Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Mindent lehet úgy (és akkor) fotózni, hogy kevésnek tűnjön. Lásd az Operaháznál tartott tüntetést 2012 januárjában.A hősök terét a Fidesz se vállalja be jó ideje. Ott a 200ezret is lehet úgy fotózni, hogy az 20 ezer, sugárutak, óriási tér…ott az ellenzéki 70 ezer is nevetségesnek tűnt volna, a terület harmada.Feleségem kint volt az ellenzékin, jóval a vége előtt elhagyta a terepet, a Tusk-beszédkor ért haza. Elmondása szerint a mellékutcák is tömve voltak, rengetegen még akkor mentek, amikor ő már jött. Ezzel együtt lehet, hogy a 70 ezres becslés is túlzás.Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.
nagylaza
peterk2005
Az ellenzéki nálam inkább 30-40 ezer maximum, a rakpart méretei és a képek alapján, de arra azért mindkét oldal figyelt, hogy jó nagytotálokat ne dobjanak ki 😊
Az átlátszó szokott 1-2 nappal később létszámos elemzést kidobni, hátha most is megcsinálják mint érdekesség.
MC12
A helyszínválasztást amúgy nem értem, március 15-éhez sincs sok köze. Pontosabban: értem. Nyilván attól féltek, hogy kevesen lesznek. Számomra kishitűségre vall, hogy az ellenzék nem vállalta be pl. a Hősök terét.
nagylaza
A rakparton abszolút átjött a tömeg érzet a fotókon is, szerintem jó választás volt.
MC12
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Lettem volna légy a falon, amikor a brainstormingon kitalálták, hogy 12 év kormányzását megkoronázandó hívjuk el Győzikét hogy vonuljon velünk az első sorban. 😀😀😀Ha 2 hónappal később lenne a választás, Ginoékat is előveszik. Mondjuk az infláció egyre nagyobb veszedelem.
Nem érzek más, csak szekunder szégyent.
Tony Adams
több mint 4 éve
Lettem volna légy a falon, amikor a brainstormingon kitalálták, hogy 12 év kormányzását megkoronázandó hívjuk el Győzikét hogy vonuljon velünk az első sorban. 😀😀😀Nem érzek más, csak szekunder szégyent.
több mint 4 éve
A hősök terét a Fidesz se vállalja be jó ideje. Ott a 200ezret is lehet úgy fotózni, hogy az 20 ezer, sugárutak, óriási tér…ott az ellenzéki 70 ezer is nevetségesnek tűnt volna, a terület harmada.Feleségem kint volt az ellenzékin, jóval a vége előtt elhagyta a terepet, a Tusk-beszédkor ért haza. Elmondása szerint a mellékutcák is tömve voltak, rengetegen még akkor mentek, amikor ő már jött. Ezzel együtt lehet, hogy a 70 ezres becslés is túlzás.Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.
nagylaza
peterk2005
Az ellenzéki nálam inkább 30-40 ezer maximum, a rakpart méretei és a képek alapján, de arra azért mindkét oldal figyelt, hogy jó nagytotálokat ne dobjanak ki 😊
Az átlátszó szokott 1-2 nappal később létszámos elemzést kidobni, hátha most is megcsinálják mint érdekesség.
MC12
A helyszínválasztást amúgy nem értem, március 15-éhez sincs sok köze. Pontosabban: értem. Nyilván attól féltek, hogy kevesen lesznek. Számomra kishitűségre vall, hogy az ellenzék nem vállalta be pl. a Hősök terét.
nagylaza
A rakparton abszolút átjött a tömeg érzet a fotókon is, szerintem jó választás volt.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Feleségem kint volt az ellenzékin, jóval a vége előtt elhagyta a terepet, a Tusk-beszédkor ért haza. Elmondása szerint a mellékutcák is tömve voltak, rengetegen még akkor mentek, amikor ő már jött. Ezzel együtt lehet, hogy a 70 ezres becslés is túlzás.Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.
nagylaza
peterk2005
MC12
több mint 4 éve
ezek? ha a Dagadt kisgyerekeket lőne agyon a Karmelita erkélyén, a sok idióta önként vinné az unokáját baszki.A józanabbik felem azt reméli, hogy eljön az a nap amikor egy választáson leváltják őket és törvényesen elszámoltatják az utolsó forintig.Akkó' kell még egy kétharmad szerinted is?Tök normális. A statáriális bíróság meg az akasztás még cinkes egy picit.Nézve a Partizán élőben Iványit azért meg tudom érteni, hogy Orbán bögyében van.Tehát tok normális egy random ellenzéki hangadót megfosztani a jogi statuszatol, ezzel a működési bevételeitől egy személyre szabott jogszabállyal, majd rakuldeni a NAV-ot? Ezt jó tudni, eddig állítólag demokrácia volt itt szerinted is. 😊
Én rühellem Iványit, mivel vallási agyhalottnak tartom, így nem követem a megnyilvánulásait direktbe, de most így elcsípve kőkemény pártpolitikai propagandát nyom, vagyis ha objektíven nézzük, akkor egy sima ellenzéki beszélő fej, akit meg miért babusgasson Orbán, vagy miért ne úgy viselkedjen vele, mint egy random ellenzéki hangadóval?
