Politika
70 feliratkozó
több mint 4 éve
Brüsszeli szankció politika áldozatanem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
95-ös benzin : 640 Ft/liter
Gázolaj: 717 Ft/liter
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Kutas haver mondta, hogy a rendelt mennyiség kevesebb mint felét kapták meg.
Bazzani
Gyurcsány alatt jobb lenne?
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
nem tetszik a rezsicsökkentés, libernyák?www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
Nálunk már dugig vannak a kutak kocsival, mert elterjedt a hír, hogy hétvégére nem lesz üzemanyag.
Bazzani
Gyurcsány alatt jobb lenne?
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269Ebből kurva nagy baj lesz.
Beki
több mint 4 éve
Én valójában azt nem értem, hogy aki csípi Orbánt, az miért nem csípi MZP, és aki csípi MZP-t, az miért nem csípi Orbánt.Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.
MC12
(Egyébként azt ő fizette, szóval azzal nem is volt baja 😂)
Gyurma Pappa
Szerintem egy csomó közös van a politikai karakterükben, eltökéltségükben, kommunikációjukban, pragmatikumukban, stb.
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269csodálatosan elolvastam a legfelső kommentet. 😀
Beki
több mint 4 éve
Kétségtelen, hogy a politika ezen szegletébe hamar beleszokott 😆Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.Ez megint nem egy szerencsés lekommunikálása a dolgoknak.....Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….
index.hu/belfold/2022/03/09/marki-zay-peter-valamelyik-ellenzeki-part-es-valoszinuleg-a-telex-allhat-a-kutatas-mogott/
dande
MC12
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-532269A 100-as benzint pedig 540-ért tankolom, ahha.
Beki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-53226995-ös benzin : 640 Ft/liter
Ezzel együtt CSAK márciusban a benzin ára bruttó 120 forinttal, a gázolaj ára pedig 182 forinttal emelkedett eddig.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
www.portfolio.hu/uzlet/20220309/elszalltak-a-magyar-uzemanyagarak-penteken-ujabb-rekord-dragulas-jon-53226995-ös benzin : 640 Ft/liter
több mint 4 éve
Megelőzöm Sobrit 🤩🤩🤩: P.R.A.G.M.A.T.I.K.U.S.Ez megint nem egy szerencsés lekommunikálása a dolgoknak.....Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….
index.hu/belfold/2022/03/09/marki-zay-peter-valamelyik-ellenzeki-part-es-valoszinuleg-a-telex-allhat-a-kutatas-mogott/
dande
MC12
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
Ez megint nem egy szerencsés lekommunikálása a dolgoknak.....Az az MzP szidja a közvéleménykutatókat aki ugyanezen közvélemény-kutatók adatait lobogtatva szólította fel visszalépésre Karàcsonyt 😊 változnak az idők….
dande
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Valaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.Győrben az egyik Shell kútnál tankoltam tegnap. A kb. 10 töltő pontból 8 zárva volt, egy ponton volt benzin, a másikon dízel. Shell powert nem is lehetett tankolni. Nem tudom mennyire általános, lehet, hogy pont ez a kút éppen kifogyott. Ha viszont általános taktika (vagy tényleg nincs a nagykerekben), akkor lehet ebből sorbanállás is még.
(esetleg valami lokális FB baromság terjed itt Baranyában?)
dancogo
Szerk. közben olvasom, hogy a 24.hu-s cikk is említi a győri Shell kutat. Akkor nem csak pillanatnyi készlethiányról lehet szó.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
vhsboxer
105
A 27 év alatt nem láttam ilyet ,mintha nem lenne holnap ,nincs erre felkészülve egy társaság logisztikája sem..
több mint 4 éve
Ez megint nem egy szerencsés lekommunikálása a dolgoknak.....index.hu/belfold/2022/03/09/marki-zay-peter-valamelyik-ellenzeki-part-es-valoszinuleg-a-telex-allhat-a-kutatas-mogott/
több mint 4 éve
Ja, és emlékeim szerint erre a hétvégére van bejelentve a MÁV sztrájk is, a kettő kombinálva finom lesz.fasza leszValaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.24.hu/fn/gazdasag/2022/03/08/arstop-uzemanyag-keszlethiany-hosszu-hetvege/
dancogo
Beki
dancogo
több mint 4 éve
fasza leszValaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.24.hu/fn/gazdasag/2022/03/08/arstop-uzemanyag-keszlethiany-hosszu-hetvege/
dancogo
Beki
több mint 4 éve
na az lesz majd a kemény, amikor az autókból a benzint próbálják majd meg leszívni a tolvajokismét olajozott lesz a biznisz.
slowmotion
több mint 4 éve
na az lesz majd a kemény, amikor az autókból a benzint próbálják majd meg leszívni a tolvajokcsak ne nejlon táskában mint Earl
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kinek, mit intézett a kormánya....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
na az lesz majd a kemény, amikor az autókból a benzint próbálják majd meg leszívni a tolvajok
több mint 4 éve
Ezt a cikket megtaláltam, de ezek a körülmények hetek óta sejthetők. Tegnap még simán tudtam tankolni, amúgy forgalmas időszakban, ma meg minden kútnál legalább 5, de inkább 10 autó várakozott, ezt furcsállomEs ha nincs benzin akkor aruszallitas sincs.Hiánycikk lesz valami a hatósági ár miatt? Hmmm...ki hitte volna.Valaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.www.portfolio.hu/uzlet/20220309/baljos-elorejelzes-lehet-hogy-ket-honap-mulva-nem-lesz-benzin-a-magyar-kutakon-532121#
dancogo
YoungZeeZee
#legalábbkormányoznitudnak
gordon
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Valaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.24.hu/fn/gazdasag/2022/03/08/arstop-uzemanyag-keszlethiany-hosszu-hetvege/
dancogo
több mint 4 éve
Nálunk tavaly nyitott egy kis önkiszolgáló kút a város szélén, egy ideig bírta, ma már reggel “technikai okok” miatt zárva volt. El is mentem gyorsan a Shell-hez, nekik már csak 95-os volt, épp akkor jött a kamion, úgy tűnt nagy örömükre, és hozta a dízeltValaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.www.portfolio.hu/uzlet/20220309/baljos-elorejelzes-lehet-hogy-ket-honap-mulva-nem-lesz-benzin-a-magyar-kutakon-532121#
dancogo
YoungZeeZee
több mint 4 éve
ez így kemény😊www.origo.hu/itthon/20220309-fidesz-baloldal-dk-varga-zoltan.html?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=origo
Fidesz: Ha a baloldalon múlna, már brutális háborús infláció lenne
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 608
Es ha nincs benzin akkor aruszallitas sincs.Hiánycikk lesz valami a hatósági ár miatt? Hmmm...ki hitte volna.Valaki tudja, miért kígyóznak a sorok a benzinkutaknál? Gondolom az áratoppal és/vagy a háborúval van összefüggésben, de egyik híroldalon sem találtam semmit erről.www.portfolio.hu/uzlet/20220309/baljos-elorejelzes-lehet-hogy-ket-honap-mulva-nem-lesz-benzin-a-magyar-kutakon-532121#
dancogo
YoungZeeZee
#legalábbkormányoznitudnak
gordon