Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Béke lesz more!
több mint 4 éve
Rohadt sokan vannak...
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20220315_Menczer_Tamas_1848_orosz_ukran_haboruHa már indul a csodás békemenet. A kutyák első békemenet paródiája a nem leszünk gyarmatos orosz zászlóval nekem eddig is az elmúlt 12 év legjobb ellenzéki akciója volt, de most különösen aktuális.
A 2 neuronja sikeresen összekapcsolódott, és megszülte a választ.
Vrij6
több mint 4 éve
hvg.hu/itthon/20220315_Menczer_Tamas_1848_orosz_ukran_haboruA 2 neuronja sikeresen összekapcsolódott, és megszülte a választ.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Talán igen, talán nem. Én nem hinnék el mindent, amit davemayer állít 😉Én kb 20 éve találkoztam vele, de nem mondanám hogy ismertem. A helyi rendszert ami szülte illetve akik "kitanították" azokat viszont kellőkèppen ismertem, a velejéig korrupt a helyes megoldás, vagy még azon is túl. Kevés kártékonyabb ember van.Ez a Czeglédi hol helyezkedik el végülis a velejéig korrupt-tól a lejáratási kampány áldozatáig húzódó skálán? Nem olyan véleményre vagyok kíváncsi, hogy elolvastam két cikket meg megnéztem három videóját és kimondom, hogy X, mert ilyen X-et én is ki tudok mondani. 😊 Van itt valaki aki esetleg ismeri is az ügyei hátterét?42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
www.youtube.com/watch?v=2R6QRO6qd2Y
empty taxi
MC12
empty taxi
peterk2005
davemayer
Ezek szerint Czeglédi = NER + OV
jabi
több mint 4 éve
Na, pont erre gondoltam, hogy ilyen X véleményem nekem is van. 😊 Húsz - na jó, 25 - éve én is egy korrupt rendszerváltáson magát megszedő volt pirosnál dolgoztam, mondhatni ott is tanultam ki a szakma egy részét, mégse lett belőlem korrupt piros vállalkozó. De ismerek olyant is, aki meg az lett. De annak tudom is, hogy mikor, mivel és hogyan.Én kb 20 éve találkoztam vele, de nem mondanám hogy ismertem. A helyi rendszert ami szülte illetve akik "kitanították" azokat viszont kellőkèppen ismertem, a velejéig korrupt a helyes megoldás, vagy még azon is túl. Kevés kártékonyabb ember van.Ez a Czeglédi hol helyezkedik el végülis a velejéig korrupt-tól a lejáratási kampány áldozatáig húzódó skálán? Nem olyan véleményre vagyok kíváncsi, hogy elolvastam két cikket meg megnéztem három videóját és kimondom, hogy X, mert ilyen X-et én is ki tudok mondani. 😊 Van itt valaki aki esetleg ismeri is az ügyei hátterét?42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
empty taxi
MC12
empty taxi
peterk2005
davemayer
Valaki olyan esetleg aki ismeri / ismerte az ügyei hátterét is? Én csak azt tudom amit olvasni lehetett, az meg annyi, mint a #meetoo-s sztorik, hogy tudja a rossebb, hogy tényleg egy nőverő agresszív barom volt-e, vagy valamelyik nője utálja.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Én kb 20 éve találkoztam vele, de nem mondanám hogy ismertem. A helyi rendszert ami szülte illetve akik "kitanították" azokat viszont kellőkèppen ismertem, a velejéig korrupt a helyes megoldás, vagy még azon is túl. Kevés kártékonyabb ember van.Ez a Czeglédi hol helyezkedik el végülis a velejéig korrupt-tól a lejáratási kampány áldozatáig húzódó skálán? Nem olyan véleményre vagyok kíváncsi, hogy elolvastam két cikket meg megnéztem három videóját és kimondom, hogy X, mert ilyen X-et én is ki tudok mondani. 😊 Van itt valaki aki esetleg ismeri is az ügyei hátterét?42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
empty taxi
MC12
empty taxi
peterk2005
davemayer
Ezek szerint Czeglédi = NER + OV
több mint 4 éve
