ELTE jogra járt asszem levelezőn. amikor volt a gólyatábori erőszak (TÓK-on) akkor valahogy odakeveredett és fontoskodott, kavarta a szart az ezzel kapcsolatban indult büntetőeljárásban. újabb remek ember a digitális strici pártjában.
deyell
Csávókám önéletrajzában van egy 10 éves gap. Óriási.

elovalasztas2021.hu/wp-content/uploads/2021/08/kudronnandor-dr-bacs03-cv.pdf
Amadeus
Hat képezte magát a jóember:

Felsőfokú végzettségek:
Intézmény: TG Szakképző, Kecel
Időtartam: Folyamatosan 2002-től- 2018-ig.
Végzettség: Aranykalászos Gazda, Mezőgazdasági Technikus, Vendéglátó menedzser, Kereskedelmi Menedzser, Falusi vendéglátó, stb.

16 év alatt mindent megtanult. 😊
somoskovig
Írni, olvasni??
zemanla
Aláírni, nem elolvasni.

több mint 3 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
A Megoldas Mozgalom konkretan lasszoval fogta be a jeloltjeit?
Erre eleg ma az orszag leggazdagabb emberenek penze es kapcsolati haloja? Ma pest belvarosaban konkretan egy max 18-20 eves kisfiu kepe jott velem szemben a plakatjukon. Van aki egy inget nem tudott felvenni a profilfotozasra, de akad olyan holgy jelolt is, akire ravagnam egybol, hogy biztos a Docler holding masik erdekeltsegebol jott at, ha ertitek 😀

Nehez elhinni, hogy komolyan gondoljak.

Szerk: A kedvencem ezekkel egyutt is Dzsubák Balázs

memo.hu/jeloltek
undisputedly
 i.imgur.com/rZyasRI.jpg

szimpatikus ez a neckbeard csávó, szavaznék rá.
deyell
Én Dávid Dávid fanja lettem azonnal.
warr_b
Pásztor Éva nálam kunmediátormarcsika díjas lett azonnal.

Azt a kurva.
Amadeus

amúgy erről a Kudron-Tunif.szom "képviselőjelöltről" kivételesen tudom, hogy kicsoda. az ELTE jogra járt asszem levelezőn. amikor volt a gólyatábori erőszak (TÓK-on) akkor valahogy odakeveredett és fontoskodott, kavarta a szart az ezzel kapcsolatban indult büntetőeljárásban. újabb remek ember a digitális strici pártjában.
deyell

Amadeus
Hat képezte magát a jóember:

Felsőfokú végzettségek:
Intézmény: TG Szakképző, Kecel
Időtartam: Folyamatosan 2002-től- 2018-ig.
Végzettség: Aranykalászos Gazda, Mezőgazdasági Technikus, Vendéglátó menedzser, Kereskedelmi Menedzser, Falusi vendéglátó, stb.

16 év alatt mindent megtanult. 😊
somoskovig
Írni, olvasni??

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve

Hogy basznád telibe azt az északkoreai büdös kurva anyádat. Pedig visszafogtam magam.
csipkelli
direkt, vagy indirekt?
már úgy értem, hogy amióta kiderült, hogy ő a közös jelölt, azóta elkezdték a savazását, ha azt veszem, hogy naponta sokszor leadják a híradókat, akkor egy egy perces _indirekt szereplés_ szorozva x nappal, napi y alkalommal lehet, hogy kiadja.
vagy nem így értették? máshogy is lehet?
slowmotion
Régi érvelése ennek a csürhenek (köztévé, médiatanács), hogy az ellenzéki megjelenés nem csak az, ahol direktben megjelennek, hanem az is, ahol az álláspontjuk bemutatásra kerül egy szakértő által (vagyis ha bármilyen nem mtva alkalmazott meghívott vendégként az ellenzékről hazudozik, az is ellenzéki megjelenés).

