Politika

46 feliratkozó

több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nekem az a bajom, hogy nem tudok szavazni.

Az én nézeteimet egyik párt se képviseli igazán ( www.politicalcompass.org/test - ez alapján), ilyen MKKP szintű viccpártokra meg nem akarok szavazni, amíg nem reális akár az 5% se/is...

Amúgy ez meg elég szomorú..
 www.politicalcompass.org/euchart

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát basszus, ezt nem gondoltam, ennyire zöld-balos itt mindenki? 😀 Mondjuk én is LMP-t nyomtam, pedig inkább liberál-konervatív vagyok, de én már mondtam, hogy ilyen helyzetekben lesz*rom az ideológiát. Én a kormányt egy nagyvállalati cégmenedzsmentként értelmezem, oda pedig nem szín/bőr/tetszik/temteszik alapján választok embert, hanem az alapján, hogy ki menedzseli jobban a céget. Beleértve a mikromenedzsmentet is.

Szóval bár 4 éve is LMP-re szavaztam, de simán lehet, hogy most el fogok kurvulni. 😊 Csak még nem tudom, hogy milyen irányba, meg kell néznem a mi választókerületünkben a kínálatot...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
kééne vagy kellett volna egy opció, hogy nope nem szavazok
Negritis
Az nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊

Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
-1LMP
Első bejegyzés után én úgy értelmeztem, h fórum olvasói melyik pártot preferálnák, szóval rájuk nyomtam. Csak itt kifejtetted, h az érdekel h tényleg ki kire fog szavazni. Mivel szavazati joggal nem rendelkezem, úgy fair ha azt az egyet elméletben levonjuk.
Tito05
Nyilván más is van ilyen, szóval szerintem nem kell ezeket levonni. Úgysem kőbe vésett dolog ez, csak egy játék! 😊
több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 630 — Bears fan
Negritis
Az nem érdekel senkit, aki nem szavaz, csak arra lennék kíváncsi, hogy aki szavaz, az kire teszi. 😊

Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
-1LMP
Első bejegyzés után én úgy értelmeztem, h fórum olvasói melyik pártot preferálnák, szóval rájuk nyomtam. Csak itt kifejtetted, h az érdekel h tényleg ki kire fog szavazni. Mivel szavazati joggal nem rendelkezem, úgy fair ha azt az egyet elméletben levonjuk.
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Negritis
Ha demagóg ellenzéki politikus lennék, azt mondanám, hogy nyomd be a fideszt akkor

több mint 6 éve
Negritis

Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
Emőke szavaz, szal én nem vagyok emőke
viszont aki elmegy szavazni az emőke 😀
Negritis
Jogos!

Akkor menj el szavazni! 😊
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician
Negritis

Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
Emőke szavaz, szal én nem vagyok emőke
viszont aki elmegy szavazni az emőke 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 3 116
Negritis

Ne legyél Emőke! 😊
Bruce
Ő nem Emőke. Emőke elmegy szavazni...
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 3 116
+ ugye ez csak listás preferenciákat mutat.
Egyéniben viszont még nem tudom. Lehet oda rajzolni fogok. Mondjuk egy falloszt a ballib pártok jelöltjeihez, míg a Fidesz-KDNP-nek meg egy soros kapcsolást.
dawyd728
Na, még egy Gábor...
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
+ ugye ez csak listás preferenciákat mutat.
Egyéniben viszont még nem tudom. Lehet oda rajzolni fogok. Mondjuk egy falloszt a ballib pártok jelöltjeihez, míg a Fidesz-KDNP-nek meg egy soros kapcsolást.
több mint 6 éve
Negritis

Ne legyél Emőke! 😊
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 121 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Mirkóczki for prezident.
Kenny
momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
csebi
Meghallgattam, valljuk be kevésbé volt profi mint Mirkóczki, de azért respect neki így is.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 191 — Chalk Dawk fan
Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.
Valaki meg tudja ezt csinálni, akár anonim módon is, de valahogy kizárni azt, hogy egy felhasználó többször szavazhasson.
Bruce
 www.strawpoll.me/15336430
Löfli
Engedelmetekkel kiemeltem ezt a posztot, én is kíváncsian várom az eredményeket 😊

több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának.
Valaki meg tudja ezt csinálni, akár anonim módon is, de valahogy kizárni azt, hogy egy felhasználó többször szavazhasson.
Bruce
Löfli
Remek, szavaztam is. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Bruce
Löfli
Köszi! 😊
Kíváncsi leszek az eredményekre..
több mint 6 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bruce

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 6 éve
több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Mirkóczki for prezident.
Kenny
momentumos srác is letolta ugyanezt, csak ő legalább megemlített még jó pár konkrét kényes témát is.
csebi
Talán az a hiba ezekben, hogy nem hagyják kérdezni ezeket a nyaloncokat a stúdióban. Mivel komoly riportot gondolom egyik sem képes csinálni, ezért az is érdekes lenne.
zinedine5
most hirtelen 2+ év után jönnének rá, hogy kérdéseket tennének fel ellenzéki politikusnak? sztem minden belső továbbképzés úgy kezdődik, hogy kirúgják azt, aki ellenzéki politikussal szóba áll.
csebi
Ezért lehetne érdekes egy igazi riport kisérlete.
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 949 — Lucas Scott
Mirkóczki for prezident.
Kenny
csebi
Talán az a hiba ezekben, hogy nem hagyják kérdezni ezeket a nyaloncokat a stúdióban. Mivel komoly riportot gondolom egyik sem képes csinálni, ezért az is érdekes lenne.
zinedine5
most hirtelen 2+ év után jönnének rá, hogy kérdéseket tennének fel ellenzéki politikusnak? sztem minden belső továbbképzés úgy kezdődik, hogy kirúgják azt, aki ellenzéki politikussal szóba áll.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mirkóczki for prezident.
Kenny
nagyon kemény.
Csoda hogy nem keverték le 1 perc után 😊

több mint 6 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Mirkóczki for prezident.
Kenny
csebi
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 949 — Lucas Scott
Mirkóczki for prezident.
Kenny

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
Mirkóczki for prezident.

több mint 6 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2018/03/21/a-kormany-eljutott-odaig-hogy-a-soros-szervezetek-mukodeset-be-kell-tiltani

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv