Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Amikor odáig csak szutyok, tróger, szarházi, veszélyes országok vannak.ránézve a térképre......Szíriából nézve mikor Görögország az "első biztonsági ország" szerinted?Ahogy a megvastagított baromságod is.csak erre próbáltam utalni, hogy az EU az ajánlásoknál ad egy szabad mozgásteret a tagállamoknak, hogy "miként" ültetik át a nemzeti jogrendbe a "kötelező" issueten nem irtam, hogy felulirja hanem az nem igaz, hogy a GC mindent rendez itt az Unioban.erre kíváncsi vagyok - tényleg - hogy melyik EU-s menekültügyet érintő jogszabály írná felül az ENSZ menekültügyi egyezményt? OK, 67-ben volt egy kiegészítő egyezmény....de az anno vala legott bel- és igazságügyi (harmadik pilléres) politikai területekAz 51-es ENSZ menekültügyi egyezmény a mérvadó, gyaklag mindent rendez.Csak erre reagálok inkább. Ez tényszerűen nem igaz. Lehet Afrika egy részén igaz lehetne de az EUban ez nem.
Gaius
csebinemsem a direktívák territóriuma az EP, vagy az EB részéről.......már csak azért sem, mert direktívát sem adhatnak ki.....ha jól tudom....ajánlást, megmiegymást persze, de az nem kötelező érvényű.....az ENSZ-egyezmény kötelező érvényű a részes államok részéről....de szólj, ha tévedek.....
Gaius
mert ha megnezned a relevans EUs jogszabalyokat (APD, QD, RCD stb.) akkor lathatod, hogy szted hiaba rendez mindent a GC, elkepesztoen sok plusz dolog van ahhoz kepest az EUs joganyagban. ha csak egy dolgot kellene kiemelnem pl a 'subsidiary protection' ami egy uj nemzetkozi vedelem intezmenyet vezette be tehat itt az EUban olyan emberek szamara is kell biztositani a nemzetkozi vedelmet, akiknek a GC szerint nem. raadasul ferdites, hogy nem kotelezo ervenyu, mert ezek iranyelvek, amiket KOTELEZO volt atultetni a nemzeti jogba kiveve nehany 'may' paragrafust, amik a tagallamokra voltak bizva, hogy megteszik vagy nem.
csebi
megkövetlek, valóban rosszul fogalmaztam, nem "mindent", de az alapokat a menekültügyi egyezmény rendezi. Ki a menekült, első biztonságos ország etc.
De azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy az egyezmény értelmében nem menekültügyi kérdés okozza a mostani problémákat, ahogy a 2015-ös szíriai háborús helyzetnél sem, hanem - sztem alapvetően a migránsok által gazdasági érdekvezérelt - migráció (az összeesküvés elméleteket most hagyjuk). Ez két nagyon különböző dolog, s mindenki beszél összevissza, keverik a különböző fogalmakat, s ezzel zavarokat okozva, ahelyett, hogy először is alapvetően definálnának dolgokat. Btw én az érdekvezérelt gazdasági migráció-befogadást sem tartom értelmetlennek egyes EU-tagállamok részéről, ha szükségesnek tartják, de ezt működtessék az adott tagállamok sajátos, szektor-differenciált érdekeiknek és kidolgozott szelekciós procedúrájuknak megfelelően. De ne általános "a migráció (sic!) jó" alapelvvel jöjjön bárki, mert ez az "alapelv" csak intellektuális sötétségről árulkodik.....
Gaius
Bár végülis nevezheted gazdasági kérdésnek ha valakire rábombázzák a házát, ha nincs mit ennie, ha kényszersorozzák, terrorizálják, ha ingyen megerőszakolják, ha meg akarják gyilkolni, ha lakhatatlanná teszik a régiót ahol él vagy az időjárásváltozás, a beteg klíma elüldözi otthonról, persze, csak orbitális faszság.
És nem is ezek a gazdasági migráció klasszikus esetei.