több mint 3 éve
csipkelli 4 010

csipkelli
direkt, vagy indirekt?
már úgy értem, hogy amióta kiderült, hogy ő a közös jelölt, azóta elkezdték a savazását, ha azt veszem, hogy naponta sokszor leadják a híradókat, akkor egy egy perces _indirekt szereplés_ szorozva x nappal, napi y alkalommal lehet, hogy kiadja.
slowmotion
Nyilván így jön ki. Csak ez a fasz ezzel is magyarázza, hogy milyen kiegyensúlyozottak.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan

csipkelli
direkt, vagy indirekt?
több mint 3 éve
csipkelli 4 010

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
Mindenki tudja, hogy a TÓK-on vannak a legjobb és egyben legkönyebben kapható csajok, ebből a szempontból ez teljesen elfogadható választás, csak hát 18 évesen se kizárólag ez alapján választ egyetemet egy normális ember
r.baggio
Vajon Antóniusz milyen nickkel került volna fel a jobbikos bölcsészlistára anno?
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
Na jó, dropped the mic:

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus
r.baggio

Vrij6
Hogy mi megengedtük, hogy Törökország(!) és az USA(!) csatlakozzon hozzánk.

Beszartok, behugyoztok.

A kommentek viszont kurva jók. Teljes kognitív disszonancia.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 897 — no es importante
Mindenki tudja, hogy a TÓK-on vannak a legjobb és egyben legkönyebben kapható csajok, ebből a szempontból ez teljesen elfogadható választás, csak hát 18 évesen se kizárólag ez alapján választ egyetemet egy normális ember

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve

deyell

Amadeus
a tíz éves gapban az ELTE-TÓK hökben tevénykedett, de ezt gondolom ciki lenne beleírni az önéletrajzába. mert elég nehezen érthető, hogy került oda / mit keresett ott 40+ évesen... főleg hogy diplomát sem szerzett onnan.

www.facebook.com/eltetokhok/photos/a.341224712555521/1124974197513898/?type=3
deyell
biztos jó volt dugni az asszony mellett a gólyákat és a hökös csajokat.
Amadeus
azt elhiszem. mondjuk az is nehezen érthető számomra, hogy a jogász végzettség megszerzése után miért pont a tanító és óvóképző kart választotta, de lehet én vagyok szűklátókörű. most utánanéztem és volt önkormányzati képviselő független szlovén kisebbségiként, 2006-ban az országgyűlési választáson elindult az SZDSZ színeiben, 2019-ben pedig az önkormányzati választáson a Momentum támogatásával. feltűnt korábban az MDF-nél is. majd a Jobbik jelöltje volt tavaly az előválasztáson Bács-Kiskun 3-ban. innen keveredett Gattyán kamupártjába. igazi életművész a csávó.
deyell
Ő tenyleg nagyon szeretne politikus lenni. Mondjuk 40 éves HOK tagok esetén ertheto midlife krízis, eddig se dolgozott semmit, most próbálkozik azzal, hogy ezután se kelljen.

több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 113 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Na jó, dropped the mic:

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus
r.baggio

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 412 — Sworn to the Dark

deyell

Amadeus
a tíz éves gapban az ELTE-TÓK hökben tevénykedett, de ezt gondolom ciki lenne beleírni az önéletrajzába. mert elég nehezen érthető, hogy került oda / mit keresett ott 40+ évesen... főleg hogy diplomát sem szerzett onnan.

www.facebook.com/eltetokhok/photos/a.341224712555521/1124974197513898/?type=3
deyell
biztos jó volt dugni az asszony mellett a gólyákat és a hökös csajokat.
Amadeus
azt elhiszem. mondjuk az is nehezen érthető számomra, hogy a jogász végzettség megszerzése után miért pont a tanító és óvóképző kart választotta, de lehet én vagyok szűklátókörű. most utánanéztem és volt önkormányzati képviselő független szlovén kisebbségiként, 2006-ban az országgyűlési választáson elindult az SZDSZ színeiben, 2019-ben pedig az önkormányzati választáson a Momentum támogatásával. feltűnt korábban az MDF-nél is. majd a Jobbik jelöltje volt tavaly az előválasztáson Bács-Kiskun 3-ban. innen keveredett Gattyán kamupártjába. igazi életművész a csávó.

built for this shit

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 897 — no es importante
Na jó, dropped the mic:

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na jó, dropped the mic:

Azt

a

kurva

mindenit

.
Amadeus
Az agresszív kismalac biciklizik. Éppen a nyuszika előtt teker el, amikor egy hatalmasat zakózik. A nyuszika odamegy:
– Kismalac, nem ütötted meg magad? Minden rendben?
Mire a kismalac:
– Kuss, én így szoktam leszállni!!!