Politika

64 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 202 — nabege2@yahoo.com
Októberben 0,1 százalék volt az infláció - | Japánban 😀 |
több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Ha vlk viseli ennek az előnyeit, akkor tűrje a hátrányait. Nem tettek pisztolyt a
Fejéhez, vagy bajszához, hogy asszisztáljon egy ország kirablásához, a jogállam meghekkeléséhez, meg ehhez az egész hagymázas nemzeti köntösbe bújtatott büdös bolsi tempóhoz.
Taníthatna, könyveket is írhatna, polgármesterkedhetne, de ő inkább kiélvezi ennek előnyeit.
Az Ő döntése hogy csak egy bajszos szar lett.
ozibozi
Ezzel együtt mint köztársasági elnök, semmilyen szerepe vagy hozzájárulása nincs ehhez a rendszerhez.
Mint ahogy a korábban itt szintén említett Elnöki Tanácstól meg Losonczy Páltól sem függött semmi, Kádár volt a főnök.

Szóval én értem, ha valakinek nem tetszik Áder, de szerintem a mindenkori köztársasági elnök nincs ott a NER 100 legbefolyásosabb karaktere között.
Kampman
Akkor meg a pozíció sem érdemel tiszteletet... Egyre közelebb vagyunk 😉
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 592 — zászló zászló szív
 24.hu/kulfold/2021/11/19/menekultvalsag-13-halott-utan-eltuntek-a-migrans-a-lengyel-hatar/
warr_b
Ha a saját állampolgárait kínoztatta, akkor mi várhat ezekre a szerencsétlenekre...

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 693 — The Mathematician
Ha vlk viseli ennek az előnyeit, akkor tűrje a hátrányait. Nem tettek pisztolyt a
Fejéhez, vagy bajszához, hogy asszisztáljon egy ország kirablásához, a jogállam meghekkeléséhez, meg ehhez az egész hagymázas nemzeti köntösbe bújtatott büdös bolsi tempóhoz.
Taníthatna, könyveket is írhatna, polgármesterkedhetne, de ő inkább kiélvezi ennek előnyeit.
ozibozi
Ezzel együtt mint köztársasági elnök, semmilyen szerepe vagy hozzájárulása nincs ehhez a rendszerhez.
Mint ahogy a korábban itt szintén említett Elnöki Tanácstól meg Losonczy Páltól sem függött semmi, Kádár volt a főnök.

Szóval én értem, ha valakinek nem tetszik Áder, de szerintem a mindenkori köztársasági elnök nincs ott a NER 100 legbefolyásosabb karaktere között.
Kampman
Nyilván. De amikor egy csapat bázisdemokratát 16 évest ráengedsz egy ilyen kérdésre, akkor a dolog rém egyszerűnek tűnnek: megakadályozhatta volna? Nem tette? BAJSZOS SZAR BAJSZOS SZAR BAJSZOS SZAR. Könnyűválaszok nehéz kérdésekre.

Bár azzal nem értek egyet, hogy miért nem lehet valakit csak azért bajszos szarnak hívni, mert ő a közt. elnök, nekem sem igazán tetszik, hogy valakit bajszos szarnak hívnak, de mivel engem már hívtak sokkal csúnyábban is, pedig még közjogi méltóság sem vagyok, szóval ¯\_(ツ)_/¯

BTW.: ugye azt mindenki érzékeli, hogy lassan lejutunk arra a szintre, amikor a Fox News legnagyobb problémája az volt Obamával, hogy barna zakót vett fel? vannak szerintem az Áder Jani gúnynevénél komolyabb problémák is 😊

Csak hagytátok, hogy vigyen titeket a tévútra a propaganda, az a baj...
Gyurma Pappa
nekem már csak egy kérdésem van
melyik azt igazi bajszos szar? 😀
a káder vagy a dagadt? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 24.hu/kulfold/2021/11/19/menekultvalsag-13-halott-utan-eltuntek-a-migrans-a-lengyel-hatar/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
ozibozi

Kampman
Nyilván. De amikor egy csapat bázisdemokratát 16 évest ráengedsz egy ilyen kérdésre, akkor a dolog rém egyszerűnek tűnnek: megakadályozhatta volna? Nem tette? BAJSZOS SZAR BAJSZOS SZAR BAJSZOS SZAR. Könnyűválaszok nehéz kérdésekre.