Sobri Jóska
Gaius
Persze mehetének Izraelbe is. Életszerű...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
ránézve a térképre......Szíriából nézve mikor Görögország az "első biztonságAhogy a megvastagított baromságod is.csak erre próbáltam utalni, hogy az EU az ajánlásoknál ad egy szabad mozgásteret a tagállamoknak, hogy "miként" ültetik át a nemzeti jogrendbe a "kötelező" issueten nem irtam, hogy felulirja hanem az nem igaz, hogy a GC mindent rendez itt az Unioban.erre kíváncsi vagyok - tényleg - hogy melyik EU-s menekültügyet érintő jogszabály írná felül az ENSZ menekültügyi egyezményt? OK, 67-ben volt egy kiegészítő egyezmény....de az anno vala legott bel- és igazságügyi (harmadik pilléres) politikai területekAz 51-es ENSZ menekültügyi egyezmény a mérvadó, gyaklag mindent rendez.Csak erre reagálok inkább. Ez tényszerűen nem igaz. Lehet Afrika egy részén igaz lehetne de az EUban ez nem.
Gaius
csebinemsem a direktívák territóriuma az EP, vagy az EB részéről.......már csak azért sem, mert direktívát sem adhatnak ki.....ha jól tudom....ajánlást, megmiegymást persze, de az nem kötelező érvényű.....az ENSZ-egyezmény kötelező érvényű a részes államok részéről....de szólj, ha tévedek.....
Gaius
mert ha megnezned a relevans EUs jogszabalyokat (APD, QD, RCD stb.) akkor lathatod, hogy szted hiaba rendez mindent a GC, elkepesztoen sok plusz dolog van ahhoz kepest az EUs joganyagban. ha csak egy dolgot kellene kiemelnem pl a 'subsidiary protection' ami egy uj nemzetkozi vedelem intezmenyet vezette be tehat itt az EUban olyan emberek szamara is kell biztositani a nemzetkozi vedelmet, akiknek a GC szerint nem. raadasul ferdites, hogy nem kotelezo ervenyu, mert ezek iranyelvek, amiket KOTELEZO volt atultetni a nemzeti jogba kiveve nehany 'may' paragrafust, amik a tagallamokra voltak bizva, hogy megteszik vagy nem.
csebi
megkövetlek, valóban rosszul fogalmaztam, nem "mindent", de az alapokat a menekültügyi egyezmény rendezi. Ki a menekült, első biztonságos ország etc.
De azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy az egyezmény értelmében nem menekültügyi kérdés okozza a mostani problémákat, ahogy a 2015-ös szíriai háborús helyzetnél sem, hanem - sztem alapvetően a migránsok által gazdasági érdekvezérelt - migráció (az összeesküvés elméleteket most hagyjuk). Ez két nagyon különböző dolog, s mindenki beszél összevissza, keverik a különböző fogalmakat, s ezzel zavarokat okozva, ahelyett, hogy először is alapvetően definálnának dolgokat. Btw én az érdekvezérelt gazdasági migráció-befogadást sem tartom értelmetlennek egyes EU-tagállamok részéről, ha szükségesnek tartják, de ezt működtessék az adott tagállamok sajátos, szektor-differenciált érdekeiknek és kidolgozott szelekciós procedúrájuknak megfelelően. De ne általános "a migráció (sic!) jó" alapelvvel jöjjön bárki, mert ez az "alapelv" csak intellektuális sötétségről árulkodik.....
Gaius
Bár végülis nevezheted gazdasági kérdésnek ha valakire rábombázzák a házát, ha nincs mit ennie, ha kényszersorozzák, terrorizálják, ha ingyen megerőszakolják, ha meg akarják gyilkolni, ha lakhatatlanná teszik a régiót ahol él vagy az időjárásváltozás, a beteg klíma elüldözi otthonról, persze, csak orbitális faszság.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
24.hu/belfold/2021/11/14/hollik-istvan-bezinar-480-forint-rezsicsokkentes/más kérdés hogy a piaci cégek szopnak és adják fel a dolgaikat ...
REZSICSÖKKENTÉS!!!!!!
más kérdés hogy a piaci cégek szopnak és adják fel a dolgaikat ...
www.portfolio.hu/gazdasag/20211112/elszallo-aramar-megszunteti-az-elmu-emasz-a-lakossagi-versenypiaci-aramszerzodeseit-lepnie-kell-az-ugyfeleknek-510484
Negritis
ha jól elolvasod ez nem az Eon Hungaryről szól alapvetően, hanem az Eon konzorciumról....az "elszálló" piaci gáz- és áramárak a "hazai" értsd németországi Eon-t érintik alapvetően, csak mivel van/volt ilyen magyarországi programjuk is, így az itteni szabadpiacos fogyasztóikat is ("amely feltehetően már csak egy csekély számú ügyfélkört jelent" idézet a portfoliótól)....collateral damage szelaví
több mint 4 éve
Ahogy a megvastagított baromságod is.csak erre próbáltam utalni, hogy az EU az ajánlásoknál ad egy szabad mozgásteret a tagállamoknak, hogy "miként" ültetik át a nemzeti jogrendbe a "kötelező" issueten nem irtam, hogy felulirja hanem az nem igaz, hogy a GC mindent rendez itt az Unioban.erre kíváncsi vagyok - tényleg - hogy melyik EU-s menekültügyet érintő jogszabály írná felül az ENSZ menekültügyi egyezményt? OK, 67-ben volt egy kiegészítő egyezmény....de az anno vala legott bel- és igazságügyi (harmadik pilléres) politikai területekAz 51-es ENSZ menekültügyi egyezmény a mérvadó, gyaklag mindent rendez.Csak erre reagálok inkább. Ez tényszerűen nem igaz. Lehet Afrika egy részén igaz lehetne de az EUban ez nem.
Gaius
Gaius
csebi
Gaius
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
csak erre próbáltam utalni, hogy az EU az ajánlásoknál ad egy szabad mozgásteret a tagállamoknak, hogy "miként" ültetik át a nemzeti jogrendbe a "kötelező" issueten nem irtam, hogy felulirja hanem az nem igaz, hogy a GC mindent rendez itt az Unioban.erre kíváncsi vagyok - tényleg - hogy melyik EU-s menekültügyet érintő jogszabály írná felül az ENSZ menekültügyi egyezményt? OK, 67-ben volt egy kiegészítő egyezmény....de az anno vala legott bel- és igazságügyi (harmadik pilléres) politikai területekAz 51-es ENSZ menekültügyi egyezmény a mérvadó, gyaklag mindent rendez.Csak erre reagálok inkább. Ez tényszerűen nem igaz. Lehet Afrika egy részén igaz lehetne de az EUban ez nem.
Gaius
Gaius
csebi
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=ReczqU7Afjc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Erről is te tehetsz!Mi történik ott 3 éve albetét ügyben?Ilyen csodálatos munkát végeznek az illetékesek. És az új társasházak csak gombamód nőnek ki errefelé
Amadeus
Szuper, de nem hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre!Tehát akkor ez azt is jelenti, hogy az előzetes hitelbírálatra beküldött lakáskölcsönünket (amivel azért kell várnunk jövő januárig, mert a jelenleginél az albetétesítésre már lassan 3 éve várunk úgy, hogy a széljegyzékbe vételtől számított törvényben rögzített határidő is rég letelt...) buktuk a megbeszélt thm-mel?igen, buktatok sztem.
r.baggio
csebi
r.baggio
Mert ha időben vásároltál mondjuk egy USDHUF long opciót, és azt most kedden eladod, majd rögtön veszel egy rövid lejáratú put-ot, és ha a Matolcsy tényleg nagyot emel, és ha a forint nagyon visszamegy, akkor még keresel is rajta, és röhögsz az egészen.
Szóval igenis mindenről te tehetsz! -irónia smiley-
több mint 4 éve
elvileg az EJEB ellen nem harcolunk 😉Magáért az iróniáért megérné a 98%-kal újra nekifutni, hogy a fideszes káderek rohangálhassanak sírni "Brüsszelbe" a bírósághoz (tudom, hogy Strasbourg). 😀de, csak az EJEB elkaszalta mikor sokan odamentek ezzel, es asszem a 75% lett a megoldas, ami mar nem tulzo ado.Ott nem 98%-kal történt, visszamenőleg? 😊kivagjak oket plusz a vegkielegitest megszondazzak 75%kal es kesz. mintha tortent mar ilyen.Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
12 éves szerződés az ASZ-nél…
Ezt fogjak csinalni az összes ponton. Így ha nem is lesz hatalmuk akkor is az embereik ülnek mindenhol évekig…
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Magáért az iróniáért megérné a 98%-kal újra nekifutni, hogy a fideszes káderek rohangálhassanak sírni "Brüsszelbe" a bírósághoz (tudom, hogy Strasbourg). 😀de, csak az EJEB elkaszalta mikor sokan odamentek ezzel, es asszem a 75% lett a megoldas, ami mar nem tulzo ado.Ott nem 98%-kal történt, visszamenőleg? 😊kivagjak oket plusz a vegkielegitest megszondazzak 75%kal es kesz. mintha tortent mar ilyen.Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Ezt fogjak csinalni az összes ponton. Így ha nem is lesz hatalmuk akkor is az embereik ülnek mindenhol évekig…
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
de, csak az EJEB elkaszalta mikor sokan odamentek ezzel, es asszem a 75% lett a megoldas, ami mar nem tulzo ado.Ott nem 98%-kal történt, visszamenőleg? 😊kivagjak oket plusz a vegkielegitest megszondazzak 75%kal es kesz. mintha tortent mar ilyen.Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
csebi
somoskovig
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ott nem 98%-kal történt, visszamenőleg? 😊kivagjak oket plusz a vegkielegitest megszondazzak 75%kal es kesz. mintha tortent mar ilyen.Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
csebi
több mint 4 éve
kivagjak oket plusz a vegkielegitest megszondazzak 75%kal es kesz. mintha tortent mar ilyen.Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Arra. Csak Amadeus továbbfűzteAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó

több mint 4 éve
mit kellett volna a kormanynak tennie? tehetnek ok arrol, hogy nincs albetetesitve a lakasotok? (hadd elozzem meg a tobbi kekeckedot)Mi történik ott 3 éve albetét ügyben?Ilyen csodálatos munkát végeznek az illetékesek. És az új társasházak csak gombamód nőnek ki errefelé
Amadeus
Szuper, de nem hagyjuk, hogy a politika hatással legyen az életünkre!Tehát akkor ez azt is jelenti, hogy az előzetes hitelbírálatra beküldött lakáskölcsönünket (amivel azért kell várnunk jövő januárig, mert a jelenleginél az albetétesítésre már lassan 3 éve várunk úgy, hogy a széljegyzékbe vételtől számított törvényben rögzített határidő is rég letelt...) buktuk a megbeszélt thm-mel?igen, buktatok sztem.
r.baggio
csebi
r.baggio
több mint 4 éve
Mi történik ott 3 éve albetét ügyben?Ilyen csodálatos munkát végeznek az illetékesek. És az új társasházak csak gombamód nőnek ki errefelé
Amadeus
r.baggio
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/11/15/marki-zay-peter-megnevezte-szakertoi-csapata-nehany-tagjat/Felemás. Bojár és Király eléggé rendben vannak a szakterületükön (még ha én is értek egyet azzal a monetáis politikával amit képvisel) Komáromit nem egészen értem mi repíti ilyen magasságokba, semmi érdemlegeset nem olvastam, hallottam tőle - de hátha itt megoszt valaki valamit - ami miatt ő kormányprogram szintű szakértő lenne. Fleck és Steinmetz nyilván valami vicc. Egyfajta MzP humor. Mást nem tudok elképzelni.
Hát ez aztán az elit társaság....
FLZOLI
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/11/15/marki-zay-peter-megnevezte-szakertoi-csapata-nehany-tagjat/FLECKZOLI
FLZOLI
😀😀😀DDD
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/11/15/marki-zay-peter-megnevezte-szakertoi-csapata-nehany-tagjat/
FLZOLI
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/11/15/marki-zay-peter-megnevezte-szakertoi-csapata-nehany-tagjat/Hát ez aztán az elit társaság....
több mint 4 éve
Amennyi alkesz van ebben az országban nem is lenne rossz irány az egész szeszbizniszt valami kontrollált (persze elsősorban haveri pénzosztó) helyre koncentrálnák24.hu/fn/gazdasag/2021/11/15/szerda-beszerzesi-ar-aremeles-meg-egy-pofont-kapnak-a-benzinkutak-uzemeltetoi/Nemzeti Dohánybolt
Wow
YoungZeeZee
nemzeti Benzinkút
Nemzeti....(Alkoholbolt?)
zemanla
több mint 4 éve
épp 10 fidels után nem kell bíróságozni, egyik nap médiatanácsának hívják másnap meg már egy kiüresített szervezet jogkör meg pénz nélkül, létrejön a média felügyeleti hatóság, azt ott új kinevezettek vannak a másikba meg ücsöröghetnek halálig ingyenAzt hittem arra gondolsz hogy egy új kormány kibaszkodja ezeket a kádereket, aztán míg a bíróságok szöszmötölnek velük, addig lehet saját anyaggal dolgozni.Ezek nagyon könnyen megugorható dolgok. Aztán mire a munkaügyi bíróság végez, addigra nem lesz jelentősége már.hvg.hu/itthon/20211115_NMHH_vegkielegites_KarasMár van is neki masik pozicio.
