Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
Közben megtudtuk azt ma h a pedofilok melegek vagy a melegek pedofilok. Mindegy. Erre az emberre tényleg büszke lehet minden honfitársunk …
csebi
Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy nagy vita van arról, hogy a homoszexualitás át mehet-e pedofíliába. És hát ebben igaza lehet, màrhogy vita van róla. Honnan tudod hogy a Karmelitában nem folynak erről nagy viták? 😊 vagy a Novák-féle családi konferencián is tuti volt ilyen kerekasztal ahol “nagy vita” folyt. Nálunk itthon pl óriási vita van, apa órája az tulajdonképpen kié, a kisfiam szerint egyértelműen az övé, de a másik gyerek is igényt tart rá és ezen összevesztek. (Orbán egy provokatív troll, amikor ilyenekről beszél, kezeljük helyén, mint amikor MzP buzizik meg zsidózik)
MC12
Erről pofázok. Kezeljük a helyén.

OV is pontosan tudja, hogy nincs erről vita 80 IQ felett sehol, kivéve ahol azt szeretnék, ez legyen a téma.
Gyurma Pappa
Csak nehéz helyen kezelni mikor látszik több korábbi példából h miután bedobal ilyen dolgokat akkor utána jön vmi új jogszabály amely az érintett közeget hátrányosan érinti.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Közben megtudtuk azt ma h a pedofilok melegek vagy a melegek pedofilok. Mindegy. Erre az emberre tényleg büszke lehet minden honfitársunk …
csebi
Nem ezt mondta. Azt mondta, hogy nagy vita van arról, hogy a homoszexualitás át mehet-e pedofíliába. És hát ebben igaza lehet, màrhogy vita van róla. Honnan tudod hogy a Karmelitában nem folynak erről nagy viták? 😊 vagy a Novák-féle családi konferencián is tuti volt ilyen kerekasztal ahol “nagy vita” folyt. Nálunk itthon pl óriási vita van, apa órája az tulajdonképpen kié, a kisfiam szerint egyértelműen az övé, de a másik gyerek is igényt tart rá és ezen összevesztek. (Orbán egy provokatív troll, amikor ilyenekről beszél, kezeljük helyén, mint amikor MzP buzizik meg zsidózik)
MC12
Azért nézzük meg az elmúlt időszak jogalkotásat és akkor megint eljutunk oda h eléggé más világban el aki annyival le tudja h Orbán egy troll… nyilván ne legyél naiv h nem véletlenül dobja ezt be, és már nem az első alkalom h szándékosan összemossa a homoszexualitást a pedofíliával.
csebi
Pontosan milyen joghátrány ért bárkit konkrétan a melegellenesnek nevezett törvény miatt és hány embert? Nekem legalábbis egyetlen meleg barátom se panaszkodott, hogy a törvény óta aztán sokkal rosszabb nekik.
Mindamellett hogy nyilván maga a kommunikáció szarul esik nekik és amiatt rühellik a kormányt, csak ne gyere a joggal mert értelmetlen.

Ez egy kommunikációs blöff, trollkodás, tematizálási próbálkozás lényegi tartalom nélkül, ahogy az egész népszavazás is. Gusztustalan? Nyilván. De túlértékelni nem kell.
MC12
Ha a te barátaidat éppen nem érintette még akkor rendben is van, oké, értem.
Nyilván ilyen szemszögből Horthy is mondhatta volna h Magyarországon nem volt semmi zsido ellenes dolog 1920-45 között mert az ő zsidó haverjait nem érintette.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 675 — farkas.l.zoltan@gmail.com
csebi
MC12
Azért nézzük meg az elmúlt időszak jogalkotásat és akkor megint eljutunk oda h eléggé más világban el aki annyival le tudja h Orbán egy troll… nyilván ne legyél naiv h nem véletlenül dobja ezt be, és már nem az első alkalom h szándékosan összemossa a homoszexualitást a pedofíliával.
csebi
Pontosan milyen joghátrány ért bárkit konkrétan a melegellenesnek nevezett törvény miatt és hány embert? Nekem legalábbis egyetlen meleg barátom se panaszkodott, hogy a törvény óta aztán sokkal rosszabb nekik.
Mindamellett hogy nyilván maga a kommunikáció szarul esik nekik és amiatt rühellik a kormányt, csak ne gyere a joggal mert értelmetlen.

Ez egy kommunikációs blöff, trollkodás, tematizálási próbálkozás lényegi tartalom nélkül, ahogy az egész népszavazás is. Gusztustalan? Nyilván. De túlértékelni nem kell.
MC12
Áh értem, amíg a posztnáci ideológia és kommunikáció csak "virtuálisan" létezik nincs itt semmi probléma 😊
Ez "csak" arra jó, hogy a csürhét radikalizálja és hergelje. Lincselni sem valamelyik állami szerv fog valami törvényt lobogtatva....

több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 600 — zászló zászló szív
csebi
MC12
Erről pofázok. Kezeljük a helyén.

OV is pontosan tudja, hogy nincs erről vita 80 IQ felett sehol, kivéve ahol azt szeretnék, ez legyen a téma.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 414
csebi
MC12
csebi

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
csebi
MC12
Így van. Ha esetleg nincs nagy vita, majd rendezünk egyet.
több mint 4 éve
csebi
MC12

több mint 4 éve
csebi

több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 365 — beers & Packers
csebi
Az, hogy a heteroszexualitás elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.
Remélem, pontosan idéztem a Miniszterelnök Urat.
De nem biztos. Lehet, hogy ezt mondta:
Az, hogy a papi hivatás elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Mindenki tisztában van vele, mekkora fizetéseket kapnak az országgyűlés tagjai, mégis mekkora meglepetés már ha az egyik politikus egy drága kiegészítőt mer hordani. Ha simán megkeresi az árát miért ne hordhatná? Engem pl pont nem érdekel az ilyen felvágás és nem is értek hozzá, elég ha mutatja valami a pontos időt, de biztos nekem is lenne valami amire elkölthetném azt a krvsok pénzt ha annyit keresnék.
Én azt a home videot várom azóta is. Azzal nem foglalkozik bezzeg senki!
samu09
Én igen. És remélem az óra ott lesz!
Gyurma Pappa
Lehet hogy elmarad. Ha Hontnak igaza volt, és Homonnaynak köze volt hozzá, akkor véletlenül pont most kapott szívizom bénulást. Pech... Vagy mák.
Majd meglátjuk.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
Arra próbáltam utalni, hogy az Argentín példa sem feleltethető meg egy az egyben több szempontból sem, és éppenséggel lehet mondani olyan példát is ahol az árbefagyasztás nem járt összeomlással és politikailag sikeres volt. Szerintem ez se nem argentin se nem USA szituáció, olyan egyedien magyaros. Aztán meglátjuk hova fut ki.
MC12
Értem. Mondjuk D-AM közelebb van a magyar politikához, mint az USA, de tényszerű, ott nagyon eldurvult a helyzet.

több mint 4 éve
Szerintem ilyen gyorsan a kirúgási folyamat nem tud átfutni a gazdaságon és lehet, hogy nőnek az árak majd, de a pénzeső miatt nem fogja olyan katasztrofálisan érezni ezt a nép még pár hétig, de a február itt van mindjárt, meglátjuk 😊

Ki kitekintés 2: Nixon 71ben ár és bérrögzítésket hajt végre az infláció és a munkanélküliség miatt - 72ben 50ből 49 államot megnyerve újra elnök lesz.

Természetesen sikertelen a gazdasági elképzelés, az infláció nem csökken sőt a 70es évek Amerikájának egy fő baja. Ettől még politikailag és kommunikációs szempontból sikeres a nép imádta, van egy ezresem, hogy ez a példa elhangzott a döntés előtt.
MC12
Épp erről beszélek, hogy nem lesz ez gyors, tavaly nyár/ősz óta egyértelmű a pálya.

Na várj. Nixon esete más volt, ott azért volt rá szükség, mert elengedték az arany standardot, és USD shock miatt kellett fixálni az árfolyamot. Ráadásul ott ez egy sokkal hosszabb kifutású folyamat volt, és voltak valódi hatásai, továbbá nem 6 terméket fixáltak be.

Ez most olyan, mintha egy anyajegy levételt hasonlítanál egy amputációhoz 😊

Még egyszer: nem kétlem a kommunikációs lehetőséget, azt kétlem, hogy elég lesz a valódi pénztárcát érintő hatások miatt.
Gyurma Pappa
Arra próbáltam utalni, hogy az Argentín példa sem feleltethető meg egy az egyben több szempontból sem, és éppenséggel lehet mondani olyan példát is ahol az árbefagyasztás nem járt összeomlással és politikailag sikeres volt. Szerintem ez se nem argentin se nem USA szituáció, olyan egyedien magyaros. Aztán meglátjuk hova fut ki.

több mint 4 éve
Szerintem ilyen gyorsan a kirúgási folyamat nem tud átfutni a gazdaságon és lehet, hogy nőnek az árak majd, de a pénzeső miatt nem fogja olyan katasztrofálisan érezni ezt a nép még pár hétig, de a február itt van mindjárt, meglátjuk 😊

Ki kitekintés 2: Nixon 71ben ár és bérrögzítésket hajt végre az infláció és a munkanélküliség miatt - 72ben 50ből 49 államot megnyerve újra elnök lesz.

Természetesen sikertelen a gazdasági elképzelés, az infláció nem csökken sőt a 70es évek Amerikájának egy fő baja. Ettől még politikailag és kommunikációs szempontból sikeres a nép imádta, van egy ezresem, hogy ez a példa elhangzott a döntés előtt.
MC12
Épp erről beszélek, hogy nem lesz ez gyors, tavaly nyár/ősz óta egyértelmű a pálya.

Na várj. Nixon esete más volt, ott azért volt rá szükség, mert elengedték az arany standardot, és USD shock miatt kellett fixálni az árfolyamot. Ráadásul ott ez egy sokkal hosszabb kifutású folyamat volt, és voltak valódi hatásai, továbbá nem 6 terméket fixáltak be.

Ez most olyan, mintha egy anyajegy levételt hasonlítanál egy amputációhoz 😊

Még egyszer: nem kétlem a kommunikációs lehetőséget, azt kétlem, hogy elég lesz a valódi pénztárcát érintő hatások miatt.

több mint 4 éve
Megpróbálom összefoglalni: az ellenzék DK-n kívüli részének beárazása van, s ott is amatőrizmus van. Ferenc testvér és (a) DK már 2020 végén elérte a célját a közös listával. Mivel a legszervezettebb párt, azóta teljesen világos, hogy a DK lesz a jelenlegi ellenzéki/leendő kormányzati/ellenzéki térfélen a legerősebb alakulat. Tegye fel a kezét az, aki szerint egy tisztán Ferenc testvér irányította szervezet ebben a fázisban ilyen defektusokkal küszködne, mint a jelenlegi "pártszövetség"?
Nos, az már a többi alakulat (vezetésének) amatőrizmusa, hogy bevették az "egységes lista" dumáját. Simán levezényelhető lett volna egy ellenzéki "ernyőszervezet", vagy jelkép alatt egy koordinált együttműködésen alapuló előválasztás is. Ami a pártvezetők (értsd potenciális miniszterelnök-jelöltek) mellett a pártok és jelöltjeik támogatottságát is felmérte volna választókerületenként is, plusz a szervezeti erőt is, hogy ki hol lenne képes egyáltalán jelöltet állítani. Tiszta vizet lehetett volna önteni a pohárba, letisztultak volna erőviszonyok, s így a tárgyalások is. A választások előtti uccsó pillanatban meg mindenhol visszalépni a legesélyesebb jelölt mögé.
És itt jön még a feketeleves: az egységes lista az egységes lista. Az nem több, mint 1. Ajánlom figyelembe a kampánytámogatási törvényt. Most jönnek még a kemény tárgyalások, az 1/mennyiért. Eddig cicaharc volt. Ferencék túlélik, bármi van.
Sztem.
Fungus
Szóval azt mondod, az ellenzéknek azt kellett volna csinálni, amit 2018-ban? Mert ezt mondod lényegében.