Bár azzal nem értek egyet, hogy miért nem lehet valakit csak azért bajszos szarnak hívni, mert ő a közt. elnök, nekem sem igazán tetszik, hogy valakit bajszos szarnak hívnak, de mivel engem már hívtak sokkal csúnyábban is, pedig még közjogi méltóság sem vagyok, szóval ¯\_(ツ)_/¯

BTW.: ugye azt mindenki érzékeli, hogy lassan lejutunk arra a szintre, amikor a Fox News legnagyobb problémája az volt Obamával, hogy barna zakót vett fel? vannak szerintem az Áder Jani gúnynevénél komolyabb problémák is 😊

Csak hagytátok, hogy vigyen titeket a tévútra a propaganda, az a baj...

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 703
ozibozi

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 782 — Lucas Scott
Én csupán arra akartam utalni, hogy ahogy nem okoz a fentiek mellett különösebb szorongást a legtöbb ellenzékinek leszavazni az ellenzékre, úgy nem fog a kormánypártiaknak a kormányra sem, ha 100 ezer lélegeztető gépet vettek volna, akkor sem. Tetszettek volna precedenst teremteni.
MC12
most nem azert de a fulke forradalom mi volt ha nem precedens? konkretan a kormanypartok 2006os valasztoi 60%a kimozgott moguluk.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Feltételezem Gaius minden héten beír a sajtóklubba, hogy ne hívják demens vén hülyének Bident, vagy ne nevezzék rondának az ellenzéki politikus nőket, mert hát illem, tisztelet, értékek, stb. Hozzá teszem akkor se lenne igaza. Amíg ezzel nem sért törvényt, közszereplőkről mindenki azt mond amit akar. Nyilván ez a megszólalót is minősíti, de pl ezt a típusú kommunikációt nem a "balos fiatalok" találták ki, hanem az ország kulturális állapotának az egyik tünete, aminek a koporsójába a Fidesz verte be az utolsó szöget, mikor megpróbálták Viktor kommunikációs stílusát áthangolni erre az újhullámos tökösjobber Bolsonaro, Trump és Duerte fémjelezte stílusra.
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
Valószínűleg nem véletlen, hogy minden fogyatékossága ellenére Sólyom szerepfelfogása állt hozzám legközelebb mindig is.

Szerkesztette: somoskovig

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 001

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 703
Egyszer már leírtam, hogy azon túl, hogy a "bajszos szar" milyen alpári és primitív, érzek benne egy borzalmasan átlátszó, álnaiv felháborodást is.

Azért mindenkinek tudnia kell, hogy egyrészt a köztársasági elnöki funkciónak mennyire nulla befolyása van bármire (szándékosan így alkották meg 1989-ben), így aztán az ezt betöltő személytől bármit is várni teljesen felesleges, mert nem fogja tudni befolyásolni a törvényhozást, nincs vétójoga, saját hatáskörben magától kb. senkit nem meneszthet vagy nevezhet ki. Ezért is írtam egy-két oldallal ezelőtt, hogy én az egész funkciót eltörölném, mert még dísznek is rossz.

Ezt a pártok megfejelték azzal, hogy Sólyom Lászlót leszámítva kizárólag pártembereket raktak még ebbe a ceremoniális posztra is, megfosztva még attól a kevés tekintélytől is, ami talán meglehetett volna. Az alkotmány szerinti "nemzet egységét" pedig nyilvánvalóan nem fogja tudni betölteni egy olyan alak, aki a beiktatása előtt 3 nappal mondja fel a párttagságát, mert ugye összeférhetetlen lenne a poszttal.

De ezeket a dolgokat még egyszer mindenki tudja. Áder helyett sem lesz majd jobb elnök, legfőképpen azért, mert az alkotmány/alaptörvény szándékosan nem akar erős, a saját elképzeléseit megvalósító államfőt. És persze azért sem, mert úgyis egy pártkatona lesz a következő elnök is, mint ahogy a ballibek egy számukra kedves személyt raknának be, aki úgy viszonyulna hozzájuk, mint Schmitt és Áder a Fideszhez. Erről szólt ez az egész pozíció mindig is.

