Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
Az csak az naiv szemem szúrja,hogy a magyar kormány reklámokkal bombáz(gondolom adóforintokból),választási időszakban nyíltan kampányolva?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?"Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.a youtube algoritmus fos, vagy leszarják hogy egy téma direktbe ellenmegy annak a reklámmal
Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?
r.baggio
vagy a hírdető direkt kéri hogy mutassák az ellentábornak is
sűrűn felhozom, de az antimlm videóknál ez rendszeres hogy akár annak az mlm-nek megy a reklámja amit épp darabokra szednek a videóban
(vagy azért mert a termék szar vagy azért mert az emberek 95%a kevesebb mint 0-t keres vele)
és a kommentekben ez rendszeresen előkerül
én sem értem amúgy hogy ez kinek és miért jó, na jó az alphabetnek jó mert sokan látják és így többet kérhet 😊
Negritis
NEM. Sobrival sem ismerjük egymást személyesen. Két különböző személy, s identitás vagyunk. Megvan a tiszteletem iránta, de kikérek magamnak ilyen feltételezéseket.
több mint 4 éve
Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.a youtube algoritmus fos, vagy leszarják hogy egy téma direktbe ellenmegy annak a reklámmal
Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?
r.baggio
vagy a hírdető direkt kéri hogy mutassák az ellentábornak is
sűrűn felhozom, de az antimlm videóknál ez rendszeres hogy akár annak az mlm-nek megy a reklámja amit épp darabokra szednek a videóban
(vagy azért mert a termék szar vagy azért mert az emberek 95%a kevesebb mint 0-t keres vele)
és a kommentekben ez rendszeresen előkerül
én sem értem amúgy hogy ez kinek és miért jó, na jó az alphabetnek jó mert sokan látják és így többet kérhet 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Fungus gratulációit küldi. Beérted. 😊Ez faszság.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
PC-n (telón) egyébként premium sem kell, elég egy sima ad blocker. Csak azért reagálok, hogy ne csináljunk már úgy, mintha a polgár lenne a hülye, mert nem tudja elkerülni hogy az arcába másszanak.
peterk2005
Ha bejelentkezel a tévén, akkor nem jön egy reklám sem.
Legalábbis az én Samsung tévémen így történik.
Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nekem se jön reklám samsung tv-nEz faszság.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Hát bassza meg magát ez a posztmodern politikaikommunikált kurva világ a geci Orbánnal egyetemben, ezek nemcsak a lélegeztetőgépek helyett vettek flippereket, hanem a polgár nyugodt szórakozását is befolyásolják. Ez már sokkal több a soknál is, itt az idő emigrálni, ez már az utolsó utáni csepp a szarospalacsintában.
Sobri Jóska
PC-n (telón) egyébként premium sem kell, elég egy sima ad blocker. Csak azért reagálok, hogy ne csináljunk már úgy, mintha a polgár lenne a hülye, mert nem tudja elkerülni hogy az arcába másszanak.
peterk2005
Sobri Jóska
de ugye az hogy android tv az még nem feltétlen jelent semmit ha valamit szarul implementálnak simán nem nézi az apin hogy mit csináltak
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Faszság, mert nálam nem így működik! Az hbo go is megy a samsung tévén, ha nálad nem így van, akkor biztos te vagy a béna! Hogy a komment eredetileg arról szólt, hogy a miniferis hirdetésekkel kapcsolatos videónál is feldobta a miniferis hirdetést, azt hagyjuk is, hiszen amiről nem veszünk tudomást, az nem is létezik.Fungus, véletlenül nem maradtál bejelentkezve a Sobris nickeddel?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ez faszság.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 4 éve
A jó öreg látens skizofrénia 🤣Guys (and gals) , Sobri legalabb ertelmes, sot.Gondolod, hogy néhány napnál tovább nem tud önmagával beszélgetni? Ne becsüld le ennyire. 😀
Lehetne, hogy together, as a community, nem feedeljuk a trollt?
Elobb utobb csak megunja 😊
Borbinho
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Meglepne engem is, mert nem ezt a kommunikációs stratégiát választották OV-nak.Egyszer se mondta szerintem.Egyébként Orbán beszédében szerintem a leglényegesebb elem, hogy név szerint megnevezte MZP-t. Úgy látszik a sas elkezdett kapkodni a légy után. 😊Hol? Áttételesen utalt rà, idézett tőle, de én a nevét konkrétan nem hallottam.
peterk2005
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
a samsung tizenes nonandroidSzintén.Nálunk a Samsung TV-n működik a Premium.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
peterk2005
Gyurma Pappa
MC12

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Egyszer se mondta szerintem.Egyébként Orbán beszédében szerintem a leglényegesebb elem, hogy név szerint megnevezte MZP-t. Úgy látszik a sas elkezdett kapkodni a légy után. 😊Hol? Áttételesen utalt rà, idézett tőle, de én a nevét konkrétan nem hallottam.
peterk2005
MC12

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Szintén.Nálunk a Samsung TV-n működik a Premium.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
peterk2005
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Egyébként Orbán beszédében szerintem a leglényegesebb elem, hogy név szerint megnevezte MZP-t. Úgy látszik a sas elkezdett kapkodni a légy után. 😊Hol? Áttételesen utalt rà, idézett tőle, de én a nevét konkrétan nem hallottam.
peterk2005
több mint 4 éve
Nálunk a Samsung TV-n működik a Premium.Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska
peterk2005

több mint 4 éve
Egyébként Orbán beszédében szerintem a leglényegesebb elem, hogy név szerint megnevezte MZP-t. Úgy látszik a sas elkezdett kapkodni a légy után. 😊Na de most akkor nem mini Gyurcsány? Akkor mit próbálnak átadni a plakátokkal? És Hollik mit akart akkor mondani? Teljesen osszezavarják az embert.
peterk2005
több mint 4 éve
Egyébként Orbán beszédében szerintem a leglényegesebb elem, hogy név szerint megnevezte MZP-t. Úgy látszik a sas elkezdett kapkodni a légy után. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Guys (and gals) , Sobri legalabb ertelmes, sot.Gondolod, hogy néhány napnál tovább nem tud önmagával beszélgetni? Ne becsüld le ennyire. 😀
Borbinho

több mint 4 éve
Azt tudod, hogy egy androidos TV-n például hiába van youtube premiumod, a reklámok ugyanúgy bevágódnak 10 percenként?És a youtube ez a videó közben is feldobta a gyúrcsány show-s reklámot 😀Fogyasztasz napi többóra yt-kontentet, és nincs egy havi kétezer forintos youtube prémiumod?! Reklámokat kell nézz 2022 Magyarországán?!
youtu.be/2RkeMcNZKKY
r.baggio
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Részemről OFF. pont.
több mint 4 éve
mérlennél???? ember embernek coltsosaNem vagyok letiltva?Hitler is csak ennyit tudott.Atya ég 😀
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Durva hogy milyen gyorsan felejt az emberiseg.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Ilyen szempontbol kurva nagy szerencse hogy EUsok vagyunk.
Borbinho
kristóf17
Borbinho
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Guys (and gals) , Sobri legalabb ertelmes, sot."Sobri legalabb ertelmes" Szerinted. Sobri intelligens, ez nem nem kérdés. Hogy a Te értelmi szinted hol van? Az kérdés.
Borbinho
Fungus
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Guys (and gals) , Sobri legalabb ertelmes, sot."Sobri legalabb ertelmes" Szerinted. Sobri intellegens, ez nem nem kérdés. Hogy a Te értelmi szinted hol van? Az kérdés.
Borbinho
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
és mi lenne, ha "az emberhez" viszonyulnál, nem pártokhoz, miegymásokhoz?Nem kell öncenzúráznod, vagy remek idézeteket beírni hogy a többieket becsméreld. Nyugodtan írd le a véleményedet, elolvassuk, max mást gondolunk, ahányan vagyunk mindig több félét. Viszont az hatalmas irony ahogy még mindig megy ez a komcsizás a fideszes körből, na azon felröhögtem. Ez kb lvl 0-ás érv.öncenzúra rúlzfideszes komcsizik meg elvtársozik 😀😀😀A "náculás" kérdése: van objektív szempont?Ez egy két éves ügy. Az hogy a a nemzetközi sajtót a Twitter posztja miatti feljelentés járta be, nem azt jelenti, hogy erről van szó.Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Megszolitani gyuloletkeltessel egy nagyobb csoportot a hatalomra kerulesert majd annak megtartasaert.
Ha 500km-el keletebbre lennenk, szerintem mar borton jarna a melegeknek vagy a nem keresztenyeknek.
Borbinho
csebi
kristóf17
Az, hogy ez európai alt right leágazások szerint azért bíróság előtt mert keresztény ne vedd ám komolyan. Azért van bíróság előtt mert náci. Szívesen.
Gyurma Pappa
kristóf17
Nyilván ha valakit háromrendben állítanak bíróság elé, akkor az nem poszt.
Egy olyan országról beszélünk, ahol az evangélikus egyház kvázi államvallás.
De nyilván a reakciós jobboldal áldozat pózához nem illene ha gondolkodni is kéne.
Gyurma Pappa
Áldozat póz? Kérdezd KariGerit.
Az, hogy hány éves egy ügy, milyen jogrendszerben, egy dolog, de úgy látom MZP útján előrejártak az elvtársak. 😀
Fungus
imádom
Heisman
Fungus
És mindezt úgy mondom hogy nem vagyok ballib ember.
Heisman
több mint 4 éve
Guys (and gals) , Sobri legalabb ertelmes, sot.Lehetne, hogy together, as a community, nem feedeljuk a trollt?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tudod, egy konzervatív faszkalap nyugodt tud maradni 😀Vagy aki vagy.Nem kell öncenzúráznod, vagy remek idézeteket beírni hogy a többieket becsméreld. Nyugodtan írd le a véleményedet, elolvassuk, max mást gondolunk, ahányan vagyunk mindig több félét. Viszont az hatalmas irony ahogy még mindig megy ez a komcsizás a fideszes körből, na azon felröhögtem. Ez kb lvl 0-ás érv.öncenzúra rúlzfideszes komcsizik meg elvtársozik 😀😀😀A "náculás" kérdése: van objektív szempont?Ez egy két éves ügy. Az hogy a a nemzetközi sajtót a Twitter posztja miatti feljelentés járta be, nem azt jelenti, hogy erről van szó.Én nem tudom mit csinált folyamatosan, de a Bibliából idézni az már Hitleri, vagy öööm? Én nem értem mit nem értesz. Tudtommal egy ilyen insta poszt miatt van ott. A többi ez esetben pont nem érdekes bármi is volt. | Bár gondolom mekkora náci lehet, ha csak ez lett így felkapva. 😊 |Én tényleg nem értem, hogy mit akarsz mondani. Hogy világ jobbik felén folyamatosan náculni bűncselekmény? Helyes.A Finn volt miniszter asszonyt is csak úgy mondjátok akkor, hogy Ő miért került bíróság elé. 😉 Komolytalanul egyoldalú itten minden.Hitler is csak ennyit tudott.Már jár csak mondom …
Borbinho
csebi
kristóf17
Az, hogy ez európai alt right leágazások szerint azért bíróság előtt mert keresztény ne vedd ám komolyan. Azért van bíróság előtt mert náci. Szívesen.
Gyurma Pappa
kristóf17
Nyilván ha valakit háromrendben állítanak bíróság elé, akkor az nem poszt.
Egy olyan országról beszélünk, ahol az evangélikus egyház kvázi államvallás.
De nyilván a reakciós jobboldal áldozat pózához nem illene ha gondolkodni is kéne.
Gyurma Pappa
Áldozat póz? Kérdezd KariGerit.
Az, hogy hány éves egy ügy, milyen jogrendszerben, egy dolog, de úgy látom MZP útján előrejártak az elvtársak. 😀
Fungus
imádom
Heisman
Fungus
És mindezt úgy mondom hogy nem vagyok ballib ember.
Heisman
Fungus