Politika

65 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 100 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
 telex.hu/valasztas-2022/2022/02/01/valasztas-parlamenti-valasztas-dobrev-klara-dk-europai-parlament

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
MSZP és Párbeszéd együtt 8
LMP 3 vagy 4.

Ezzel a leosztással csak az MSZP és a Párbeszéd nem ért egyet, az MSZP ugyanis egymaga szeretne annyi helyet, amennyi a Momentumnak van. Abban megállapodtak, hogy az LMP-nek saját frakciója lehet.
csebi
Akkor sokat nem haladtak, másfél hete is itt tartottak. A párbeszéd frakciója - hogy van neki - továbbra is vicces, főleg annak fényében, hogy egy helyet ajánlottak a kutyáknak a listán 😊
MC12
PB frakcioja inkabb az egyenikbol fog allni sztem, de az LMP frakcioja is hasonloan vicces sztem, messze vannak ok mar az 5%tol.
csebi
Ez is szép hír, kezdődik 😊

index.hu/belfold/2022/02/01/kilepett-a-dk-bol-es-raindul-szabo-timeara/

Mondjuk Szabónak mèg így is nyernie kell a körzetet, de pár ezer szavazat is hiányozni fog.
MC12
Alapvető fontosságú lesz, hogy ilyenből mennyi lesz az ellenzéknél a következő időkben. Ha számos helyen előfordul, akkor lesz még négy éve az ellenzéknek gyúrni az együttműködésen, mert veszíteni fognak.

Ebben a konkrét esetben viszont szerintem nem fog veszni semmi. Ez csak egy renitens, aki valószínűleg összebalhézott helyben a helyi DK-val és durcul. Az ilyen ártani csak akkor tudna, ha vagy a személyében lenne valami nagyon ismert, nagyon népszerű fazon, aki a személyével tudna szavazatokat elvinni. Vagy pedig akkor, ha valamelyik másik ellenzéki pártba csapódna be, és elvinné annak a másik pártnak a szavazóit.

Így, hogy egyikről sincs szó, nincs szavazó tábor amit megszólíthatna. Az ismerősei fognak rá szavazni, és esetleg, ha a szomszédságban szimpatikus, akkor a háztömb / utca. Aztán annyi. Nem oszt, nem szoroz. (Ilyenből - bár nem követem ennyire, de - szerintem a Fideszben is akad pár időről időre. Olyan, aki helyben összebalhézik a helyi Fidesszel, kilép aztán durcul. És semmire nem megy, mert .... ugyanaz a helyzet. Nincs szavazó a szűk környezetén kívül, akit megszólíthatna.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 879 — no es importante
Volt szomszédunk, az egyik legműveltebb ember, akivel valaha találkoztam, még ősfideszes faterom is elismerően beszél róla 😀

mszp.hu/jeloltek2022/grober_attila

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 951
 telex.hu/valasztas-2022/2022/02/01/valasztas-parlamenti-valasztas-dobrev-klara-dk-europai-parlament

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

Ezzel a leosztással csak az MSZP és a Párbeszéd nem ért egyet, az MSZP ugyanis egymaga szeretne annyi helyet, amennyi a Momentumnak van. Abban megállapodtak, hogy az LMP-nek saját frakciója lehet.
csebi
Ezeket baszki így összegyűjteném és kilőném a napba.

Mire akar az MSZP 8 helyet? Örüljenek, hogy még léteznek. Konkrétan nem ismerek élő MSZP szavazót.
Amadeus
én ismerek
Negritis
Én is ismerek, nem is egyet. Egyébként szerintem pénzben ők többet tettek bele és erre hivatkozhatnak.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 753 — The Mathematician

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi

Mire akar az MSZP 8 helyet? Örüljenek, hogy még léteznek. Konkrétan nem ismerek élő MSZP szavazót.
Amadeus
én ismerek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
 444.hu/2022/02/01/hivatalos-javaslatot-nyujtott-be-egy-xv-keruleti-fideszes-hogy-a-csokonai-muvelodesi-kozpontot-nevezzek-at-es-azt-ajanlja-hogy-conchita-wurst-legyen-az-uj-neve

Mi lesz, ha megtudják, hogy évszázadokig férfiak játszották a női szerepeket...
Gyurma Pappa
Ettől nem kell félni. Színházba nem járnak.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 196 — Chiefs GM

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi
Akkor sokat nem haladtak, másfél hete is itt tartottak. A párbeszéd frakciója - hogy van neki - továbbra is vicces, főleg annak fényében, hogy egy helyet ajánlottak a kutyáknak a listán 😊
MC12
PB frakcioja inkabb az egyenikbol fog allni sztem, de az LMP frakcioja is hasonloan vicces sztem, messze vannak ok mar az 5%tol.
csebi

Mondjuk Szabónak mèg így is nyernie kell a körzetet, de pár ezer szavazat is hiányozni fog.
MC12
 m.youtube.com/watch?time_continue=9&v=CpZjvbSC9_M&feature=emb_logo

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 418

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi
MC12
csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi
MC12

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 418

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

DK 14
Jobbik 12
Momentum 8
LMP 3 vagy 4.

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 603 — zászló zászló szív
 444.hu/2022/02/01/hivatalos-javaslatot-nyujtott-be-egy-xv-keruleti-fideszes-hogy-a-csokonai-muvelodesi-kozpontot-nevezzek-at-es-azt-ajanlja-hogy-conchita-wurst-legyen-az-uj-neve

Mi lesz, ha megtudják, hogy évszázadokig férfiak játszották a női szerepeket...

több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 438 — Ajmo Vatreni
 index.hu/belfold/2022/02/01/detari-lajos-gattyan-gyorgy-valasztas-2022-megoldas-mozgalom/

😃😃
#JC6
és jön VV Tommyboy is.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Szerencsétlen Döme majd meglepődik, amikor a következő pár hétben előkerülnek a részeges videók, ahol fetrengve csinál magából bohócot. Idáig ezeket leszarták, de most hogy közszereplő lesz…
több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 958
 index.hu/belfold/2022/02/01/detari-lajos-gattyan-gyorgy-valasztas-2022-megoldas-mozgalom/

😃😃
több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 652 — Poloska confirmed
Nem tudjátok hol lehet adományozni a Kedves Vezetőnek?
Hát nincstelen ez a szegény ember 😔
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
A szamár azt mondta a tigrisnek:
- A fű kék.
A tigris válaszolt:
- Nem, a fű zöld.
A vita elmérgesedett, és mindketten úgy döntöttek, hogy döntőbíróság elé viszik a dolgot, ezért az oroszlán, a dzsungel királya elé járultak.
A szamár már azelőtt kiabálni kezdett, hogy elérte volna az erdei tisztást, ahol az oroszlán ült a trónján:
- Őfelsége, igaz, hogy a fű kék?
Az oroszlán válaszolt:
- Igaz, a fű kék.
A szamár sietett és továbbment:
- A tigris nem ért egyet velem, ellentmond és bosszant, kérlek, büntesd meg.
A király ekkor kijelentette:
- A tigris 5 év hallgatással lesz büntetve.
A szamár vidáman ugrott, és elégedetten, ismételgetve folytatta útját:
- A fű kék ...
A tigris elfogadta a büntetését, de előtte megkérdezte az oroszlánt:
- Felség, miért büntettél meg engem, elvégre a fű zöld.
Az oroszlán válaszolt:
- Valójában a fű zöld.
A tigris megkérdezte:
- Akkor miért büntetsz engem?
Az oroszlán válaszolt:
- Ennek semmi köze ahhoz a kérdéshez, hogy a fű kék vagy zöld. A büntetés azért van, mert egy ilyen bátor és intelligens teremtmény, mint te, nem vesztegetheti az idejét arra, hogy egy szamárral vitatkozzon, aki ráadásul még idejön és ezzel a kérdéssel engem zaklat.
A legrosszabb időpocsékolás a bolonddal és fanatikussal vitatkozni, akit nem érdekel az igazság vagy a valóság, csak a hite és az illúziói győzelme. Soha ne vesztegessük az időt olyan érvekre, amelyeknek nincs értelme. Vannak emberek, akiknek bármennyi bizonyítékot mutatunk is be, nem képesek megérteni, másokat pedig elvakít az ego, a gyűlölet és a harag, és csak azt akarják, hogy igazuk legyen, még akkor is, ha nincs igazuk."
Amikor a tudatlanság ordít, az intelligencia hallgat. A te békéd és nyugalmad többet ér.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ha mar Matyust emlegetik a honvedhoz akkor nem art megemlekezni a honi edzokeringo regiuj szereplojenek a visszatereserol:

telex.hu/belfold/2022/02/01/megoldas-mozgalom-memo-gattyan-gyorgy-detari-lajos

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 494 — "Grammar maci"
Varga művésznő felvételei már kikerultek vagy nincs itt semmi látnivaló? 😊
FLZOLI
Na itt van tücsökciripelés 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
 telex.hu/belfold/2022/01/31/adatvedelem-peterfalvi-pegasus-vizsgalat

milyen meglepo h a vege az lett, hogy az Amnestyt feljelentette.
csebi
Na de, ha mindent rendben talált, akkor ugyan miért titkosították 2050-ig?
Mikey
feltetelezem ilyenkor igazodniuk kell az eredet anyag titkositasahoz.
csebi
pontosan. Az eredeti anyag minősítése a meghatározó. Bár várnék egy TüK-kezelő valakit, de sztem ez van. A kötődő, vonatkozó iratoknak követnie kell az eredeti irat minősítését.
Fungus
Mivel itt a NAIH nem iratgazda, így sztem nem is minősítheti az iratot, szal valszeg a szakszolgálatnál adták ezt a minősítést, kvázi a NAIH-jenetést csak csatolták az aktához.
empty taxi
Sztem keletkezik (kell is h keletkezzen) NAIHnal akta, ami ott marad náluk irattárban de ez lényegtelen.
Meg a tükos képzésről vmi rémlik h minden akta, anyag olyan magas besorolást kap teljesen, amelyik a legmagasabb titkositasu adat van benne ezert irtam ezt h igazodik hozza.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 575 — The only discipline that lasts, is self discipline
(Btw sokáig én is ezen a véleményen voltam, sok orvos ismerős is, csak ők és én nem tudtuk, amit a politika igen. A saját háziorvosom tolta, hogy menjek oroszra, de karácsony előtt pont erről beszélgettünk, hogy ezzel speciel őt is átbaszták)Gyurma Pappa
Pedig olyan nehéz dolgod nem volt, hiszen értesz a bizniszhez. 😊 Ismerted az előző évi lélegeztető gép bizniszt, és láttad a kínai vakcina árcéduláját. Mégis mi volt az ésszerű/valószínű feltvevés, hogy mire megy ki a játék?. 😊
peterk2005
Figy, amikor négy gyerekkel haza vagy zárva, idősödő szülőkkel, aggódva a saját üzletért, egészen logikus, hogy minden oltást jónak gondolsz, zéró információ mellett.

Ember vagyok, csak túl akartam már lenni ezen.
Gyurma Pappa
Oké, nem számonkérő akart lenni a postom. Ha annak lehetett olvasni, akkor bocs, tényleg nem annak szántam.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 257 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/belfold/2022/01/31/adatvedelem-peterfalvi-pegasus-vizsgalat

milyen meglepo h a vege az lett, hogy az Amnestyt feljelentette.
csebi
Na de, ha mindent rendben talált, akkor ugyan miért titkosították 2050-ig?
Mikey
feltetelezem ilyenkor igazodniuk kell az eredet anyag titkositasahoz.
csebi
pontosan. Az eredeti anyag minősítése a meghatározó. Bár várnék egy TüK-kezelő valakit, de sztem ez van. A kötődő, vonatkozó iratoknak követnie kell az eredeti irat minősítését.
Fungus
Mivel itt a NAIH nem iratgazda, így sztem nem is minősítheti az iratot, szal valszeg a szakszolgálatnál adták ezt a minősítést, kvázi a NAIH-jenetést csak csatolták az aktához.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 753 — The Mathematician
igen. Mert Te az vagy?
Fungus
nem érted 😀
magaddal vitatkozol azon hogy TE magadnak életképes vitapartner vagy-e

de hogy az egész létezéséhez: nem tudsz rendesen fórumozni
innentől iszonyat fárasztó bármiről is beszélni ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!