NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Most szarul trollkodszNincs hát.nemzettárs? ilyen meghatározás még a hetedik módosítás után sem lesz az Alaptörvényben.Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Here we go. A 3. 2/3-os ciklussal befejeződik a nagy mű.
Amadeus
Pont ezért szavaztunk rájuk.
Sobri Jóska
Amadeus
Arra a több, mint 2,8 millió nemzettársamra gondoltam, akik szintén tudták, hogy mi a jó a hazának.
Sobri Jóska
csebi
Ez nem a törvény szövegének a szóhasználata.
A NER-ben mindenki úgy élheti meg magyarságtudatát, ahogy csak akarja.
Már persze akinek még van.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Nincs hát.nemzettárs? ilyen meghatározás még a hetedik módosítás után sem lesz az Alaptörvényben.Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Arra a több, mint 2,8 millió nemzettársamra gondoltam, akik szintén tudták, hogy mi a jó a hazának.
Sobri Jóska
csebi
Ez nem a törvény szövegének a szóhasználata.
A NER-ben mindenki úgy élheti meg magyarságtudatát, ahogy csak akarja.
Már persze akinek még van.
több mint 6 éve
nemzettárs? ilyen meghatározás még a hetedik módosítás után sem lesz az Alaptörvényben.Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Imádjuk az alaptörvénymódosításokat!Arra a több, mint 2,8 millió nemzettársamra gondoltam, akik szintén tudták, hogy mi a jó a hazának.LOL. 😀
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 6 éve
Arra a több, mint 2,8 millió nemzettársamra gondoltam, akik szintén tudták, hogy mi a jó a hazának.LOL. 😀
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Magyar ütőérre magyar vámpírt!Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Királyi?!Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Lécci a királyi t/1-et ne.index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Nagyon helyes.
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
index.hu/belfold/2018/05/03/orban_alkotmanymodositassal_kezdi_az_uj_ciklust/Here we go. A 3. 2/3-os ciklussal befejeződik a nagy mű.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=p8dzsLRhapoérdemes
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
index.hu/video/2014/05/01/azt_unnepeljuk_hogy_van_egy_kis_szabadsag/hát bazz remélem annácskával indulnak 4 év múlva
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Tanította.És? Ellenezte vagy támogatta? 😊Emberölés volt a téma 😊444.hu/2018/04/26/ihasz-sandor-allitja-nem-ugyeszkent-hanem-maganszemelykent-adott-jogi-tanacsokat-gyarfasnakremélem nem közerkölcsre 😀
ez a faszinger is tanított...
Amadeus
Josszi
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 6 éve
És? Ellenezte vagy támogatta? 😊Emberölés volt a téma 😊444.hu/2018/04/26/ihasz-sandor-allitja-nem-ugyeszkent-hanem-maganszemelykent-adott-jogi-tanacsokat-gyarfasnakremélem nem közerkölcsre 😀
Amadeus
Josszi
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Emberölés volt a téma 😊444.hu/2018/04/26/ihasz-sandor-allitja-nem-ugyeszkent-hanem-maganszemelykent-adott-jogi-tanacsokat-gyarfasnakremélem nem közerkölcsre 😀
Amadeus
Josszi
több mint 6 éve
Josszi
3 367
444.hu/2018/04/26/ihasz-sandor-allitja-nem-ugyeszkent-hanem-maganszemelykent-adott-jogi-tanacsokat-gyarfasnakremélem nem közerkölcsre 😀
Amadeus
The Amazing Racoon
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
444.hu/2018/04/26/ihasz-sandor-allitja-nem-ugyeszkent-hanem-maganszemelykent-adott-jogi-tanacsokat-gyarfasnakez a faszinger is tanított...
több mint 6 éve
Josszi
3 367
Kásler Miklós onkológus prof, aki szerint a halálos betegségek 80%-a megelőzhető, ha betartjuk a tízparancsolatot lesz az új emberminiszter. Magyar onkológiai betegek ellátását már letarolta. No comment. Nem hiszem el. Hát elkezdődött.mi lesz a folytatás? csak azt kezelik majd aki gyónt?
diverdoc
The Amazing Racoon
több mint 6 éve
Kásler Miklós onkológus prof, aki szerint a halálos betegségek 80%-a megelőzhető, ha betartjuk a tízparancsolatot lesz az új emberminiszter. Magyar onkológiai betegek ellátását már letarolta. No comment. Nem hiszem el. Hát elkezdődött.legalább az ifjúság nem fog a HPV miatt ezt-azt beszedni, ha nem paráználkodnak (annyit)
diverdoc
több mint 6 éve
Lecsó
3 115
Kásler Miklós onkológus prof, aki szerint a halálos betegségek 80%-a megelőzhető, ha betartjuk a tízparancsolatot lesz az új emberminiszter. Magyar onkológiai betegek ellátását már letarolta. No comment. Nem hiszem el. Hát elkezdődött.Én már tényleg nem tudom, hogy ezen nevetni kellene, vagy inkább sírni...
diverdoc
több mint 6 éve
Kásler Miklós onkológus prof, aki szerint a halálos betegségek 80%-a megelőzhető, ha betartjuk a tízparancsolatot lesz az új emberminiszter. Magyar onkológiai betegek ellátását már letarolta. No comment. Nem hiszem el. Hát elkezdődött.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
Mikey
18 752
Magyarország az EU-tagországok közül egyedüliként szavazta le az Európa-Afrika csúcs előtt azt a megállapodást, amelyet egy éve készítenek elő, és amely fontos megegyezés lett volna az EU és Afrika országai között az illegális migráció elleni harcban, írja a 444. A csúcsot jövő héten tartják Marrakesben, és előtte az EU nagykövetei tárgyalást tartottak a közös nyilatkozatról, amelyet el terveznek fogadni.😀😀😀
Aztán Magyarország, egyedüli tagországként, leszavazta a nyilatkozatot.24.hu
több mint 6 éve
A 70.22% korrektnek tűnik. Máig sem értem mi volt ez a kavarás, de legalább hihető lett a vége. Már ez is valami.Egyébként érdemes megnézni az egyéni körzetek alakulását. Öt körzet van ahol csak néhány száz szavazaton múlt, és nagyjából 40-45 olyan körzet, ahol a különbség 10%-on belül volt az első és a második helyezett között. Ez az egyéni körzetek 40%-a. Ha csak ebben a 40 körzetben lett volna 1-1 meccs, még idén is nyerhető lett volna a legtöbb közülük. (Feltételezve, hogy a jobbik szavazók jelentős része nem szavaz át a Fideszre. De a szimpátia felmérések alapján ez ma már nyugodtan feltételezhető. Az a jobbikos aki nem akar/tud átszavazni másik ellenzékre az döntően már nem szavaz inkább, és ez is elég lett volna.)
Persze 45-46%-os szavazati aránnyal (tudom, hogy 49.5% lett, de a tényleges arány a hibaarány miatt amit levezettem kb. 45-46% lehetett) még így is nyert volna a Fidesz, de akkor sokkal szűkebben, 5-10 mandátum többséggel. Ez rendben is lenne, ilyen támogatottsághoz ilyen többség a kormányozhatóság elvén demokratikus körülmények között is "jár". A 2/3 az nem.
Mindenesetre ebben a választási rendszerben sajnos nincs más alternatíva mint a kétpárti váltópártosodás. Amíg ez a rendszer működik, a szavazói ízléseket pártokon belüli irányvonalaknak, platformoknak kell átvenniük, nem külön pártoknak.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 902
Közben nem tudom volt-e róla szó, h mekkora lett végül a részvételi arány?pedig am nem nehéz a képlet: 2 pártrendszeri választási rendszerünk van, amiben csak 1 nagy párt van.
dawyd728