Politika

65 feliratkozó

több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 864 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A Megoldas Mozgalom konkretan lasszoval fogta be a jeloltjeit?
Erre eleg ma az orszag leggazdagabb emberenek penze es kapcsolati haloja? Ma pest belvarosaban konkretan egy max 18-20 eves kisfiu kepe jott velem szemben a plakatjukon. Van aki egy inget nem tudott felvenni a profilfotozasra, de akad olyan holgy jelolt is, akire ravagnam egybol, hogy biztos a Docler holding masik erdekeltsegebol jott at, ha ertitek 😀

Nehez elhinni, hogy komolyan gondoljak.

Szerk: A kedvencem ezekkel egyutt is Dzsubák Balázs

memo.hu/jeloltek

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
 index.hu/belfold/2022/03/23/valasztas-2022-mkkp-kozmedia/
🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
 posztok.hu/p/balfakenews-318445010352955
😃😃
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26
 24.hu/fn/gazdasag/2022/03/23/roman-gaz-szijjarto-holoda-exxon-fekete-tenger/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 113 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
 444.hu/2022/03/24/orban-korabban-meg-azert-hibaztatta-a-nato-t-mert-nem-vette-fel-ukrajnat-a-tagjai-koze

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
vhsboxer 104
 444.hu/2022/03/23/ha-van-uzemanyag-akkor-miert-nincs
empty taxi
Reggel tankoltam az egyik tatabányai Shell kútnál, az ötfajta üzemanyagból kettő nem volt.
Hajnalban is mindig áll 5-6 kamion sorba, délután pedig sokszor az 1-es út kanyarodósávjában is elakadásjelzőt villogtatva várnak a kamionok...

Amúgy legalja, hogy 679,90 a 100-as benzin literje.
Mikey
Nincs már hatósági ár ? Vagy miről maradtam le ?
VvAlekosz
Csak a 95-ösre meg a sima gázolajra van.
warr_b
Érdekes módon a shell jobbik fajta gázolaj is hatósági áras.
Mondjuk épp ezért nem is nagyon kapható.
kittli
95-ösből is van sima meg prémium (pl. Omv-nel, Mol-nal), az is 480, mostanában azt tankolok 😎
warr_b
Én azt vártam ,mindenki erre mozdul ,de nagyon nem . Változott az arány ,de messze nem annyira mint adná magát a helyzet.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
empty taxi
Reggel tankoltam az egyik tatabányai Shell kútnál, az ötfajta üzemanyagból kettő nem volt.
Hajnalban is mindig áll 5-6 kamion sorba, délután pedig sokszor az 1-es út kanyarodósávjában is elakadásjelzőt villogtatva várnak a kamionok...

Mikey
VvAlekosz
warr_b
kittli
95-ösből is van sima meg prémium (pl. Omv-nel, Mol-nal), az is 480, mostanában azt tankolok 😎

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
empty taxi

Mikey
VvAlekosz
warr_b

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 968
Beszarok. Jövök haza, erre Szanyi Kapitány vigyorog a 16-ban több lámpaoszlopon. Ez az ember még él? 😃😃😃
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 248 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
empty taxi

Mikey
VvAlekosz

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
empty taxi

Mikey
VvAlekosz
100asra nem volt nem?

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
empty taxi

Mikey
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Orbán szép levelet írt brüsszelnek. Kb , mint a lányom a jézuskának... Mert, csak.
Stratégiai nyugalom.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 248
empty taxi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
 infostart.hu/belfold/2022/03/23/orban-viktor-egekbe-emelkedett-az-aprilis-3-ai-valasztas-tetje#

Jáájjj 😊

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 262 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 379 — beers & Packers
 www.youtube.com/watch?v=0X6ljMT57wk

Köszönöm MKKP!
Vrij6
rengetegen vannak, mint az oroszok. itt azért eldobtam magam ...
csebi
...mint az oroszok - Ukrajnában.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
 telex.hu/belfold/2022/03/23/gor-csaba-korrupcio-3-as-metro-orosz-metrokocsi-beszerzes

Csabi baszod.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 848 — Lucas Scott
szóval, azért Léderer megnyilatkozásaiban szoktam tévedéseket találni, de ez az interjú, most elég tűpontosra sikeredett. néhány körülmény nyilván kimaradt, de azért jól összefoglalt mindent:

444.hu/2022/03/22/most-ut-vissza-hogy-2015-utan-a-kormany-szetverte-a-menekult-ellatorendszert

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=0X6ljMT57wk

Köszönöm MKKP!
Vrij6
rengetegen vannak, mint az oroszok. itt azért eldobtam magam ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Én már csak baromi kíváncsi vagyok a végeredményre. Lehetne már jovo vasárnap este.

Fokozatosan jönnek majd amúgy az eredmények? Annak örülnék, hogy legalább "izgulni" lehessen, ne a végén este 11 után az arcodba nyomják, hogy 60-40 a Fidesznek, lehet menni aludni. 😀
Vrij6
Máltán akkor lesz eredményhirdetés, ha ráérnél vnap 😊

több mint 3 éve
 telex.hu/direkt36/2022/03/22/pegasusszal-celoztak-meg-a-volt-pekingi-nagykovetet-aki-nem-sokkal-kesobb-bekerult-orban-tanacsadoi-korebe

tök jó lehet külügyesnek lenni
Amadeus
megkésve, de repültünk tegnap haza.
hát igen, erről vannak szép kis történetek, hogy került haza.

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 379 — beers & Packers
Szanyiék nem aprózzák el, avagy kis színes a kampányból:
Dr. Oláh Lajos tehát egy utolsó hazug tróger, politikai kalandor, felelőtlen, fideszbérenc szarházi.
Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöksége és tagsága egyhangúlag, ukrán katonanyelven szólva üzeni dr. Oláh Lajosnak: Menj a faszba, kedves Dr. Oláh Lajos!

igenszolidaritas.hu/olah-lajos-menj-a-faszba
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 694 — Víí veeer dö cseempjönsz.
 444.hu/2022/03/23/belebetegedett-a-sok-hazugsagba-a-kozteve-egykori-arca-most-menekulteket-fogad-be-a-hazaba

www.valaszonline.hu/2022/03/23/borsa-miklos-ukrajna-menekultek-media-kozteve-interju/
ender1112
Túl sok újdonság nincs benne, úgyis mindig lesz egy adott réteg aki hittel és teljes beleéléssel csinálja bármit is raknak elé (főleg a szerkesztői és vezetői posztokon), a többieknek meg mint kiszolgálók akik érzik, hogy nem olyan korrekt ez az egész, mindig lesz egy kifogása maga felé, hogy gyereknek ruhára, meg a házfelújításra meg anyuka gyógyszerére kellett a pénz amit ott megfizetnek.

"Állandó gyomorgörcsök, alvásképtelenség, aztán torokfájás – a szervezet rájön, mi az, amitől tényleg nem tudsz bemenni dolgozni. És legyártja. Sok kollégám van bent, aki infarktust kapott, elvitte a mentő adásból…"
Erre meg biztos leköp majd a fél fórum, de az ilyeneket egy percig nem tudom sajnálni. A kiváltó okot teljes mértékben megszüntethetné, de vagy túl gyáva (?) vagy túl pénzéhes, hogy kilépjen... nem tudom melyik a rosszabb...
bobi0092
Érdekességképpen raktam be, nem sajnáltatásért. Valaki bírja az alja melót, valaki nem, ennyi 😊
több mint 3 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 757
 444.hu/2022/03/23/belebetegedett-a-sok-hazugsagba-a-kozteve-egykori-arca-most-menekulteket-fogad-be-a-hazaba

www.valaszonline.hu/2022/03/23/borsa-miklos-ukrajna-menekultek-media-kozteve-interju/
ender1112
Túl sok újdonság nincs benne, úgyis mindig lesz egy adott réteg aki hittel és teljes beleéléssel csinálja bármit is raknak elé (főleg a szerkesztői és vezetői posztokon), a többieknek meg mint kiszolgálók akik érzik, hogy nem olyan korrekt ez az egész, mindig lesz egy kifogása maga felé, hogy gyereknek ruhára, meg a házfelújításra meg anyuka gyógyszerére kellett a pénz amit ott megfizetnek.

"Állandó gyomorgörcsök, alvásképtelenség, aztán torokfájás – a szervezet rájön, mi az, amitől tényleg nem tudsz bemenni dolgozni. És legyártja. Sok kollégám van bent, aki infarktust kapott, elvitte a mentő adásból…"
Erre meg biztos leköp majd a fél fórum, de az ilyeneket egy percig nem tudom sajnálni. A kiváltó okot teljes mértékben megszüntethetné, de vagy túl gyáva (?) vagy túl pénzéhes, hogy kilépjen... nem tudom melyik a rosszabb...

Szerkesztette: bobi0092