Hát az k*vára bejött nekik 4 éve. 😀
peterk2005
igen, en is ezen gondolkoztam, hogy ezt keri szamon. nyilvan o szemszogebol ertheto, hiszen egbol pottyant 2/3 volt a 2018as, most meg igy erre nincs nagy esely.
csebi
nem kértem én számon semmit 😀
csak úgy látszik nem kezeltétek helyén, vagy elsiklottatok afelett, hogy a letisztult erőviszonyokat követően a végső fázisban minden egyes egyéni választókerületben a még talpon álló ellenzékiek beállnak a legesélyesebb mögé, s így alakítják ki az 1 vs 1-et. De lehet ezt kombinálni azzal, hogy helyi viszonyok függvényében addig külön-külön, vagy együtt gyepálják a helyi Fideszest.
A kampánytámogatási tv értelmében az egységes lista 1 párt, így max 600 mill támogatást kaphat nagyjából. Ha külön-külön létező listák vannak az "ernyő" alatt, az ennyiszer 600, vagy 3-4-500, függően attól, ki mennyi egyéni jelöltet tud kiállítani. 600 mill. vs. 2,5-3 milliárd (hasra ütöttem, mert fassetudja melyik párt mennyi jelölt kiállítására lenne képes. Kevesebb számú frakció=nagyobb méretű frakciók a szervezettséggel rendelkezőknek. A potyautasokat most hagyjuk, ennek eklatáns példája a Párbeszéd. Az gyakorlatilag most egy parazita az ellenzéki gazdatesten.
Én csak ezekre szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy ezek a dilemmák most. Nem véletlen, hogy Ferenc testvér nem rohan az egységes listával.
Sztem.
Fungus
Ez nem igaz. Épp most változtatott a Fidesz a szabályokon: ha vki csak 105 jelöltet állít akkor max 150 misit kap. Ugye ezt épp arra a lehetőségre hoztak ha két listát állított volna az ellenzék. Ha meg kevesebb jelölt van a pártnak akkor még jobban csökken. Szóval ennek a mateknak fuss neki újra …
csebi
 net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1300087.tv
A jogszabály mai napon ( 2022.01.13. ) hatályos állapota.
3 és 5§
Fungus
Bocs rosszul olvastam azonnalis cikket. Szóval ha 105 jelölt van akkor bukik az adott lista 150 misit. Viszont partlistat csak akkor lehet leadni ha 71 helyen indít jelöltet az adott part/szövetség. Ergo ha csak kettő lista lenne akkor is 36 helyen egymás ellen versenyeznenek a listák ami még ráadásul a töredék szavazatok miatt is nagyobb szivas.
Fentiekből következik h az ellenzéket nem a kampánytámogatás érdekli hanem választást akar nyerni. Végre egy szövetség amit nem a pénz érdekli.

több mint 4 éve
egyszerűen az infláció nem fog akkor ütni ebben a 78 napban - szerintem - hogy az végzetes legyen a Fidesz kampánynak.
MC12
26% volt októberben az ipari infláció. Nem a csirkemell-farhát vonalon, úgy általában. Én úgy látom, hogy februártól akkorát fog ütni az infláció, hogy ártson a Fidesz kampányának.

Azt gondolom, amit a hétfői Kásler interjúról: ezek most előzetes damage controlok. És nem a 78 napra készülnek vele, hanem a 20.-ra. Tartom annyira reál politikusnak OV-t és a Fideszt, hogy tudják az omikron és a infláció nem fog várni a választásokig. Egyszerűen előre próbálnak menekülni, mert pontosan tudják, hogy semmit nem tudnak tenni.

Erről beszéltem, hogy képzeletbeli ellenség ellen (Soros-migráns) könnyű nyerni, hiszen nem tud visszaütni. Az olyan jószág, ahol te vagy az egyetlen számottevő játékos (rezsi) szinték korlátlan ideig kordában tartható, amíg megkeresed a pénzt kompenzálni a németeket. De az általános infláció egyszerűen annyira a része a mindennapoknak, hogy megállítani lehetetlen 6 termék (átl. fogyasztói kosár 3%-a) árstopjával. A feldolgozott élelmiszerek ára ettől még pont ugyanúgy el fog szállni.

Még egyszer mondom: nem vagyok ostoba, értem, hogy mit csinálnak, értem hogy miért csinálják, de szerintem most egyszerűen nem ők ülnek a volánnál, hanem a Philips-görbe (ami ugye hirtelen visszatért, viszlát modern monetáris elmélet): növekvő gazdasági teljesítmény (COVID visszapattanás), növekő foglalkoztatás (ez ugye világtrend) mellett jön az infláció, tök mindegy mit csinálsz. Szerintem tavaly ősszel volt a point of no return, nem tudják kommunikációs piszmogással megfogni az inflációt.

Összefoglalva: igaza van Jóskának, nem volt más lehetőségük, de szerintem MC neked nincs igazad, be fog ütni a mindennapokba az infláció, egyszerűen túl magas az ipari árnövekedés. Ha nem lehet árat emelni, akkor elbocsátások lesznek, ha lehet árat emelni, akkor meg ugye ár lesz emelve. Mindenképp érezni fogja az átlag ember is.

Kis kitekintés (Vakmajom FB oldal írt róla hosszabb, minden második Economistban téma egyébként): az argentinok 1400 (!) termék árát fagyasztották be (ideiglenesen, másfél éve), és egyszerűen így sem tudják megfékezni az inflációt, mert a pénzromlás miatt egyre szarabb a devizájuk értéke, és ezt a lakosság is érzi, hiszen a befagyasztott árak (és pl. a marha hús export tilalma) miatt veszítik el a munkájukat.
Gyurma Pappa

több mint 4 éve
egyszerűen az infláció nem fog akkor ütni ebben a 78 napban - szerintem - hogy az végzetes legyen a Fidesz kampánynak.
MC12
26% volt októberben az ipari infláció. Nem a csirkemell-farhát vonalon, úgy általában. Én úgy látom, hogy februártól akkorát fog ütni az infláció, hogy ártson a Fidesz kampányának.

Azt gondolom, amit a hétfői Kásler interjúról: ezek most előzetes damage controlok. És nem a 78 napra készülnek vele, hanem a 20.-ra. Tartom annyira reál politikusnak OV-t és a Fideszt, hogy tudják az omikron és a infláció nem fog várni a választásokig. Egyszerűen előre próbálnak menekülni, mert pontosan tudják, hogy semmit nem tudnak tenni.

Erről beszéltem, hogy képzeletbeli ellenség ellen (Soros-migráns) könnyű nyerni, hiszen nem tud visszaütni. Az olyan jószág, ahol te vagy az egyetlen számottevő játékos (rezsi) szinték korlátlan ideig kordában tartható, amíg megkeresed a pénzt kompenzálni a németeket. De az általános infláció egyszerűen annyira a része a mindennapoknak, hogy megállítani lehetetlen 6 termék (átl. fogyasztói kosár 3%-a) árstopjával. A feldolgozott élelmiszerek ára ettől még pont ugyanúgy el fog szállni.

Még egyszer mondom: nem vagyok ostoba, értem, hogy mit csinálnak, értem hogy miért csinálják, de szerintem most egyszerűen nem ők ülnek a volánnál, hanem a Philips-görbe (ami ugye hirtelen visszatért, viszlát modern monetáris elmélet): növekvő gazdasági teljesítmény (COVID visszapattanás), növekő foglalkoztatás (ez ugye világtrend) mellett jön az infláció, tök mindegy mit csinálsz. Szerintem tavaly ősszel volt a point of no return, nem tudják kommunikációs piszmogással megfogni az inflációt.

Összefoglalva: igaza van Jóskának, nem volt más lehetőségük, de szerintem MC neked nincs igazad, be fog ütni a mindennapokba az infláció, egyszerűen túl magas az ipari árnövekedés. Ha nem lehet árat emelni, akkor elbocsátások lesznek, ha lehet árat emelni, akkor meg ugye ár lesz emelve. Mindenképp érezni fogja az átlag ember is.

Kis kitekintés (Vakmajom FB oldal írt róla hosszabb, minden második Economistban téma egyébként): az argentinok 1400 (!) termék árát fagyasztották be (ideiglenesen, másfél éve), és egyszerűen így sem tudják megfékezni az inflációt, mert a pénzromlás miatt egyre szarabb a devizájuk értéke, és ezt a lakosság is érzi, hiszen a befagyasztott árak (és pl. a marha hús export tilalma) miatt veszítik el a munkájukat.

Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 950
"Nem vagyok jövendőmondó, de ha ezt a hat terméket ott tudjuk tartani, ahol az tavaly október közepén volt, akkor ezt az inflációs emelkedést kibekkeljük."

Hát tényleg nem vagy...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
 www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220113/ez-gyors-volt-maris-megvan-a-kereskedok-trukkje-a-kormanyzati-arstop-ellen-1121083
Negritis
terelésnek gyenge, ez már megvolt napközben, asszem 😀 amúgy ez meg legyen a NAV-dolga 😀
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
 www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220113/ez-gyors-volt-maris-megvan-a-kereskedok-trukkje-a-kormanyzati-arstop-ellen-1121083

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak, hogy a napi árulózás meglegyen, hiteles forrásból, itt a buborékban:

444.hu/2022/01/13/marki-zay-biztos-hogy-vannak-az-ellenzeki-osszefogas-partjaiban-olyan-akik-a-fidesznek-dolgoznak
megspékelve egy kis színessel: "Márki-Zay Péter a hvg.hu-nak adott videóinterjút, amelyben többek között szóba került az ellenzék is. A műsorvezető Bárdos András szóba hozta, hogy az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje szokott beszélni ellenzéken belüli „árulókról, hanyagokról”, mire Márki-Zay Péter pontosított: Én ostobát szoktam mondani, de igen”.

ideális vezető, ideális szövetséges, ideális jelölt 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
"Márki-Zay Péter a Demokratikus Koalíció politikusát, Gréczy Zsoltot bízta meg a kultúra területének képviseletével kampányában."
Epic 😀
Fungus
Pedig azt hittem Demeternèl azèrt sikerül jobbat találni ..hááát...😕😔
dande
na most tényleg, nem vagyok ellenzéki szimpatizáncs, mint tuggyuk, de ez már a sírjak, vagy nevessek kategória, hát inkább nevetek 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Megnézegettem, hogy milyen termékek ára mennyivel változhat, szerintem egy 4 tagú család esetén jó ha 1000Ft-ot ez el fog érni.
Mondjuk G.G. sajtótájékoztatójából az jött le, hogy ezek ott fent azt hiszik az emberek azért veszik a lisztet, hogy kenyeret süssenek otthon. Ez mondjuk kb mindent elárul a szakértelmükről...persze PR fogásnak viszont ez is jó...2,5 millió ember azt hiszi bankot robbant.
Klaci79
Láttam itt a pörgést-e tárgyban, csak azt nem láttam - ha tévedek, bocsánat - hogy bárki azt leírta volna, hogy ennek a lépésnek nem a középosztály a célközönsége, hanem az alsó decilisekben lévők számára nyújt némi mankót alapvetően. A középosztálybéliek megveszik továbbra is a kedvenceiket, bélszíntől a vegánfaszságig, max szívják majd a fogukat.
Fungus
Azok az also decilisekben levők, akik a husfeldolgozokban, állattenyésztésben, malomiparban, arufeltoltokent a kereskedelemben, raktárakban dolgoznak? Majd elmagyarázza nekik a főnökük, hogy azért nincs fizuemeles, meg azért lesz kirugva, mert megint sikerült megszopatni komplett ágazatokat agy nélkül.
somoskovig
nyugodtan "hergeld bele magad ebbe az osztálymicsodába" más sem megy itt oldalak óta...😀
 www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Márki-Zay Péter a Demokratikus Koalíció politikusát, Gréczy Zsoltot bízta meg a kultúra területének képviseletével kampányában."
Epic 😀
Fungus
Pedig azt hittem Demeternèl azèrt sikerül jobbat találni ..hááát...😕😔
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
Megnézegettem, hogy milyen termékek ára mennyivel változhat, szerintem egy 4 tagú család esetén jó ha 1000Ft-ot ez el fog érni.
Mondjuk G.G. sajtótájékoztatójából az jött le, hogy ezek ott fent azt hiszik az emberek azért veszik a lisztet, hogy kenyeret süssenek otthon. Ez mondjuk kb mindent elárul a szakértelmükről...persze PR fogásnak viszont ez is jó...2,5 millió ember azt hiszi bankot robbant.
Klaci79
Láttam itt a pörgést-e tárgyban, csak azt nem láttam - ha tévedek, bocsánat - hogy bárki azt leírta volna, hogy ennek a lépésnek nem a középosztály a célközönsége, hanem az alsó decilisekben lévők számára nyújt némi mankót alapvetően. A középosztálybéliek megveszik továbbra is a kedvenceiket, bélszíntől a vegánfaszságig, max szívják majd a fogukat.
Fungus
Azok az also decilisekben levők, akik a husfeldolgozokban, állattenyésztésben, malomiparban, arufeltoltokent a kereskedelemben, raktárakban dolgoznak? Majd elmagyarázza nekik a főnökük, hogy azért nincs fizuemeles, meg azért lesz kirugva, mert megint sikerült megszopatni komplett ágazatokat agy nélkül.
somoskovig
az is gyurcsány hibája lesz
meg az is mikor a farhát drágább lesz mint a csirkemell 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!