Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Nekem az a bajom, hogy nem tudok szavazni. Az én nézeteimet egyik párt se képviseli igazán ( www.politicalcompass.org/test - ez alapján), ilyen MKKP szintű viccpártokra meg nem akarok szavazni, amíg nem reális akár az 5% se/is...
Amúgy ez meg elég szomorú..
www.politicalcompass.org/euchart
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hát basszus, ezt nem gondoltam, ennyire zöld-balos itt mindenki? 😀 Mondjuk én is LMP-t nyomtam, pedig inkább liberál-konervatív vagyok, de én már mondtam, hogy ilyen helyzetekben lesz*rom az ideológiát. Én a kormányt egy nagyvállalati cégmenedzsmentként értelmezem, oda pedig nem szín/bőr/tetszik/temteszik alapján választok embert, hanem az alapján, hogy ki menedzseli jobban a céget. Beleértve a mikromenedzsmentet is.Szóval bár 4 éve is LMP-re szavaztam, de simán lehet, hogy most el fogok kurvulni. 😊 Csak még nem tudom, hogy milyen irányba, meg kell néznem a mi választókerületünkben a kínálatot...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nyilván más is van ilyen, szóval szerintem nem kell ezeket levonni. Úgysem kőbe vésett dolog ez, csak egy játék! 😊-1LMPkééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
Első bejegyzés után én úgy értelmeztem, h fórum olvasói melyik pártot preferálnák, szóval rájuk nyomtam. Csak itt kifejtetted, h az érdekel h tényleg ki kire fog szavazni. Mivel szavazati joggal nem rendelkezem, úgy fair ha azt az egyet elméletben levonjuk.
Tito05
több mint 6 éve
-1LMPkééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
Első bejegyzés után én úgy értelmeztem, h fórum olvasói melyik pártot preferálnák, szóval rájuk nyomtam. Csak itt kifejtetted, h az érdekel h tényleg ki kire fog szavazni. Mivel szavazati joggal nem rendelkezem, úgy fair ha azt az egyet elméletben levonjuk.
több mint 6 éve
kééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokHa demagóg ellenzéki politikus lennék, azt mondanám, hogy nyomd be a fideszt akkor
Negritis
több mint 6 éve
Jogos!Emőke szavaz, szal én nem vagyok emőkekééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
viszont aki elmegy szavazni az emőke 😀
Negritis
Akkor menj el szavazni! 😊
több mint 6 éve
Emőke szavaz, szal én nem vagyok emőkekééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
viszont aki elmegy szavazni az emőke 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Ő nem Emőke. Emőke elmegy szavazni...kééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
+ ugye ez csak listás preferenciákat mutat.Na, még egy Gábor...
Egyéniben viszont még nem tudom. Lehet oda rajzolni fogok. Mondjuk egy falloszt a ballib pártok jelöltjeihez, míg a Fidesz-KDNP-nek meg egy soros kapcsolást.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
+ ugye ez csak listás preferenciákat mutat.Egyéniben viszont még nem tudom. Lehet oda rajzolni fogok. Mondjuk egy falloszt a ballib pártok jelöltjeihez, míg a Fidesz-KDNP-nek meg egy soros kapcsolást.
több mint 6 éve
kééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazokAz nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊
Negritis
Ne legyél Emőke! 😊
több mint 6 éve
kééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Meghallgattam, valljuk be kevésbé volt profi mint Mirkóczki, de azért respect neki így is.Mirkóczki for prezident.momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
Kenny
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Engedelmetekkel kiemeltem ezt a posztot, én is kíváncsian várom az eredményeket 😊Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.www.strawpoll.me/15336430
Valaki meg tudja ezt csinálni, akár anonim módon is, de valahogy kizárni azt, hogy egy felhasználó többször szavazhasson.
Bruce
Löfli
több mint 6 éve
Remek, szavaztam is. 😀Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.www.strawpoll.me/15336430
Valaki meg tudja ezt csinálni, akár anonim módon is, de valahogy kizárni azt, hogy egy felhasználó többször szavazhasson.
Bruce
Löfli
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Köszi! 😊Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Kíváncsi leszek az eredményekre..
több mint 6 éve
Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.www.strawpoll.me/15336430
Bruce
több mint 6 éve
Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.Valaki meg tudja ezt csinálni, akár anonim módon is, de valahogy kizárni azt, hogy egy felhasználó többször szavazhasson.
több mint 6 éve
Ezért lehetne érdekes egy igazi riport kisérlete.most hirtelen 2+ év után jönnének rá, hogy kérdéseket tennének fel ellenzéki politikusnak? sztem minden belső továbbképzés úgy kezdődik, hogy kirúgják azt, aki ellenzéki politikussal szóba áll.Talán az a hiba ezekben, hogy nem hagyják kérdezni ezeket a nyaloncokat a stúdióban. Mivel komoly riportot gondolom egyik sem képes csinálni, ezért az is érdekes lenne.Mirkóczki for prezident.momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
Kenny
csebi
zinedine5
csebi
több mint 6 éve
most hirtelen 2+ év után jönnének rá, hogy kérdéseket tennének fel ellenzéki politikusnak? sztem minden belső továbbképzés úgy kezdődik, hogy kirúgják azt, aki ellenzéki politikussal szóba áll.Talán az a hiba ezekben, hogy nem hagyják kérdezni ezeket a nyaloncokat a stúdióban. Mivel komoly riportot gondolom egyik sem képes csinálni, ezért az is érdekes lenne.Mirkóczki for prezident.momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
Kenny
csebi
zinedine5
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Mirkóczki for prezident.nagyon kemény.
Kenny
Csoda hogy nem keverték le 1 perc után 😊
több mint 6 éve
Talán az a hiba ezekben, hogy nem hagyják kérdezni ezeket a nyaloncokat a stúdióban. Mivel komoly riportot gondolom egyik sem képes csinálni, ezért az is érdekes lenne.Mirkóczki for prezident.momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
Kenny
csebi
több mint 6 éve
Mirkóczki for prezident.momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
444.hu/2018/03/21/a-kormany-eljutott-odaig-hogy-a-soros-szervezetek-mukodeset-be-kell-tiltani
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv