Politika
64 feliratkozó
több mint 4 éve
Akik ott tobzódtak a Nemzetinél, már rég a fideszben vagy a mi hazánkban ordibálnak. Szerinte ez így van.Szerinted van így szerinte.
Ki vagyok én, hogy számon kérjem őt, aki ebben él.
Neki kell választania,12 !!! év után mi nem tehetjük meg helyette.
ozibozi
Kicsit szereted a saját szájad íze szerint leegyszerűsíteni, torzítani a dolgokat.
A gárdás Jobbikból van a Mi Hazánkban is, a Jobbikban is, sorolhatunk neveket sokáig.
De a Fideszben tényszerűen kicsoda? Én senkiről nem tudok, de ha írsz pár nevet, utánaolvasok.
több mint 4 éve
Összecsúsztatsz sok dolgot.Ja. Mert soros, migráns, cancel culture, metoo, hang Mike Pence az nincs. Ezek csak elvi viták. A Charlie Hebdo cikkei is csak súlytalan csevegések. Gődény is csak a hányja a borsót a falra, a lakosság nem miatta vakcina / vírus szkeptikus, hanem már úgy születtek, hogy a magzatburokban is azok voltak.Mert a covid az van, létezik, kihat az életünkre, míg a mondás az csak mondás, súlytalan, az csak egy elvi vita tárgya tud lenni.Sobri JóskaOké, de nekem nem világos, hogy ha a covidról, vakcináról, zárásról van szó, akkor miért gyakorlati síkon vagy hajlandó vitázni, ha meg a gyűlölet beszédről, hazugságról, akkor meg miért csak elvi síkon?az emberek fele agyhalottHa ez igaz lenne, akkor igazad lenne.
peterk2005
De a 99 százalékuk agyhalott, így bár valóban csak erőszakkal lehet "nevelni", idomítani, akaratot ráerőszakolni másra, és ha ez a célom magam se tudok másként cselekedni, de itt, elvi síkon kommunikálva azt gondolom, hogy hasznosabb, ha mindenki azt mond, amit csak akar.
Ennél nem tudom jobban "lebutítani" az indokomat, hogy miért nem foglalkoznék, ha rajtam múlna, azzal, hogy 'ki mit mond', amikor a lényeges a 'ki mit csinál'.Sobri Jóska
peterk2005
Mondjuk amkor Trump azt mondja, hogy a covid csak egy pici influenza, húsvétra (mármint 2020 húsvétra) túl leszünk rajta, akkor egy kicsit ugrani érzem a lemezt. Bár lehet, hogy amikor mondja, akkor éppen covid sincs. Előtte és utána van, de Trump szövegei alatt szünetet tart. 😀
peterk2005
A fenti dolgok nem részei az életemnek, sajnálom, ez van.
Soros, migráns, cancel culture, metoo mind politikai kommunikációk, és nem is érintenek. 5-10 év múlva lesz más, ahogy 15 éve is más volt. Szeretek róla diskurálni, de nem a mindennapjaim része.
Charlie Hebdo pláne nem érint, az egy elmebeteg vallási fundamentalista terrorakció volt, talán nem kéne boldog boldogtalan arab terroristát beengedni Európába, Mike Pencehez semmi közöm, nem is vágom, hogy jön ide.
Ahogy nem Gődény szarta a vírustagadást, ő csak felült a hullámára, ahogy a pártpolitizáláséra is, ahol pénzt remél, ott előkerül (a Partizán szépen körüljárta kb. egy éve.)
Gődény nem okozója semminek, csak egyfajta sápolója, vámszedője.
Trump meg Trump, GOAT Troll, akinek ő a virológiai íránytű, az meg is érdemli. Engem Átlagisztánban szórakoztat, Extremisztánban leszerepelt, ki is baszták a Fehér Házból, hogy csak úgy nyekkent.
Sajnálom, hogy meg se próbálod megérteni, hogy mit mondok, csak ismételgeted a magadét. Persze ha neked is ennyi a célod, csak hajrá.
Nem baj Jóska. Te a gyűlöletbeszédről gondolod, hogy hülyeség, mint jogi kategória. Más meg a covidról gondolja, hogy hülyeség, mint vírus. Megint más meg a globális felmelegedésről gondolja, hogy hülyeség, mint tudományos megállapítás. Nem baj, mert van nekünk egy Q-nk, aki majd azt is megjósolja, hogy mikor alszik ki a nap. 😊Csak míg a jogot emberek alkotják és nem egzakt, mivel képlékeny, és főleg nem veszélyes önmagában és legfeljebb faszságnak tartom bizonyos részeit, addig a pandémia, a vírus valóságos, mindennapi veszély, ezrek halnak bele Európában naponta. Ne hasonlítsd ezeket egymáshoz, mert teljesen más a súlyuk, jelentőségük.
peterk2005
Vagy fogadd el, hogy te azt szarod le, én meg ezt, téged amaz izgat fel, engem meg emez.
“A Komoly buzit nem zavarja ha nem melegnek hívják.”Szerinted.
Ez Lili mondása a Capellából,
aki ha felkel a nap már Lajos.
Aki ha rajta múlik a Jobbikra bármikor előbb szavazna, mint az évek óta már valóban bizonyítottan homofób Fideszre. 😉
Hátha nem ennyire gáz lesz. Mert ez AZ.
ozibozi
Szerintem meg az valóban nem zavar egy meleget, ha lebuzizzák, illetve az se mindegy ki és milyen kontextusban mondja, de nem hiszem, hogy Lili/Lajos ne emlékezne, amikor a Jobbik ott tobzódott pl. a Nemzetinél, és Alföldi Roberta lemondatásáért fröcsögtek, vagy ne emlékezne a Jobbik és a Magyar Gárda által szétbarmolt, megtojásdobált Prideokra, hazáigkergetésekre és valaha a Jobbikra szavazna.
Az okés, hogy Orbánfóbiától elvakult "baloldali", "liberális" politikusok és szavazóik ezt el tudják feledni, de Lili/Lajos biztos nem.
több mint 4 éve
“A Komoly buzit nem zavarja ha nem melegnek hívják.”Ez Lili mondása a Capellából,
aki ha felkel a nap már Lajos.
Aki ha rajta múlik ma már a Jobbikra simán bármikor előbb szavazna, mint az évek óta már valóban bizonyítottan homofób Fideszre. 😉
Hátha nem Lesz annyira gáz, mint amit ezek több mint egy évtizedig csináltak.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Ja. Mert soros, migráns, cancel culture, metoo, hang Mike Pence az nincs. Ezek csak elvi viták. A Charlie Hebdo cikkei is csak súlytalan csevegések. Gődény is csak a hányja a borsót a falra, a lakosság nem miatta vakcina / vírus szkeptikus, hanem már úgy születtek, hogy a magzatburokban is azok voltak.Mert a covid az van, létezik, kihat az életünkre, míg a mondás az csak mondás, súlytalan, az csak egy elvi vita tárgya tud lenni.Sobri JóskaOké, de nekem nem világos, hogy ha a covidról, vakcináról, zárásról van szó, akkor miért gyakorlati síkon vagy hajlandó vitázni, ha meg a gyűlölet beszédről, hazugságról, akkor meg miért csak elvi síkon?az emberek fele agyhalottHa ez igaz lenne, akkor igazad lenne.
peterk2005
De a 99 százalékuk agyhalott, így bár valóban csak erőszakkal lehet "nevelni", idomítani, akaratot ráerőszakolni másra, és ha ez a célom magam se tudok másként cselekedni, de itt, elvi síkon kommunikálva azt gondolom, hogy hasznosabb, ha mindenki azt mond, amit csak akar.
Ennél nem tudom jobban "lebutítani" az indokomat, hogy miért nem foglalkoznék, ha rajtam múlna, azzal, hogy 'ki mit mond', amikor a lényeges a 'ki mit csinál'.Sobri Jóska
peterk2005
Mondjuk amkor Trump azt mondja, hogy a covid csak egy pici influenza, húsvétra (mármint 2020 húsvétra) túl leszünk rajta, akkor egy kicsit ugrani érzem a lemezt. Bár lehet, hogy amikor mondja, akkor éppen covid sincs. Előtte és utána van, de Trump szövegei alatt szünetet tart. 😀
Én, aki mindig rászólok arra, aki a környezetemben zsidózik, cigányozik, buzizik, négerezik azt gondolom, hogy faszság a "gyűlöletbeszéd", mint jogi kategória.peterk2005Nem baj Jóska. Te a gyűlöletbeszédről gondolod, hogy hülyeség, mint jogi kategória. Más meg a covidról gondolja, hogy hülyeség, mint vírus. Megint más meg a globális felmelegedésről gondolja, hogy hülyeség, mint tudományos megállapítás. Nem baj, mert van nekünk egy Q-nk, aki majd azt is megjósolja, hogy mikor alszik ki a nap. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Potyondinak jót tesz a bezárkózás www.youtube.com/watch?v=jvxUdH1cXBY
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Nem is tudom, hol lenne a legjobb helyen...A Crownban már feketék is játszottak arisztokratákat.
telex.hu/kulfold/2021/03/22/kulfold-meghan-markle-egyesult-kiralysag-harry-herceg-kiralyi-csalad-oprah-winfrey-rasszizmus
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Nem is tudom, hol lenne a legjobb helyen... telex.hu/kulfold/2021/03/22/kulfold-meghan-markle-egyesult-kiralysag-harry-herceg-kiralyi-csalad-oprah-winfrey-rasszizmus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mert a covid az van, létezik, kihat az életünkre, míg a mondás az csak mondás, súlytalan, az csak egy elvi vita tárgya tud lenni.Oké, de nekem nem világos, hogy ha a covidról, vakcináról, zárásról van szó, akkor miért gyakorlati síkon vagy hajlandó vitázni, ha meg a gyűlölet beszédről, hazugságról, akkor meg miért csak elvi síkon?az emberek fele agyhalottHa ez igaz lenne, akkor igazad lenne.
peterk2005
peterk2005
Ez nem bíróság lesz, ez egy kampányfogás lesz.De hogy aktualizáljuk: Fekete-Győrt nemsokára poligráfra kötik, remélem megkérdezik tőle, hogy szerinte a gyakorlatban kivitelezhető e a Felcsút-per. Aztán majd átbeszélhetjük mennyire egzakt dolog a "hazugság", mint olyan.Sobri JóskaHa a bíróság úgy dönt, hogy hazugság, akkor egzakt. Ha nem, akkor nem egzakt. Mint a gyűlölet beszéd esetén, vagy hamis tanúzás megítélésénél.
Egyébként ezek ígéretek, nem tény állítások, sokszor leírtam (plusz egy fölös kör a maratonban. 😊 ), hogy ezekről nincs szó. Csak tény állításokról, és egyébként már büntetendő esetekről (uszítás, gyűlöletbeszéd) beszéltem, csak szeretném, ha a politikusok sem lennének ezekre immunisak. Bizonyíthatóan hamis tények, _szándékos_ állításáról. "A covid nem is létezik, a deep state találta ki". "A választásokat én nyertem, csak elcsalták". És hasonlók.
peterk2005
Ha Fekete-Győr azt mondja: "igen, a gyakorlatban is kivitelezhető a Felcsút-per", és nem jelez a hazugságvizsgáló, akkor elhiszed? Sőt, akkor szerinted tényleg kivitelezhetővé válik?
Én, aki mindig rászólok arra, aki a környezetemben zsidózik, cigányozik, buzizik, négerezik azt gondolom, hogy faszság a "gyűlöletbeszéd", mint jogi kategória.
Elméleti síkon bárki bármit mondhat, gyakorlati síkon ha én hallom, akkor ne mondja. Ahogy egy unalmas filmet se meséljen el nekem, fárasztó sztorit se hallgatok végig.
több mint 4 éve
Annak két oka szokott lenni.Ha biztos lennék benne már fogadtam volna. Nem az esélyeket kérdőjeleztem meg, hanem a magabiztos hozzáállást előre nem látható eseményekhez.Én így prognosztizálok. Nagyon sajnálom, ha neked nem tetszik.Én nem a fogadásról beszéltem. A prognózis, az előrejelzés mindig feltételes. Itt te kijelented, biztos vagy benne. Ez nem prognózis.Dehát ezek tippek, prognózisok. Nem jöhet be mindegyik. Nem vagyok jövőlátó.Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
Sobri megint kénytelen lesz a Fideszre szavazni 😁
warr_b
Sobri Jóska
Az ilyen full nagy arcú kijelentések után nincs egy kis szégyenérzeted mikor nem úgy alakul?
Nem lesz NFL szezon, nem tudom ki mire alapozza azt hogy lesz, én kar tudom hogy nem lesz, bárkivel fogadok. Jó lesz NFL szezon de nagyon tuti hogy nem fog végig menni, bárkivel fogadok. 😃
Egyik után se követted meg magad. Jó, fogadás se történt, de a kijelenteseiden ez nem változtat.
samu09
Én biztos voltam benne, hogy nem lesz NFL szezon, bárkivel fogadtam volna 1:1-ben, én tehetek róla, hogy nem kapott senki az alkalmon?
Arra nincs sok értelme fogadni, hogy ki nyeri a muhi csatát, vagy a 10. SB-t, csak jövőbeni eseményekre van.
Én sokat prognosztizálok, és adott pontokon normális oddsal szívesen fogadok is, jó szórakozás.
Ha szerinted ennyire esélytelen Dobrev, akkor mondj egy szerinted korrekt oddsot (1:3?, 1:4?, 1:5?), hogy mennyit adsz 1 egységre, és PM-ben lebeszéljük a fogadás részleteit.
Sok emberrel fogadtam már ezen az oldalon, mindig fizettem, ha veszítettem.
Sobri Jóska
samu09
Ha te biztos vagy benne, hogy nem Dobrev lesz az ellenzék miniszterelnökjelöltje, vagy csak nagyon valószínűnek tartod, akkor ez jó alap, hogy fogadjunk.
Ha nem lennék benne biztos, hanem mind az 5 jelöltet nagyjából egyelőre 20 százalékban tartanám valószínűnek, akkor egyikre se fogadnék 1:5,5 odds alatt.
De Dobrevre 1:3-ban is fogadhatunk, az több, mint korrekt.
Sőt, bárkit választasz, aki nem Dobrev, arra a másik oldalról adom ugyanezt az oddsot.
Ha szerinted Jakab lesz, akkor 3-t adok 1 ellen, hogy nem ő lesz.
Szerintem ezek korrekt ajánlatok.
Sobri Jóska
samu09
1. Így vélem. És mivel ilyen az alkatom, amíg nem vélem másként, addig magabiztosan állok a vélelmemhez. Ez gondolom alkati, szocializációs attitűd. Mivel egy perc alatt tudok változtatni a vélelmemen mindenféle lelki skrupulus nélkül, így ez logikus is. Minek bizonytalankodjak, hogyha pikk-pakk gyökeresen másként is tudok vélelmezni minden további nélkül?
2. Így tudom. Van valami olyan tudásom, infóm, adatom, ami alapján kijelentem. Ez több, mint a vélelem, ez bizonyosság, de nyilván, ha hibás az info, az adat, akkor hibás a tudásom is.
Ez olyan, mint amikor egy fogadónak van insider infója, hogy XY játékos nem fog pályára lépni. A kedvenc ilyen sztorim egy női kézimeccs eredménye volt, amit előző nap játszottak, de akivel fogadtam nem hitte el, és takkra pontos végeredmény birtokában fogadtunk 1:1-ben.
De lóversenyen is egyszer egy futamban tudtam előre a végeredményt, vagyis csak a győztest. Megfogadtam, jött is.
Dobrev esetében a 2-es helyzet áll, én úgy tudom, hogy van egy deal a DK-val, hogy ez az "ára", annak, hogy ne induljanak minden vk-ban egyénileg, mert az tuti vereség lenne az ellenzéknek. Legalábbis amikor ezt a dealt megkötötték a másik 5 párt így vélte.
Ezért gondolom biztosra a miniszterelnökjelöltségét.
több mint 4 éve
Ha biztos lennék benne már fogadtam volna. Nem az esélyeket kérdőjeleztem meg, hanem a magabiztos hozzáállást előre nem látható eseményekhez.Én így prognosztizálok. Nagyon sajnálom, ha neked nem tetszik.Én nem a fogadásról beszéltem. A prognózis, az előrejelzés mindig feltételes. Itt te kijelented, biztos vagy benne. Ez nem prognózis.Dehát ezek tippek, prognózisok. Nem jöhet be mindegyik. Nem vagyok jövőlátó.Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
Sobri Jóska
Az ilyen full nagy arcú kijelentések után nincs egy kis szégyenérzeted mikor nem úgy alakul?
Nem lesz NFL szezon, nem tudom ki mire alapozza azt hogy lesz, én kar tudom hogy nem lesz, bárkivel fogadok. Jó lesz NFL szezon de nagyon tuti hogy nem fog végig menni, bárkivel fogadok. 😃
Egyik után se követted meg magad. Jó, fogadás se történt, de a kijelenteseiden ez nem változtat.
samu09
Én biztos voltam benne, hogy nem lesz NFL szezon, bárkivel fogadtam volna 1:1-ben, én tehetek róla, hogy nem kapott senki az alkalmon?
Arra nincs sok értelme fogadni, hogy ki nyeri a muhi csatát, vagy a 10. SB-t, csak jövőbeni eseményekre van.
Én sokat prognosztizálok, és adott pontokon normális oddsal szívesen fogadok is, jó szórakozás.
Ha szerinted ennyire esélytelen Dobrev, akkor mondj egy szerinted korrekt oddsot (1:3?, 1:4?, 1:5?), hogy mennyit adsz 1 egységre, és PM-ben lebeszéljük a fogadás részleteit.
Sobri Jóska
samu09
Ha te biztos vagy benne, hogy nem Dobrev lesz az ellenzék miniszterelnökjelöltje, vagy csak nagyon valószínűnek tartod, akkor ez jó alap, hogy fogadjunk.
Ha nem lennék benne biztos, hanem mind az 5 jelöltet nagyjából egyelőre 20 százalékban tartanám valószínűnek, akkor egyikre se fogadnék 1:5,5 odds alatt.
Sőt, bárkit választasz, aki nem Dobrev, arra a másik oldalról adom ugyanezt az oddsot.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Oké, de nekem nem világos, hogy ha a covidról, vakcináról, zárásról van szó, akkor miért gyakorlati síkon vagy hajlandó vitázni, ha meg a gyűlölet beszédről, hazugságról, akkor meg miért csak elvi síkon?az emberek fele agyhalottHa ez igaz lenne, akkor igazad lenne.
peterk2005
De hogy aktualizáljuk: Fekete-Győrt nemsokára poligráfra kötik, remélem megkérdezik tőle, hogy szerinte a gyakorlatban kivitelezhető e a Felcsút-per. Aztán majd átbeszélhetjük mennyire egzakt dolog a "hazugság", mint olyan.Sobri JóskaHa a bíróság úgy dönt, hogy hazugság, akkor egzakt. Ha nem, akkor nem egzakt. Mint a gyűlölet beszéd esetén, vagy hamis tanúzás megítélésénél.
Egyébként ezek ígéretek, nem tény állítások, sokszor leírtam (plusz egy fölös kör a maratonban. 😊 ), hogy ezekről nincs szó. Csak tény állításokról, és egyébként már büntetendő esetekről (uszítás, gyűlöletbeszéd) beszéltem, csak szeretném, ha a politikusok sem lennének ezekre immunisak. Bizonyíthatóan hamis tények, _szándékos_ állításáról. "A covid nem is létezik, a deep state találta ki". "A választásokat én nyertem, csak elcsalták". És hasonlók.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 4 éve
Én így prognosztizálok. Nagyon sajnálom, ha neked nem tetszik.Én nem a fogadásról beszéltem. A prognózis, az előrejelzés mindig feltételes. Itt te kijelented, biztos vagy benne. Ez nem prognózis.Dehát ezek tippek, prognózisok. Nem jöhet be mindegyik. Nem vagyok jövőlátó.Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
több mint 4 éve
Én nem a fogadásról beszéltem. A prognózis, az előrejelzés mindig feltételes. Itt te kijelented, biztos vagy benne. Ez nem prognózis.Dehát ezek tippek, prognózisok. Nem jöhet be mindegyik. Nem vagyok jövőlátó.Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Dehát ezek tippek, prognózisok. Nem jöhet be mindegyik. Nem vagyok jövőlátó.Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
Sobri Jóska
samu09
több mint 4 éve
Osszerakok neked egy listát sportfogadasokrol, és mindegyiknel az ellenkezőjére fogok tenni mint amit te gondolsz 😃telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
Sobri Jóska
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenHa akarsz, fogadhatunk, hogy Dobrev lesz. 😉
warr_b
több mint 4 éve
az emberek fele agyhalottHa ez igaz lenne, akkor igazad lenne.
peterk2005
Ennél nem tudom jobban "lebutítani" az indokomat, hogy miért nem foglalkoznék, ha rajtam múlna, azzal, hogy 'ki mit mond', amikor a lényeges a 'ki mit csinál'.
De hogy aktualizáljuk: Fekete-Győrt nemsokára poligráfra kötik, remélem megkérdezik tőle, hogy szerinte a gyakorlatban kivitelezhető e a Felcsút-per. Aztán majd átbeszélhetjük mennyire egzakt dolog a "hazugság", mint olyan.
több mint 4 éve
Na, akkor kikövetkeztettük, hogy a buzizás az buzizás és kész. Ezt a témát kipipálhatjuk. 😊www.youtube.com/watch?v=mpuJ9-srjOw
peterk2005
a buzizás, azért buzizás, mer buzizás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na, akkor kikövetkeztettük, hogy a buzizás az buzizás és kész. Ezt a témát kipipálhatjuk. 😊

több mint 4 éve
Ne tőlem kérdezd. Számomra egyik sem elfogadható.miert is? ha eredmeny ugyanaz akkor miert elfogadhato egy fidesz, de egy jobbik nem?A komolyból buzizás és az érdekből buzizás közt a politkában nincs különbség. Mindkettő eredménye ugyanaz.De hát ilyen jobbik-félékre azért mégse, azok komolyból buziznak, nem csak érdekből 🤣telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenPedig úgy szeretne valaki másra... 😀
warr_b
Lecsó
warr_b
Ilyen szempontból Jóska érvelése jogos.
Lecsó
csebi
Amúgy véleményem szerint igazából a komolyból buzizás is érdekből buzizás, mert mindenki érdekből cselekszik a politikában, tehát ilyen szempontból sincs nagy különbség.
több mint 4 éve
miert is? ha eredmeny ugyanaz akkor miert elfogadhato egy fidesz, de egy jobbik nem?A komolyból buzizás és az érdekből buzizás közt a politkában nincs különbség. Mindkettő eredménye ugyanaz.De hát ilyen jobbik-félékre azért mégse, azok komolyból buziznak, nem csak érdekből 🤣telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenPedig úgy szeretne valaki másra... 😀
warr_b
Lecsó
warr_b
Lecsó
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A komolyból buzizás és az érdekből buzizás közt a politkában nincs különbség. Mindkettő eredménye ugyanaz.De hát ilyen jobbik-félékre azért mégse, azok komolyból buziznak, nem csak érdekből 🤣telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenPedig úgy szeretne valaki másra... 😀
warr_b
Lecsó
warr_b
Szerkesztette: Lecsó
több mint 4 éve
De hát ilyen jobbik-félékre azért mégse, azok komolyból buziznak, nem csak érdekből 🤣telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenPedig úgy szeretne valaki másra... 😀
warr_b
Lecsó

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/03/22/ellenzeki-miniszterelnok-jeloltek-kutatas-zavecz-jakab-peter-az-elenPedig úgy szeretne valaki másra... 😀
warr_b