Szerintem túlmisztifikálod a miniszterelnok kepessegeinek a fontossagat. Holott elsőre kb kb eleg lenne annyi skill töle hogy nem lop el mindent is, visszaszorítja a korrupciót, hagyja a szakertőket dolgozni ki-kit a sajat területén, illetve nem tesz be folyamatosan az EU-nak, ezáltal le tudja hívni az eddig visszatartott EU-s pénzeket. Nem kell itt Einsteinnek lenni, hiszen látod, elvileg Orban egy kibaszott nagy géniusz (legalabbis az orazag egy nagy resze szerint), kurvajó politikus, oszt mégis egy rakás szar ami itt megy egy átlag eu-s országhoz viszonyítva, szóval a mutatott kép nagyon azt mutatja hogy nem a miniszterelnok személyes skilljei határozzák meg az adott orszag sikerességét.Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Rossz lehet ennyire egyszerűnek lenni, és így élni.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokJa, elég könnyű kiszűrni. Egyik munkatársam fidesz aktivista. Abból ahogy beszél mindig tudom mi az új kommunikációs panel. Pl amikor arról akart meggyőzni, hogy ha most utoljára leszavazzuk a baloldalt, akkor végleg eltűnnek ezek a gyűlölt szereplők, már tudtam, hogy ez az új irány. És lám, másnap már ez lett a teljes kommunikációs stratégia, hogy az ellenzéki, de nem ellenzéki összefogáshoz húzó szavazókat otthon tartsák.
r.baggio
andree
Mikey
Azért érzitek hogy ez kb azt jelenti akkor hogy Ceglédy is a megafon meg a fudesz propaganda része, ugye?!
Nem lehet hogy esetleg több embernek, akár egymástól teljesen eltérő személyiségeknek is ugyanaz a vélemény fogalmazódik meg valamiről FÜGGETLENÜL egymástól? Ez lehetetlen, igaz?
davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ellenzeki es bizonytalanok kozott volt mozgosito hatasa, de 2014 es 2019hez kepest Borkai bukott 1300 szavazot. ez a kozel 20ezer szavazonal 6.5%os kulonbseg, ami nem olyan hatalmas.Nem-e?? Borkai 600 szavazattal nyert, és csak azért mert a jobbikosok visszaléptek - 5 évvel előtte 9000 szavazattal nyert, ha összeadom az ellenzéki szavazatokat. Óriási hatása volt helyben, nagyon nagy számban passziválta a fideszes szavazókat - elég csak vegigfutni a választóköröket 14-19 viszonylatban - , de ha megnézel pár riportot a választás napjáról, egy valag szavazó nem hallott róla, nem ismerte az ügy részleteit, hallott valamit de nem tudja igaz-e stb. egyszerűen nem volt ideje a videónak kifutnia magát minden választói rétegben.ebben sztem nem ertunk egyet. Gyor nem volt a megfelelo terep erre 2019ben. azert dobtak be akkor amikor, mert azt hittek, hogy nincs annyi bor Borkai kepen, hogy ezek utan nem lep vissza. de ugye nem lehetett Gyort elvesziteni ezert Borkai maradt. nezd meg, hogy azota mennyi kulteruletet minositettek at ipari terulette, nem lennek meglepodve, ha par ev mulva olvasnank egy direkt36os cikket arrol, hogyan gazdagodtak meg abbol, hogy megvettek kulteruletkent, majd ipari teruletkent eladtak jobb aron.Ezzel az utolsó pillanattal lassan elkésik minden oldal (ami a Fidesznek kevésbé fáj). A Borkai-videónál is szentül hiszem, hogy elbaszták úgy egy héttel az időzítést - akárki is tette közzé. Egyszerűen az ilyen ügyeknek kell legalább 2-3 hét, hogy megfelelően “átmossa” a közéletet. Ha az ellenzéknek ott van még egy hete, akkor Borkai nem nyer, így is épphogy. Csak egyszerre volt kevés az idő és balfasz a helyi ellenzék.A nagy kérdés, hogy mi lesz a szex-ügyekkel mert ezen kívül nem hiszem, hogy bármi is alapjaiban tudna bármelyik kampányon ütni.latva a diploma hianyos ugyeket, en ugy gondolom, hogy
MC12
vagy ki sem hozzak az ugyeket, mert tudjak, hogy van betarazva tuloldalon is vmi hasonlo (marpedig biztosan van a fidesznek, ez Bangone ugye tokeletesen mutatja
vagy annyira utolso pillanatban hozzak ki a legnagyobbat szolot, hogy arra mar a fidesz sem feltetlenul tud idoben reagalni.