Szerkesztette: Kampman

több mint 4 éve
TIszteletet a bajszos szarnak? Akkor már tiszteletet Losonczi Pali bácsinak, vagy Lázár Gyuri bácsinak, az Elnöki Tanács meg a Minisztertanács elnökeinek. Kijár nekik is, remekül írtak alá bármit amit eléjük tettek.
Pont arra tartja az utókor őket, amire majd ezt is fogja: Semmire.
ozibozi
a tisztelet nem jár hanem kiérdemlik
a bajszos szarnak ezt nem sikerült

több mint 4 éve
rokaur 876
Azért nagyon durva mit kapnak egyesek ha nem bowl.hu kompatibilis a véleményük.
VvAlekosz
Hat en legtobbszor a forum jobbos allaspontot kepviselo forumozoihoz szoktam kozelebb allni, de az o stilusa tenyleg irritalo (egy ket volt professzoromat juttatja eszembe).

Meg varom is meg a magyarazatot, hogy szerinte cegvezeto szempontbol miert is stabil es kiszamithato a Fidesz ado politikaja es torvenykezese azon kivul, hogy tudod kihez kell fordulni ha unios projektet akarsz nyerni.
több mint 4 éve
VvAlekosz
Hópihe riadó! Hópihe riadó! Hópihe riadó!

Attól, hogy más a véleménye, még lehet hogy
1) Nincs igaza
2) Igaza van, de nem jól adja elő
3) Ő kezdte a kötekedést
4) Szándékosan hazudik

Nem állítom, hogy Gaius fórumtárs esetében bármelyik fennáll, de azt sem, hogy nem (nem olvastam vissza a beszélgetést, a retinám épsége miatt).

Szóval elképzelhető, de tényleg elképzelhető, hogy nem a véleménykülönbség az egyetlen egyedül ok, hogy valaki "kapja".

De természetesen könnyebb dolog azt hinni, hogy de, mert akkor nem kell gondolkodni.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 21 001
TIszteletet a bajszos szarnak? Akkor már tiszteletet Losonczi Pali bácsinak, vagy Lázár Gyuri bácsinak, az Elnöki Tanács meg a Minisztertanács elnökeinek. Kijár nekik is, remekül írtak alá bármit amit eléjük tettek.
Pont arra tartja az utókor őket, amire majd ezt is fogja: Semmire.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
mondanám hogy ez biztató nekünk
de nah 😊
 youtu.be/JmDVXI0L5SM

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 191 — Chiefs GM
mc ez konkrétan így elhangzotT?

Negritis
El el, azzal a klasszikus Orbán-os hangsúllyal amikor trollkodik 😊 (teszem hozza, a tudomány tényleg nem isten- hál istennek, mert a tudomány tud önreflektív lenni, Isten meg ugye kevésbé)
MC12
persze csak ez elég komoly kikacsintás az oltás és tudomány szekptikusoknak ami sztem végtelenül káros
legyünk kritikusok a tudományos eredményekkel és ne bízzunk meg mindenben az áltudományok miatt

DE ez a kijelentés a miniszterelnöktől sztem végtelenül káros, mind1 hogy trollkodik vagy sem
Negritis
Tok egyszerű, innentől mehet az ostyaba a vakcina, akkor már isten küldi.

több mint 4 éve

Negritis
El el, azzal a klasszikus Orbán-os hangsúllyal amikor trollkodik 😊 (teszem hozza, a tudomány tényleg nem isten- hál istennek, mert a tudomány tud önreflektív lenni, Isten meg ugye kevésbé)
MC12
persze csak ez elég komoly kikacsintás az oltás és tudomány szekptikusoknak ami sztem végtelenül káros
legyünk kritikusok a tudományos eredményekkel és ne bízzunk meg mindenben az áltudományok miatt

DE ez a kijelentés a miniszterelnöktől sztem végtelenül káros, mind1 hogy trollkodik vagy sem

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 407

Negritis

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 407
Én továbbra is arra várom a választ a "jobber" kollégától, hogy ugyan minek is kellene tartani azon kormány és párt tagjait, akik járványkezelés miatt köztudottan SZÁZMILLIÁRDOKAT loptak el a közös kasszából.