Lemondani tudni kell.
Amadeus
Janek
Gyurma Pappa
Lecsó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
igen, buktatok sztem.Tehát akkor ez azt is jelenti, hogy az előzetes hitelbírálatra beküldött lakáskölcsönünket (amivel azért kell várnunk jövő januárig, mert a jelenleginél az albetétesítésre már lassan 3 éve várunk úgy, hogy a széljegyzékbe vételtől számított törvényben rögzített határidő is rég letelt...) buktuk a megbeszélt thm-mel?24.hu/fn/gazdasag/2021/11/15/kamatemeles-inflacio-magyar-nemzetibank-monetaris-tanacs/Jajjjj a legyozott.. akarom mondani annak aki nem fix kamatozású hitelt vett fel
Jelenleg 1,8 százalék a jegybanki alapkamat, de szerdán ez várhatóan meghaladja a 2,5 százalékot, sőt akár közelítheti is a három százalékot. A cikk szerint ilyen szigorításra a 2008-as pénzügyi válság és államcsődközeli helyzet óta nem volt példa.
Amadeus
csebi
r.baggio
több mint 4 éve
Mi történik ott 3 éve albetét ügyben?Tehát akkor ez azt is jelenti, hogy az előzetes hitelbírálatra beküldött lakáskölcsönünket (amivel azért kell várnunk jövő januárig, mert a jelenleginél az albetétesítésre már lassan 3 éve várunk úgy, hogy a széljegyzékbe vételtől számított törvényben rögzített határidő is rég letelt...) buktuk a megbeszélt thm-mel?24.hu/fn/gazdasag/2021/11/15/kamatemeles-inflacio-magyar-nemzetibank-monetaris-tanacs/Jajjjj a legyozott.. akarom mondani annak aki nem fix kamatozású hitelt vett fel
Jelenleg 1,8 százalék a jegybanki alapkamat, de szerdán ez várhatóan meghaladja a 2,5 százalékot, sőt akár közelítheti is a három százalékot. A cikk szerint ilyen szigorításra a 2008-as pénzügyi válság és államcsődközeli helyzet óta nem volt példa.
Amadeus
csebi
r.baggio
több mint 4 éve
Tehát akkor ez azt is jelenti, hogy az előzetes hitelbírálatra beküldött lakáskölcsönünket (amivel azért kell várnunk jövő januárig, mert a jelenleginél az albetétesítésre már lassan 3 éve várunk úgy, hogy a széljegyzékbe vételtől számított törvényben rögzített határidő is rég letelt...) buktuk a megbeszélt thm-mel?24.hu/fn/gazdasag/2021/11/15/kamatemeles-inflacio-magyar-nemzetibank-monetaris-tanacs/Jajjjj a legyozott.. akarom mondani annak aki nem fix kamatozású hitelt vett fel
Amadeus
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
bennem is ez vetődött fel. meg az, hogy a finomítói üzletág a kereskedelminek mennyivel kevesebbért számlázza az üzemanyagot, mint a külső vevőknek, mert csak akkor nem szopnak ők is, ha maguknak olcsóbban tudják megszámolni.Egyre inkább az az érzésem h a MOL-nak akarjak a többi vetélytársat kipakolni. Asszem egyedül az ömv nem a moltol veszi a benyat itthon, szóval érdekes lesz ez.24.hu/fn/gazdasag/2021/11/15/szerda-beszerzesi-ar-aremeles-meg-egy-pofont-kapnak-a-benzinkutak-uzemeltetoi/Nemzeti Dohánybolt
Wow
YoungZeeZee
nemzeti Benzinkút
Nemzeti....(Alkoholbolt?)
zemanla
csebi