Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=kVcgr8OQQtw&t=490s

jézusisten 😀
petey
Potentátor, ez jobb, mint a dementor 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
ezt meg itt hagyom, hogy mennyire jol teljesit a kozigazgatas a szituval, inkabb visszafordulnak a lehetseges haboruba, bombazasokhoz:

merce.hu/2022/03/15/hetfon-40-menekult-csalad-fordult-vissza-az-ukran-hatarrol-mert-nem-kapnak-megfelelo-ellatast/
csebi
Ne ülj fel azért mindennek! Hidd el, mindenki megkapja a segítséget mind a határokon, mind a vasútállomásokon. Arról lehetne beszélni, hogy mindebből az állam mekkora szerepet vállal, mert az egésznek a lelke a segítőszervezetek, a civil szervezetek, az önkéntesek és az önkormányzatok, de miért pont itt lenne működőképes az állam?

A rasszizmus persze, hogy jelen van, de ezt talán nem is annak nevezném. Van egy külön a kaszt, a "csapi cigányok". Ezek azok, akik 10-12 gyerekkel jönnek át, büdösök, koszosak, mocskosak, pofátlanok és pazarlók. Ezek nem menekültek, ezek élősködők. Nem egy komplett család közülük naponta jöttek át, hogy jól lakjanak, melegben legyenek aztán zsákostól hazamentek. Ezek inkább ne is jöjjenek. A normális cigányok, akár a határmentiek is megkapták az ellátást és a szállást és meg is fogják, függetlenül attól, hogy nem a háború miatt van rá szükségük.
több mint 4 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 846 — Steelers fan
 nlc.hu/sztarok/20220306/gyozike-mentalis-problemak-pszichiatria/

mindent értek 😀
eaglesmcnabb
"Kelj fel és járj" mondta Viktor és Győzi rendbejött a békemenetre. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com
Nyilván az állam is egy csődtömeg, egy bizonyos fent felett már kezelhetetlen a sztori, a választási dolog szara most szépen visszahullik rájuk, de bocs én vissza nem mennék Ukrajnába, mert ott azért tuti nem vagyok biztonságban.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 110 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
ezt meg itt hagyom, hogy mennyire jol teljesit a kozigazgatas a szituval, inkabb visszafordulnak a lehetseges haboruba, bombazasokhoz:

merce.hu/2022/03/15/hetfon-40-menekult-csalad-fordult-vissza-az-ukran-hatarrol-mert-nem-kapnak-megfelelo-ellatast/
csebi
szóval inkább visszamennek oda, ahol lövik őket... nagy észre vall
NB2
Őszintén kívánom neked, hogy soha a büdös életbe ne kerülj ilyen dilemma elé.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 154 — je suis poloska
 nlc.hu/sztarok/20220306/gyozike-mentalis-problemak-pszichiatria/

mindent értek 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 841 — Lucas Scott

csebi
NB2
mennyivel jobb a minusz 7 fokban hajlektalankodni.
visszamennek, es elindulnak utana masik EUs orszagba, ahol kapnak ellatast.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 247 — nabege2@yahoo.com

csebi
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 420
Tegnap harmadik napja hallgattam félfüllel az M1-et egészen komoly a propaganda gépezet.

Kampány:
Fidesznek nem létezik programja.

Ellenzéknek létezik programja, de nem hangoztatják, pedig végig futva annyira nem is rossz.

Magyarország én így szeretlek!
Toca
Nem bolondok ők, hogy házhoz menjenek azért a bizonyosért 😊 az a program az írása pillanatában se volt releváns, azóta meg teljes kuka. Ezt tudják ők is minek nyomják?

Általános béremelés egy kialakult ár-bér spirálban? Ott az a megoldás, hogy nem emelünk bért, szegény angol jegybankelnököt meg majdnem kivégezték, amikor ezt merte mondani 😊
Az infláció letörése jóléti osztogatásokkal, mint a családi pótlék duplázása, a minimálbér adómentessége, nyugdíjak emelése meg a fidesz összes jóléti intézkedésének (csok, tao, családi adókedvezmény stb.) megtartása? Ez az égő házra öntött fideszes benzinre öntött kerozin, már inflációs szempontból.

