Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
 hvg.hu/itthon/20220204_szijjarto_peter_volner_pal_diplomata_utlevel_schadl_gyorgy

Ha eddig valaki azt hitte volna, hogy Pálunknak nincs vége.
Amadeus
Imádom, hogy Péterünk még büszke is erre.
Mikey
Tökéletes beismerése az urambátyám rendszernek, láthatóan annyira beléjük ivódott már, hogy nem is gondolnak rá mennyire röhejes válasz ez
r.baggio
Nem is tudom melyik a rosszabb...hogy kérdés nélkül teljesít bármilyen hasonló kérést, mert Fideszes haver, államtitkár vagy valami kéri, hanem az, hogy ennél jobb hazugságot nem tudtak/nem akartak kitalálni.

Vagy ezzel ismeri be, hogy ő itt csak egy ugribugri kis csicska?
Solymi
Alapból Nem lenne ördögtől való gondolat h egy kamarai elnök kap egy dipi útlevelet. Tényleges külföldi konferenciákra menjen azzal mit bánom én.

A probléma sztem az h állandóan nála lehetett az okmány pl. Elvileg a hazatérő magyar diplomataknak is le kellene adniuk az otthon tartózkodás ideje alatt a zöld útlevelet a Nagy Imre teren. Ehhez képest dubaji telelesre használta.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
 hvg.hu/itthon/20220204_szijjarto_peter_volner_pal_diplomata_utlevel_schadl_gyorgy

Amadeus
Mikey
Tökéletes beismerése az urambátyám rendszernek, láthatóan annyira beléjük ivódott már, hogy nem is gondolnak rá mennyire röhejes válasz ez
r.baggio
Nem is tudom melyik a rosszabb...hogy kérdés nélkül teljesít bármilyen hasonló kérést, mert Fideszes haver, államtitkár vagy valami kéri, hanem az, hogy ennél jobb hazugságot nem tudtak/nem akartak kitalálni.

Vagy ezzel ismeri be, hogy ő itt csak egy ugribugri kis csicska?
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
Rokkantnyugdíjas asszony ütötte állon Márki-Zay Pétert, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét Orosházán. Márki-Zay Szabó Ervin ellenzéki képviselőjelölttel tartott utcafórumot, ahol, miközben beszélt, elektromos mopeddel elé gördült egy idős nő, és szidalmazni kezdte a hódmezővásárhelyi polgármestert, mondván, Márki-Zay szidja az időseket és a rokkant embereket.
Márki-Zay megpróbálta a nő szájához tartani a mikrofont.
„Mit akarsz itt, te? Húzz a kurva anyádba! Alázod a rokkant embereket, meg az öregeket, mi?”
– mondta a tiltakozó, majd állon verte Márki-Zayt.

Itt tartunk 2022-ben...kicsit sokat nézte az m1-et

Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante

Amadeus
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azt hittem h az öregasszony még visítani is fog hozzá, mint egy boszorkány 😀
 www.youtube.com/watch?t=117&v=ilKKozC5gqc&feature=youtu.be
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
Orbánnal:

Az argentín elnökkel:

Lehet még Putyin sem bízik a kínai oltásban...
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224

Amadeus

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley

Amadeus
"Az ügybe belebukott Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium azóta lemondott államtitkára is, aki a gyanú szerint tízmilliós nagyságrendű kenőpénzt fogadott el."

Elfelejtették odaírni, hogy alkalmanként 10 millió.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 www.azenpenzem.hu/cikkek/sokaknak-oriasi-csalodast-okozhat-a-gyerekesek-szja-visszateritese/8346/
warr_b
Feltételezem ezen most megint meglepődött mindenki. Mindig is a gazdagabbaknak kedveztek mindenféle pénzosztással, miért lenne ez most másként?
Mikey
en itt par napja azt olvastam, hogy nem a gazdagokat erositi az Orban kormany hanem a kozeposztalyt.
csebi
Én az itteni kommentek miatt is egyre biztosabb vagyok a párhuzamos világok létezésében. 😊
Mikey
valamint, hogy valamennyi párhuzamos valóság szimuláció.

Ez nem lehet real, teljesen irracionális, ami történik.
több mint 4 éve
 www.azenpenzem.hu/cikkek/sokaknak-oriasi-csalodast-okozhat-a-gyerekesek-szja-visszateritese/8346/
warr_b
Feltételezem ezen most megint meglepődött mindenki. Mindig is a gazdagabbaknak kedveztek mindenféle pénzosztással, miért lenne ez most másként?
Mikey
en itt par napja azt olvastam, hogy nem a gazdagokat erositi az Orban kormany hanem a kozeposztalyt.
csebi
Én az itteni kommentek miatt is egyre biztosabb vagyok a párhuzamos világok létezésében. 😊

több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azèrt ez is fèlelmetes valahol, ès van bőr a.... mehetne a Gy topicba is 😠😲😲

index.hu/belfold/2022/02/04/erettsegi-covid-kozpont-sumeg-polgarmester-elettars/
több mint 4 éve
warr_b
Mikey

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 418
warr_b
Mi az újdonság?

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
warr_b

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
warr_b
Szenzációs
r.baggio
Ezt pofázom két hónapja, de meg lett mondva, hogy hülye vagyok, mert ha kell talicskával is odahordják majd a pénzt.

Többször mondtam már: láttam olyan belső kutatást, hogy CSOK a legnépszerűbb kormányzati intézkedés a 60+osok között és a legnépszerűtlenebb 20-35 között. Most sem az számít, hogy aki jogosult az boldog legyen, hanem hogy erről pofázzon mindenki. Aki most sok pénzt kap, minden bizonnyal többet is keres, és már régen eldöntötte, hogy hova szavaz.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
warr_b
Szenzációs
r.baggio
Ki, hogyan értelmezi a középosztályt. Van aki így.
Értelmezésben bajnokok vagyunk, a ki a magyarra, ki a korruptra, stb.-re is vannak speciális értelmezéseink. Ja, és a ki hogyan, mennyire fejlődik-re is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
warr_b
Szenzációs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 652 — Poloska confirmed
Posztmodern van, a szavaknak nincs jelentősége, a mindenkori kormánynak az a dolga, hogy a lehető legtöbbet lopjon, ők legalább kormányozni tudnak, ez a realitás.

Kihagytam valamit?
r.baggio
Hogy nincs hatással az életünkre 😊
warr_b
Hiszen az a pénz, amit elloptak, akkor sem hasznosulhatott volna társadalmi szinten, mert akkor is el lett volna lopva. Szóval inkább örülj, hogy így lett ellopva, nem pedig amúgy.
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Arra lennék kiváncsi hogy az ilyen olyan kampanyba hogy lapatoljak be a penzt hivatalosan?

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 209 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
 24.hu/belfold/2022/02/04/valasztas-2022-valasztokeruletek-billego-korzetek-fidesz-ellenzek/

nyilvan ha nincsen a politikaban, de osszegeztek egesz jol:

azert egy ilyen valtozat kemeny lenne:

'1-2 százalékos ellenzéki fölény esetén pedig egyik nagy tömb sem kerülne többségbe az Országgyűlésben, ha annak tagja az MKKP és a Mi Hazánk is,'
elo lehetne venni a pattogatott kukoricat.

több mint 4 éve
Posztmodern van, a szavaknak nincs jelentősége, a mindenkori kormánynak az a dolga, hogy a lehető legtöbbet lopjon, ők legalább kormányozni tudnak, ez a realitás.

Kihagytam valamit?
r.baggio
Ezt: éljen Orbán Viktor!

Ha esetleg áprilisban ezek a nyomorultak nyernek megint, akkor tuti legalább 30 m-es szobrot fognak emelni neki a Hősök terén, mert Magyarország és Európa védelmezőjeként az jár neki. Hiszen már a nyugati kormányfők is az ő példáját követik.

több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 209 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Kihagytam valamit?
r.baggio
Hogy nincs hatással az életünkre 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve

Kihagytam valamit?

---