Mi van a porosodó (vagy lehet nem is létező) lélegeztetőgépekkel, a milliószámra nyilvánvalóan túlárazottan megrendelt, és persze aztán "elajándékozott" kínai vakcinákkal, a cégekkel melyek a semmiből feltűntek aztán egy év után azzal a lendülettel meg is szűntek? Ha már a ner megtisztelte ezt a fórumot is azzal, hogy teszteli az emberek reakcióját a propagandára, igazán kíváncsi vagyok, hogy erre mi a hivatalos kommüniké a pártközpontból?
r.baggio
Ügyesnek. Nagyon ügyesnek. Kár, hogy nem engem kértek fel strómannak mert még a stróman unokája is nagyon jól fog élni. Következő kérdés? (Lehet lassabban tudok válaszolni, mert Gábor meetingen van, de igyekszem)
MC12
De az ügyes, az ugye nem zárja ki a tróger szart? Lehet valaki ügyes tolvaj, attól még tolvaj. Ugye?
Lecsó
Nem nem sőt. Majdnem olyan mint amikor valaki tudatosan elcsal választási évben egy komplett költségvetést, hazudik róla, majd beismeri hogy hazudott zárt körben - aztán amikor kiderül azt mondja hogy igazság beszéd volt 😊 szóval ettől még egy hazudozó csaló, akit nem kéne a hatalom környékére sem engedni, ugye?

Én csupán arra akartam utalni, hogy ahogy nem okoz a fentiek mellett különösebb szorongást a legtöbb ellenzékinek leszavazni az ellenzékre, úgy nem fog a kormánypártiaknak a kormányra sem, ha 100 ezer lélegeztető gépet vettek volna, akkor sem. Tetszettek volna precedenst teremteni.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve

több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 238 — Csodabogár
most egy kicsit On/OFF topic

Egy közösséget, s annak minőségét (peteyét) minősít a hangnem ....s a tartalom..... stílus maga az ember.....ezen emberek közössége......
Gaius
nem szeretnék most a bowl.hu olvtársainak a helyében lenni.

amúgy hadd kérdezzem már meg, neked csurran valami hogy ennyire véded ezt a bajszos szart?

a többiek szépen leírták, attól hogy valaki a dagadtgetzi saját bejáratú arany töltőtolla, még egy nagy 0.
petey
Plíz engedd meg nekem a lehetőséget, hogy pont lexarjam a véleményed. A közösség alatt pedig nem a bowl.hu közösségét értettem úgyamúgy.
Gaius
csak nyugodtan, nem én viselkedem úgy, mint egy 3 éves aki a földhöz veri magát, hogy neki legyen igaza és vegyék már észre mekkora sérelem érte.

több mint 4 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Én továbbra is arra várom a választ a "jobber" kollégától, hogy ugyan minek is kellene tartani azon kormány és párt tagjait, akik járványkezelés miatt köztudottan SZÁZMILLIÁRDOKAT loptak el a közös kasszából.

Mi van a porosodó (vagy lehet nem is létező) lélegeztetőgépekkel, a milliószámra nyilvánvalóan túlárazottan megrendelt, és persze aztán "elajándékozott" kínai vakcinákkal, a cégekkel melyek a semmiből feltűntek aztán egy év után azzal a lendülettel meg is szűntek? Ha már a ner megtisztelte ezt a fórumot is azzal, hogy teszteli az emberek reakcióját a propagandára, igazán kíváncsi vagyok, hogy erre mi a hivatalos kommüniké a pártközpontból?
r.baggio
Ügyesnek. Nagyon ügyesnek. Kár, hogy nem engem kértek fel strómannak mert még a stróman unokája is nagyon jól fog élni. Következő kérdés? (Lehet lassabban tudok válaszolni, mert Gábor meetingen van, de igyekszem)
MC12
De az ügyes, az ugye nem zárja ki a tróger szart? Lehet valaki ügyes tolvaj, attól még tolvaj. Ugye?