Egy konjunktúrában elmenne, de akár fidesz akár ellenzéki kormány lesz, az első 1-2 év nem fog másról szólni mint a konszolidációról, lehet majd hívni, átmeneti intézkedésnek, kiigazításnak, reformnak, bagel-nek, de attól még a fentebbiek nem fognak megtörténni. Szóval teljesen rendben van a szempontjukból, hogy most Orbán- ellenes kampány van és az van a fókuszban, semmint a fentiek.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 110 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Itt van amúgy az 5 perc:

www.youtube.com/watch?v=VIr-XqTh7eM

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 610 — zászló zászló szív
OV bottom 3 beszéde volt ez. Széttartott, nem volt jó a tempó, a közönség sem ott tapsolt ahol tervezett volt. MC korábban írta, hogy 2-3 hét hogy ágy üzenet bevésődjön, és a háború párti baloldal nem akar bevésődni. Nehéz, úgyhogy közben folyton háborúban állunk. Egyszerre ált földbe a baloldal, és sosem állt ilyen jól a Fidesz, és egyszerre kell háborúzni. Nem a legélesebb kések vannak békamenetelni, ez a beszéd nekik biztosan túl magas volt.

Majd MC elmondja, hogy nem, de szerintem nem igazán tudja OV sem hogy mit kéne mondani.

MZP beszéde semmilyen volt, felmondta a kötelezőt, nem ettől jön lázba a bizonytalanok hada...
Gyurma Pappa
legyen igazad, es bar stilusban, retorikaban tenyleg bottom 3 volt ez a beszed (benezni egy ilyen idezetet baszki, ez meg egy 2000 fos telepules polginal is vicces), en tartok attol, hogy a kijelolt iranyt tettek is kovetik, es evek mulva mutogatunk vissza, hogy OV mar itt mondta, hogy mi fog kovetkezni. ez a teljes semlegesseg agyrem elkepzeles.
csebi
Egyetértek.És nem is megvalósítható. Ha ebbe az irányba indul el az ország, akkor a jogállamisági mechanizmus lesz a legkisebb bajunk

több mint 4 éve
MZP letudta a közmédiás 5 percét

több mint 4 éve
OV bottom 3 beszéde volt ez. Széttartott, nem volt jó a tempó, a közönség sem ott tapsolt ahol tervezett volt. MC korábban írta, hogy 2-3 hét hogy ágy üzenet bevésődjön, és a háború párti baloldal nem akar bevésődni. Nehéz, úgyhogy közben folyton háborúban állunk. Egyszerre ált földbe a baloldal, és sosem állt ilyen jól a Fidesz, és egyszerre kell háborúzni. Nem a legélesebb kések vannak békamenetelni, ez a beszéd nekik biztosan túl magas volt.

Majd MC elmondja, hogy nem, de szerintem nem igazán tudja OV sem hogy mit kéne mondani.

MZP beszéde semmilyen volt, felmondta a kötelezőt, nem ettől jön lázba a bizonytalanok hada...
Gyurma Pappa
legyen igazad, es bar stilusban, retorikaban tenyleg bottom 3 volt ez a beszed (benezni egy ilyen idezetet baszki, ez meg egy 2000 fos telepules polginal is vicces), en tartok attol, hogy a kijelolt iranyt tettek is kovetik, es evek mulva mutogatunk vissza, hogy OV mar itt mondta, hogy mi fog kovetkezni. ez a teljes semlegesseg agyrem elkepzeles.

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 610 — zászló zászló szív
Lettem volna légy a falon, amikor a brainstormingon kitalálták, hogy 12 év kormányzását megkoronázandó hívjuk el Győzikét hogy vonuljon velünk az első sorban. 😀😀😀
Nem érzek más, csak szekunder szégyent.
Tony Adams
röhögünk, de ő adta a legjobb interjút a telexnek
petey
Amúgy ja, full normálisan nyilatkozott. Na ezt sem gondoltam hogy valaha le fogom irni róla 😊

Visszatérve a beszédekre én vártam MZPtől valami extrát mert ugye mint a box-ban a címvédőt nagyon meg kell verni hogy pontozással kikapjon, ehelyett jött ez a valami.
Nem tudom de olyan érzésem van hogy a baloldal tényleg elengedte ezt az idei választást, nagyon fura, gyakorlatilag 0 a kampány.
davemayer
Hihetetlen kemény munka van a választókörzetekben, ahogy MC is írt róla. Nagyjából beállt az ország, 20 körzet fogja eldönteni a választást, ott dolgoznak.

