Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Itt Máltán továbbra is 1.34 és van készlet.erdélyben is ugyanezwww.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
95-ös benzin : 640 Ft/liter
Gázolaj: 717 Ft/liter
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Kutas haver mondta, hogy a rendelt mennyiség kevesebb mint felét kapták meg.
Bazzani
eaglesmcnabb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ez durvan be lett nézve ..EU-ban nem kulonboztetheted meg az EUs állampolgárokat, ugyanannyiért kell adnod a hollandnak. A nem EUs rendszámmal is simán lehet EUs útlevéllel ( ahogy hallom picit megnőtt az ukrán BMW-nek száma a budai hegyekben meg az m0n) akkor meg ugyanott vagy.
Nyugati megyeszékhelyen, ami nem egy nagyváros , tele vannak a kutak külföldi kamionokkal egész nap.
Haverom meg küldte a képet Hollandiából, hogy ott 2,345 EUR egy liter. Legalább a külföldi kamionoknak amúgy mi a sz.rért nem lehet drágábban adni az üzemanyagot, ok úgy sem érdemelnek rezsicsökkentést 😂😂
Pep71
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
erdélyben is ugyanezwww.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
jó de Beki írta, az nem számít 😀www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269csodálatosan elolvastam a legfelső kommentet. 😀
Beki
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ha a hatósági árral kombinalod az ÁFA csökkentést, akkor nem lehet lenyúlni, és maradt volna annyi mozgástér a rendszerben, amivel meg a mostani szitut is ki lehetne rugózni. Ha olyan rendszert epitesz, ami az első stressz teszten megbukik, akkor az egy szar rendszer.Az árkorlátozással nem lett volna különösebb probléma, ahogy november óta nem zártak be tömegével a kutak, és nem voltak sorok egy átlag kúton, úgy normális körülmények között kihúzta volna mindenki sziszegve a választásokig és ennyi, januárban elején tán meg csökkent is az ár a kutakon ha jól emlékszem. Az a hatás nem lett számolva, hogy háború lesz, elhúzódó, és ez megbassza a kőolaj árát. Durván. De ezzel meg egy kampányban nem lehet tervezni, ott a mát kell megnyerni.Oszt’ mennyi is a nettója a 700 forintos benzinnek? Meg a jövedéki adó tartalma? Ja, hogy azt nem lehetett csökkenteni, vagy 5%-ra tenni az ÁFA-t az ár korlátozással együtt? Ez van, amikor a hülyék azt hiszik, hogy okosabbak, mint az okosok, de főleg erősebbek, aztán úgy voltak vele, hogy majd izomból szabályozzák a piacot. A piac meg megoldja, mert ott tenyleg nem hülyék vannak.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
Teszem hozzá, ha nem lenne ár sapka az is szívás lenne a kormánynak mert akkor a 700 forintos dízel miatt sírna a nép. Akkor lenne üzemanyag de az ár miatt menne az anyázás, most jó az ár de nincs termék és azért megy 😊 szórakoztató hetek lesznek még április 3-ig.
MC12
somoskovig
Ez nem izom politika volt, szimpla szavazatvásárlàs, és eléggé be is jött - amíg volt üzemanyag 😆
Ezt az ÁFA-csökkentéses marhaságot engedjük már el. Magyarországon nem volt még ÁFA csökkentés amit az emberek megéreztek volna 1 hétnél tovább. Valahogy olyankor jött mindig a duma, hogy most “pótolni kell a veszteségeket” “most leszünk nullán” meg ilyen bullshitek. Egyszerűen benyelik a vállalkozók és ennyi. Másrészt a kormány gazdaságpolitikájának alapja a magas ÁFA és jövedéki adó, ezt egyszerűen nem engedheti el mert hát akkor a bevételei finoman szólva elapadnak, amit értem, hogy neked mint ellenzékinek tetszene de a kormánynak nem annyira 😊
MC12
Az meg, hogy bebaszott a szar a ventillatorba, kellemetlen, de hat szélcsendben, napsütésben a hülye is tud hajoskapitanynak látszani ugyebár.
