Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/03/16/uzemanyag-kiszolgalas-tobb-sebbol-verzik-benzin-gazolaj-benzinkutak-kiszallitas-dragul-fuvarozas/Terjeszted itt a rémhíreket, majd jól elvisz az ÁVO!
empty taxi
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
24.hu/fn/gazdasag/2022/03/16/uzemanyag-kiszolgalas-tobb-sebbol-verzik-benzin-gazolaj-benzinkutak-kiszallitas-dragul-fuvarozas/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jó de hol a gif vagy a beágyazott kisvideó? (nekem tetszenek, még mielőtt)Az országos támogatottság az 5 hónapja nem sokat változott. Nem most fog. Török könnyen mondd ilyeneket, csak nehéz ezt betartani.Az országos támogatottságra nem biztos, hogy lett volna hatással és az ellenzéknek abban a 20 körzetben kell nyerni, amiből egy sincs a határ mellett. Értem, hogy szimbolikusan jól nézett volna ki, de az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy ezeken a helyeken leálljon a kampánnyal.lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
Jó de hol a gif vagy a beágyazott kisvideó? (nekem tetszenek, még mielőtt)Az országos támogatottság az 5 hónapja nem sokat változott. Nem most fog. Török könnyen mondd ilyeneket, csak nehéz ezt betartani.Az országos támogatottságra nem biztos, hogy lett volna hatással és az ellenzéknek abban a 20 körzetben kell nyerni, amiből egy sincs a határ mellett. Értem, hogy szimbolikusan jól nézett volna ki, de az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy ezeken a helyeken leálljon a kampánnyal.lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
csebi
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Az országos támogatottság az 5 hónapja nem sokat változott. Nem most fog. Török könnyen mondd ilyeneket, csak nehéz ezt betartani.Az országos támogatottságra nem biztos, hogy lett volna hatással és az ellenzéknek abban a 20 körzetben kell nyerni, amiből egy sincs a határ mellett. Értem, hogy szimbolikusan jól nézett volna ki, de az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy ezeken a helyeken leálljon a kampánnyal.lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
csebi
MC12

több mint 4 éve
nem azt mondtam, hogy alljanak le a kampannyal (es torokgabor is igy fogalmazott). hanem csak bejelenti, hogy felfuggesztik. aztan persze terepen megy tovabb.Az országos támogatottságra nem biztos, hogy lett volna hatással és az ellenzéknek abban a 20 körzetben kell nyerni, amiből egy sincs a határ mellett. Értem, hogy szimbolikusan jól nézett volna ki, de az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy ezeken a helyeken leálljon a kampánnyal.lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az országos támogatottságra nem biztos, hogy lett volna hatással és az ellenzéknek abban a 20 körzetben kell nyerni, amiből egy sincs a határ mellett. Értem, hogy szimbolikusan jól nézett volna ki, de az ellenzék nincs abban a helyzetben, hogy ezeken a helyeken leálljon a kampánnyal.lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
csebi
több mint 4 éve
lehet. csak fura, hogy mikor Ukrajnabol jottek a 'menekultek' akkor nem rohant nyiregyre. most, hogy Romaniabol jonnek az 'ukran' menekultek akkor meg rohan. btw: ez nekem picit hajaz arra a torokgaboros felvetesre, hogy az ellenzeknek be kellett volna jelenteni, hogy felfuggeszti a kampanyt. ez egy ilyen picit, kilepek a kampanybol, most az orszag dolgaival foglalkozom, de lenyegeben kampanyra hasznalja fel ezt is. viszont ez a szerep -sajnos be kell ismerni- elkepsztoen jol all OVnak, lubickol benne. a stab is okosan tervezi meg a programokat, aholgy beszel a kisebbsegi hatarorrel, ahogy a kisgyerekkel pacsizik stb. na az emberarcu miniputyin.amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Jó, de a Tóka érti, amit mond, a Török Gábor meg érti, hogy jobb ha semmit nem mondd.Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Jó hát Tóka szerint bármi lehet az ellenzéki és a fideszes 2/3 között 😊 csak ő ezt szakmailag is megmagyarázza TG meg nem terheli az olvasókat bonyolult számításokkal.
Gyurma Pappa
MC12

több mint 4 éve
amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Holnap megyek le, majd ráköszönök. 😀
csebi
Lendülettel tovább is ment Csengersimára. Mutatom:

| nem kifejezetten a magyar-ukrán határon fekszik, na de nem értek hozzá |
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hát, amikor a saját "feleséged" szerint is ideje lenne, ha eltakarodnál a közéletből... 😀amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
MC12

több mint 4 éve
Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Jó hát Tóka szerint bármi lehet az ellenzéki és a fideszes 2/3 között 😊 csak ő ezt szakmailag is megmagyarázza TG meg nem terheli az olvasókat bonyolult számításokkal.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?Kósa körzete nem áll fényesen a többi rendben van. Szerintem ez inkább szól a "cselekvő vezető" kampányképének mint a számoknak helyben.
csebi
több mint 4 éve
amugy egeszen fura, hogy OV eppen most koltozik le harom napra Debrecenbe. lehet azok a debreceni szamok nem allnak annyira jol?
több mint 4 éve
Amikor még én jártam a Fővám Téri Szabadidőközpontba, akkor még csak egy up&coming ígéret volt a poltud tanszéken... Lánczi alatt 😮Én bírom. pont, hogy nem esik abba a hibába, amibe a magabiztos megmondóemberek.Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Na igen. Egyreszrol. Masreszrol viszont. Inkabb a Fidesz az eselyes. Mar ha a valasztast nezzuk. De az ellenzek sem eselytelen. Van eselyuk. Nem annyi mint a Fidesznek, de van. Nem lefutott az biztos. Sok helyen szoros csata varhato majd. Minden bizonnyal. Orban ebben hibazott. MZP azt elrontotta. A fidesz ebben a kerdesben mellenyult. Az ellenzek ebben valoszinuleg tevedett. Nem. De. Esetleg. (Torok Gabor 25 eve gyakorolja a strategiai nyugalmat😀)
Gyurma Pappa
Vrij6
Pont Gyurmapapa linkelted a közvéleménykutatások sarlatánságáról a vox populis cikket, és szerintem TG ugyanezt mondja. Nincsenek jó mérések, emiatt kijelenteni semmit nem szabad.
Hány, de hány közvélemény-kutatót hallgattunk végig 20 éven át, akik a választás estéjén mindig megmondják, hogy az utolsó napok trendjei alapján várható volt X 5%-os győzelme pedig egy nappal előtte még Y 2%-os győzelmét “prognosztizáltak”.
Hibázott OV? Hibázott. Kihagyta MZP a ziccert? Taccsra rúgta.
Mondjuk elfogult vagyok vele (TG-vel) mert tanárom volt.
vpi
több mint 4 éve
Ez olyan mint a draftelemzés.Én bírom. pont, hogy nem esik abba a hibába, amibe a magabiztos megmondóemberek.Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Na igen. Egyreszrol. Masreszrol viszont. Inkabb a Fidesz az eselyes. Mar ha a valasztast nezzuk. De az ellenzek sem eselytelen. Van eselyuk. Nem annyi mint a Fidesznek, de van. Nem lefutott az biztos. Sok helyen szoros csata varhato majd. Minden bizonnyal. Orban ebben hibazott. MZP azt elrontotta. A fidesz ebben a kerdesben mellenyult. Az ellenzek ebben valoszinuleg tevedett. Nem. De. Esetleg. (Torok Gabor 25 eve gyakorolja a strategiai nyugalmat😀)
Gyurma Pappa
Vrij6
Pont Gyurmapapa linkelted a közvéleménykutatások sarlatánságáról a vox populis cikket, és szerintem TG ugyanezt mondja. Nincsenek jó mérések, emiatt kijelenteni semmit nem szabad.
Hány, de hány közvélemény-kutatót hallgattunk végig 20 éven át, akik a választás estéjén mindig megmondják, hogy az utolsó napok trendjei alapján várható volt X 5%-os győzelme pedig egy nappal előtte még Y 2%-os győzelmét “prognosztizáltak”.
vpi
Minden ujonc lehet hatalmas sztar de vannak redflagek.
Aztan jovore ugyanez.
Kovetkezmenyek nelkul, mert igazabol senkinek sincs halvany lila fingja, hogy egy prospect bevalik-e vagy sem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Én bírom. pont, hogy nem esik abba a hibába, amibe a magabiztos megmondóemberek.Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Na igen. Egyreszrol. Masreszrol viszont. Inkabb a Fidesz az eselyes. Mar ha a valasztast nezzuk. De az ellenzek sem eselytelen. Van eselyuk. Nem annyi mint a Fidesznek, de van. Nem lefutott az biztos. Sok helyen szoros csata varhato majd. Minden bizonnyal. Orban ebben hibazott. MZP azt elrontotta. A fidesz ebben a kerdesben mellenyult. Az ellenzek ebben valoszinuleg tevedett. Nem. De. Esetleg. (Torok Gabor 25 eve gyakorolja a strategiai nyugalmat😀)
Gyurma Pappa
Vrij6
több mint 4 éve
Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.Na igen. Egyreszrol. Masreszrol viszont. Inkabb a Fidesz az eselyes. Mar ha a valasztast nezzuk. De az ellenzek sem eselytelen. Van eselyuk. Nem annyi mint a Fidesznek, de van. Nem lefutott az biztos. Sok helyen szoros csata varhato majd. Minden bizonnyal. Orban ebben hibazott. MZP azt elrontotta. A fidesz ebben a kerdesben mellenyult. Az ellenzek ebben valoszinuleg tevedett. Nem. De. Esetleg. (Torok Gabor 25 eve gyakorolja a strategiai nyugalmat😀)
Gyurma Pappa
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Annyira szeretnék Török Gábor lenni, és 25 éve nem mondani semmit, de megélni belőle.

több mint 4 éve
444.hu/2022/03/16/orban-elott-viccelodott-azzal-az-operahaz-igazgatoja-hogy-12-ev-utan-mindenkinek-mennie-kellett?fbclid=IwAR32jdJd7HWDQhHtW0A-KbUizdYjg1dX1cN_qMoMTC_AMWfVU_WaSttt-xsLyulyulyully XDDDD Ókovács Szilveszternek nem sok jót nézek ki, látva a doktorminiszterelnökúr kacaját 😀
Anikó asszonyság is ránézett az urára, hogy akkóómost?
több mint 4 éve
Ez se rosszÉn ezt a csajt bírom. A kutyák is akkor viccesek amikor trollkodnak, de ők már egyre kevesebbet fognak, ahogy komolyodik a párt. Ezt végignéztem kétszer már az elmúlt 8 évben egy közeli és egy távolabbi országban.
444.hu/2022/03/16/huzzatok-a-picsaba-uzente-rovasirassal-egy-tablan-nagy-blanka-a-bekemeneten
gabokocka

több mint 4 éve
Ez se rossz 444.hu/2022/03/16/huzzatok-a-picsaba-uzente-rovasirassal-egy-tablan-nagy-blanka-a-bekemeneten
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2022/03/16/ellenzeki-nagygyules-busz-dunapataji-bekemenet/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