de mivel gyava nepnek ellenzeki a hazaja sztem az elso opcio lesz. nem lennek meglepodve, ha DK (hallva Czegledyt) elengedte ezt, a Jobbikkal egyutt, es keszulnek lelkiekben 2026ra. hogyan morzsoljak le mar vegleg az mszp, parbeszed, lmp triot, es a momentumot pedig becsicskitani 5% korulre.
csebi
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Nem-e?? Borkai 600 szavazattal nyert, és csak azért mert a jobbikosok visszaléptek - 5 évvel előtte 9000 szavazattal nyert, ha összeadom az ellenzéki szavazatokat. Óriási hatása volt helyben, nagyon nagy számban passziválta a fideszes szavazókat - elég csak vegigfutni a választóköröket 14-19 viszonylatban - , de ha megnézel pár riportot a választás napjáról, egy valag szavazó nem hallott róla, nem ismerte az ügy részleteit, hallott valamit de nem tudja igaz-e stb. egyszerűen nem volt ideje a videónak kifutnia magát minden választói rétegben.ebben sztem nem ertunk egyet. Gyor nem volt a megfelelo terep erre 2019ben. azert dobtak be akkor amikor, mert azt hittek, hogy nincs annyi bor Borkai kepen, hogy ezek utan nem lep vissza. de ugye nem lehetett Gyort elvesziteni ezert Borkai maradt. nezd meg, hogy azota mennyi kulteruletet minositettek at ipari terulette, nem lennek meglepodve, ha par ev mulva olvasnank egy direkt36os cikket arrol, hogyan gazdagodtak meg abbol, hogy megvettek kulteruletkent, majd ipari teruletkent eladtak jobb aron.Ezzel az utolsó pillanattal lassan elkésik minden oldal (ami a Fidesznek kevésbé fáj). A Borkai-videónál is szentül hiszem, hogy elbaszták úgy egy héttel az időzítést - akárki is tette közzé. Egyszerűen az ilyen ügyeknek kell legalább 2-3 hét, hogy megfelelően “átmossa” a közéletet. Ha az ellenzéknek ott van még egy hete, akkor Borkai nem nyer, így is épphogy. Csak egyszerre volt kevés az idő és balfasz a helyi ellenzék.A nagy kérdés, hogy mi lesz a szex-ügyekkel mert ezen kívül nem hiszem, hogy bármi is alapjaiban tudna bármelyik kampányon ütni.latva a diploma hianyos ugyeket, en ugy gondolom, hogy
MC12
vagy ki sem hozzak az ugyeket, mert tudjak, hogy van betarazva tuloldalon is vmi hasonlo (marpedig biztosan van a fidesznek, ez Bangone ugye tokeletesen mutatja
vagy annyira utolso pillanatban hozzak ki a legnagyobbat szolot, hogy arra mar a fidesz sem feltetlenul tud idoben reagalni.
de mivel gyava nepnek ellenzeki a hazaja sztem az elso opcio lesz. nem lennek meglepodve, ha DK (hallva Czegledyt) elengedte ezt, a Jobbikkal egyutt, es keszulnek lelkiekben 2026ra. hogyan morzsoljak le mar vegleg az mszp, parbeszed, lmp triot, es a momentumot pedig becsicskitani 5% korulre.