MZP járja a körzeteket, sokat melózik ő is. Nyilván az esélytelen körzeteket elengedték, a lista meg gyakorlatilag 50-50, bármit is állít OV

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 321 — Vikings fan
Tegnap harmadik napja hallgattam félfüllel az M1-et egészen komoly a propaganda gépezet.
Illetve egészen ostoba az ellenzék ami eteti.
Vitatkoztam is jót apóssal mikor valamelyik Jobbikos azt mondta, ha a NATO belép a háborúba Mo-nak katonákat kell küldenie.
Nyilván M1 úgy fordította, hogy az ellenzék magyarokat küldene meghalni a háborúba.
Mivel valamilyen szinten érzelmileg kötődik ( Beregszaszban tanított sokat keresztbe Nyíregyrol) nyilván kicsapta a biztosítékot nála.
20 percet vitatkoztunk mire megegyeztünk, hogy a jobbikos csajnak, nem kene ilyeneket lövöldöznie az éterbe, az M1-nek nem kéne hergelnie a népet, magyarokat nem kéne háborúba küldeni.
Igazából egész konstruktív lett, de gyanúsan csak azért mert apósom értelmes ember és nem akart már az elején elküldeni engem a faszba 😀.

Szóval ott állunk, hogy a Fidesz hátradől mert az ellenzék eteti a propaganda gépét, nincs egységes kommunikációjuk, Feró inkább fúrja mint támogatja MZP-t, az ellenzék faszságokat beszél és nem tudja meggyőzni az embereket, hogy jobban lehetnek.

Eközben a Fidesz eteti a népet, groteszk módon Március 15.-én tolja a propagandát, aminek a tömeg éljenez.
Eközben ilyen kamu Wishes anonymust bérelnek fel, aki lerántja a leplet a nagy üzelmekről a baloldalon. Az, hogy az inflációval vagy a benzinstoppal mit akar kezdeni arról kuss van. Az, hogy az oroszoktól való függetlenedést, hogy kéne elkezdeni arról kuss van. De van mocskos EU/MZP/Gyurcsány.
Valszeg a háttérben azért megy még egy kis pénzszórás.

Kampány:
Fidesznek nem létezik programja.

Ellenzéknek létezik programja, de nem hangoztatják, pedig végig futva annyira nem is rossz.

Magyarország én így szeretlek!
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.MC12
A Kossuth tér kb. akkor volt 120 ezer fullon amikor a Népstadionba is befért annyi. 😊 Én voltam ott a rendszerváltás környékén teli teres megmozduláson, az volt kb. 100-120 ezer, de akkor a lépcsőkig állt a tömeg úgy, mint a déli csúcsforgalomban a metrón. Manapság így átépítve, jó nagy színpaddal és teli kordonozva sztem jó, ha 70 ezer ember befér. Plusz legyen még ennek a fele a bekötő utcákon, és akkor mondjuk 120 összesen. Az induló tömeg - kb. másfél Margit híd hosszúságúnak néztem - is inkább erre felé tendál.

Az ellenzéknél csak az emelvénnyel szembeni oszlopot néztem. A fő tömeg kb. 40 ezer lehetett. Hosszú és vékony tömeg, mintha hidon álltak volna, hosszra legyen mondjuk fél Margit híd és ki is jön az a kb. 40 ezer. A mellékutcákban nem tudom mennyien voltak.
peterk2005
Kérdezzük meg Kálmánt, a Rákayt.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.MC12
A Kossuth tér kb. akkor volt 120 ezer fullon amikor a Népstadionba is befért annyi. 😊 Én voltam ott a rendszerváltás környékén teli teres megmozduláson, az volt kb. 100-120 ezer, de akkor a lépcsőkig állt a tömeg úgy, mint a déli csúcsforgalomban a metrón. Manapság így átépítve, jó nagy színpaddal és teli kordonozva sztem jó, ha 70 ezer ember befér. Plusz legyen még ennek a fele a bekötő utcákon, és akkor mondjuk 120 összesen. Az induló tömeg - kb. másfél Margit híd hosszúságúnak néztem - is inkább erre felé tendál.

Az ellenzéknél csak az emelvénnyel szembeni oszlopot néztem. A fő tömeg kb. 40 ezer lehetett. Hosszú és vékony tömeg, mintha hidon álltak volna, hosszra legyen mondjuk fél Margit híd és ki is jön az a kb. 40 ezer. A mellékutcákban nem tudom mennyien voltak.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 495 — "Grammar maci"
Lettem volna légy a falon, amikor a brainstormingon kitalálták, hogy 12 év kormányzását megkoronázandó hívjuk el Győzikét hogy vonuljon velünk az első sorban. 😀😀😀
Tony Adams
petey
Amúgy ja, full normálisan nyilatkozott. Na ezt sem gondoltam hogy valaha le fogom irni róla 😊

Visszatérve a beszédekre én vártam MZPtől valami extrát mert ugye mint a box-ban a címvédőt nagyon meg kell verni hogy pontozással kikapjon, ehelyett jött ez a valami.
Nem tudom de olyan érzésem van hogy a baloldal tényleg elengedte ezt az idei választást, nagyon fura, gyakorlatilag 0 a kampány.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 286 — Csodabogár
Tony Adams

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 286 — Csodabogár
 www.youtube.com/watch?v=kVcgr8OQQtw&t=490s

jézusisten 😀

több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.
nagylaza
Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.

peterk2005
Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.