Sobri Jóska
somoskovig
kittli
somoskovig
Az agresszívebb felem pedig ad nekik újabb kétharmadot, had fulladjanak bele a saját mocskukba, s a nép, az istenadta nép eltakarítja őket a francba kapával, kaszával, rugós bugyli bicskával.
Na ezért nem iszom egy ideje, agresszív leszek a piától.
kittli
több mint 4 éve
Amúgy ezekről a számokról mi értelme van értekezni. Eddig is hazudtak erről is, mindkét oldal nyilván tultolta 1.5-2x szorzóval.Ti meg FB posztokat nézték hogy hányan voltak, túl sok az időtök. 😊
több mint 4 éve
A józanabbik felem azt reméli, hogy eljön az a nap amikor egy választáson leváltják őket és törvényesen elszámoltatják az utolsó forintig.Akkó' kell még egy kétharmad szerinted is?Tök normális. A statáriális bíróság meg az akasztás még cinkes egy picit.Nézve a Partizán élőben Iványit azért meg tudom érteni, hogy Orbán bögyében van.Tehát tok normális egy random ellenzéki hangadót megfosztani a jogi statuszatol, ezzel a működési bevételeitől egy személyre szabott jogszabállyal, majd rakuldeni a NAV-ot? Ezt jó tudni, eddig állítólag demokrácia volt itt szerinted is. 😊
Én rühellem Iványit, mivel vallási agyhalottnak tartom, így nem követem a megnyilvánulásait direktbe, de most így elcsípve kőkemény pártpolitikai propagandát nyom, vagyis ha objektíven nézzük, akkor egy sima ellenzéki beszélő fej, akit meg miért babusgasson Orbán, vagy miért ne úgy viselkedjen vele, mint egy random ellenzéki hangadóval?
Sobri Jóska
somoskovig
kittli
somoskovig
Az agresszívebb felem pedig ad nekik újabb kétharmadot, had fulladjanak bele a saját mocskukba, s a nép, az istenadta nép eltakarítja őket a francba kapával, kaszával, rugós bugyli bicskával.
Na ezért nem iszom egy ideje, agresszív leszek a piától.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Kb 20-25 ezer volt az ellenzék, a fityesz meg cca 150-200 ezer max.
több mint 4 éve
Átnéztem a galériákat meg pár Fb videót és képet, a 400 az tényleg túlzás lesz. A Kossuth tér fullon az 120 ezer az megvan, az alkotmány végig tele volt és még álltak mögötte, az olyan 40 ezer a környező utcákban is voltak rendesen, meg a resztli az kb mégegyszer ennyi, szóval olyan 200 amit én a képek alapján látok, de pl. hogy a vége hol volt, azt nem láttam sehol.A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.
nagylaza
peterk2005
több mint 4 éve
Egyébként engem meglepett, hogy MZP milyen összeszedetten beszélt. Nem mondott persze semmi extrát, de azt gondoltam, hogy ennyire se fog neki menni a műfaj. Ahhoz képest megoldotta.A békemenet meg olyan amilyen. Még az elején volt benne kraft, de az utóbbi 1-2 már inkább egy május elseje. Felmegy az ország, mert jó pesten dzsemborizni egyet ha már felvisz meg hazahoz a busz. És még kádár elvtárs is ott volt valahol, sőt beszélt is. Ezt a szerepet Orbán le is hozta. Több nem volt benne. Ha ez elég, akkor elég, ha meg nem, akkor úgyis mondhatott volna bármit.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=59nHRpPJFaIZsoca hozta a formáját 😀 a végén az arc bazdmeg...ez a NER 12 évének az eredménye. kibaszott szomorú.