Ami meg a pénzügyi részét illeti, talán mégse kellett volna elengedni az EU pénzeket.
több mint 4 éve
Az árkorlátozással nem lett volna különösebb probléma, ahogy november óta nem zártak be tömegével a kutak, és nem voltak sorok egy átlag kúton, úgy normális körülmények között kihúzta volna mindenki sziszegve a választásokig és ennyi, januárban elején tán meg csökkent is az ár a kutakon ha jól emlékszem. Az a hatás nem lett számolva, hogy háború lesz, elhúzódó, és ez megbassza a kőolaj árát. Durván. De ezzel meg egy kampányban nem lehet tervezni, ott a mát kell megnyerni.Oszt’ mennyi is a nettója a 700 forintos benzinnek? Meg a jövedéki adó tartalma? Ja, hogy azt nem lehetett csökkenteni, vagy 5%-ra tenni az ÁFA-t az ár korlátozással együtt? Ez van, amikor a hülyék azt hiszik, hogy okosabbak, mint az okosok, de főleg erősebbek, aztán úgy voltak vele, hogy majd izomból szabályozzák a piacot. A piac meg megoldja, mert ott tenyleg nem hülyék vannak.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
Teszem hozzá, ha nem lenne ár sapka az is szívás lenne a kormánynak mert akkor a 700 forintos dízel miatt sírna a nép. Akkor lenne üzemanyag de az ár miatt menne az anyázás, most jó az ár de nincs termék és azért megy 😊 szórakoztató hetek lesznek még április 3-ig.
MC12
somoskovig
Ez nem izom politika volt, szimpla szavazatvásárlàs, és eléggé be is jött - amíg volt üzemanyag 😆
Ezt az ÁFA-csökkentéses marhaságot engedjük már el. Magyarországon nem volt még ÁFA csökkentés amit az emberek megéreztek volna 1 hétnél tovább. Valahogy olyankor jött mindig a duma, hogy most “pótolni kell a veszteségeket” “most leszünk nullán” meg ilyen bullshitek. Egyszerűen benyelik a vállalkozók és ennyi. Másrészt a kormány gazdaságpolitikájának alapja a magas ÁFA és jövedéki adó, ezt egyszerűen nem engedheti el mert hát akkor a bevételei finoman szólva elapadnak, amit értem, hogy neked mint ellenzékinek tetszene de a kormánynak nem annyira 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ide indultak a szovjet testvérek a 60 km-es konvojjal, üzemanyagot hoztak volna, csakhát a gonosz Nyugat megakadályozta!Ez durvan be lett nézve ..Nyilván az lesz a vége h kamionoknak mindenhol durván lekorlátozzák a tankolható mennyiséget.
Nyugati megyeszékhelyen, ami nem egy nagyváros , tele vannak a kutak külföldi kamionokkal egész nap.
Haverom meg küldte a képet Hollandiából, hogy ott 2,345 EUR egy liter. Legalább a külföldi kamionoknak amúgy mi a sz.rért nem lehet drágábban adni az üzemanyagot, ok úgy sem érdemelnek rezsicsökkentést 😂😂
Pep71
Beki
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Oszt’ mennyi is a nettója a 700 forintos benzinnek? Meg a jövedéki adó tartalma? Ja, hogy azt nem lehetett csökkenteni, vagy 5%-ra tenni az ÁFA-t az ár korlátozással együtt? Ez van, amikor a hülyék azt hiszik, hogy okosabbak, mint az okosok, de főleg erősebbek, aztán úgy voltak vele, hogy majd izomból szabályozzák a piacot. A piac meg megoldja, mert ott tenyleg nem hülyék vannak.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
MC12
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Amúgy én is úgy tapasztalom, hogy ez az egyetlen téma, ami tényleg üti a kormányt. Már múlt héten is elég sokszor hallottam forogni. Fura mód ez fáj az embereknek, meg a horvát euró. Ezt a két kormánykritikus témát hallottam összesen kb az utóbbi 4 évben a munkahelyen. Pl a völner ügyről soha nem hallottam egy említést se.telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
MC12
Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez durvan be lett nézve ..Nyilván az lesz a vége h kamionoknak mindenhol durván lekorlátozzák a tankolható mennyiséget.
Pep71
több mint 4 éve
Ez durvan be lett nézve ..Nyugati megyeszékhelyen, ami nem egy nagyváros , tele vannak a kutak külföldi kamionokkal egész nap.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzinLehet bármilyen balfasz az ellenzék, és akármilyen lúzer MzP, ebből simán kinézem hogy ha nem tudja a kormány - nem tudom hogyan, még mielőtt - csillapítani a kedélyeket, hogy dühből leszavaznak a népek az ellenzékre. A háborúval szemben ez nagyon is érinti a mindennapokat és baszhatják a 480as benyát - ha nincs.
Beki
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Te mostanába mè haragszó rám pedig ádanálak nem átok????🥴😏😛Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....azé nyugtass meg, hogy a pokol kapuival ijen nem eshet meg
dande
sutianap
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....Dehogy.
dande
Biztos van ilyen is de tényleg kurva nagy készletgondok vannak.
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....azé nyugtass meg, hogy a pokol kapuival ijen nem eshet meg
dande

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

Ha még lenne Szdsz…
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 4 éve
Most nem azért de simán kinèzem a cègekből, hogy visszatartják a benzint, amíg tart az árstop.....
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
telex.hu/belfold/2022/03/09/megrohamoztak-a-benzinkutakat-van-ahol-sorok-allnak-mashol-bezart-a-kut-mert-elfogyott-a-benzin
több mint 4 éve
IMF ÜGYNÖKBRÓKER!Pont te mondod migránssimogató Bajnaibérenc Bokrosimádó Soros!?nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
Gyurcsány alatt jobb lenne?
Amadeus
Bazzani
több mint 4 éve
Pont te mondod migránssimogató Bajnaibérenc Bokrosimádó Soros!?nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
Amadeus
több mint 4 éve
Ahogy Frank Underwood mondaná: aprópénzre váltotta.Én sokszor leírtam: OV lehetett volna a legnagyobb magyar államférfi, ehelyett egy sima tolvaj lett. Nem lesz több, mint egy Maduro, egy széljegyzet, egy rövid megjegyzés a magyar történelemben. Mert ha elbukik (el fog, ha nem most akkor majd egyszer), a győztesek úgyis átírják.Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
(Egyébként azt ő fizette, szóval azzal nem is volt baja 😂)
Gyurma Pappa
Szerintem egy csomó közös van a politikai karakterükben, eltökéltségükben, kommunikációjukban, pragmatikumukban, stb.
Sobri Jóska
MZP egy másolat, semmi több.
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
De az hogy van, hogy a 100-as benzin 540? Nemértekhozzá, komolyan kérdezem.www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Én sokszor leírtam: OV lehetett volna a legnagyobb magyar államférfi, ehelyett egy sima tolvaj lett. Nem lesz több, mint egy Maduro, egy széljegyzet, egy rövid megjegyzés a magyar történelemben. Mert ha elbukik (el fog, ha nem most akkor majd egyszer), a győztesek úgyis átírják.Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
(Egyébként azt ő fizette, szóval azzal nem is volt baja 😂)
Gyurma Pappa
Szerintem egy csomó közös van a politikai karakterükben, eltökéltségükben, kommunikációjukban, pragmatikumukban, stb.
Sobri Jóska
MZP egy másolat, semmi több.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Én amondó vagyok h a baloldal hibája h a forint gyengélkedik és az üzemanyagárak is az egekben vannak, vagy nem lesz most hétvégén.Brüsszeli szankció politika áldozatanem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Bazzani
Amadeus
csebi