Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Jó hat aki fenn van a megfelelő listán … én meg hiába várom 😕A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Durva hogy milyen gyorsan felejt az emberiseg.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Ilyen szempontbol kurva nagy szerencse hogy EUsok vagyunk.
Borbinho
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.facebook.com/208589289639801/posts/1302330243599028/?d=nMegeloztel 😕
Tűpontos Ésiktől újfent
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
A nejem sem kapta még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
Nem tudom hogy lett ennyi, vagy valamit nagyon elszámoltak, vagy nagyon meg akarják venni a szavazatomat 😀
warr_b
Lehet nem kellett volna az összes (vagy 6) ellenzéket szapuló hirdetést jelentenem a Facebook-nak a mai napon, mert sértő vagy álhír, amikor pénzt várok a kormánytól?! 😀
Klaci79
Én már igen.
több mint 4 éve
www.facebook.com/208589289639801/posts/1302330243599028/?d=nTűpontos Ésiktől újfent

több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/02/12/plakatkampany-nepszavazas-melegellenes-torveny-oroszorszag-fotoEdda asszonyság nem ért rá éppen? 😊
több mint 4 éve
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳Narancs Gandalf, jobboldalról, áprilisban.
warr_b
Beszarsz, behugyozol.
több mint 4 éve
a reklámok blokkolására értettem, mobilon alkalmazásban nincs adblocker 😕Van alkalmazása is, én videókat is azon nézekés mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
Netflixért igen. Ne próbáld megérteni.
samu09
kapitnono
Löfli
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
"A biztonság nem barátság, hanem erő kérdése"Hitler is csak ennyit tudott.mi volt gyűlöletkeltés? in concreto?
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Borbinho
Fungus
További jó iron maiden hallgatást!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Van alkalmazása is, én videókat is azon nézekés mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
samu09
kapitnono
Löfli

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hitler is csak ennyit tudott.mi volt gyűlöletkeltés? in concreto?
Borbinho
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳az út maga az élet, a megérkezés a halál.
warr_b
több mint 4 éve
Hitler is csak ennyit tudott.Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hú bazmeg, ez az évértékelő nagyon kemény, teljesen szürreális 😳

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
és mobilon?Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
samu09
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Javaslom Brave böngésző használatát, ott alapból nincs reklám you tubeonEzek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
samu09

több mint 4 éve
A régiós beállításaim miatt nem tudok előfizetni, de nem is ez volt a komment lényegeÉs a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ezek elvek. Youtubeért nem fizetünk.És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Csak hogy rájöttél 😊
több mint 4 éve
És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
több mint 4 éve
És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀youtu.be/2RkeMcNZKKY

---
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
vannak dolgok, amikor rendesen odabaxnak az embernek, legyen szó egy Iron Maiden Wririting on the Wall gitár-riffről, vagy egy női köztársásasági elnökjelöltről.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
öööööööööö "kognitív disszonancia"? ha már? homárA párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
MC12
több mint 4 éve
A párttal a néppel egy az utunk… 😊))Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
vicces 😀Csókos 😀Ej ej srácok, nekem már tegnap csippant…. 😊))Nekem sem jött még meg.Hopp, megjött az adóvisszatérítés (asszonynak még tegnap délután)...Nekem még mindig semmi...itt amúgy rajtam kívül mindenkinek megjött a pénz már? Mert akkor elgondolkodom rajta, hogy mit tette/nem tettem 😊
warr_b
Klaci79
Szesze
MC12
Klaci79