Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Klasszikus.Vohh. Erősnek érzem, hogy nem idézhetek a Bibliából, tök mindegy milyen a kontextus. Érzek egy nem kicsi rést a pajzson ez esetben. Egészen ijesztő, hogy ez nem tűnik fel ilyen sok embernek.a szólásszabadság és a vallásszabadsàg sem korlátlan jog...Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Durva hogy milyen gyorsan felejt az emberiseg.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Ilyen szempontbol kurva nagy szerencse hogy EUsok vagyunk.
Borbinho
csebi
kristóf17
Az, hogy ez európai alt right leágazások szerint azért bíróság előtt mert keresztény ne vedd ám komolyan. Azért van bíróság előtt mert náci. Szívesen.
Gyurma Pappa
kristóf17
Pál Rómát meg egészben idézzünk, mer elveszik a lényeg - a bűn megváltása - egyébként se a szodomitákról zsolozmázik, hanem mindenkiről, a hazugokról, csalókról, szépen felsorolja. Ha már Pál Róma akkor azonnal hozzá kéne rakni, a ne ítélj részt is.
Nyilvánvalóan kiragadott rész célja a gyűlöletkeltés, hiszen a miatt zabrálta be, mer a Finn Lutheránusok kimentek a Pride-ra, csak ugye ez nem Amerika, tehát a vallásszabadságra hivatkozva nem tudod elkerülni a hate speech-et....
sutianap
Kiemelt rész. Tudtommal a világ összes jelentőségteljes országgyűlési kampánya előtti időszak erről szól. De a Chelsea nótája Steve G-ről is. Vagy amikor a focipályán intelligensen elmondom minden szarnak a sportszerűtlen ellenfelet. Vagy, amikor valaki gyűlölnek mert szerinte Ő most egy fütykösnek adott életet, aki így egy fiú. Nem ilyen érzékeny ám a világ egyéb dolgokban, csak, ami nem arra haladó vélemény, ami most kifizetődő és elvárt.
kristóf17
Bármikor lőhetsz egy pisztollyal egyet. Kivéve ha egy másik emberre teszed, csak azért mert ő szőke. Kontextus.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak így meg nehéz érdemben kommunikálni, vitatkozniEngem tényleg érdekelne. Sajnálom h nem akarod kifejteni csak így meg nehéz érdemben kommunikálni, vitatkozni.???Amit csinált az feltehetően minden EUs tagállamban bűncselekmény, megsúgom még nálunk is. Beszélhetünk a finn büntető eljárásról és a miniszter asszony Csubakka védelméről is de itt nem ez volt a kiinduló pont.Ja, azt hittem itt nagy Európában is szokás gondolkodni. Ha már képbe került az EU. Ilyenkor nyilván nem érdekel, persze.Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Borbinho
csebi
kristóf17
csebi
kristóf17
Btw: miért egyoldalú? Nem irhattad be ide? Ki moderáltak? Sztem nem. Van lehetőséged nem csak egy sorosokban kommunikálni, én tényleg kiváncsi lennék.
csebi
Egyoldalú nem egyenlő azzal, hogy nem fogalmazhatom meg a véleményemet. Erről nem ejtettem szót, nem is értem, hogyan jött ez ide.
Az, hogy nem fogalmazok meg dolgokat hosszan, azért van, mert nincsen értelme. Mivel 90%-ban elbeszélgettek és egyet is értetek egymással mindenről, amiről én 80%-ban teljesen másképpen vélekedek. Van még olyan, mint én, akik írnak is ide. Kb. 3 ember. Szélmalomharc. Minek belemenni. Így amikor röviden hozzá lehet szólni megteszem, mert ennél többet nem ér.
kristóf17
csebi
öncenzúrára ítéltem magam
több mint 4 éve
Ez egy két éves ügy. Az hogy a a nemzetközi sajtót a Twitter posztja miatti feljelentés járta be, nem azt jelenti, hogy erről van szó.Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Az, hogy ez európai alt right leágazások szerint azért bíróság előtt mert keresztény ne vedd ám komolyan. Azért van bíróság előtt mert náci. Szívesen.
Gyurma Pappa
kristóf17
Nyilván ha valakit háromrendben állítanak bíróság elé, akkor az nem poszt.
Egy olyan országról beszélünk, ahol az evangélikus egyház kvázi államvallás.
De nyilván a reakciós jobboldal áldozat pózához nem illene ha gondolkodni is kéne.

több mint 4 éve
Vohh. Erősnek érzem, hogy nem idézhetek a Bibliából, tök mindegy milyen a kontextus. Érzek egy nem kicsi rést a pajzson ez esetben. Egészen ijesztő, hogy ez nem tűnik fel ilyen sok embernek.a szólásszabadság és a vallásszabadsàg sem korlátlan jog...Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
kristóf17
Pál Rómát meg egészben idézzünk, mer elveszik a lényeg - a bűn megváltása - egyébként se a szodomitákról zsolozmázik, hanem mindenkiről, a hazugokról, csalókról, szépen felsorolja. Ha már Pál Róma akkor azonnal hozzá kéne rakni, a ne ítélj részt is.
Nyilvánvalóan kiragadott rész célja a gyűlöletkeltés, hiszen a miatt zabrálta be, mer a Finn Lutheránusok kimentek a Pride-ra, csak ugye ez nem Amerika, tehát a vallásszabadságra hivatkozva nem tudod elkerülni a hate speech-et....
sutianap
Kiemelt rész. Tudtommal a világ összes jelentőségteljes országgyűlési kampánya előtti időszak erről szól. De a Chelsea nótája Steve G-ről is. Vagy amikor a focipályán intelligensen elmondom minden szarnak a sportszerűtlen ellenfelet. Vagy, amikor valaki gyűlölnek mert szerinte Ő most egy fütykösnek adott életet, aki így egy fiú. Nem ilyen érzékeny ám a világ egyéb dolgokban, csak, ami nem arra haladó vélemény, ami most kifizetődő és elvárt.
Szerkesztette: kristóf17
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
és ezt elmagyarázod az LMBTQ aktivistáknak is?a szólásszabadság és a vallásszabadsàg sem korlátlan jog...Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
kristóf17
sutianap
több mint 4 éve
Engem tényleg érdekelne. Sajnálom h nem akarod kifejteni csak így meg nehéz érdemben kommunikálni, vitatkozni.???Amit csinált az feltehetően minden EUs tagállamban bűncselekmény, megsúgom még nálunk is. Beszélhetünk a finn büntető eljárásról és a miniszter asszony Csubakka védelméről is de itt nem ez volt a kiinduló pont.Ja, azt hittem itt nagy Európában is szokás gondolkodni. Ha már képbe került az EU. Ilyenkor nyilván nem érdekel, persze.Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
csebi
kristóf17
Btw: miért egyoldalú? Nem irhattad be ide? Ki moderáltak? Sztem nem. Van lehetőséged nem csak egy sorosokban kommunikálni, én tényleg kiváncsi lennék.
csebi
Egyoldalú nem egyenlő azzal, hogy nem fogalmazhatom meg a véleményemet. Erről nem ejtettem szót, nem is értem, hogyan jött ez ide.
Az, hogy nem fogalmazok meg dolgokat hosszan, azért van, mert nincsen értelme. Mivel 90%-ban elbeszélgettek és egyet is értetek egymással mindenről, amiről én 80%-ban teljesen másképpen vélekedek. Van még olyan, mint én, akik írnak is ide. Kb. 3 ember. Szélmalomharc. Minek belemenni. Így amikor röviden hozzá lehet szólni megteszem, mert ennél többet nem ér.
kristóf17
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
a szólásszabadság és a vallásszabadsàg sem korlátlan jog...Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
kristóf17
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
???Amit csinált az feltehetően minden EUs tagállamban bűncselekmény, megsúgom még nálunk is. Beszélhetünk a finn büntető eljárásról és a miniszter asszony Csubakka védelméről is de itt nem ez volt a kiinduló pont.Ja, azt hittem itt nagy Európában is szokás gondolkodni. Ha már képbe került az EU. Ilyenkor nyilván nem érdekel, persze.Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
csebi
kristóf17
csebi
több mint 4 éve
Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Jajj ne, most nézzétek meg, mit csináltatok, még a végén elüldözitek 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Tudjátok, pont lexarom az irreleváns, igénytelen, személyeskedő nickek véleményeit. Szemben azzal, hogy sok építő jellegű gondolattal is találkozatm itt. De ebben a "natúr" nácizó, "mert csak azért mert az", közegben nem szeretnék jelen lenni.FungusAzt "szeretem", hogy tipik ballilb-liberrállt hozzáállás szükségeltetik ahhoz, hogy "definiálódjanak dolgok". Szemantikai térfoglalás igénye. Vagy legalábbis ezt szeretnék. Egy kiszabott bibliai idézet miatt nácizmusról beszélni. Nácizmus? édesfaxom. Kit is küldött a miniszter asszony a halálba? Lehet Mestersége a halál?Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azt "szeretem", hogy tipik ballilb-liberrállt hozzáállás szükségeltetik ahhoz, hogy "definiálódjanak dolgok". Szemantikai térfoglalás igénye. Vagy legalábbis ezt szeretnék. Egy kiszabott bibliai idézet miatt nácizmusról beszélni. Nácizmus? édesfaxom. Kit is küldött a miniszter asszony a halálba? Lehet Mestersége a halál?Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Gyurma Pappa
Fungus
több mint 4 éve
Amit csinált az feltehetően minden EUs tagállamban bűncselekmény, megsúgom még nálunk is. Beszélhetünk a finn büntető eljárásról és a miniszter asszony Csubakka védelméről is de itt nem ez volt a kiinduló pont.Ja, azt hittem itt nagy Európában is szokás gondolkodni. Ha már képbe került az EU. Ilyenkor nyilván nem érdekel, persze.Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
csebi
kristóf17
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17

több mint 4 éve
Ja, azt hittem itt nagy Európában is szokás gondolkodni. Ha már képbe került az EU. Ilyenkor nyilván nem érdekel, persze.Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
csebi
több mint 4 éve
Engem hol érdekel h mi van a finn volt miniszterrel?A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
több mint 4 éve
A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
több mint 4 éve
Hitler is csak ennyit tudott.Atya ég 😀
Borbinho
több mint 4 éve
Mi meg jó hülyék voltunk, totál azt hittem én kapom a pótlékot, kevertem a családi adóelőleggel, az jön nekem, és így asszony töltött ki külön kérvényt. Ő meg is kapta 2 napja (neki nem kellett volna semmit tenni), nekem nem jött semmi, de így már nem is fog majd csak elvileg mikor az adóbevallásomban jelzem.😕Nálunk ez a felállás, asszony egy nappal hamarabb megkapta.Tesó se kapta még pedig az államnak dolgozikJó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
Azt gyanítják, hogy aki kérte külön, az már kapta és aki alapból kapná, mert mondjuk csp-t kap, azok most jönnek.
Klaci79
warr_b
Szerkesztette: zavi27
több mint 4 éve
Nálunk ez a felállás, asszony egy nappal hamarabb megkapta.Tesó se kapta még pedig az államnak dolgozikJó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
Azt gyanítják, hogy aki kérte külön, az már kapta és aki alapból kapná, mert mondjuk csp-t kap, azok most jönnek.
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Náluk az apa nő, az anya férfi, van ez így.Hagyományos családoknál ez fordítva szokott menni.Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi...Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítésLehet nem kellett volna
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
nagir
Cubehor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Jó neked, én jelentősen kevesebbet 😊Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi... Mondjuk többet kaptam, mint kellett volna és ahogy informálódtam nem voltam vele egyedül! 😮Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
nagir
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Hagyományos családoknál ez fordítva szokott menni.Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi...Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítésLehet nem kellett volna
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi
nagir
több mint 4 éve
Nekem is megjött, de a Feleségemnek semmi... Mondjuk többet kaptam, mint kellett volna és ahogy informálódtam nem voltam vele egyedül! 😮Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Tesó se kapta még pedig az államnak dolgozikJó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
csebi