Politika
46 feliratkozó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Juhász is nagyot ment az M1-es 5 percben! 😊Ha máshol nem is, itt már úgy látom megvolt az ellenzéki összefogás!
több mint 6 éve
Szelektív már az emlékezetem. Öregszem.Nem maradt el, csak félbeszakadt a Kacsamesék...Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
Én még emlékszem mikor Brezsnyev elvtárs halálakor a rádióban nem ment szórakoztató műsor.
De legalább jó 10 évvel később nem lepett meg, hogy elmaradt egy vasárnap a családi disney délután. 😊
kittli
Lecsó
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Nem, ez csak egy válasz volt a felvetéséreÉs ez igazolja az általánosítást?Százalékosan kevesebb magyar csal adót, mint ahány tisztességtelen politikus van 😊Te pedig magyar vagy. Kurvasok magyar adót csal. Te adócsaló!Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
Ha szavazok, a Fideszre fogok.
#JC6
Duff
Kampman
Duff
Kampman
peterk2005
több mint 6 éve
És ez igazolja az általánosítást?Százalékosan kevesebb magyar csal adót, mint ahány tisztességtelen politikus van 😊Te pedig magyar vagy. Kurvasok magyar adót csal. Te adócsaló!Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
Duff
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Gorcsev
500
Bár már nagyon régi de LMP = Lopni Megyünk a Parlamentbe 😊az lmp van annyira tisztességes, hogy ők előre szólnakKampmanHonnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
Duff
r.baggio
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 6 éve
Duff
3 133
Attól még ugyanúgy általánosítás.Százalékosan kevesebb magyar csal adót, mint ahány tisztességtelen politikus van 😊Te pedig magyar vagy. Kurvasok magyar adót csal. Te adócsaló!Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
Duff
Kampman
Valóban sok elmúlt húsz évben tevékenykedő politikusról 100%-osan állítható, hogy lop. De vannak akiknek még nem volt "lehetőségük bebizonyítani", hogy lopnak. És az még mindig sokkal jobb opció, mert nem 100%.
több mint 6 éve
Kampman
28 326
több mint 6 éve
az lmp van annyira tisztességes, hogy ők előre szólnakKampmanHonnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
Duff
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Százalékosan kevesebb magyar csal adót, mint ahány tisztességtelen politikus van 😊Te pedig magyar vagy. Kurvasok magyar adót csal. Te adócsaló!Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
Duff
több mint 6 éve
Azt is politikusok lopták el.... és a sok buta 5-6 éves nem értette az egyértelmű célzást!!! Vagy mégis, és ezért szavaztak 2006-ban Gy-ra?bizonyám, pont amikor Dagobert bácsiék elindultak volna kideríteni, hogy mi süllyesztette el a hajót, ami Dagobert bácsi fele vagyonát szállítottaNem maradt el, csak félbeszakadt a Kacsamesék...Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
Én még emlékszem mikor Brezsnyev elvtárs halálakor a rádióban nem ment szórakoztató műsor.
De legalább jó 10 évvel később nem lepett meg, hogy elmaradt egy vasárnap a családi disney délután. 😊
kittli
Lecsó
slowmotion
Nem értem...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Duff
3 133
Te pedig magyar vagy. Kurvasok magyar adót csal. Te adócsaló!Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
A politikának része a lopás, ezt még a legmegátalkodottabb párthívek sem tagadják, én viszont nem vagyok szélsőjobbos.Gyenge érv... Ennyi erővel te szélsőjobbos vagy, tehát fasiszta, azok meg tudjuk mit csináltak, szóval te is azt csinálod...Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Gyenge érv... Ennyi erővel te szélsőjobbos vagy, tehát fasiszta, azok meg tudjuk mit csináltak, szóval te is azt csinálod...Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
Kampman
Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Politikusok.Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
Duff
több mint 6 éve
Duff
3 133
Életemben nem szavaztam a Fideszre, nem hiszek a kormánypropagandának és elítélem a korrupciót is, de hát mindenki lop...Honnan tudod, hogy az LMP/Momentum/Együtt/Jobbik/MKKP lop?
#JC6
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 910
Ért ennyit Antal?bizonyám, pont amikor Dagobert bácsiék elindultak volna kideríteni, hogy mi süllyesztette el a hajót, ami Dagobert bácsi fele vagyonát szállítottaNem maradt el, csak félbeszakadt a Kacsamesék...Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
kittli
Lecsó
slowmotion
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
bizonyám, pont amikor Dagobert bácsiék elindultak volna kideríteni, hogy mi süllyesztette el a hajót, ami Dagobert bácsi fele vagyonát szállítottaNem maradt el, csak félbeszakadt a Kacsamesék...Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
kittli
Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Igen, az is jó volt, az alapján nekem Csehországban kellene élnem.Prága? Engem speciel puffaszt!
Kampman
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Igor, nincs a pollo-hoz hasonló, hogy Magyarországon merre helyezkedsz el? Hasonló, mint amit itt többen kitöltöttünk..A Munkáspárt a legkeményebb. Tegnap délután megyek haza az Örs-ről, felüvölt a zene, "mindenki megdöglik..." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 326
amúgy ha jól emlékszem hasonló politikai választós oldal volt 4 évvel ezelőtt, EU-s volt, ugyanígy meghatározott témákban kellett súlyozni mivel értesz egyet, és a végén kihozta, hogy országodon belül ki áll legközelebb hozzád, és azt hogy amúgy az Unión belül melyik párt áll a legközelebb hozzád. az is jó móka volt emlékeim szerint.Igen, az is jó volt, az alapján nekem Csehországban kellene élnem.
csebi
több mint 6 éve
Lecsó
3 116
Nem maradt el, csak félbeszakadt a Kacsamesék...Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
kittli
több mint 6 éve
Mikor töltöttük a 18at és először mentünk szavazni, haverom gondolkodás nélkül az mszmp-re szavazott, mert neki ők voltak a legszimpatikusabbak! 😀ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Hát ja.ezek targetált hirdetések ám, szóval most kiderült, hogy vannak még közöttünk őskomcsik is!Olyannyira, hogy az előbb a csapatok topikban jött szemben a munkáspárt reklám.Gyuszi bácsi tolja még?Az hagyján, de van MIÉP, viszont nincs Munkáspárt!!!44!!4!!Micsoda hallatlan inszinuáció ez itt, kérem, hogy a Közös Nevező Pártra nem lehet az elsők között voksolni?!!! Felháborító!Érdekelne egy olyan szavazás itt a fórumon, hogy az olvasók kire/melyik pártra szavaznának. ...www.strawpoll.me/15336430
Bruce
Löfli
Atari
somoskovig
peach
kittli
r.baggio
több mint 6 éve
Mennyi ember unalmas hétköznapját feldobtad Igor... egy pillanatra mindenki elfelejtette, hogy szar a ez egészségügy 😀Nagy linkhalmozó vagyok, írjatok ha kell más témában is 😊 meg van egyéb pol linkem is, de azt csak este tudom otthoni gépről dobni..
malkav
Ezt még egyetemi szobatárstól kaptam, aki annyira nagy polbuzi volt, hogy amikor adott angolszász országban választások voltak (asszem CAN, USA, UK mellett csinált egyszer GER-re is, bár ott kb én fordítottam neki csomó mindent, mert németül nem értett), akkor minden egyes egyéni körzetet kielemzett.. 😀 (jó persze vannak amik ált. elég simák, de azért van munka vele...)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)