Az ellenzéki nálam inkább 30-40 ezer maximum, a rakpart méretei és a képek alapján, de arra azért mindkét oldal figyelt, hogy jó nagytotálokat ne dobjanak ki 😊

Az átlátszó szokott 1-2 nappal később létszámos elemzést kidobni, hátha most is megcsinálják mint érdekesség.
MC12
Feleségem kint volt az ellenzékin, jóval a vége előtt elhagyta a terepet, a Tusk-beszédkor ért haza. Elmondása szerint a mellékutcák is tömve voltak, rengetegen még akkor mentek, amikor ő már jött. Ezzel együtt lehet, hogy a 70 ezres becslés is túlzás.
A helyszínválasztást amúgy nem értem, március 15-éhez sincs sok köze. Pontosabban: értem. Nyilván attól féltek, hogy kevesen lesznek. Számomra kishitűségre vall, hogy az ellenzék nem vállalta be pl. a Hősök terét.
nagylaza
A hősök terét a Fidesz se vállalja be jó ideje. Ott a 200ezret is lehet úgy fotózni, hogy az 20 ezer, sugárutak, óriási tér…ott az ellenzéki 70 ezer is nevetségesnek tűnt volna, a terület harmada.
A rakparton abszolút átjött a tömeg érzet a fotókon is, szerintem jó választás volt.
MC12
Mindent lehet úgy (és akkor) fotózni, hogy kevésnek tűnjön. Lásd az Operaháznál tartott tüntetést 2012 januárjában.
nagylaza
(Tamadjak a szervert az oroszok vagy miert omlik mostanaban ennyit ossze az oldal?)

En a rakpartot inkabb szimbolikanak gondolom, nem is kifejezetten a ‘48-as, hanem inkabb az ‘56-os parhuzam miatt, jelezve h ok a forradalmarok es a Fidesz az elnyomo, oroszbarat hatalom.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Tony Adams
Ha 2 hónappal később lenne a választás, Ginoékat is előveszik. Mondjuk az infláció egyre nagyobb veszedelem.
csipkelli
Így is sok volt a köcsög...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 393 — Steelers fan
Tony Adams
A morális-erkölcsi fölény részeként jelent meg!
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 314 — Eagles fan
A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.
nagylaza
Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.

peterk2005
Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.

Az ellenzéki nálam inkább 30-40 ezer maximum, a rakpart méretei és a képek alapján, de arra azért mindkét oldal figyelt, hogy jó nagytotálokat ne dobjanak ki 😊

Az átlátszó szokott 1-2 nappal később létszámos elemzést kidobni, hátha most is megcsinálják mint érdekesség.
MC12
Feleségem kint volt az ellenzékin, jóval a vége előtt elhagyta a terepet, a Tusk-beszédkor ért haza. Elmondása szerint a mellékutcák is tömve voltak, rengetegen még akkor mentek, amikor ő már jött. Ezzel együtt lehet, hogy a 70 ezres becslés is túlzás.
A helyszínválasztást amúgy nem értem, március 15-éhez sincs sok köze. Pontosabban: értem. Nyilván attól féltek, hogy kevesen lesznek. Számomra kishitűségre vall, hogy az ellenzék nem vállalta be pl. a Hősök terét.
nagylaza
A hősök terét a Fidesz se vállalja be jó ideje. Ott a 200ezret is lehet úgy fotózni, hogy az 20 ezer, sugárutak, óriási tér…ott az ellenzéki 70 ezer is nevetségesnek tűnt volna, a terület harmada.
A rakparton abszolút átjött a tömeg érzet a fotókon is, szerintem jó választás volt.
MC12
Fura ez a számháború. 😀 Azért azt senki se felejtse el, hogy több száz busszal hozták fel vidékről az ingyen csirke farhát reményében a fideszes szavazókat. (a kutakon meg nincs benya...LOL)
Ettől függetlenül a rakparton meg rengetegen voltak.
Pár hét múlva kiderül. 😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !