Politika
65 feliratkozó
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/01/31/adatvedelem-peterfalvi-pegasus-vizsgalatEzen röhögtem én is, az Amnesty a jogosulatlan adatkezelő 😆 (nem bírom őket, alapvetően idegesít mindenféle önmagát túlértékelő, kifejezetten politikailag elkötelezett “civil” társaság, de ez azért nevetséges)
milyen meglepo h a vege az lett, hogy az Amnestyt feljelentette.
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/01/31/adatvedelem-peterfalvi-pegasus-vizsgalatmilyen meglepo h a vege az lett, hogy az Amnestyt feljelentette.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
jo volt, ha troll vagy. de ezzel nem fogsz nyerni valasztast. sokat nem latni, hogy tortenne vmi kozben OV nyugodtan langost eszik, sutit visz haza (puncsmignon ...).Mondjuk mindegyik jó volt 😊 (ha MzP Orbán és Lázár posztok alatti kommentjeire gondolsz )Szerintem hiba, hogy Lázár se vitázik MzP-vel, habár értem, hogy ezzel aláásná OV-t, de ő azért meg tudná verni egy helyi ügyekről szóló vitában MzP-t, nem kicsit, mivel MzP teljesen hanyagolj a vk-nak azon részét, ami Hódmezőn kívül esik. Persze lenne benne kockázat, minden vitában van, de ezek szerint áll annyira jól helyben meg országosan a Fidesz, hogy ne kelljen vitázni, mert az csak vinni tudna, hozni nem. Viszont ez így nagyon biztonsági játék.elegge ketsegbeesett dolog FB kommentekkel kampanyolni ...
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Mondjuk mindegyik jó volt 😊 (ha MzP Orbán és Lázár posztok alatti kommentjeire gondolsz )Szerintem hiba, hogy Lázár se vitázik MzP-vel, habár értem, hogy ezzel aláásná OV-t, de ő azért meg tudná verni egy helyi ügyekről szóló vitában MzP-t, nem kicsit, mivel MzP teljesen hanyagolj a vk-nak azon részét, ami Hódmezőn kívül esik. Persze lenne benne kockázat, minden vitában van, de ezek szerint áll annyira jól helyben meg országosan a Fidesz, hogy ne kelljen vitázni, mert az csak vinni tudna, hozni nem. Viszont ez így nagyon biztonsági játék.elegge ketsegbeesett dolog FB kommentekkel kampanyolni ...
MC12
csebi
több mint 4 éve
Szerintem hiba, hogy Lázár se vitázik MzP-vel, habár értem, hogy ezzel aláásná OV-t, de ő azért meg tudná verni egy helyi ügyekről szóló vitában MzP-t, nem kicsit, mivel MzP teljesen hanyagolj a vk-nak azon részét, ami Hódmezőn kívül esik. Persze lenne benne kockázat, minden vitában van, de ezek szerint áll annyira jól helyben meg országosan a Fidesz, hogy ne kelljen vitázni, mert az csak vinni tudna, hozni nem. Viszont ez így nagyon biztonsági játék.elegge ketsegbeesett dolog FB kommentekkel kampanyolni ...
MC12
több mint 4 éve
Szerintem hiba, hogy Lázár se vitázik MzP-vel, habár értem, hogy ezzel aláásná OV-t, de ő azért meg tudná verni egy helyi ügyekről szóló vitában MzP-t, nem kicsit, mivel MzP teljesen hanyagolj a vk-nak azon részét, ami Hódmezőn kívül esik. Persze lenne benne kockázat, minden vitában van, de ezek szerint áll annyira jól helyben meg országosan a Fidesz, hogy ne kelljen vitázni, mert az csak vinni tudna, hozni nem. Viszont ez így nagyon biztonsági játék.
több mint 4 éve
Rajna biztos nem!azt hiszemrajna?Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
csak hogy érezd az ízét annak, amit írtál...
kedves "baloldali"faszkalap. és meg fogom akár naponta ismételni.....
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
De ettől még igaz, hogy a régi belső körnek - mint pl Höri, meg volt az az irritáló titans szurkoló gyerek, hál isten elfelejtettem a nevét - bármilyen provokatív, geci megjegyzést elnéztek a modok évekig következmények nélkül.
Hát ez van. Azért e tekintetben legalább volt előrelépés a fórumon.
Amadeus
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
rá emlékszem csak régről mint titans arc, mondjuk nekem sose tűnt provokátor gecinek de lehet csak azért nem mert én is az vagyok.azt hiszemrajna?Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
De ettől még igaz, hogy a régi belső körnek - mint pl Höri, meg volt az az irritáló titans szurkoló gyerek, hál isten elfelejtettem a nevét - bármilyen provokatív, geci megjegyzést elnéztek a modok évekig következmények nélkül.
Amadeus
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
azt hiszemrajna?Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
rajna?Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
Amadeus
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/01/30/egeszsegugy-szolgalati-jogviszony-ksh-csokkenessemmi meglepő nincs ebben.
empty taxi
több mint 4 éve
Van neki egy felesége is...? :-/Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊De aztán átnevezte magát, és új erőre kapott 😀
De hát na.
warr_b
Hátha most is visszatér majd, mondjuk fikuszkukisz néven, legalább ennyi szórakoztató lenne ebben a bohócban.
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/01/30/egeszsegugy-szolgalati-jogviszony-ksh-csokkenes

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Itt jelezném hogy a kolléga a fórum demokratikus berendezkedését kérdőjelezi meg. Semmi kétség hogy $oro$ bérence.Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
Amadeus
több mint 4 éve
Nem.most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!
sutianap
több mint 4 éve
most megin téged banolnak?Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
Amadeus
támogatom!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Mindig is kőkemény kettős mérce volt ezen a fórumon. Nem kell meglepődni."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
több mint 4 éve
Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊De aztán átnevezte magát, és új erőre kapott 😀
De hát na.
warr_b
Hátha most is visszatér majd, mondjuk fikuszkukisz néven, legalább ennyi szórakoztató lenne ebben a bohócban.
több mint 4 éve
Jó, hát egyszer véletlenül beletalálhat, nem? 😊Sobrinak ebben annyira van igaza, mint hogy Brady anno kiegett vagy h nem lesz NFL szezon.Na most vagy Sobrinak van igaza és egyszerűen troolkodik, csak még azt is szarul csinálja, vagy tényleg a vakhit... egyik esetben se érdemes szót fecsérelni rá 😊vitat ker szamon mikozben, amikor az ember ervel, elemzest rak be neki, hogy talan megsem ugy van, ahogy o gondolja, akkor annyit dob vissza, hogy 'ellenzeki grafikon'. mindezt EUROSTAT adatokra ...Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊"Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
De hát na.
warr_b
csebi
Hadd válaszolgasson saját magának, ha annyira akar.
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Minden az ellenségünk, amiben benne van az euro, nem? Kivéve az európai uniós támogatás, mert azt szeretik zsebre tenni. 😊vitat ker szamon mikozben, amikor az ember ervel, elemzest rak be neki, hogy talan megsem ugy van, ahogy o gondolja, akkor annyit dob vissza, hogy 'ellenzeki grafikon'. mindezt EUROSTAT adatokra ...Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊"Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
De hát na.
warr_b
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Sobrinak ebben annyira van igaza, mint hogy Brady anno kiegett vagy h nem lesz NFL szezon.Na most vagy Sobrinak van igaza és egyszerűen troolkodik, csak még azt is szarul csinálja, vagy tényleg a vakhit... egyik esetben se érdemes szót fecsérelni rá 😊vitat ker szamon mikozben, amikor az ember ervel, elemzest rak be neki, hogy talan megsem ugy van, ahogy o gondolja, akkor annyit dob vissza, hogy 'ellenzeki grafikon'. mindezt EUROSTAT adatokra ...Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊"Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
De hát na.
warr_b
csebi
warr_b
több mint 4 éve
amugy olvasva itt az esti agymenest, csak 1-2 dolog:1: rendkivuli jogrend. nagyon szepen elfelejti mar mki, hogy az ellenzek egyetlen dolgot kert, hogy tegyenek bele a jogrendbe: ne hatarozatlan ideju legyen hanem legyen egy meghatarozott vege (ha jol emlekszem 90 napot kertek). termeszetesen OV es a Fidesz kikerte ezt maganak. mi sem jelzi meg jobban, hogy mennyire ordogtol valo gondolat volt, hogy ha jol emlekszem akkor a kovetkezo alkalomnal maga a kormany tett bele idobeli korlatot.
2: keleti vakcinak: Gyurma es warr eleg jol osszefoglalta, kar, hogy az eszervek sem igazan hatnak. alapvetoen sztem meg a 3.5 hetet sem segitette, amire peterk hivatkozik. eleg jol raktaron voltak a vakcinak, mi sem bizonyitja jobban, hogy ha fradi meccsrol volt szo egybol volt szabadon pfizer, aprilis 30an (pontosan tudom, mert ugyanaznap kaptam meg, kb 5-6 ora sorban allas utan ...). egyszeruen semmi nem volt megszervezve, tobb erot raktak abba bele, hogyan lehet ebbol is penzt kilopni, mint megszerveni az oltasi rendet. ahol ezt normalisan megszerveztek (pl Portugalia, Malta) ott meg hozzank kepest is sokkal jobban alltak pedig ugyanabbol az EUs beszerzesbol oltottak ok is. #dehatugyeoklegalabbkormanyoznitudnak
raadasul epp vedeni a keleti vakcinas beszerzest azok utan, hogy kiderult a szakma egyaltalan nem tamogatta a beszerzesuket a meglevo informaciok alapjan, hat sztem nem tul racionalis dolog. emberek eleteivel jatszott/jatszik a kormany pl. edesapam 70+ tobb sulyos betegseggel, de kinait kapott. szerencsere neki nyaron rendes ellenanyag szintje volt, de amint lehetett beadatott 3. oltast pfizert, btw mult heten kapta a 4.et. de ott van a legjobb baratom apukaja, o is kinait kapott tavasszal, neki konkretan nem volt nyar kozepere ellenanyagszintje. ebben tenyleg az volt a legnagyobb hiba, hogy a keleti vakcinak beszerzese koruli kerdojelek eleg szepen hozzatettek az oltasszkeptikussaghoz is (en erzesre azt mondom, hogy minimum5-10%t buktunk emiatt).
Szerkesztette: csebi
több mint 4 éve
Na most vagy Sobrinak van igaza és egyszerűen troolkodik, csak még azt is szarul csinálja, vagy tényleg a vakhit... egyik esetben se érdemes szót fecsérelni rá 😊vitat ker szamon mikozben, amikor az ember ervel, elemzest rak be neki, hogy talan megsem ugy van, ahogy o gondolja, akkor annyit dob vissza, hogy 'ellenzeki grafikon'. mindezt EUROSTAT adatokra ...Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊"Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
De hát na.
warr_b
csebi

több mint 4 éve
vitat ker szamon mikozben, amikor az ember ervel, elemzest rak be neki, hogy talan megsem ugy van, ahogy o gondolja, akkor annyit dob vissza, hogy 'ellenzeki grafikon'. mindezt EUROSTAT adatokra ...Egyszer már bejelentette, hogy távozik innen, mert itt mindenki ellenséges, és szembe jönnek az autópályán 😊"Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Amúgy Amadeus nem vmi hasonlóért kapott 1 hetes bant?
Fungus
csebi
De hát na.
warr_b
több mint 4 éve
Ismét nem sikerült az idézés. Szerintem most már direkt csinálod."Egy majomnak is meg lehet tanítani mire kell menni mielőtt válaszol. Nem nehéz megugrani."Tűrök, tűrök, de mindennek van határa.
Fungus
Fungus