csebi
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
ebben sztem nem ertunk egyet. Gyor nem volt a megfelelo terep erre 2019ben. azert dobtak be akkor amikor, mert azt hittek, hogy nincs annyi bor Borkai kepen, hogy ezek utan nem lep vissza. de ugye nem lehetett Gyort elvesziteni ezert Borkai maradt. nezd meg, hogy azota mennyi kulteruletet minositettek at ipari terulette, nem lennek meglepodve, ha par ev mulva olvasnank egy direkt36os cikket arrol, hogyan gazdagodtak meg abbol, hogy megvettek kulteruletkent, majd ipari teruletkent eladtak jobb aron.Ezzel az utolsó pillanattal lassan elkésik minden oldal (ami a Fidesznek kevésbé fáj). A Borkai-videónál is szentül hiszem, hogy elbaszták úgy egy héttel az időzítést - akárki is tette közzé. Egyszerűen az ilyen ügyeknek kell legalább 2-3 hét, hogy megfelelően “átmossa” a közéletet. Ha az ellenzéknek ott van még egy hete, akkor Borkai nem nyer, így is épphogy. Csak egyszerre volt kevés az idő és balfasz a helyi ellenzék.A nagy kérdés, hogy mi lesz a szex-ügyekkel mert ezen kívül nem hiszem, hogy bármi is alapjaiban tudna bármelyik kampányon ütni.latva a diploma hianyos ugyeket, en ugy gondolom, hogy
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ezzel az utolsó pillanattal lassan elkésik minden oldal (ami a Fidesznek kevésbé fáj). A Borkai-videónál is szentül hiszem, hogy elbaszták úgy egy héttel az időzítést - akárki is tette közzé. Egyszerűen az ilyen ügyeknek kell legalább 2-3 hét, hogy megfelelően “átmossa” a közéletet. Ha az ellenzéknek ott van még egy hete, akkor Borkai nem nyer, így is épphogy. Csak egyszerre volt kevés az idő és balfasz a helyi ellenzék.A nagy kérdés, hogy mi lesz a szex-ügyekkel mert ezen kívül nem hiszem, hogy bármi is alapjaiban tudna bármelyik kampányon ütni.latva a diploma hianyos ugyeket, en ugy gondolom, hogy
MC12
csebi
több mint 4 éve
A nagy kérdés, hogy mi lesz a szex-ügyekkel mert ezen kívül nem hiszem, hogy bármi is alapjaiban tudna bármelyik kampányon ütni.latva a diploma hianyos ugyeket, en ugy gondolom, hogy
MC12
több mint 4 éve
szegeny Deak Dani most fordult egyet a sirjaban, pedig meg eletben van.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokTe, tőletek hallottam először erről a megafonról amikor úgy 2-3 hete írtatok róla hogy kimennyi pénzt kap, esküszöm. Egyáltalán nem követek semmi ilyet.
r.baggio
davemayer
több mint 4 éve
Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokKarácsonynál is bejött, tolják
r.baggio

több mint 4 éve
Ahhoz ott nagyon keveset fizetnek.Pontosan ezt gondolom én is, te tuti megafonos vagyHát, nem korrekt. Ő beszél arról, hogy kampányban mit hogyan nem csinálhat egy miniszerelnok-jelölt, amikor “elfelejti” hogy az első szabály, hogy a jelöltet nem baszogatod nyilvánosan, ha hibázik akkor sem - ezt hívják lojalitasnak- főleg nem két héttel a választások előtt, egy ellenzéki műsorban, ami kizárólag arra jó, hogy a Fidesz köszönje szépen és gyártson belőle egy újabb “MzP meg a sajátjai szerint is alkalmatlan” szpotot.42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
empty taxi
MC12
empty taxi
Persze, ha onnan nézem, hogy hetek óta zajlik a dk/jobbik részéről egy nem is annyira finom “mzp miatt veszítünk a választáson” narratíva, akkor nem is olyan meglepő. Czeglédy nem hülye, csak olyat nyilatkozik ami le van egyeztetve, főleg ebben a témában.
MC12
davemayer
több mint 4 éve
Az egyik irányított propaganda köréje szervezett talpnyalókkal, utóbbi elkötelezett, de alapvetően független (néha jó, gyakrabban rossz) újságírás. Tulajdonképpen ugyanaz a szervezeti rendbeli különbség, mint a korrupcióban. Az is felülről szervezett, egységesen irányított, köré szerveződve pedig a leeső falatokat szétosztók sorával versus ügyeskedünk a nihilben.Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Az egyidejű váltások miatt nehéz ezt így értelmezni. Azért a pártsajtó tényleg egyszerre mozog, és amit például a megafon aktuális témaként felvesz leszűrődik a többi jobb oldali véleményalkotó kommunikációjába is, és végül az átlag usernél köt ki. Nem hiszem, hogy bárki azt hinné, hogy Viktor egyesével hívogat mindenkit, hogy most ezt kell nyomni, elég a megfelelő helyeken elindítani a folyamatot. Gajdics Ottó beteríti nyállal az egész sajtóklub stúdiót, ahogy azt ordítja, hogy retardáltak, mind kontra szelektált idióta, a megafon 3 másodperces kivágásokkal nyomatja, hogy inkompetens, Viktor épp azt emeli ki az interjújában, hogy neki rengeteg tapasztalata van válságkezelésből, a többit már elvégzi a tömeg. Ez egy jól szervezett rendszer, ami kommunikációját tekintve egyszerre mozog. Mondanám, hogy ez hiányzik az ellenzékből, de alapvetően hányok a circlejerktől. Néha kellemetlen, de vesszenek össze háromszor minden Kötöttfogásban. Inkább a szekunder szégyen Csíntalan miatt, vagy Pető megértem miért csinálja a kormány értelmezései, mint a véget nem érő egymás alá beszélés.
Azért érzitek hogy ez kb azt jelenti akkor hogy Ceglédy is a megafon meg a fudesz propaganda része, ugye?!
Nem lehet hogy esetleg több embernek, akár egymástól teljesen eltérő személyiségeknek is ugyanaz a vélemény fogalmazódik meg valamiről FÜGGETLENÜL egymástól? Ez lehetetlen, igaz?
davemayer
andree
Ez az irányított propaganda egyébként amennyire eredményes választási / tábor összetartási szempontból, annyira brutálisan káros társadalmi mentálhigiénia szempontjából. A Kötöttfogás és társai is tudnak kihívást jelenteni az értelemnek időnként, de nagyon kicsi az esélye a "mátrixosításra". De az, hogy reggel megkapom az aktuális "covid levelet" a kormánytól (úgy látszik az a leggyorsabban terjedő forma mostanság), aztán a következő naptól lényegében ugyanazt olvasom vissza az összes "jobboldali" sajtótermékben, sőt ugyanazt olvasom vissza a választói kommentekben is minden platformon, az már ijesztő. Utóbbi főleg, mert bár sok a fizetett troll / kamunick is bizonyos platformokon, de sok komment mögött ma is valódi ember áll, aki őszintén hiszi amit mond. És lesír róla, hogy már képtelen felismerni, hogy direktbe be van csatolva. Kapja a mátrix-valóságot a köldökzsinóron és képtelen már érzékelni, hogy az egy kreált valóság.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
De ez jó, ha magadra ismertél, hogy te is csak a megafonos csirkék után mész.Ok. De akkor mit csinál most ez a Ceglédy (ha vkit jobban érdekel amúgy a ténykedésük rákereshet az ő ügyein kívül pl Táncsics Péterre is, tipikus történet), hogy ő is erről hajlandó beszélni? Beállt a nerbe? Miért vakarja a fejét egyre több balos?Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Az egyidejű váltások miatt nehéz ezt így értelmezni. Azért a pártsajtó tényleg egyszerre mozog, és amit például a megafon aktuális témaként felvesz leszűrődik a többi jobb oldali véleményalkotó kommunikációjába is, és végül az átlag usernél köt ki. Nem hiszem, hogy bárki azt hinné, hogy Viktor egyesével hívogat mindenkit, hogy most ezt kell nyomni, elég a megfelelő helyeken elindítani a folyamatot. Gajdics Ottó beteríti nyállal az egész sajtóklub stúdiót, ahogy azt ordítja, hogy retardáltak, mind kontra szelektált idióta, a megafon 3 másodperces kivágásokkal nyomatja, hogy inkompetens, Viktor épp azt emeli ki az interjújában, hogy neki rengeteg tapasztalata van válságkezelésből, a többit már elvégzi a tömeg. Ez egy jól szervezett rendszer, ami kommunikációját tekintve egyszerre mozog. Mondanám, hogy ez hiányzik az ellenzékből, de alapvetően hányok a circlejerktől. Inkább vesszenek össze háromszor minden Kötöttfogásban. Inkább a szekunder szégyen Csíntalan miatt, vagy Pető megértem miért csinálja a kormány értelmezései, mint a véget nem érő egymás alá beszélés.
davemayer
andree
És ami a legérdekesebb és ti is elkezdtetek beszélni róla: miért nincs kampány? Semmi, 0, zéró.
Ez 2 héttel a választás előtt nem hogy furcsa, de elképzelhetetlen alapesetben szvsz.
davemayer
Az első lépés mindig a beismerés 😛 😀
több mint 4 éve
Pontosan ezt gondolom én is, te tuti megafonos vagyHát, nem korrekt. Ő beszél arról, hogy kampányban mit hogyan nem csinálhat egy miniszerelnok-jelölt, amikor “elfelejti” hogy az első szabály, hogy a jelöltet nem baszogatod nyilvánosan, ha hibázik akkor sem - ezt hívják lojalitasnak- főleg nem két héttel a választások előtt, egy ellenzéki műsorban, ami kizárólag arra jó, hogy a Fidesz köszönje szépen és gyártson belőle egy újabb “MzP meg a sajátjai szerint is alkalmatlan” szpotot.42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
empty taxi
MC12
empty taxi
Persze, ha onnan nézem, hogy hetek óta zajlik a dk/jobbik részéről egy nem is annyira finom “mzp miatt veszítünk a választáson” narratíva, akkor nem is olyan meglepő. Czeglédy nem hülye, csak olyat nyilatkozik ami le van egyeztetve, főleg ebben a témában.
MC12
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nem én baggio eredeti kommentjében ismertem magamra, mert utánam reagált úgy, ahogy.Kétségtelenül egyszerűbb az élet, ha mindent elhiszel a vezetődnek (oldaltól függetlenül) és semmit sem kérdőjelezel meg. De az ilyeneket én csak sajnálni tudom. Még ha nekem bonyolultabb is az élet.Meg lehet annak a tudatállapotnak az előnye, hogy a legnagyobb összefüggésekről is rögtön kész magyarázattal rendelkezik az ember (lásd az ukrán háborúról szóló videót a minap), sőt az egész szekértábor mentalitás erről szól: nem csupán egy pártra szavazol, hanem kapsz egy sorvezetőt a világ összes fontos témájához.Rossz lehet ennyire egyszerűnek lenni, és így élni.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokJa, elég könnyű kiszűrni. Egyik munkatársam fidesz aktivista. Abból ahogy beszél mindig tudom mi az új kommunikációs panel. Pl amikor arról akart meggyőzni, hogy ha most utoljára leszavazzuk a baloldalt, akkor végleg eltűnnek ezek a gyűlölt szereplők, már tudtam, hogy ez az új irány. És lám, másnap már ez lett a teljes kommunikációs stratégia, hogy az ellenzéki, de nem ellenzéki összefogáshoz húzó szavazókat otthon tartsák.