Bencsik meg XDDDD
Szerkesztette: petey
több mint 4 éve
Akkó' kell még egy kétharmad szerinted is?Tök normális. A statáriális bíróság meg az akasztás még cinkes egy picit.Nézve a Partizán élőben Iványit azért meg tudom érteni, hogy Orbán bögyében van.Tehát tok normális egy random ellenzéki hangadót megfosztani a jogi statuszatol, ezzel a működési bevételeitől egy személyre szabott jogszabállyal, majd rakuldeni a NAV-ot? Ezt jó tudni, eddig állítólag demokrácia volt itt szerinted is. 😊
Sobri Jóska
somoskovig
kittli
több mint 4 éve
Tök normális. A statáriális bíróság meg az akasztás még cinkes egy picit.Nézve a Partizán élőben Iványit azért meg tudom érteni, hogy Orbán bögyében van.Tehát tok normális egy random ellenzéki hangadót megfosztani a jogi statuszatol, ezzel a működési bevételeitől egy személyre szabott jogszabállyal, majd rakuldeni a NAV-ot? Ezt jó tudni, eddig állítólag demokrácia volt itt szerinted is. 😊
Sobri Jóska
somoskovig
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Mennyi volt ennek a békemenetnek a költségvetése? Milliárdban.Az ellenzékin nehezítő tényező volt, hogy pl egy kisebb városban elő rokonom ment volna szervezetten, de egyszerűen a helyi ellenzék nem szervezett buszt, senki nem tudja miért. Ő feljött, de tud több emberről akik nem indultak így el.Azèrt az ellenzékin is meg a kormányin is ez elèg great szvsz, főleg előbbin.Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?Az ellenzékin a rendőrsegi becslés 70.000 volt. Ez kb megegyezik az Igen-igen 2006-os Andrásyy úttal.
dande
A Békemenetre 390.000 a becslés. Volt már 400.000 sőt 450.000-es rendőrségi becslés, úgyhogy mindkét oldal “not great not terroble”.
vpi
dande
MC12
Na hát azért. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Mikor, melyik nem az. Az ellenzéki is sok, ránézésre az se volt 70 ezer szerintem. A 400+ ezer meg... Ez itt lent egy nagyjából fél milliós tömeg. Mindenki döntse el magának.
nagylaza

több mint 4 éve
buszoknak egyébként hatóságiárasítva van a benzin?
több mint 4 éve
Ez egyébként elképesztőan durva, az, hogy nem hívnak meg ellenzékieket, hogy mindent politikailag full elköteleződve tálalnak, az egy dolog, szintén gáz, de azért ez olyan szintű nettó hazugság... Mi lesz bemondva holnap, 200 HUF az EUR?A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Szerintem meg az ellenzéké az, 300an voltak, a közszolgálati is bemondta bibibiiii 😊
nagylaza
MC12
több mint 4 éve
A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.Szerintem meg az ellenzéké az, 300an voltak, a közszolgálati is bemondta bibibiiii 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Az ellenzékin nehezítő tényező volt, hogy pl egy kisebb városban elő rokonom ment volna szervezetten, de egyszerűen a helyi ellenzék nem szervezett buszt, senki nem tudja miért. Ő feljött, de tud több emberről akik nem indultak így el.Azèrt az ellenzékin is meg a kormányin is ez elèg great szvsz, főleg előbbin.Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?Az ellenzékin a rendőrsegi becslés 70.000 volt. Ez kb megegyezik az Igen-igen 2006-os Andrásyy úttal.
dande
A Békemenetre 390.000 a becslés. Volt már 400.000 sőt 450.000-es rendőrségi becslés, úgyhogy mindkét oldal “not great not terroble”.
vpi
dande
több mint 4 éve
A békemenetes "becslés" ordas nagy kamu.
több mint 4 éve
Azèrt az ellenzékin is meg a kormányin is ez elèg great szvsz, főleg előbbin.Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?Az ellenzékin a rendőrsegi becslés 70.000 volt. Ez kb megegyezik az Igen-igen 2006-os Andrásyy úttal.
dande
vpi
több mint 4 éve
Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?Az ellenzékin a rendőrsegi becslés 70.000 volt. Ez kb megegyezik az Igen-igen 2006-os Andrásyy úttal.
dande
több mint 4 éve
Itt van május elseje... 😆Én ezt megértem, elhiszem, de tényleg ennyire jó buli egy pártrendezvény? Lassan el kell mennem egyre! 😁Én ennyit hallottam, a másik szám a 390ezer volt. Ebbe tényleg beleraktak mindent a fiúk. Külön vonatok garmadája, több száz busz plusz az egyéni autósok és a pestiek (Pesten is van 400 ezer Fidesz szavazó).420ezer?Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?420 a tényleges 500-550 lesz kommunikálva, ha jól hallottam.
dande
MC12
Bazzani
MC12
Szokol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Passz, nem voltam ilyenen 😊 a klasszikus pártrendezvények ingyen piával, kajával és éjfél fele már elég részeg fidelitasos lányokkal viszont jó buli 😊 (nem tudom, hallottam!!!)Én ezt megértem, elhiszem, de tényleg ennyire jó buli egy pártrendezvény? Lassan el kell mennem egyre! 😁Én ennyit hallottam, a másik szám a 390ezer volt. Ebbe tényleg beleraktak mindent a fiúk. Külön vonatok garmadája, több száz busz plusz az egyéni autósok és a pestiek (Pesten is van 400 ezer Fidesz szavazó).420ezer?Csak èrdekessègkènt kèrdezem, rèszvèteli számok nagyjából, lehet tudni?420 a tényleges 500-550 lesz kommunikálva, ha jól hallottam.
dande
MC12
Bazzani
MC12
Szokol