Politika
65 feliratkozó
több mint 3 éve
Szerintem a fidesz nem attól van előnyben, hogy egyszerű üzenetei vannak, mert ezek maximum az egyszerű embereknek jók, náluk pedig nagy többségben van már eleve a kormánypártnak.Akkor sose induljon el az ellenzék mert sose lesz annyi pénze, tehát sose nyerhet. Ez az érvelés maximum önfelmentésnek jó, el is kezdte már MzP. Vagy ezt nem tudták 1-3-6-12 hónappal ezelőtt?
Abban van baszott nagy előnyük, hogy bármennyi pénz rendelkezésükre áll és ki is használják pofátlanul.
A fidesz és az állam pénzeinek határa már lassan évtizede eltűnt, ez ebben a kampányban különösen szembetűnő. Ettől még nagyjából ugyanannyi szavazója lehet a két oldalnak, kérdéses a külföldi szavazatok száma és a mozgósítás, bár ebben szintén a kormánypárt felé lejt a pálya.
Különösebben nem tartok ettől a választástól, már Varga is megmondta, hogy a választások után irányt kell váltani, vagyis jön majd a szopás...bár tuti a fidesz szavazók szeretik, ha fideszes politikus jelenti be.
Egyébként ha így folytatjuk az orosz-ukrán háború kapcsán, a lengyelek annyira elfordulnak majd tőlünk, hogy a 7-es cikkely is jöhet Magyarország ellen.
De azért is várnak még érdekességek, mert most a háború kapcsán már sok értelmesebb ember elfordult a Fidesztől, ha nem is szavaznak az ellenzékre, de érdekessé teheti a számokat.
Klaci79
Sportpéldával élve, a kiscsapatnak mi a taktikája a Reál ellen? Megpróbál hibátlanul védekezni, és reménykedik, hogy egy szöglet vagy egy beadás valahogy beakad. Ha azt hiszi, hogy ez egyenlő felek küzdelme, akkor kap egy 5öst és mehet haza. Na ezt nem érti (értette meg) látványosan MzP és az ellenzék egy része.
Ez nem 50-50ről induló verseny, ez 75:25 vagy 80:20ról indult, ahol csak hibátlan kampánnyal, sok szerencsével és brutál munkával nyerhetnek, de mind a három kell, ha csak az egyik nincs meg, azt a Reál kíméletlenül kihasználja.
A munkát megadom nekik, tényleg belerakják a vk-kban, látom én is, a szerencse is megvan, azért 10%-os infláció, egy világjárvány, egy háború ahol nyilvánvalóan rossz oldalon állt a másik fél - ezek közül egynek is elégnek kéne lenni - és itt jön a harmadik rész: egy kompetens kampánycsapatnak. Én itt látom a legnagyobb hibát, a kampány szakmai részénél, tehát a tankönyvi résznél, hogy épül fel egy kampány, milyen a struktúra, hogy választjuk ki a központi üzenetet, ki mit mond és mikor, mi mikor jön stb.
Ez egy szakma amit meg kell tanulni a suliban pont mint az ügyvéd vagy a könyvelő, egy munka amit nem lehet lelkesedéssel meg nagyotmondással pótolni. És egyszerűen olyan triviális hibák vannak, amit itt jópáran a fórumon kiszúrunk, pedig valószínűleg egyikünk se ebből él. Persze ott, ahol egy Zaránd, aki egyetlen sikeres választási kampányt sem csinált még életében de tényleg egyetlen egyet sem (a nolimpia aláírásgyűjtés volt) és mindenki rühelli ellenzéki oldalon, szóval ahol nulla teljesítménnyel lehet valaki kampányfőnök (még akkor is, ha a pletykák szerint csak névleg) ott minek is szakmát várni.
Ezért lesz érdekes amennyiben veszít az ellenzék, hogy milyen volt ez a kampány, ki ès hogy mondta meg merre van az arra. 18ban is volt egy csomó jó konferencia, előadás nyáron-ősszel, ahol azért kiderült egysmás.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
www.vokskabin.hu/Ehhe
empty taxi
Hatpárt 67,5% (ez a "moslékkoalíció" lenne? 😀)
Mi hazánk 62,5%
Kutyák 60%
Iszomm 55%
LA75 47,5% (ez mi a tököm? Életemben nem hallottam...)
Fidesz 27,5%
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
pedig csak annyi történt, hogy megállt BrüsszelAz a probléma, hogy ha most az EU nem ad pénzt, akkor elkezd visongani mindenhol, hogy megint Brüsszel miatt van minden és nem adnak pénzt, hogy el tudják látni a menekülteket.444.hu/2022/03/22/orban-viktor-keri-a-penzt-amit-tavaly-utasitott-visszaA teszkósnapóleon akarta megállítani Brüsszelt. Brüsszel megállt, erre itt visong. Nem értem ezt a f@szt.
Nagy bajok lehetnek, lehet Putyinnak vissza kell adni idő előtt a paksi hitelt 😊
ender1112
Vrij6
Mondjuk úgyis máshová menne a lóvé.
A korrupció ellenes hivatalt is felállítaná, ott meg a Polt vagy Pintér mondaná, hogy nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben.
Féreg ez a javából...
Solymi
több mint 3 éve
Szerintem a fidesz nem attól van előnyben, hogy egyszerű üzenetei vannak, mert ezek maximum az egyszerű embereknek jók, náluk pedig nagy többségben van már eleve a kormánypártnak. Abban van baszott nagy előnyük, hogy bármennyi pénz rendelkezésükre áll és ki is használják pofátlanul.
A fidesz és az állam pénzeinek határa már lassan évtizede eltűnt, ez ebben a kampányban különösen szembetűnő. Ettől még nagyjából ugyanannyi szavazója lehet a két oldalnak, kérdéses a külföldi szavazatok száma és a mozgósítás, bár ebben szintén a kormánypárt felé lejt a pálya.
Különösebben nem tartok ettől a választástól, már Varga is megmondta, hogy a választások után irányt kell váltani, vagyis jön majd a szopás...bár tuti a fidesz szavazók szeretik, ha fideszes politikus jelenti be.
Egyébként ha így folytatjuk az orosz-ukrán háború kapcsán, a lengyelek annyira elfordulnak majd tőlünk, hogy a 7-es cikkely is jöhet Magyarország ellen.
De azért is várnak még érdekességek, mert most a háború kapcsán már sok értelmesebb ember elfordult a Fidesztől, ha nem is szavaznak az ellenzékre, de érdekessé teheti a számokat.
több mint 3 éve
Az a probléma, hogy ha most az EU nem ad pénzt, akkor elkezd visongani mindenhol, hogy megint Brüsszel miatt van minden és nem adnak pénzt, hogy el tudják látni a menekülteket.444.hu/2022/03/22/orban-viktor-keri-a-penzt-amit-tavaly-utasitott-visszaA teszkósnapóleon akarta megállítani Brüsszelt. Brüsszel megállt, erre itt visong. Nem értem ezt a f@szt.
Nagy bajok lehetnek, lehet Putyinnak vissza kell adni idő előtt a paksi hitelt 😊
ender1112
Vrij6
Mondjuk úgyis máshová menne a lóvé.
A korrupció ellenes hivatalt is felállítaná, ott meg a Polt vagy Pintér mondaná, hogy nincs itt semmi látnivaló, minden a legnagyobb rendben.
Féreg ez a javából...
több mint 3 éve
Gondolkodtam rajta, hogy melyik részét idézzem be, de az egész cikk nagyon jó, tessék elolvasni.Nehéz nem egyetérteni.
444.hu/2022/03/22/nem-ugy-tunik-hogy-az-ellenzek-ledolgozta-volna-a-hatranyat?appview
Ezt csak azért mert tegnap beszéltünk itt erről:
„A Fidesz rövid, egyszerű üzeneteket ismétel, elérve azokat is, akik naponta fél percet fordítanak politikára. Az ellenzék üzenetei viszont komplikáltak, sokrétűek és gyakran változnak.” Példaként idézte Márki-Zay Pétert, aki hétfőn hármas jelszót hirdetett az utolsó két hétre, mégsem látszik, hogy az ellenzék egy emberként követné ebben, ráadásul kedden már őt is más témában idézte a sajtó.“
MC12

több mint 3 éve
Gondolkodtam rajta, hogy melyik részét idézzem be, de az egész cikk nagyon jó, tessék elolvasni.Ezt a kampányt majd tanítani fogjak ellenzéki részről, hogy hogyan nem szabad.
444.hu/2022/03/22/nem-ugy-tunik-hogy-az-ellenzek-ledolgozta-volna-a-hatranyat?appview
„A Fidesz rövid, egyszerű üzeneteket ismétel, elérve azokat is, akik naponta fél percet fordítanak politikára. Az ellenzék üzenetei viszont komplikáltak, sokrétűek és gyakran változnak.” Példaként idézte Márki-Zay Pétert, aki hétfőn hármas jelszót hirdetett az utolsó két hétre, mégsem látszik, hogy az ellenzék egy emberként követné ebben, ráadásul kedden már őt is más témában idézte a sajtó.“
MC12
több mint 3 éve
Gondolkodtam rajta, hogy melyik részét idézzem be, de az egész cikk nagyon jó, tessék elolvasni. 444.hu/2022/03/22/nem-ugy-tunik-hogy-az-ellenzek-ledolgozta-volna-a-hatranyat?appview
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/22/orban-viktor-keri-a-penzt-amit-tavaly-utasitott-visszaA teszkósnapóleon akarta megállítani Brüsszelt. Brüsszel megállt, erre itt visong. Nem értem ezt a f@szt.
ender1112
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Debrecenben kicsit több mindenből lehetett félretenni, mint Kaposváron. meg egyébként évekkel ezelőtt szerintem volt némi elhűlés Viktor és Karesz között, azóta Szita nem tényező.hát most nézd, Kósa Laller be tudott futni egy országos karrier jegyző nélkül is, pedig a kés élessége nála sem sokkal számottevőbb... de a kettőjük nyilvánvalóan látványos vagyongyarapodása között is ég és föld a különbség.de legalább telepakolták szökőkúttal a várost... egy ideigvicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.Szita egy annyira kicsinyes és kispályás pöcs, hogy 20 év alatt sem lett több egy hasznos hülyénél.
deyell
Gyurma Pappa
amúgy valószínűleg hiányzik neki a jegyzőúr, együtt kiváló párost alkottak, csak aztán a jegyzőúr kicsittintásannem jól érezve magát beleállt abba a szembejövő autóba, és onnan lassú hanyatlásnak indult.
slowmotion
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/22/orban-viktor-keri-a-penzt-amit-tavaly-utasitott-visszaválasztást kell nyerni máshogy nem megy
ender1112
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
444.hu/2022/03/22/orban-viktor-keri-a-penzt-amit-tavaly-utasitott-visszaNagy bajok lehetnek, lehet Putyinnak vissza kell adni idő előtt a paksi hitelt 😊
több mint 3 éve
hát most nézd, Kósa Laller be tudott futni egy országos karrier jegyző nélkül is, pedig a kés élessége nála sem sokkal számottevőbb... de a kettőjük nyilvánvalóan látványos vagyongyarapodása között is ég és föld a különbség.de legalább telepakolták szökőkúttal a várost... egy ideigvicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.Szita egy annyira kicsinyes és kispályás pöcs, hogy 20 év alatt sem lett több egy hasznos hülyénél.
deyell
Gyurma Pappa
amúgy valószínűleg hiányzik neki a jegyzőúr, együtt kiváló párost alkottak, csak aztán a jegyzőúr kicsittintásannem jól érezve magát beleállt abba a szembejövő autóba, és onnan lassú hanyatlásnak indult.
slowmotion

több mint 3 éve
nemnem. negyven körüli, szőke, bögyös.azt nem tette hozzá, hogy 60 éves Marika néniovi neve csaj neve aztán beszámolok az majdnem olyan mintha neked lett volna megEngem a hangja irritál. Lehet azért, mert az egyik gyerek óvónőjére emlékeztet, akit minimum E kosárral áldott meg az ég, és akit egy párhuzamos univerzumban gondolkodás nélkülcsinos?Btw a Fideszből ki dugja Kunhalmit?Édes jó istenem, erről a csajról mintát lehetne venni a csinoska de butuska nő sztereotípiájához. 😀
24.hu/belfold/2022/03/21/kunhalmi-orban-ukrajna/
empty taxi
peterk2005
26 évesen is már 45ös feje meg haja volt mondjuk ezt azóta is tartja.
felháborítóan szar a felhozatal hazai politikában
briareosrommábevállaltam volna, de nyilván ebben az idősíkban ez nem valósulhatott meg.
Flusztrációk, flusztrációk mindenhol!
slowmotion
briareos
petey
több mint 3 éve
EM 67,5 %www.vokskabin.hu/az első kettő:
empty taxi
Mi hazánk 67,5
MKKP 57,49
azért ez a két párt elég messze van egymástól 😊))
NB2
Mi hazánk 65 %
Iszomm (van ilyen párt? 😀) 65 %
MKKP 62,5%
.
.
.
Fidesz 22,5 % 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
azt nem tette hozzá, hogy 60 éves Marika néniovi neve csaj neve aztán beszámolok az majdnem olyan mintha neked lett volna megEngem a hangja irritál. Lehet azért, mert az egyik gyerek óvónőjére emlékeztet, akit minimum E kosárral áldott meg az ég, és akit egy párhuzamos univerzumban gondolkodás nélkülcsinos?Btw a Fideszből ki dugja Kunhalmit?Édes jó istenem, erről a csajról mintát lehetne venni a csinoska de butuska nő sztereotípiájához. 😀
empty taxi
peterk2005
briareosrommábevállaltam volna, de nyilván ebben az idősíkban ez nem valósulhatott meg.
slowmotion
briareos
több mint 3 éve
de legalább telepakolták szökőkúttal a várost... egy ideigvicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.Szita egy annyira kicsinyes és kispályás pöcs, hogy 20 év alatt sem lett több egy hasznos hülyénél.
deyell
Gyurma Pappa
amúgy valószínűleg hiányzik neki a jegyzőúr, együtt kiváló párost alkottak, csak aztán a jegyzőúr kicsit
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
EM és Kutyapártwww.vokskabin.hu/az első kettő:
empty taxi
Mi hazánk 67,5
MKKP 57,49
NB2
Azért szégyellem magam, mert a digitalizációs kérdéseknél informatikusként és az elérhető internet élharcosaként mind az ingyenes internetre, mind a laptopra nemet nyomtam. 😀 (Okkal egyébként. Nem mindenkinek kell ezt biztosítani, hanem a szociálisan rászorultaknak. És mellé viszont ingyenes képzést / oktatást / ismeretterjesztést is kéne adni, akár iskolai kereteken kívül is, mert nem elég a horgászbot, pecázni is meg kell tanítani az embereket legalább valami minimális szinten. Mondjuk a csalit ne nézzék halnak, stb. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Én is kimondottan bírom. Egyébként vidéken, kisvárosban nagyon kilógna a sorból, de egy nagyvárosi baloldali jelölti szerepbe kifejezetten passzol is az egyénisége / karaktere. Lehet ilyen karakterrel nyerni.Nem vagyok nagy rajongója Jámbornak, de itt most jól szerepelt:Én birom...követem fb-on és rengeteget dolgozik, robotol, jön-megy...ahogy egy politikusnak kell, aki szeretné ha megválasztanák.
empty taxi
Klaci79
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
vicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.Szita egy annyira kicsinyes és kispályás pöcs, hogy 20 év alatt sem lett több egy hasznos hülyénél.
deyell

több mint 3 éve
vicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.Krakuss ügynök munkában?
deyell
de mondjuk az ellenzék már hetek óta sulykolja, hogy az ő jelöltjük a doktor Varga
több mint 3 éve
www.vokskabin.hu/az első kettő:
empty taxi
Mi hazánk 67,5
MKKP 57,49
több mint 3 éve
Gabi néniovi neve csaj neve aztán beszámolok az majdnem olyan mintha neked lett volna megEngem a hangja irritál. Lehet azért, mert az egyik gyerek óvónőjére emlékeztet, akit minimum E kosárral áldott meg az ég, és akit egy párhuzamos univerzumban gondolkodás nélkülcsinos?Btw a Fideszből ki dugja Kunhalmit?Édes jó istenem, erről a csajról mintát lehetne venni a csinoska de butuska nő sztereotípiájához. 😀
empty taxi
peterk2005
slowmotion
briareos
szerk: de már nincs ott. asszem próbáltak otthonra összehozni még egy FTE-t, de a munkahelyi stressz vagy valami miatt nem sikerült, úgyhogy ott hagyta az ovit.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
vicces amúgy hogy Somogy megye 1. vkp-ban (Kaposvár) az ellenzéki jelölttel névrokon fideszes kamujelölttel kezdődik a szavazólap (az ellenzéki jelölt meg az utolsó egyébként). sorsolás, az. azt már meg sem említem hogy a kaposvári önkormányzat megbírságolta az ellenzéki jelöltet, mert nem adtak neki engedélyt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő villanyoszlopokon hirdessen. (végül a Kúria hatályon kívül helyezte ezt a határozatot). persze a fideszes jelölt milyen érdekes kapott erre engedélyt tőlük, neki nem járt bírság.
built for this shit