r.baggio
andree
Mikey
Néha eléggé kiütközik ennek a röhejessége, de ha erősen hiszel benne, akkor ilyenek nem zavarhatnak meg. Most pl mzp alkalmatlansága teheti tönkre az országot, ha leváltjuk a kárpátok géniuszát, akiről mindenki tudja mennyire jó politikus, hisz az ország jelenlegi helyzete pontosan ezt mutatja. Végülis 12 év nem sok idő, ennél több kell a tényleges eredményekhez.
r.baggio
Ne vegyél légyszíves mindent is ellened irányuló támadásnak, mert az előző kommentem is konkrétan az andree által említett munkatársára vonatkozott, és a hozzá hasonlókhoz, mert sokan vannak. Persze ha magadra ismertél a munkatársban, az nem az én hibám.Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Rossz lehet ennyire egyszerűnek lenni, és így élni.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokJa, elég könnyű kiszűrni. Egyik munkatársam fidesz aktivista. Abból ahogy beszél mindig tudom mi az új kommunikációs panel. Pl amikor arról akart meggyőzni, hogy ha most utoljára leszavazzuk a baloldalt, akkor végleg eltűnnek ezek a gyűlölt szereplők, már tudtam, hogy ez az új irány. És lám, másnap már ez lett a teljes kommunikációs stratégia, hogy az ellenzéki, de nem ellenzéki összefogáshoz húzó szavazókat otthon tartsák.
r.baggio
andree
Mikey
davemayer
Mikey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ok. De akkor mit csinál most ez a Ceglédy (ha vkit jobban érdekel amúgy a ténykedésük rákereshet az ő ügyein kívül pl Táncsics Péterre is, tipikus történet), hogy ő is erről hajlandó beszélni? Beállt a nerbe? Miért vakarja a fejét egyre több balos?Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Az egyidejű váltások miatt nehéz ezt így értelmezni. Azért a pártsajtó tényleg egyszerre mozog, és amit például a megafon aktuális témaként felvesz leszűrődik a többi jobb oldali véleményalkotó kommunikációjába is, és végül az átlag usernél köt ki. Nem hiszem, hogy bárki azt hinné, hogy Viktor egyesével hívogat mindenkit, hogy most ezt kell nyomni, elég a megfelelő helyeken elindítani a folyamatot. Gajdics Ottó beteríti nyállal az egész sajtóklub stúdiót, ahogy azt ordítja, hogy retardáltak, mind kontra szelektált idióta, a megafon 3 másodperces kivágásokkal nyomatja, hogy inkompetens, Viktor épp azt emeli ki az interjújában, hogy neki rengeteg tapasztalata van válságkezelésből, a többit már elvégzi a tömeg. Ez egy jól szervezett rendszer, ami kommunikációját tekintve egyszerre mozog. Mondanám, hogy ez hiányzik az ellenzékből, de alapvetően hányok a circlejerktől. Inkább vesszenek össze háromszor minden Kötöttfogásban. Inkább a szekunder szégyen Csíntalan miatt, vagy Pető megértem miért csinálja a kormány értelmezései, mint a véget nem érő egymás alá beszélés.
davemayer
andree
És ami a legérdekesebb és ti is elkezdtetek beszélni róla: miért nincs kampány? Semmi, 0, zéró.
Ez 2 héttel a választás előtt nem hogy furcsa, de elképzelhetetlen alapesetben szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kétségtelenül egyszerűbb az élet, ha mindent elhiszel a vezetődnek (oldaltól függetlenül) és semmit sem kérdőjelezel meg. De az ilyeneket én csak sajnálni tudom. Még ha nekem bonyolultabb is az élet.Meg lehet annak a tudatállapotnak az előnye, hogy a legnagyobb összefüggésekről is rögtön kész magyarázattal rendelkezik az ember (lásd az ukrán háborúról szóló videót a minap), sőt az egész szekértábor mentalitás erről szól: nem csupán egy pártra szavazol, hanem kapsz egy sorvezetőt a világ összes fontos témájához.Rossz lehet ennyire egyszerűnek lenni, és így élni.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokJa, elég könnyű kiszűrni. Egyik munkatársam fidesz aktivista. Abból ahogy beszél mindig tudom mi az új kommunikációs panel. Pl amikor arról akart meggyőzni, hogy ha most utoljára leszavazzuk a baloldalt, akkor végleg eltűnnek ezek a gyűlölt szereplők, már tudtam, hogy ez az új irány. És lám, másnap már ez lett a teljes kommunikációs stratégia, hogy az ellenzéki, de nem ellenzéki összefogáshoz húzó szavazókat otthon tartsák.
r.baggio
andree
Mikey
Néha eléggé kiütközik ennek a röhejessége, de ha erősen hiszel benne, akkor ilyenek nem zavarhatnak meg. Most pl mzp alkalmatlansága teheti tönkre az országot, ha leváltjuk a kárpátok géniuszát, akiről mindenki tudja mennyire jó politikus, hisz az ország jelenlegi helyzete pontosan ezt mutatja. Végülis 12 év nem sok idő, ennél több kell a tényleges eredményekhez.
r.baggio
Ne vegyél légyszíves mindent is ellened irányuló támadásnak, mert az előző kommentem is konkrétan az andree által említett munkatársára vonatkozott, és a hozzá hasonlókhoz, mert sokan vannak. Persze ha magadra ismertél a munkatársban, az nem az én hibám.Hihetetlen azért valahol ha belegondoltok hogy a Ceglédy (akit mivel ott nőttem fel rühellek mint a szart) ilyet nyilatkozik, én ezt reagálom, és ebből annyit szűrtök le hogy "áhhhá, ez pont most az aktuális propaganda...!".Rossz lehet ennyire egyszerűnek lenni, és így élni.Meglepő, hogy a megafon propaganda pont ugyanezt kezdte most el harsogni; semmi mondanivaló, az egyetlen üzenet, hogy mzp alkalmatlan - gratulálokJa, elég könnyű kiszűrni. Egyik munkatársam fidesz aktivista. Abból ahogy beszél mindig tudom mi az új kommunikációs panel. Pl amikor arról akart meggyőzni, hogy ha most utoljára leszavazzuk a baloldalt, akkor végleg eltűnnek ezek a gyűlölt szereplők, már tudtam, hogy ez az új irány. És lám, másnap már ez lett a teljes kommunikációs stratégia, hogy az ellenzéki, de nem ellenzéki összefogáshoz húzó szavazókat otthon tartsák.
r.baggio
andree
Mikey
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Hát, nem korrekt. Ő beszél arról, hogy kampányban mit hogyan nem csinálhat egy miniszerelnok-jelölt, amikor “elfelejti” hogy az első szabály, hogy a jelöltet nem baszogatod nyilvánosan, ha hibázik akkor sem - ezt hívják lojalitasnak- főleg nem két héttel a választások előtt, egy ellenzéki műsorban, ami kizárólag arra jó, hogy a Fidesz köszönje szépen és gyártson belőle egy újabb “MzP meg a sajátjai szerint is alkalmatlan” szpotot.42:10-tőlCzeglédy nem olyan burkoltan szállt bele MZP-be. #meglepő #JahNemHol? Bevallom, irritál a csávó hangja, szóval ha nem kell nem szenvednék végig egy órát - örök hála 😊
empty taxi
MC12
empty taxi
több mint 4 éve
A Smer-t le kellett váltani, de hatalmas csalódás mindenkinek az újak ténykedése, cinizmusa és amatőrizmusa.A két ország összevetésében Szlovákia éppen annyival teljesít körülbelül jobban az elmút másfél évtizedben, amennyivel kevésbé ült rá a politikai csatatér a társadalomra. A politikai környezet ott is lehangoló és korrupt, de kevesebbet tud ártani. Illetve, időnként muszáj azért valami keveset le is tennie az asztalra azzal, hogy van némi verseny, és időnként váltás.
Tito05
Ami igazán szomorú az az, hogy ciklusok óta nincs magyar képviselet a parlamentben, pedig nemzetiség arányosan tükorsimán lennie kellene.